2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

BEHıYE cim maşşallah diyelim o zaman. ben de dün öyleydim. süslüydüm dün. hamile pantolonumu ilk defa giydim. göbeğim de iyice çıktı artık. yani bakan hamile olduğumu anlar artık...

Herkese günaydın.
Bende biraz sayfalara göz attım Kayra ve Sakaleyn den hala haber yok galiba
Norraacım çok geçmiş olsun yanlış hatırlamıyosam bugün için dr a gitcem yazmıştın inşallah ağrıların geçer canım.
Ebrar06 çok geçmiş olsun nenden gitmiyosun dr a?

herkese merhabalar... hava çok güzel evde oturmak istemiyorum... ana arkadaş lazım..kim gelir yanıma gezelim azcık...

burko inş. güzel haberlerle gelirsin canım..

aftabru sen yogunsun bu aralar pek sık girmiyosun...ooooo maşallah 20 haftalık olmussun ya bbeiş kocaman olmustur.göbüş topiğine koyda görelim yahu.. kimsecikler eklemiyor valla başak ben ve gyps in topiği oldu nerdeyse....

günaydın hamıslerim....

kasık ağrılarım halen devam etmekte..biraz daha bekliycem..sonra dr.a gidicem..

Ebrar...kanaman olduysa en azından dr.unu telefonla bari bilgilendir..belki de bi gel bakalım diyecek...

çünkü devam etmedi fazla da olmadı. ağrım da yok. doktor incelicem derken bebeğimize bişey olcak diye korkuyorum. bundan önce bi düşüğüm var. onda küçük bi kanama için gittim çok uğraştım almadığım ilaç kalmadı. giden gitti. buna dua ediyorum. figenin haberini de duydum çok üzüldüm. inşallah Rabbiğm en kısa zamanda tekrar nasip eder. kayebetme korkusunu bi atlatsaydım.

teşeşkkür ederim kızlar olmazsa bugün akşam bi uğrarım doktora. bizim nazlıya bi baksın bakalım. sen de git bence geçmiş olsun. inşallah kötü bişey çıkmaz.

gezelim arkadaşım gezelim... sen ne taraftaydın ki?
ben nihayet geçen pazar sabah sahilde yürüyüşe çıkabildim. hava enfesti. caddebostan sahili boylu boyunca yürüdüm. sonra da biryerlerde oturup gevşedim. arkadaşlarla tabi ki...
valla aslında göbüşüm tam şovluk oldu artık ama bu topiğe bile can havliyle zar zor bakabiliyorum, inşallah bir fırsat bulursam (belki bu akşam) göbek fotomu çekip koyarım canım. sizinkilere de bakmak istiyorum hem....

ebrar ya d r unu arasana neden aramıyosun ? nasıl bir kanama kırmızımı??

[

Ne denir nasıl teselli edilir bilmiyorum.. Dün okudum ama yazamadım sana bi cevap.. Aklıma geldikçe ağladım, dua ettim senin için.. Bundan sonra da edicem canım.. Herşeyde bi hayır vardır derler.. Güçlü ol, pes etme.. Allahım en kısa zamanda yeniden anne olmayı nasip etsin inşallah sana.. Tüm dualarım seninle, bizi habersiz bırakma..

günaydın hamıslerim....

kasık ağrılarım halen devam etmekte..biraz daha bekliycem..sonra dr.a gidicem..

Ebrar...kanaman olduysa en azından dr.unu telefonla bari bilgilendir..belki de bi gel bakalım diyecek...

Canım mercimekim geçmiş olsun inşallah tez zamanda geçer izin alıp dinlenebilsen keşke.

Canım Allah yardımcın olsun inşallah ciddi bi şey değildir ne diyim kaybetme korkusu hepimizde var maalesef.

Günaydın kızlar.. Evrim lütfen saçmalama.. Ne kaybetmesi ay? Sen değil miydin bana " o kadar ince düşünme, rahat ol, her şey allahtan" diyen? Valla oklavayla kovalarım seni klava: Tıpır tıpır dönüp durmuyor mu karnında sıpan? Bak helin de yazmış, artık bizi hissediyorlar. Sen nasılsan, o da öyle hissedecek. Lütfen güçlü ol ve gülücüğü yüzünden eksik etme. Doğum sonrasına odaklan. Güzel hayaller kur..

EBRAR bu dönemde hepimiz çok hassas ve duygusalız. Üstelik de bu başlıktaki neredeyse tüm arkadaşların (ben dahil) bir kaybımız oldu. Gene hepimiz biliyoruz ki, bebek sağlıksız ise ne yapılırsa yapılsın, gider. Aynı şekilde sağlıklı ise, ne olursa olsun tutunur. Bizim kurtarmaya çalıştıklarımız bıçak sırtında olanlar. Ama emin ol senin kaybın, sen doktora gittiğin için olmadı. Lütfen doktoruna bir danış. Danışmayacaksan da sürekli yat, bol su iç..

Kızlar yaa, ben ne düşündüm bakın.. ınşallah bebeğimi kucağıma aldığımda yaşım 31 olmuş olacak. Kardeşimle aramızda 7 yaş var ama, ben 7 yaş bırakamam ki; 38 yaşında gebelik çok zor olmaz mı? max 35 -36 diyorum. Bu da aralarında 4 - 5 yaş olacağı anlamına gelir. Allah bana ve anneme sağlık ve sabırlar versin :)) Annemin akıl sağlığını korusun :))

geçmiş olsun arkadaşım. ben de kötü bişey olacağını sanmıyorum ama sen yine de bir doktoruna görün. olabiliyormuş ara ara kanamalar. bunları doktorundan duyarsan daha iyi hissedebilirsin. ama şu içten içe hissettiğimiz korku bizi artık hiç terketmeyecek. sağ salim doğursak da endişelerimiz boyut değiştirecek. bu kez de ona bişey olacak diye korkacağız. biz artık anneyiz canım.

Arkadasım, sen neden dr unu aramıyorsun, bı gorunmuyorsun, kanamanın oluru olmazı olur mu yaw?? Hemen ara dr u, git gorun..

Yafrum, gelip gecen bir hissiyat, öle ciddi boyutlarda degıl, insan bilmediği seyden endıse edermıs ya.. içerdide neler oluyor cok da bılmıyoruz..bilinmemezliğin verdiği bir korku dıyelım arada benı dürten..

Burcum bu arada hava nası, sen dısarıdan geldın, yürünecek gibi mi??? Kapalı gorunuyor ama soguk mu?

İyiyimm iyiymm demam.. merak etmeyin hihoyyyt

DERYA yok.. hala yok.. KAYRA yok..

BEN SIZLERDEN RİCA EDİYORUM, ONCEDEN COK SIK YAZDIM, LÜTFEN İLETİŞİM ADRESLERİNİZİ GÖNDERİN, ÇOK AZ KİŞİ GÖNDERDİ BANA.. BAKIN BOYLE 50 TAKLA ATMAK ZORUNDA KALIYORUZ.. LÜTFEN BANA İLETİŞİM ADRESLERİNİZİ ATIN ARKADASLARIM YAAA

fasulye sende 78 dgumlusun sanrıım benim gibi. bende 31 yasında iken dogum yapmıs olacaım. tabi benim onceside var ilki 22 yasında ikendi. benim zamanım vardı çok actım arayı . 9 senede ancakkarar verdim ikinciyi yapmaya:))

Bişi olmas senin annene.. o konuda için rahat olsun kaydirigubbakcemile3 Kendini ne zaman hazır hıssedersen (madden-manen) bence o zaman dogurursun ıkıncıyı de.. dusundugun yaşlarda sahane.. 35 gayet ıdeal.

Kızlar selam.
Kızımın kıyafetlerine yorum yapanlara çok teşekkürler.Naren 05,tazefasulye ve elifdem. Daha güzelleri bebişlerinizin olsun. İsmini hatırlayamadım ama kanaması olan arkadaş doktora git lütfen. Allah korusun bebişini. Bu arada tüm kızlar stres yapmayalım biz mutlu bebişler daha mutluuuu

Yaa ben gezicem tozucam derken yaşı kaçırdım gibi geliyo :)) Gerçi 25 yaşında evlendim, sonra da İstanbul'a atanınca anne yok - para yok, yapamadık bebiş. Şimdi anca.. Ama ne güzel erken yaşta anne olmak.. Çok özeniyorum..

Bişi olmas senin annene.. o konuda için rahat olsun kaydirigubbakcemile3 Kendini ne zaman hazır hıssedersen (madden-manen) bence o zaman dogurursun ıkıncıyı de.. dusundugun yaşlarda sahane.. 35 gayet ıdeal.

:))) Kızım yaa, öldüm gülmekten :) Bebeğim, benim dersim 3 te bitecek. 13.30 - 15.00 arası ya.. dönüşte ararım seni?

arkadaslar derya nın profiline girdim son aktivite olarak dun 15,10 olarak yazıyor dun girmis yani. ama bize yazmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…