evriş
öyle kaybatme korkusu falan deme canım.inşallah her şey yolunda gidecek canım.hamilelikte risk bitmiyor.ilk üç ay düşük sonra erken doğum.ama çevreme şöyle bi baktığımda mutlu sonlar mutsuzlardan çok çok fazla.inşallah bizde o mutlu sona ulaşanlardan olacağız.yoksa nasıl geçer önümüzdeki aylar.kızlar öyle kötü şeyler getirmeyin aklııza.zamanın tadını çıkarın.çok şükür her şey yolunda.o zaman korkularla insanın kendini yıpratmasının anlamı yok
Kızlar bu arada kızımın yeni kıyafetlerini albüme ekledim bakmak isteyenlere duyurulur
Sağolun kızlar. Aman herşeyi tam olsun da girintisi çıkıntısı çok da önemli değil tabii. Orada bir kuku görürsek accıcık daha sevindirici olur bizim için hepsi o. Öncelikle kalbi, beyni, kolu bacağı. Allah hepimizin kuzucuğunu bağışlasın. Sağ salim kavuşalım inşallah:Saruboceq:
ben artık derya için endişelenmeye başladım.güzel bi haber alsa mutluluktan hemen paylaşmazmıydı.inşallah başka nedenlerle girememiştir
Evrişim hiç unutmuyorum, üniversitede çok sevdiğim bir hocam vardı. Bebeğin başına gelebilecekler hakkında o kadar çok olasılık biliyordum ki, 9 ay bana 90 yıl gibi geldi demişti hamileliğini anlatırken. Gerçekten de okursan olumsuz olasılıklar olumlu olasılıklardan çok daha fazla bebek doğana kadar. Ama doğru, çevremizde sağlıklı hamile kalıp doğum yapanların sayısı hiç de az değil. Aslında doğan her bebek bir mucizedir. Yani çevremizde bu kadar çok mucize varken, bizim de mucizelere inanıp yaşadıklarımızın tadına varmamız gerekmez mi:asigim:
Korkma canım o kadar. Müfettişe ne kadar kendine güvenli ve onu takmaz görünürsen o kadar değerli öğretmen olursun. Deneyle sabita.s
ayy ne çık yazdım bir de hemogram yaptırdım..kan değerlerim biraz düşük çıktı..bir sürü şişeden oluşan bir ilaç verdi doktor..burkı içiyordu onlardan değil mi? portakal suyu ile mi alıyordu acaba? hatırlayamadım..hiç bu kadar sağlık sorunum olmamıştı görmemişliğime verin canlarım: )
off kizlar bugun eve agliyarak geldim, nolcak benim bu halim(esim acile gidelim dedi ama yarin kadindogumcuma bi danisayim olmazsa gidicem, film de cekemezler, antienflamatuarda veremezler, napicam???
şahsen ben de istemem ben evde yokken gelinmesinden. hele de her yer temizlenecek. hiç haz etmem. özelim vardır di mi ama....
Bu arada kendi çalar kendi oynar bir pozisyonda olduğumu şimdi farkettim ama sonra nasıl olsa biri görürsırnaşık şeyBebişim çok utangaç çıkmazsa yarın bana pipisini ya da kukusunu göstermesini umuyorum teyzeleri. Allah nasip eder de doktordan neşeli bir şekilde çıkarsam ufak tefek alışveriş yapmak istiyorum artık. Biraz da benim zevkime göre giyinsin kuzucuğum değil mi amadelikafaduldenBana da dua edin olur mu arkadaşlar:Saruboceq:
arkadaşlar herkese merhaba şu anda benimle birlikte olan berbat kalça ağrılarım topiği takip etmemi çok zorlaştırdı..bir de dün akşamdan bu sabaha kadar süren karın ağrım yüzünden hastaneye gittik..neyseki bebeğim iyimiş..300 gr olmuş cinsiyet hala kıza benziyor ama değişirse şaşırma dedi doktor..ilk hamileliğimde de böyle
canım gerçekten çok üzüldüm..benzer şeyleri yaşamış biri olarak seni anlayabildiğimi sanıyorum..Allah bir daha yaşatmasın figenciğim..keşke duygularımı daha iyi ifade edebilsem..
Bu arada kendi çalar kendi oynar bir pozisyonda olduğumu şimdi farkettim ama sonra nasıl olsa biri görürsırnaşık şeyBebişim çok utangaç çıkmazsa yarın bana pipisini ya da kukusunu göstermesini umuyorum teyzeleri. Allah nasip eder de doktordan neşeli bir şekilde çıkarsam ufak tefek alışveriş yapmak istiyorum artık. Biraz da benim zevkime göre giyinsin kuzucuğum değil mi amadelikafaduldenBana da dua edin olur mu arkadaşlar:Saruboceq:
sanada güzel günler helingünaydın kızlar güzel bir gün diliyorum herkese
Evrişim hiç unutmuyorum, üniversitede çok sevdiğim bir hocam vardı. Bebeğin başına gelebilecekler hakkında o kadar çok olasılık biliyordum ki, 9 ay bana 90 yıl gibi geldi demişti hamileliğini anlatırken. Gerçekten de okursan olumsuz olasılıklar olumlu olasılıklardan çok daha fazla bebek doğana kadar. Ama doğru, çevremizde sağlıklı hamile kalıp doğum yapanların sayısı hiç de az değil. Aslında doğan her bebek bir mucizedir. Yani çevremizde bu kadar çok mucize varken, bizim de mucizelere inanıp yaşadıklarımızın tadına varmamız gerekmez mi:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?