2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Aslında kendımı kaptırmam.. bırakmam asla. Evladım benımle kalacak, onu asla bırakmayacagım, o benım herseyım.. su an varolma sebebım, o yuzden bu kadar kolay degıl elbette ama ıste arada sırada saran bır ruh halı.. asla benı yıpratmasına ızın vermıyorum Helinim.. saolasın canım arkadasım guzel yaklasımın ıcın.

Kızlar bu arada kızımın yeni kıyafetlerini albüme ekledim bakmak isteyenlere duyurulur

Bakacagım fasulyem..

Amin kuzum.. aminnn.

canim bu kasik agrilari bendede var ve uzun zamandir magnezyum kullaniyorum..bu birde bebegin yatisinada bagliymis..ayrica gecen kontrolde benim plesenta cok asagidaydi..ondanda kasik agrisi cok olurmus..bence yine bir kontrol olun..

ben artık derya için endişelenmeye başladım.güzel bi haber alsa mutluluktan hemen paylaşmazmıydı.inşallah başka nedenlerle girememiştir

Değil mi.. al benden de o kadar ((

Dogru kuzum.. haklısın. Arada esen bır duygu ıste.. ama kaptırmıyorum kendımı merak etme.. onunla bız cok mutluyuz, asla onu bırakmam.

Evrisim ne oldu sana böyle!!icimizde en güclü annelerden birisin..ama inan bu aralarda bu ruh halleri cok normal..benden esim bikti artik..acayip huysuz ve sinirli oldum..biri birsey dese agliyorum bazende gülme kirizine giriyorum..anlayacaginiz biraz siyirttim galiba..

Korkma canım o kadar. Müfettişe ne kadar kendine güvenli ve onu takmaz görünürsen o kadar değerli öğretmen olursun. Deneyle sabita.s

sağol canım,korku da değil,yok yere geriyorlar insanı.ve benim branşımda o kadar çok hazırlanması gereken evrak var ki, 'eve gitsem de yatsam' düşüncesiyle eve gelen bir insan olarak benden onları yazmamı beklemesinler :mymeka: tüm gücümü okulda tüketiyorum.
zaten teftiş de idareye yönelikmiş,işlerini bitirip gittiler.
buluşmayı yenilemek konusunda sizinle aynı düşüncedeyim,ne zaman olursa ben varım...

ıyigeceler kızlar,
Uyku tutmadı. Bugün hep canım sıkkındı zaten. Akşam patladı en sonunda. Başladım ağlamaya, baya bi ağladım. Ama açıldım sanırım. Sonra da Derya yı merak ettim. Baktım hala haber yok.

FıGENN canım üzüntünü sonuna kadar paylaşıyorum. Benim de tüp bebek ve üçüzdü yani içeride iki tane boş kese var, ama doktor onlar doğuma kadar orda kalacak yapacak bişey yok demişti. Canım Allah sabır versin. ınşallah en kısa zamanda bize güzel haberler verirsin tekrardan.

Kızlar, biliyorum bu saatte topikte kimse kalmamıştır. Herkesi tüm hamişleri uyku basıyor gördüğüm kadarıyla, beni de ilk başlangıcından beri sadece uykusuzluk nedense!!!

Neyse gece gece kendi kendime gelin güvey olmıyayım bari de bu kadar ağladıktan sonra ben de gidip uyumaya çalışayım. Evde kalmak bana yaramadı anlaşılan.
Hadin iyigeceler tüm hamişler ve prens ve prensesler... Ben de gidip uyumaya çalışayım barim...

NORRAA canım inşallah önemli bişi yoktur, sana da üzüldüm malesef...
ıyi haberlerini bekliyoruz canım...

Günaydınlaar herkese : )

geçmiş olsun didecim dikkat et kendine, ben demir hapı kullanıyorum doktor portakal suyuyla iç dedi ama sana verdiği kan ilacını bilmiyorum

off kizlar bugun eve agliyarak geldim, nolcak benim bu halim(esim acile gidelim dedi ama yarin kadindogumcuma bi danisayim olmazsa gidicem, film de cekemezler, antienflamatuarda veremezler, napicam???

noraa geçmiş olsun, ağlatacak kadar ağrıyorsa bi doktora görün

şahsen ben de istemem ben evde yokken gelinmesinden. hele de her yer temizlenecek. hiç haz etmem. özelim vardır di mi ama....

eşim annesi gelmeden evi toplamış, saolsun konuşmuş annesiyle ne demiş bilmiyorum ama sadece yemek yapmış başka hiç birşeye karışmamış böyle devam eder inş.

güzel haberlerle gelirsin inşallah evde tempihle göser yavrum utanma diye : )

kaçakkedi
canım ağlayarak içini rahatlat derim ama artık kendini güçlü ve iyi hissetme zamanı.sen ne kadar güçlü hissedersen kendini bebeğinde o kadar iyi olacaktır.inana o içerde artık seni hissediyor annesi.herşeyin güzel olacağına inan.doğum yaptığında bu yaşadıklarını hatırlayıp gülümsüyeceksin.inan hepimizin içinde gelip giden korkular var.benim yaşadıklarımıda biliyorsun defalarca hayal kırıkları kayıplar.ama şimdi bebişim benmle benim içimde büyüor ben ne hissedersem hissediyor.öyle bunaalıma girme ağlama lüksümüz yok.iyi olmak zorundayız.annem asıl annelik doğduktan sonra başlayacak diyor.bende hak veriyorum.şimdi rahat yerinde büyüyor.ilerde hem bizi hem bebeğimii daha zor günler bekliyor.şimdiden yıpranırsak ona bakacak gücümüz kalmaz

mercimekim
geçmiş olsun canım.kasık ağrıların şiddetli değilse korkma canım.ama çok şiddetli ise doktoruna bildir

burko
güzel haberlerini bekliyoruz canım

DİDECİM

bulusma resimlerinin oldugu sayfa 357 idi diye hatırlıyorum. ama tabi bir sayfada kac mesaj grmeye ayarlı senin profil bilmiyorum. benim maksimuma ayarlı. sayet su an okurken bu mesajı 300 lu sayfalarda isen aynıyızdır 357 ye bir bak.
ben arada bakmak için evdeki pc ye kısayola osayfayı ekledim arada resimlerinez bakmak isterim belki diye:)))

BURKOCUK

kacta randevun habersiz birakma bizi. insallah gorursunuz cinsiyetini

DERYA DAN NİYE SES YOK HALA OFFFF
BİR KOTU HABERE DAHA DAYANAMAYCAGIM OYLE UZULDUMKİ DUN FİGENE AKSAM ÇOK KEYİFSİZ MUTSUZDUM AKLIMA RESİMLERİ GELDİ DUN BAKTIM FİGENİN YAZDIGI MESAJLARA BAKMAK İÇİN TUP BEBEK OLDUGUN OKUDUM DAHA BİR UZULDUM. AMA YASININ 25 OLDUGUNU DA GORDUM DAHA ÇOKK ZAMANI VAR ALLAHTAN. ALLAH SABIRLAR VERSİN NE DİYELİM BASKA DENECEK BİRSEY YOK.

bu kaybetme korkusu bendede vardı bir haftadır falan. yani zaman ilerledikce insan çok daha baglanıyor. eminimki 8 haftalık bir dusukle 16-18 haftalardan sonraki kayıplar çok çok farklıdır.
hele daha ilerisini dusunmek bile istemiyorum bunu dusundukce su an içinde bulundugum haftaya bakınca ve kendi ruh halime dahada korkuyorum.
evris in dedigui gibi kendimi yipratcak boyutta değil bu ama tamamen huzur mutluluk içinde değliim.

ilk hamileligimde 21 yasındaydım. uçlu testin sonucnuu bile gunler sonra aklıma gelip arayıp ogrenmistim:) hiç kotu birsey beklemiyrodum çokda bilmiyordum duymamıstım lay lay lom geçirdim belkide daha iyiydi. hos ondada erken doum yaptım uç hafta kadar ama bou kotu sonuçlara neden olmadı tabi hersey yolunda idi bebek oonde gidiyordu zaten vs. ama ne kadar iyiymis çok sey bilmemek.

günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum herkese
sanada güzel günler helin

esrako akşam figenin resimlerine bende baktım çok üzüldüm inşallah en kısa zamanlar güzel haberlerini verir bize
rahat olmak için az şey bilmek gerekirmiş, bildiklerimizi çok düşünüyoruz burko ne güzel özetlemiş

günaydın arkadaşlar. benim dün biraz kanamam oldu doktora da gitmedim. ondan bişey olmaz dicek diye. ne yapacağımı şaşırdım. sadece dua ediyorum. hareketlerini hissetsem canlı dicema ama. valla hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık. bu kaybetme korkusu beni öldürcek.

HERKESE GÜNAYDIIINNN ARKADAŞLAR. BUGÜN KENDıMı ACAYıP ENERJıK HıSSEDıYORUM NEDENSE. NORMALDE MAKYAJ FALAN YAPMAM SAÇIMI TOPLAYIP GELıRıM ıŞE AMA BUGÜN ERKEN DEN KALKTIM SAÇIMA FÖN ÇEKıP MAKYAJIMI FALAN YAPTIM. NE BıLıM BUGÜN GÜZEL BıR GÜN BNıM ıÇıN . ıNŞALLAH SıZıN ıÇıNDE ÖLE OLURRR.:içelim:

günaydın kızlar,
yoğun bir günün içinden ufak ufak sıyrılışlarla bişeyler yazmaya çalışacağım fırsat buldukça.
SAKALEYN den hala ses yok mu? çok merak ediyorum onu.
NORRAA nasıl oldu bel ağrıların?
DıDE nin kan değerleri mi düşük çıkmış? olmaz bişi arkadaşım, takviye alıverirsin düzelir.
.
FıGENin acı haberinden sonra topik biraz duygusallaşmış galiba, tam olarak okuyamadım ama... inşallah FıGEN için bundan sonra herşey çok güzel olur ve bu acısını unutturur. ve bu aldığımız son acı haber olsun inşallah.
.
cinsiyetlerde değişiklikler ya da yeni haberler var mı? sürekli takip edenlerden haber başlıkları alabilir miyiz? böyle otlakçı gibi oluyorum ama ne yapayım arkadaşlar, bankacıyım.... güya kriz var ama ithalat / ihracat patlamış sanki, vızır vızır akreditif açıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…