2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

off kizlar bugun eve agliyarak geldim, nolcak benim bu halim(esim acile gidelim dedi ama yarin kadindogumcuma bi danisayim olmazsa gidicem, film de cekemezler, antienflamatuarda veremezler, napicam???

off kizlar bugun eve agliyarak geldim, nolcak benim bu halim(esim acile gidelim dedi ama yarin kadindogumcuma bi danisayim olmazsa gidicem, film de cekemezler, antienflamatuarda veremezler, napicam???

Ah canım yaaa.. Bİr danış bakalım.. Bugün de ayaktaydın tabii, dinlenemedin..

iyidir çıtır fasulyem nolsun..senin maceralarını zevkle okuyorum..insanın senin yanında sıkılması mümkün değil....
işten çıkarken wc girmiştim..çıktığımdan beri bi kasık ağrısıdır gidiyor..eve geldim uzndım halen devam ediyor..gıcıkk oldum resmen..acaba regl dönemimmi diyorum..

Nurdan dr.cum bence bi meslektaşına görün bari..acını anlamam zor ama..ağlatacak kadarsa ihmal etme..kendine sıkıntı ettiğine değmez..vardır bi çaresi..

yaaa deryayı bende cok merak ettım.acaba evrimde numarası yokmuydukı.bı msj falan atsa.inşallah sevıncden yazmayı unutmustur

Ya kuzum.. ılk aklıma benımde hemen o geldı ama baan ole herkes gondermedı ki.. cok az ınsan gonderdı.. toplasan 6 kısının ıletısım bılgılerı var bende.

Ya falla kusu ole oldu.. ama kac arkadasımız boyleymıs, gecelerı uykusuzluk cıddı yoruyor benı.. neyse aman o ıyı olsun da derdım bu olsun, fazla cıngar cıkarmıyorum bu yusden.. sıpa sımdıden takla attırıyor ya bana.. daha ne dıyeyım bılemedım.

Ama kaybetme korkusu basladı bende.. baktım bıraz makalelere, ozellıkle bu zamandan sonra baslıyormus bu durum, her gece yatmadan Allahıma emanet edıyorum da yatıyorum.. Rabbım evlatlarımızı bıze bagıslasın, evımıze getırmeyı, uzun yıllar bırlıkte olmasyı nasıp etsın bıze saglıcakla ınsallah.

Hayırlı haberlerle gel ınsallahh.. saglıklı sıhhatlı olsun da onunde ıster fazlalık ıster eksıklık olsun..

Bu arada KAYRA nın da bende ıletısım bıgılerı yok arkadaslar..

Ve hala DERYA dan haber yok..

Magnezyum eksıklıgı mıdır ki Noramm.. bende bugun dr uma ulaşamadım, adam konferansa gıtmıs, bunun ıcın cebınden de aramadım acıkcası.. cuma ya zaten randevum var, o zaman soracagım.. nası yardımcı olsak kı sana.. bilemedim, kıyamam yaa..

Aklıma geldı parasetamol alsan ıse yaramaz mı ki acaba.. bır denese??

tazefasulye
sen yine 2 saatlik arada uyuyorsun.ben yatılı bölge okulundayım.lojmanda oturuyorum.öğle arasında ev hemen okulun yanında olduğu için eve geçip bi şeyler yiyip sonrada 20-30 dkikalık kaln zamanda uyuyorum.sonra saat üçte eve gelip dört oluncaya kadar uyuyorum.

burko
dualarım seninle.güzel haberler vereceksin yarın bize

noraa
canım inşallah önemli bi şey yoktur canım ya.yarın mutlaka doktorunla detaylı görüş.olmazsa başka bi doktora yönlendirsin seni

evriş
öyle kaybatme korkusu falan deme canım.inşallah her şey yolunda gidecek canım.hamilelikte risk bitmiyor.ilk üç ay düşük sonra erken doğum.ama çevreme şöyle bi baktığımda mutlu sonlar mutsuzlardan çok çok fazla.inşallah bizde o mutlu sona ulaşanlardan olacağız.yoksa nasıl geçer önümüzdeki aylar.kızlar öyle kötü şeyler getirmeyin aklııza.zamanın tadını çıkarın.çok şükür her şey yolunda.o zaman korkularla insanın kendini yıpratmasının anlamı yok

Figenn çok üzüldüm,sabırlar diliyorum.ınşallah Allah yeni bebiş nasip eder inşallah. Kendine çok dikkat et.

Sağolun kızlar. Aman herşeyi tam olsun da girintisi çıkıntısı çok da önemli değil tabii. Orada bir kuku görürsek accıcık daha sevindirici olur bizim için hepsi o. Öncelikle kalbi, beyni, kolu bacağı. Allah hepimizin kuzucuğunu bağışlasın. Sağ salim kavuşalım inşallah:Saruboceq:

aldim canim gunduz ama pek bi ise yaramadi antienflamatuar tarzi bisey almam gerek ama onuda kullanamam..

Nurdan dr.cum bence bi meslektaşına görün bari..acını anlamam zor ama..ağlatacak kadarsa ihmal etme..kendine sıkıntı ettiğine değmez..vardır bi çaresi..

noraa
canım inşallah önemli bi şey yoktur canım ya.yarın mutlaka doktorunla detaylı görüş.olmazsa başka bi doktora yönlendirsin seni

sagolun kizlar, yarin olsun bi bakalim, vardir bi caresi, insallah mineral eksikligidir, baska bisi olmasinda...bi iki gun dinlenebilseydim beli iyi olurdu, bugune zorladim mecburen, yarinda..asil korkum eve gelirken o kadar kastim ki, karnimda kasilmalar basladi(neyse persembe cuma evde kalirim olmazsa..

ben artık derya için endişelenmeye başladım.güzel bi haber alsa mutluluktan hemen paylaşmazmıydı.inşallah başka nedenlerle girememiştir

Evrişim hiç unutmuyorum, üniversitede çok sevdiğim bir hocam vardı. Bebeğin başına gelebilecekler hakkında o kadar çok olasılık biliyordum ki, 9 ay bana 90 yıl gibi geldi demişti hamileliğini anlatırken. Gerçekten de okursan olumsuz olasılıklar olumlu olasılıklardan çok daha fazla bebek doğana kadar. Ama doğru, çevremizde sağlıklı hamile kalıp doğum yapanların sayısı hiç de az değil. Aslında doğan her bebek bir mucizedir. Yani çevremizde bu kadar çok mucize varken, bizim de mucizelere inanıp yaşadıklarımızın tadına varmamız gerekmez mi:asigim:

kızlar ben uzanayım biraz..kasık ağrım devam ediyor..
yarın görüşmek üzere...iyi geceler..

ne guzel ozetledin burcu hocam, bencee her yeni dogan bebis bir mucize:asigim:allah onlari bize bagislasin..

hadi kuzular bende dinleneyim,gerci uzandik yerden bilgisayar kucagimda ama biraz kocise nazlaniym, iyi bakiyor:))

merhaba kizlar nasilsiniz??bende bu günlerde pek giremedim..kizlar acayip yorgunum ve bebis baya baya asagida..bu yüzden zor yürüyorum..bakalim yarindan sonra randevum var..kizim nasilmis acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…