2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

minik kelebek en son doktor randevun nasıl geçti? kaçırmşım da

canım saol,vala bende cok öslemısım,hele bu listeyı guncellemek bıle nekadar güzelmış
oh be gusellik sukur kavusturana:)) gecen haftanin en onemli olayi izmir blusmasi, bikac sayfa geride fotolari gorebilirsin,.onun disinda cinsiyet ogrenener oldu, deryanin sonuclari yarin insallah...baska baska aklima bu kadar geldi simdilik..
valla şükür kavusturana,neysekı kötü bi haber yokmus cok sevındım.ama bıan önce şu izmir resımlerını bulmak istiyorum.merak ettım bizim kuzuları

hoşgeldin canım aramıza,buy cinsiyet degısme olayları baya arttı sanırım.neyse hayrılısı olsun artık
minik kelebek geldiğin hemen anlaşılıyo,listemiz sana emanet..sen olmasan napcaktık biz..süpersin
:1hug: ama listede bya eksık var ben yokken baya cinsiyet öğrenen olmus.neyse bı haftaya toparlarım artık.
hoş geldınız kuzular.ikinizinde bebişlerin hayırlı olsun
tamam canım erkek die degıstırırım ama dogum tarıhlerı degısınce şimdilik dokunmuyorum.çünkü doguma kadar daha cok degısecegınbı düşünüyorum.şöle son aylarımıza dogru artık kesınlesınce yazarız kısmetse olurmu şekerrr kaydirigubbakcemile5
Minik Kelebek...seni görmek güzel..
burda sizinle olmak gercekten güzel :1hug:
hoşgeldın canım aramıza.hepimiz saglıkla kucagımıza alırız inşalah bebişlerimizi
Babymom , minik kelebek sizi görmek ne güzel
:1hug:
hoşgeldın canım aramıza,hayırlı olsun kızın.bende yavas yavas hissediyorum artık gercekten müthiş bi duygu
kızlar ya benim bebek 18 haftalık oldu. ama ben hala hareketlerini hissetmiyorum. tembel mi benim bebğim acaba? bi de erkekler erken hareket eder diyolar acaba ondan mı. baktım nerdeyse herkes hissediyor.
canım sakın üzülme bende 18+6 yım ama hala cok az hissediyorum.kelebek cırpmasından bıraz kuvvvvetlı ve sadece zaman zaman.bazen gunde sadece bıkere.bunlar cok normalmıs goktorum ancak 20.hafta doldugunda daha net hıssedersın dedı.24.haftaya kadar yolu varmış yanı.
:teselli: canım inşallah annen hayrılısıla cıkacak amelıyattan sakın üzüzlme.dulalrımız annenle canım
:1no2: ben istanbula tam 3 sat uzaktayım gelemem ki.cok isterdım gelmeyı ama mümkün degıl,artıkm resimlerinizle avunurum napıyım :çok üzgünüm:
biraz gerilere gidebildim de MİNİK KELEBEK dönmüş. ne çok özlemiştik seni....
bende sizi cook özledım be kuzu.okkadar alısmısımkı pc bıraz calısmaya baslıyınca solugu burda aldım delikafadulden
minik kelebek sende gel : )
ayy keske gelebılsem,ama istanbula 3 saat uzaktayım.neyse artık resımlerınızle avunurum napıyımmm

figencım ne dıyecegımı inankı bilemıyorum.Allah ım sana sabır versın inşallah bu acını unutturacak bebek yada bebekler nasip etsın.belkıde ebundada vardır bır hayır.Allah korusun dayanamıycaktı belkı ileri aylarda olması cok daha yakıcaktı canını.cogumuz düşük yaşadık ve şükür tekrar hamıleyiz,inşallah Rabbim senın için bı mucize yaratır ve tüp bebege bıle gerek kalmadan hamile kalırsın kaldıgın anda bızımle paylasırsın.
söylenecek cok fazla söz yok ama kendını cok yıpratma canım,hersey olacagına varır.hayat bızım için zorlu bı sınav.inşallah bunuda atlatacaksın enkısa zamanda :1hug:

minik kelebek en son doktor randevun nasıl geçti? kaçırmşım da

Allah a şükür iyi gecmıstı canım.ama heycandan kılosunu sormayı unutmusum.hersey cok normal dedı,sadece 3 gun gerıde cıktı.ama doktor bunu bı önemı yok dedı.şimdilik hersey yolunda dedı.kasıklarım arada hala agrıyor dedım.bıdahakı aya idrar tahlılı yaparız dedı.belkı iltahaptan oluyodur dedı.

kızlarr bende göbişimi koydumm valla üstte pinkynin minicik göbeği allta benim koca göbek pek uyumlu oldu kaydirigubbakcemile3

figen
canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum.allah sabır versin canım ama en kısa zamanda yeniden bu duyguyu yaşayacağından emeinim canım.bizleri mutlaka haberdar et canım.güzel haberler bekliyoruz senden canım

figen cnm benim çok çok geçmiş olsun allahım kimseyi evladıyla sınmasın inşallah bu son olur...ve en yakın zamnada cennete giden meleğin sana mis kokulu kardeşini gönderir...çok öptüm seni allaha emanet ol

yaaa deryayı bende cok merak ettım.acaba evrimde numarası yokmuydukı.bı msj falan atsa.inşallah sevıncden yazmayı unutmustur

BURKO - LALECE - TAZEFASULYE

LAL - TAZE - EVRİM - BURKO - KEOPS

NEVİN (KEOPS) - BURKO

TAZE - EVRİM

TAZE - EVRİM - BURKO - NEVİN

BU DAA MANZARAMIZ :)

ayyy bayıldım yaaa,hepiniz süpersiniz kızlar.cook kıskandım sizi :dilcikar: ama resımlerı ilk gördüğümde sankı hepinizi uzun zamandır tanıyomusum gıbı oldum.keske bende olabılseydım yanınızdaa :çok üzgünüm:

Ne diyeceğimi bilemiyorum canım arkadaşım:1no2:Çok çok çok üzüldüm. Allah sana ve yakınındakilere sabır versin. Üzülme demeyeceğim sana. İçinden ne kadar geliyorsa o kadar üzül. Ama nolur kendini bırakma olur mu... Bebişinin en kısa zamanda yine gelip içine konması için onun yuvasını ne kadar iyi hale getirebilirsen getirmeye bak çabucak. Göreceksin annesi. Sen vücudunu ve duygularını toparlar toparlamaz gelecek yine.O da yukarıdan bir yerden sana bakıp sana kavuşacağı günü özlüyor

Geçmiş olsun tatlım ya. Ama hamilelikte, normal zamanda yaşanan herşeyin azdığını söylemişti benim yeni doğum yapan bir arkadaş. Normal zamanda sık yaşadığımız sorunları hamilelikte bol bol yaşayacağız demektir:1no2:
Sağol tatlım. Özlemiştik seni dea.s.Bebişine de koca bir MAŞALLAHDaha çook buluşmalarımız olur. Umarım diğerleriyle de görüşme şansımız olur bir gün.

burkocum hayırdır ya gamzeli anne nerden gelmiş bu mevsimde kene..neyseki zaarlı değilmiş sanada geçmiş olsun..
Sağol canım. Gamze mamze pek bir işe yaramıyor tabii konu sağlık olunca. Bir problem çıkmadı şimdilik çok şükür. İnşallah çıkmaz da

Gizzem hoşgeldin canım. İşlerin yolunda olmasına sevindim

dunden beri sol kalcama bi agri saplandi canim,kemige dogru, ustune basamiyorum yururken, resmen topalliyorum, anlamadim bende, ters bi harekette yapmadim..napsam bilemedim???

yeni gelen arkadaslar hosgeldinizzz...

Geçmiş olsun canım. Normal bir durum da olabilir, mineral eksikliği de. Doktorun söyleyecektir çözümünü

E biz hemen yine buluşalım o zamankaydirigubbakcemile2delikafadulden

Evet biyolojik olarak düşünüldüğünde, bütün ihtiyaçlarını bizden karşılayan, hatta vücudumuzu güçsüz hale sokabilme potansiyeline sahip bir parazit taşıyoruz içimizde. Bilimin açıklayamadığı ise, o parazitin nasıl olup da vücut tarafından reddedilmediği. Bu resmen bir mucizedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Korkma canım o kadar. Müfettişe ne kadar kendine güvenli ve onu takmaz görünürsen o kadar değerli öğretmen olursun. Deneyle sabita.s

Geçmiş olsun canım. Allah şifasını versin

Tuğbişim çok özlemiştik seni. Hoşgeldin:içelim:a.s.

Kayracığıma da diyebilsek hoşgeldin diye:çok üzgünüm:Kırdık mı ki onu? Kendisini anlamadığımızı mı düşündü ki?:uhm:

Evrişim nazar değdi kuzum bize. İzmirli anneler sapır sapır dökülüyor. Allah beterinden saklasın.:1no2:Kurşun döktürme partisi mi yapsak ki bir denaniknanikGeçmiş olsun tatlım. Minik mucizelerimiz için katlanacağız artık

Bu arada kendi çalar kendi oynar bir pozisyonda olduğumu şimdi farkettim ama sonra nasıl olsa biri görürsırnaşık şeyBebişim çok utangaç çıkmazsa yarın bana pipisini ya da kukusunu göstermesini umuyorum teyzeleri. Allah nasip eder de doktordan neşeli bir şekilde çıkarsam ufak tefek alışveriş yapmak istiyorum artık. Biraz da benim zevkime göre giyinsin kuzucuğum değil mi amadelikafaduldenBana da dua edin olur mu arkadaşlar:Saruboceq:

Oyyy kızlar, 2 gündür bir uyku, bir uyku.... Resmen doyamıyorum. Bugün öğle arası için eve geldim. Önceki 2 saatim de boştu, o arada bile uyudum. Sonra eve geldim, bir daha!

kızlar ya benim bebek 18 haftalık oldu. ama ben hala hareketlerini hissetmiyorum. tembel mi benim bebğim acaba? bi de erkekler erken hareket eder diyolar acaba ondan mı. baktım nerdeyse herkes hissediyor.

22'ye kadar yolu var canımcım. Hıç korkma, bebişin sağlıklıysa hiiiiç dert etme :)

ıyi dileklerim ve dualarım annenle birlikte eftelyacım.. ınşallah tez zamanda iyileşir..

Ay arkadaşım, ben de alt sınırın biraz altında çıkmıştı ama düşükten sonra tekrar ölçtürmüştüm ve normaldi. Bu bebeğime hamile kaldığımda tekrar ölçtürdm, gene alt sınırın biraz altında çıktı ama, kaç doktora gittim, hiç biri de testi tekrarlama gereği duymadı. Sen böyle diyince şimdi kıllandım ben. 2 hafta sonra randevum var, olmazsa o zaman tekrar ölçtüreyim.

figencim, canım arkadaşım, yokluğunu hissediyordum ama konduramıyordum. Çok üzüldüm. Evet ne yazık ki, hemen her kadın bunu en az bir defa yaşıyor. Yaşamayan yok gibi.. Bunu ister doğanın bir dengesi, ister allahın takdiri olarak gör, her ikisinde de şunu unutma ki, sağlıklı bir bebiş dünyaya getirmenin öncelikli kuralı annenin sağlıklı olmasıdır. Önce bunu sağla.. Tabii ki sıkılacak, üzüleceksin ama kendine iyi bak arkadaşım ve lütfen iyi haberlerinden bizi mahrum etme.

Teşekkür ederim adaşçığım. En kısa zamanda iyileşip kocamla oynaşmak istiyorum, budur tek derdim kaydirigubbakcemile3 Şaka bir yana, insan ilaç kullanmaktan çekiniyor. Malum, bunlar çok güvenli ilaçlar değil.

Buluşma konusunda; en kısa zamanda tekrarlamak isteriğm. Her zaman tam kadro olamayabiliriz, ama sizlerle görüşmeyi, irtibatı koparmamayı çok isterim. O akşam da söylemiştim; ben 5 yıldır burada değilim, arkadaş çevremi de ıstanbul'da bıraktım. Bıraz arkadaşsızım :1no2: sık sık görüşürsek çok sevinirim..

Parazit konusunda, gittiğim doktorlardan biri demişti ki; "bir hastaya doku nakli yapılması gerekse, % 95 benzerlik görülse de bünye kabul etmeyebiliyor. Bebeğin % 50 si yabancı (kocadan) olduğu halde vücut tutuyor, büyütüyor, bebek sağlıksız ise atıyor vücuttan" demişti. Gerçekten bilimin çaresiz kaldığı nokta.. Çok enteresan.

Adaşçığım, inşallah yarın görürsün. Artık pipi mi istersin, kuku mu... Allah gönlüne göre versin. Haydi bakalım, iyi haberlerini bekliyoruz..

derya gelmiştir diye ümid etmiştim(

Burko..allah gönlüne göre versin..dualarım seninle..inşallah öğrenirsin yarın..

seni cok iyi anliyorum beatris, bende brukseldeyim ve bizim akilli doktorda gecen hafta usg cekmedi ve cinsiyetini bende ogrenemedim, 7 nisana kaldi..10 kere ayri ayri usg cekilmezsmiz...

canim benimde tiroid prolemim var yaklasik 10 senedir tiroksin hormonu aliyorum hamilelik donemindede almama gerekiyor, bebege zararindan cok yarari var, tsh degerlerini her ay kontrol ettir..gecmis olsun..

figencim cok buyuk gecmis olsun, allah sabrini versin..umarim en kisa zamanda yine bebisine kavusursun..

dualarimiz seninle canim hadi insallah kuku yada pipiyi gorurursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…