canım saol,vala bende cok öslemısım,hele bu listeyı guncellemek bıle nekadar güzelmışkelebeğim hoşgeldinn ne tatlısın yaa gelir gelmez listeyi güncelledin hemen sen olmasan kim ne zaman ne doğurcak takip edemiyoz liste çok iyi oluyo.. bu arada folyo olayına şaşırdım zararlımıymışş aman bidaha bende fırın torbası yaparım sağol arkadaşım şok oldum yaaa :1shok:
valla şükür kavusturana,neysekı kötü bi haber yokmus cok sevındım.ama bıan önce şu izmir resımlerını bulmak istiyorum.merak ettım bizim kuzularıoh be gusellik sukur kavusturana:)) gecen haftanin en onemli olayi izmir blusmasi, bikac sayfa geride fotolari gorebilirsin,.onun disinda cinsiyet ogrenener oldu, deryanin sonuclari yarin insallah...baska baska aklima bu kadar geldi simdilik..
hoşgeldin canım aramıza,buy cinsiyet degısme olayları baya arttı sanırım.neyse hayrılısı olsun artıkarkadaşlar merhaba hamile kaldığımdan beri burayı takip ediyorum ama yeni üye oldum.Benim bebek 16 haftalıkken kız demişti şimdi ayrıntılı ultrosona girdim ordaki doktor erkek olabilir mi dedi.Kendi doktoruma sordum 20 haftalığım erkek dedi.1ay sonra çağırdı cinsiyeti yine kız olabilir mi üf meraktayım
:1hug: ama listede bya eksık var ben yokken baya cinsiyet öğrenen olmus.neyse bı haftaya toparlarım artık.minik kelebek geldiğin hemen anlaşılıyo,listemiz sana emanet..sen olmasan napcaktık biz..süpersin
tamam canım erkek die degıstırırım ama dogum tarıhlerı degısınce şimdilik dokunmuyorum.çünkü doguma kadar daha cok degısecegınbı düşünüyorum.şöle son aylarımıza dogru artık kesınlesınce yazarız kısmetse olurmu şekerrr kaydirigubbakcemile5günaydın arkadaşlar. minik kelebek benim bebişin cinsiyeti değişti sana zahmat olmazsa erkek diye değiştirebilirmiyiz canım.muhtemel doğum tarihimde 16 ağusts oldu.dr öle dedi. şimdiden çok teşekkürler ....
burda sizinle olmak gercekten güzel :1hug:Minik Kelebek...seni görmek güzel..
hoşgeldın canım aramıza.hepimiz saglıkla kucagımıza alırız inşalah bebişlerimiziherkeslere günaydın:)bende ufaklık bi sürpriz yapmazsa ağustos annesi olucam işallah (25 ağustos) bugün itibari ile tam 17 haftalık olduk:) bugün doktora gidicez cinsiyetini öğrenebilirim umarım dün gece yatmadan önce dua ederken dedim ki Allah'ım rüyamda göster bana bebeğimi:)minicik bi erkek bebek girdi rüyama:)bilmiyorum ya erkek istiyorum diye yada eşref saatine denk geldi dua:):)
:1hug:Babymom , minik kelebek sizi görmek ne güzel
hoşgeldın canım aramıza,hayırlı olsun kızın.bende yavas yavas hissediyorum artık gercekten müthiş bi duygumerhaba arakadaşlar,
ben bu başlığı görmemişim ne hikmetse. ben de tam dolu dolu beklersek 40 haftayı 2 ağustosda anne olucam.. aslında anne olduk bile şimdiden, değil mi? sadece bebişimiz biraz farklı bi yerlerde şu anda. az kaldı çok kısa zaman sonra da kucaklarımızda olucaklar.. ben de hareketler epey kuvvetlendi. inanılmaz heyecanlanıyorum hissettiğimde. artık ayaktayken bile hissediyorum kızımın hareketlerini :) çook güzeeeellll :1rolleyes:
canım sakın üzülme bende 18+6 yım ama hala cok az hissediyorum.kelebek cırpmasından bıraz kuvvvvetlı ve sadece zaman zaman.bazen gunde sadece bıkere.bunlar cok normalmıs goktorum ancak 20.hafta doldugunda daha net hıssedersın dedı.24.haftaya kadar yolu varmış yanı.kızlar ya benim bebek 18 haftalık oldu. ama ben hala hareketlerini hissetmiyorum. tembel mi benim bebğim acaba? bi de erkekler erken hareket eder diyolar acaba ondan mı. baktım nerdeyse herkes hissediyor.
:teselli: canım inşallah annen hayrılısıla cıkacak amelıyattan sakın üzüzlme.dulalrımız annenle canımkızlar annem biraz sonra ameliyat olacak yatırmışlar babam aradı yatırdılar kan filn alındı dedi ama annem beni istemedi hastanenin havasında bile mikrop var hamilesin sen gelme dedi ama aklım hep orda hepinizden kücücük dua istiyorum rahatca acısız sızısız geçmesi için canım annem benim yaasenağlamasenağlamasenağlama
:1no2: ben istanbula tam 3 sat uzaktayım gelemem ki.cok isterdım gelmeyı ama mümkün degıl,artıkm resimlerinizle avunurum napıyım :çok üzgünüm:kızlar güzell fikirleri sunmaya devam edin sanırım cumartesi ağırlıkta uygun olanlar;ESRAKO,NAZAN,PETRİK,GİZZE,TUANA,FASULYEKO,3K1M,PİNKY,ANGELEYES hatırladıklarım bu isimler ist. hamisleri olarak, sizde ekleme yapın arkadaşlar birde ist çevresinde oturanlar var hatırladğım kadarı ile AİDAA MİNİK KELEBEK NEVAANNE başka yakın olanlarda varsa sizde ekleyin, TELKIRMA sanırım sen çalışıyosun cumartesi ama bi kaçamak yapamazmısın seni tanımayı çok isterim şahsen,BABYMOM sende bize bilgi ver tatlım girince ona göre sen varken program yaparsak güzel olur..
bende sizi cook özledım be kuzu.okkadar alısmısımkı pc bıraz calısmaya baslıyınca solugu burda aldım delikafaduldenbiraz gerilere gidebildim de MİNİK KELEBEK dönmüş. ne çok özlemiştik seni....
ayy keske gelebılsem,ama istanbula 3 saat uzaktayım.neyse artık resımlerınızle avunurum napıyımmmminik kelebek sende gel : )
merhaba kızlar.uzun zamandır aranızda deildim,merak eden arkadaslara tesekkür ediyorum.petrik ve mercimekim msj atmışsınız saolun.hepinizi cok ösledim inanın.uzun zamandır yazmak için kendimle cebelleşiyorum.arada bir girip okudum.kimseyi merak ettirmemek için yazayım dedim.forumda kötü şeyleri yazmamaya karar vermiştik kimseyi üzmemek için.inanın sizi üzmeyi hiç istemiyorum.ayrıntıları anlatmadan en azından ne olduğunu söliyim.malesef artık bebeğim benimle deil canlarım.16. haftada suyum erken geldiği için doğum yapmak zorunda kaldım.bebeiğimin sağlığı iyiydi ama suyu olmadığından yaşaması sıkıntıya düşeceği ve benimde sağlığımı tehlikeye sokacağı için bebeğimden ayrılmak zorunda kaldım.allah kimseye böle birşey yaşatmasın,sağlıklı,sıhhatli ve hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.artık bütün dualarım sizinle.veda etmak zor,hepinize mutluluklar diliyorum.
minik kelebek en son doktor randevun nasıl geçti? kaçırmşım da
BURKO - LALECE - TAZEFASULYE
LAL - TAZE - EVRİM - BURKO - KEOPS
NEVİN (KEOPS) - BURKO
TAZE - EVRİM
TAZE - EVRİM - BURKO - NEVİN
BU DAA MANZARAMIZ :)
merhaba kızlar.uzun zamandır aranızda deildim,merak eden arkadaslara tesekkür ediyorum.petrik ve mercimekim msj atmışsınız saolun.hepinizi cok ösledim inanın.uzun zamandır yazmak için kendimle cebelleşiyorum.arada bir girip okudum.kimseyi merak ettirmemek için yazayım dedim.forumda kötü şeyleri yazmamaya karar vermiştik kimseyi üzmemek için.inanın sizi üzmeyi hiç istemiyorum.ayrıntıları anlatmadan en azından ne olduğunu söliyim.malesef artık bebeğim benimle deil canlarım.16. haftada suyum erken geldiği için doğum yapmak zorunda kaldım.bebeiğimin sağlığı iyiydi ama suyu olmadığından yaşaması sıkıntıya düşeceği ve benimde sağlığımı tehlikeye sokacağı için bebeğimden ayrılmak zorunda kaldım.allah kimseye böle birşey yaşatmasın,sağlıklı,sıhhatli ve hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.artık bütün dualarım sizinle.veda etmak zor,hepinize mutluluklar diliyorum.
Geçmiş olsun tatlım ya. Ama hamilelikte, normal zamanda yaşanan herşeyin azdığını söylemişti benim yeni doğum yapan bir arkadaş. Normal zamanda sık yaşadığımız sorunları hamilelikte bol bol yaşayacağız demektir:1no2:Kızlar ben bir kaç gündür kaşınıyordum. Dün akşam artınca buradaki bir doktora gittim. Kadın da kan ve idrar tahlili istedi. Baktım, fark almıyorlar, yaptırdım ben de.. Kan değerlerim oldukça iyi çıktı. İdrarım da temiz çıktı ama, mantarım varmış. Krem ve fitil verdi. O kadar da kişisel temizlik manyağı olduk ama, gebeliktenmiş..
Sağol tatlım. Özlemiştik seni dea.s.Bebişine de koca bir MAŞALLAHburko keneyı okuyunca bi tuhaf oldum neyseki sorun cıkmamıs geçmiş olsun
izmir buluşmasına bayıldım ve kıskandımda..
bu aralar yine okuyucu konumundayım.stresli ve bunalımlı bir hafta geçirdiğim için yazmadım ama hep takip ettim sizleri.bebeiğimi 1 haftadır hemen hergun hissediyorum hemde kelebek çırpıntısı gibi falan değil baya indiriyor annesine yavruum..yarın görmeye gideceğim saat 5 te randevum var.özledim meleğimi.
Sağol canım. Gamze mamze pek bir işe yaramıyor tabii konu sağlık olunca. Bir problem çıkmadı şimdilik çok şükür. İnşallah çıkmaz daburkocum hayırdır ya gamzeli anne nerden gelmiş bu mevsimde kene..neyseki zaarlı değilmiş sanada geçmiş olsun..
dunden beri sol kalcama bi agri saplandi canim,kemige dogru, ustune basamiyorum yururken, resmen topalliyorum, anlamadim bende, ters bi harekette yapmadim..napsam bilemedim???
yeni gelen arkadaslar hosgeldinizzz...
E biz hemen yine buluşalım o zamankaydirigubbakcemile2delikafaduldenBugün hareketliydi ama, o günkü gibi olmadı. O, sanırım çok ekstrem bir şeydi. Yani muhtemelen bir kaç hafta sonra hissedebilceğim bir şey yaşadım o gece :) Bir daha ne zaman buluşuyoruz? Sanırım buluşmanın şerefine olmuştu :)
Evet biyolojik olarak düşünüldüğünde, bütün ihtiyaçlarını bizden karşılayan, hatta vücudumuzu güçsüz hale sokabilme potansiyeline sahip bir parazit taşıyoruz içimizde. Bilimin açıklayamadığı ise, o parazitin nasıl olup da vücut tarafından reddedilmediği. Bu resmen bir mucizedelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenHouse MD diye bir dizi var. Oraya (doktora) bir kadın geliyor. 6 aydır sürekli diyet yapıyorum ve koşuyorum, gene de zayıflayamıyorum, diyor. Doktor kadına şöyle bir bakıyor ve "anladım szde bir parazit var, sizden beslendiği için, içinizde büyüdüğü için kilo veremiyorsunuz. Ama bir süre daha sizinle birlikte büyüyecek, tebrikler muhtemelen 6 aylık hamilesiniz" diyor. Çok güzeldi yaa.. Çok hoşuma gidiyor hala aklıma geldikçe :)
Korkma canım o kadar. Müfettişe ne kadar kendine güvenli ve onu takmaz görünürsen o kadar değerli öğretmen olursun. Deneyle sabita.syeni gelenler hoşgelmiş,
iyi haberlerle dönenlere gözün aydın diyorum.
mecburen kısa yazıyorum,korktuğum başıma geldi ve okula müfettişler geldi bugün.bana şans dileyin,umarım hamile bir öğretmene anlayış gösterebilecek kişilerdir.ders işleyişimden yana kaygım yok ama evraklarımda eksiklerim var.
öpüldünüsssss.
Geçmiş olsun canım. Allah şifasını versinkızlar annem biraz sonra ameliyat olacak yatırmışlar babam aradı yatırdılar kan filn alındı dedi ama annem beni istemedi hastanenin havasında bile mikrop var hamilesin sen gelme dedi ama aklım hep orda hepinizden kücücük dua istiyorum rahatca acısız sızısız geçmesi için canım annem benim yaasenağlamasenağlamasenağlama
kızlar ya benim bebek 18 haftalık oldu. ama ben hala hareketlerini hissetmiyorum. tembel mi benim bebğim acaba? bi de erkekler erken hareket eder diyolar acaba ondan mı. baktım nerdeyse herkes hissediyor.
kızlar annem biraz sonra ameliyat olacak yatırmışlar babam aradı yatırdılar kan filn alındı dedi ama annem beni istemedi hastanenin havasında bile mikrop var hamilesin sen gelme dedi ama aklım hep orda hepinizden kücücük dua istiyorum rahatca acısız sızısız geçmesi için canım annem benim yaasenağlamasenağlamasenağlama
arkadaşlar aranızda tiroid problemi yaşayan var mı? ben hamile kalınca yapılan tahlillerden öğrendim, meğer tiroidim az çalışıyormuş (hipotiroid) . öğrenir öğrenmez hemen ilaç kullanmaya başladım tabi. ilk 3 ay ilaç kullanılmaya başlanmazsa bebekte gelişim eksikliğine neden olabiliyormuş. bilginize... çok şükür hemen düzene girdi tiroid düzeyim de içim rahatladı. ancak ayda bir defa kan tahlili yapılıyor ve değer kontrol ediliyor. bugün kanımı verdim, bakalım sonucum yarın çıkacak. inşallah hala normal düzeydedir.
Geçmiş olsun tatlım ya. Ama hamilelikte, normal zamanda yaşanan herşeyin azdığını söylemişti benim yeni doğum yapan bir arkadaş. Normal zamanda sık yaşadığımız sorunları hamilelikte bol bol yaşayacağız demektir:1no2:
E biz hemen yine buluşalım o zamankaydirigubbakcemile2delikafadulden
Evet biyolojik olarak düşünüldüğünde, bütün ihtiyaçlarını bizden karşılayan, hatta vücudumuzu güçsüz hale sokabilme potansiyeline sahip bir parazit taşıyoruz içimizde. Bilimin açıklayamadığı ise, o parazitin nasıl olup da vücut tarafından reddedilmediği. Bu resmen bir mucizedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
seni cok iyi anliyorum beatris, bende brukseldeyim ve bizim akilli doktorda gecen hafta usg cekmedi ve cinsiyetini bende ogrenemedim, 7 nisana kaldi..10 kere ayri ayri usg cekilmezsmiz...canim ben fransada yasiyorum en son 2 buçuk aylikken ultrason yapmisti.diger randevularda sadece kalbini dinledi,tahlil sonuçlarini degerlendirdi ve alttan muayene etti.bende her ay bebegimi gormek isterdim ama doktor tum israrlarima ragmen ultrason yapmiyor.3 nisanda yapacakmis .offff insanin vatani gibisi yok valla.
canim benimde tiroid prolemim var yaklasik 10 senedir tiroksin hormonu aliyorum hamilelik donemindede almama gerekiyor, bebege zararindan cok yarari var, tsh degerlerini her ay kontrol ettir..gecmis olsun..arkadaşlar aranızda tiroid problemi yaşayan var mı? ben hamile kalınca yapılan tahlillerden öğrendim, meğer tiroidim az çalışıyormuş (hipotiroid) . öğrenir öğrenmez hemen ilaç kullanmaya başladım tabi. ilk 3 ay ilaç kullanılmaya başlanmazsa bebekte gelişim eksikliğine neden olabiliyormuş. bilginize... çok şükür hemen düzene girdi tiroid düzeyim de içim rahatladı. ancak ayda bir defa kan tahlili yapılıyor ve değer kontrol ediliyor. bugün kanımı verdim, bakalım sonucum yarın çıkacak. inşallah hala normal düzeydedir.
figencim cok buyuk gecmis olsun, allah sabrini versin..umarim en kisa zamanda yine bebisine kavusursun..merhaba kızlar.uzun zamandır aranızda deildim,merak eden arkadaslara tesekkür ediyorum.petrik ve mercimekim msj atmışsınız saolun.hepinizi cok ösledim inanın.uzun zamandır yazmak için kendimle cebelleşiyorum.arada bir girip okudum.kimseyi merak ettirmemek için yazayım dedim.forumda kötü şeyleri yazmamaya karar vermiştik kimseyi üzmemek için.inanın sizi üzmeyi hiç istemiyorum.ayrıntıları anlatmadan en azından ne olduğunu söliyim.malesef artık bebeğim benimle deil canlarım.16. haftada suyum erken geldiği için doğum yapmak zorunda kaldım.bebeiğimin sağlığı iyiydi ama suyu olmadığından yaşaması sıkıntıya düşeceği ve benimde sağlığımı tehlikeye sokacağı için bebeğimden ayrılmak zorunda kaldım.allah kimseye böle birşey yaşatmasın,sağlıklı,sıhhatli ve hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.artık bütün dualarım sizinle.veda etmak zor,hepinize mutluluklar diliyorum.
Bu arada kendi çalar kendi oynar bir pozisyonda olduğumu şimdi farkettim ama sonra nasıl olsa biri görürsırnaşık şeyBebişim çok utangaç çıkmazsa yarın bana pipisini ya da kukusunu göstermesini umuyorum teyzeleri. Allah nasip eder de doktordan neşeli bir şekilde çıkarsam ufak tefek alışveriş yapmak istiyorum artık. Biraz da benim zevkime göre giyinsin kuzucuğum değil mi amadelikafaduldenBana da dua edin olur mu arkadaşlar:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?