Kızlar yaa, ben ne düşündüm bakın.. İnşallah bebeğimi kucağıma aldığımda yaşım 31 olmuş olacak. Kardeşimle aramızda 7 yaş var ama, ben 7 yaş bırakamam ki; 38 yaşında gebelik çok zor olmaz mı? max 35 -36 diyorum. Bu da aralarında 4 - 5 yaş olacağı anlamına gelir. Allah bana ve anneme sağlık ve sabırlar versin :)) Annemin akıl sağlığını korusun :))
Yaa ben gezicem tozucam derken yaşı kaçırdım gibi geliyo :)) Gerçi 25 yaşında evlendim, sonra da İstanbul'a atanınca anne yok - para yok, yapamadık bebiş. Şimdi anca.. Ama ne güzel erken yaşta anne olmak.. Çok özeniyorum..
:))) Kızım yaa, öldüm gülmekten :) Bebeğim, benim dersim 3 te bitecek. 13.30 - 15.00 arası ya.. dönüşte ararım seni?
arkadaslar derya nın profiline girdim son aktivite olarak dun 15,10 olarak yazıyor dun girmis yani. ama bize yazmadı
arkadaslar derya nın profiline girdim son aktivite olarak dun 15,10 olarak yazıyor dun girmis yani. ama bize yazmadı
e ben de baktım şimdi...bende de 17.40 yazıyor..ama dün ben nerdeyse bütün gün takip ettim..girmedi yaaa..:1no2:
Allah allah? Ya başına kötü bir şey gelmiş olmasın? Belki figen gibi girmek istememiştir? Yani konduramıyorum ama?
günaydın arkadaşlar. benim dün biraz kanamam oldu doktora da gitmedim. ondan bişey olmaz dicek diye. ne yapacağımı şaşırdım. sadece dua ediyorum. hareketlerini hissetsem canlı dicema ama. valla hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık. bu kaybetme korkusu beni öldürcek.
günaydın hamıslerim....
kasık ağrılarım halen devam etmekte..biraz daha bekliycem..sonra dr.a gidicem..
Ebrar...kanaman olduysa en azından dr.unu telefonla bari bilgilendir..belki de bi gel bakalım diyecek...
tazefasulye
bende 32 yaşında anne olacağım.valla 35 e kadar ikinciyi yapmayı düşünüyorum.hem 35 üstü riskler artıyor hem yaş farkı az olunca çocuklar daha kardeşçe büyüyorlar.yoksa yaş farkı açışdıkça fazla bi şey paylaşmıyor birlikte oynamıyorlar.bi de bizimde bakacak gücümüz olsun yaşlanmadan fazla
hepinize merhaba güzel annelerim.hepinizin yazılarını okudum.cok tesekkür ederim.varlığınızı yanımda hissetmek cok güzel.keşke devam etseydi de herşeyi birlikte paylaşabilseydik.sağlığım şimdi iyi cok şükür.doktorum olur dediği zaman meleğime veya meleklerime kavuşmak istiyorum.allah kısmet ederse inşallah olursa hemen haber vericem.dualarınızı her zaman bekliyorum.haber alınmayan arkadaşlar inşallah hayırlı haberlerle döner.hiç kendinize boşu boşuna kuruntu yapmayın bebeğiniz için allah korur.hepinizi öpüyorum.....a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?