off kizlar bugun eve agliyarak geldim, nolcak benim bu halim(esim acile gidelim dedi ama yarin kadindogumcuma bi danisayim olmazsa gidicem, film de cekemezler, antienflamatuarda veremezler, napicam???
yaaa deryayı bende cok merak ettım.acaba evrimde numarası yokmuydukı.bı msj falan atsa.inşallah sevıncden yazmayı unutmustur
Evrişim nazar değdi kuzum bize. İzmirli anneler sapır sapır dökülüyor. Allah beterinden saklasın.:1no2:Kurşun döktürme partisi mi yapsak ki bir denaniknanikGeçmiş olsun tatlım. Minik mucizelerimiz için katlanacağız artık
Bu arada kendi çalar kendi oynar bir pozisyonda olduğumu şimdi farkettim ama sonra nasıl olsa biri görürsırnaşık şeyBebişim çok utangaç çıkmazsa yarın bana pipisini ya da kukusunu göstermesini umuyorum teyzeleri. Allah nasip eder de doktordan neşeli bir şekilde çıkarsam ufak tefek alışveriş yapmak istiyorum artık. Biraz da benim zevkime göre giyinsin kuzucuğum değil mi amadelikafaduldenBana da dua edin olur mu arkadaşlar:Saruboceq:
off kizlar bugun eve agliyarak geldim, nolcak benim bu halim(esim acile gidelim dedi ama yarin kadindogumcuma bi danisayim olmazsa gidicem, film de cekemezler, antienflamatuarda veremezler, napicam???
aldim canim gunduz ama pek bi ise yaramadi antienflamatuar tarzi bisey almam gerek ama onuda kullanamam..Magnezyum eksıklıgı mıdır ki Noramm.. bende bugun dr uma ulaşamadım, adam konferansa gıtmıs, bunun ıcın cebınden de aramadım acıkcası.. cuma ya zaten randevum var, o zaman soracagım.. nası yardımcı olsak kı sana.. bilemedim, kıyamam yaa..
Aklıma geldı parasetamol alsan ıse yaramaz mı ki acaba.. bır denese??
Nurdan dr.cum bence bi meslektaşına görün bari..acını anlamam zor ama..ağlatacak kadarsa ihmal etme..kendine sıkıntı ettiğine değmez..vardır bi çaresi..
noraa
canım inşallah önemli bi şey yoktur canım ya.yarın mutlaka doktorunla detaylı görüş.olmazsa başka bi doktora yönlendirsin seni
Evrişim hiç unutmuyorum, üniversitede çok sevdiğim bir hocam vardı. Bebeğin başına gelebilecekler hakkında o kadar çok olasılık biliyordum ki, 9 ay bana 90 yıl gibi geldi demişti hamileliğini anlatırken. Gerçekten de okursan olumsuz olasılıklar olumlu olasılıklardan çok daha fazla bebek doğana kadar. Ama doğru, çevremizde sağlıklı hamile kalıp doğum yapanların sayısı hiç de az değil. Aslında doğan her bebek bir mucizedir. Yani çevremizde bu kadar çok mucize varken, bizim de mucizelere inanıp yaşadıklarımızın tadına varmamız gerekmez mi:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?