Herkese günaydın.
Bende biraz sayfalara göz attım Kayra ve Sakaleyn den hala haber yok galiba
Norraacım çok geçmiş olsun yanlış hatırlamıyosam bugün için dr a gitcem yazmıştın inşallah ağrıların geçer canım.
Ebrar06 çok geçmiş olsun nenden gitmiyosun dr a?
herkese merhabalar... hava çok güzel evde oturmak istemiyorum... ana arkadaş lazım..kim gelir yanıma gezelim azcık...
aftabru sen yogunsun bu aralar pek sık girmiyosun...ooooo maşallah 20 haftalık olmussun ya bbeiş kocaman olmustur.göbüş topiğine koyda görelim yahu.. kimsecikler eklemiyor valla başak ben ve gyps in topiği oldu nerdeyse....
günaydın arkadaşlar. benim dün biraz kanamam oldu doktora da gitmedim. ondan bişey olmaz dicek diye. ne yapacağımı şaşırdım. sadece dua ediyorum. hareketlerini hissetsem canlı dicema ama. valla hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık. bu kaybetme korkusu beni öldürcek.
Ne denir nasıl teselli edilir bilmiyorum.. Dün okudum ama yazamadım sana bi cevap.. Aklıma geldikçe ağladım, dua ettim senin için.. Bundan sonra da edicem canım.. Herşeyde bi hayır vardır derler.. Güçlü ol, pes etme.. Allahım en kısa zamanda yeniden anne olmayı nasip etsin inşallah sana.. Tüm dualarım seninle, bizi habersiz bırakma..merhaba kızlar.uzun zamandır aranızda deildim,merak eden arkadaslara tesekkür ediyorum.petrik ve mercimekim msj atmışsınız saolun.hepinizi cok ösledim inanın.uzun zamandır yazmak için kendimle cebelleşiyorum.arada bir girip okudum.kimseyi merak ettirmemek için yazayım dedim.forumda kötü şeyleri yazmamaya karar vermiştik kimseyi üzmemek için.inanın sizi üzmeyi hiç istemiyorum.ayrıntıları anlatmadan en azından ne olduğunu söliyim.malesef artık bebeğim benimle deil canlarım.16. haftada suyum erken geldiği için doğum yapmak zorunda kaldım.bebeiğimin sağlığı iyiydi ama suyu olmadığından yaşaması sıkıntıya düşeceği ve benimde sağlığımı tehlikeye sokacağı için bebeğimden ayrılmak zorunda kaldım.allah kimseye böle birşey yaşatmasın,sağlıklı,sıhhatli ve hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.artık bütün dualarım sizinle.veda etmak zor,hepinize mutluluklar diliyorum.
günaydın hamıslerim....
kasık ağrılarım halen devam etmekte..biraz daha bekliycem..sonra dr.a gidicem..
Ebrar...kanaman olduysa en azından dr.unu telefonla bari bilgilendir..belki de bi gel bakalım diyecek...
çünkü devam etmedi fazla da olmadı. ağrım da yok. doktor incelicem derken bebeğimize bişey olcak diye korkuyorum. bundan önce bi düşüğüm var. onda küçük bi kanama için gittim çok uğraştım almadığım ilaç kalmadı. giden gitti. buna dua ediyorum. figenin haberini de duydum çok üzüldüm. inşallah Rabbiğm en kısa zamanda tekrar nasip eder. kayebetme korkusunu bi atlatsaydım.
çünkü devam etmedi fazla da olmadı. ağrım da yok. doktor incelicem derken bebeğimize bişey olcak diye korkuyorum. bundan önce bi düşüğüm var. onda küçük bi kanama için gittim çok uğraştım almadığım ilaç kalmadı. giden gitti. buna dua ediyorum. figenin haberini de duydum çok üzüldüm. inşallah Rabbiğm en kısa zamanda tekrar nasip eder. kayebetme korkusunu bi atlatsaydım.
günaydın arkadaşlar. benim dün biraz kanamam oldu doktora da gitmedim. ondan bişey olmaz dicek diye. ne yapacağımı şaşırdım. sadece dua ediyorum. hareketlerini hissetsem canlı dicema ama. valla hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık. bu kaybetme korkusu beni öldürcek.
Günaydın kızlar.. Evrim lütfen saçmalama.. Ne kaybetmesi ay? Sen değil miydin bana " o kadar ince düşünme, rahat ol, her şey allahtan" diyen? Valla oklavayla kovalarım seniklava: Tıpır tıpır dönüp durmuyor mu karnında sıpan? Bak helin de yazmış, artık bizi hissediyorlar. Sen nasılsan, o da öyle hissedecek. Lütfen güçlü ol ve gülücüğü yüzünden eksik etme. Doğum sonrasına odaklan. Güzel hayaller kur..
EBRAR bu dönemde hepimiz çok hassas ve duygusalız. Üstelik de bu başlıktaki neredeyse tüm arkadaşların (ben dahil) bir kaybımız oldu. Gene hepimiz biliyoruz ki, bebek sağlıksız ise ne yapılırsa yapılsın, gider. Aynı şekilde sağlıklı ise, ne olursa olsun tutunur. Bizim kurtarmaya çalıştıklarımız bıçak sırtında olanlar. Ama emin ol senin kaybın, sen doktora gittiğin için olmadı. Lütfen doktoruna bir danış. Danışmayacaksan da sürekli yat, bol su iç..
Evrisim ne oldu sana böyle!!icimizde en güclü annelerden birisin..ama inan bu aralarda bu ruh halleri cok normal..benden esim bikti artik..acayip huysuz ve sinirli oldum..biri birsey dese agliyorum bazende gülme kirizine giriyorum..anlayacaginiz biraz siyirttim galiba..
Kızlar yaa, ben ne düşündüm bakın.. İnşallah bebeğimi kucağıma aldığımda yaşım 31 olmuş olacak. Kardeşimle aramızda 7 yaş var ama, ben 7 yaş bırakamam ki; 38 yaşında gebelik çok zor olmaz mı? max 35 -36 diyorum. Bu da aralarında 4 - 5 yaş olacağı anlamına gelir. Allah bana ve anneme sağlık ve sabırlar versin :)) Annemin akıl sağlığını korusun :))
fasulye sende 78 dgumlusun sanrıım benim gibi. bende 31 yasında iken dogum yapmıs olacaım. tabi benim onceside var ilki 22 yasında ikendi. benim zamanım vardı çok actım arayı . 9 senede ancakkarar verdim ikinciyi yapmaya:))
Bişi olmas senin annene.. o konuda için rahat olsun kaydirigubbakcemile3 Kendini ne zaman hazır hıssedersen (madden-manen) bence o zaman dogurursun ıkıncıyı de.. dusundugun yaşlarda sahane.. 35 gayet ıdeal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?