2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ehüü ehüü..o bişey mi..annem şu an ablamın 2 kızına birden bakıyor...tek başına..! biri 5 biri 2 yaşında..(allah ömürlerini uzun eylesin de maşallah çok yaramazlar..sürekli koltukların üzerinde)...e benimki de yolda...allah anne kuşuma sabır versin...

Haydaaaa... unuttumm yaff ben bugun 3 te cıkacagını.. hava berbat gorunuyor..dün de cok soguktu.. kafamı uzattımm simdi soguk gorunuyor.. sen de geldıgınde yıne bı bakarıs.. Bu haftadan sonra hava duzelır artık.. Mart bitti sayılır, yürüyüşlerimiz düzene girer inşallah.

arkadaslar derya nın profiline girdim son aktivite olarak dun 15,10 olarak yazıyor dun girmis yani. ama bize yazmadı

Inanmıorumm Esra yaa.. ne bu şimdi, ne kadar endıselenıyoruz onun ıcın bılmıyor mu bunu ???

Gece uyuyamadım, perısan vazıyetteyım yıne.. uyu uyan, uyu uyan.. eşimi de mahfettim, kendimi de.. ayagımı nereye koyacagımı sasırıyorum.. sabaha karsı artık sızmısımm perısanlıktan.. cok kalıtesız uyumaya basladım.. sanırım Kuzey dogdugunda doganın da yardımıyla uyanmakta hıc sıkıntı cekmeyecegım.Şimdiden alıstırma yaptırıyor hayat bize..

kızlar çok teşekkür ederim. benimkisi korku işte. bi kötü haber alcam diye çok korkuyorum. o yüzden akşam gitcem bakalım bizim minik nasılmış. bi de çok devam etmedi inş bişey yoktur.
çok sağolun. bu forum gerçekten çok faydalı.
bence çocukların yaşları arasında fazla yaş farkı olması ii değil. o yüzden hemen olmasa da 3 yıla kadar düşünmek lazım.

Allah allah? Ya başına kötü bir şey gelmiş olmasın? Belki figen gibi girmek istememiştir? Yani konduramıyorum ama?

bende sabaha kadar garip garip şeyler yaptım figenle deryayla uğraşıp durdum rüyalarımdada

evrimcim bilgilerimi gönderdim ... sana bişey olmasınnn

ebrar
canım her kanama önemlidir ve mutlaka doktorun bilmeli.allah korusun kötü bi şeyse ve doktora gitmediğin için geç kalırsan bu vicdan azabı seni perişan eder mutlaka gözük doktora ihmale gelmez

tazefasulye
bende 32 yaşında anne olacağım.valla 35 e kadar ikinciyi yapmayı düşünüyorum.hem 35 üstü riskler artıyor hem yaş farkı az olunca çocuklar daha kardeşçe büyüyorlar.yoksa yaş farkı açışdıkça fazla bi şey paylaşmıyor birlikte oynamıyorlar.bi de bizimde bakacak gücümüz olsun yaşlanmadan fazla

valla bilmiyorum belki çok kısa girdi baktı çıktı vakti yok kizi hasta idi vs. yoksa merak edeceğimiz biliyor olmalı iki satırolsa yazmaya vaktimi olmadı ne bilmiyorum valla. elbet gelir yazar.

Allah allah? Ya başına kötü bir şey gelmiş olmasın? Belki figen gibi girmek istememiştir? Yani konduramıyorum ama?

Resmen kondurmak ıstemıyorum bende.. ama sabah bıle yuzumu yıkamadan ılk ısım pc yı acmak oldu.. dedım gırdı mı dıye Derya... bıcır bıcır gıren bı kadındı.. tak dıe bırde haber zamanı kesılmesı hayra alamet mı sımdı??? cıddı cıddı cok endıselenıyorum artık.. kötu bırseyler duymak ıstemıyorum,gercekten ıstemıyorum ((((

doktorunu ara Ebrar için rahat etsin dimi, bizede haber ver

günaydın hamıslerim....
kasık ağrılarım halen devam etmekte..biraz daha bekliycem..sonra dr.a gidicem..
Ebrar...kanaman olduysa en azından dr.unu telefonla bari bilgilendir..belki de bi gel bakalım diyecek...

mercimekcim geçmiş olsun izin al işten uzan dinlen varmı böyle imkan ?

Deryanın kızıı hastaydı belki onunla ilgileniyordur, Kayra nerelerde acaba

ya bende bir gariplik var hala daha deli gibi uyuyorum geceyi falan hiçç hatırlamıyorum. hatta son gunlerde aksam 21,30da oglumla yatıyoruz tek kisilik yatakta guya o uyuyana kadar 5 dk yanına yatmak amaclı yatıyorum sarılıyoruz sohbet ediyoruz falan ama onla birlikte uyuyus o uyuyus yani. okadar daracık yerde asagı dusmeden horul horul uyuyorumsonra sabah oluyor ve altıma yapacakmıscasına tuvaeletim oluyor iki buklum banyoya zor kosuyorum 5dk falan afedersiniz tuvalette kalıyorum benim mesane birkaç litre kapasiteli sanırım :)ay tovbe yarabbim hiç iyi birsey değil ama son gunlerdeki yasantım b u sekilde ben hiç bebek için uyanmalara antreman yapamıyorum yani su anda.

TAZE endişelenme, ikinciyi de doğurursun 36ında. bak bana; ikinciyi düşünüyorum şimdiden. hele bir sağlıkla doğsun da naz kızım, hemen 6-7 ay sonra ikinci mercimeği fırına verelim diye düşünüyoruz. ki ben o zaman 37 olmuş olacağım.kaydirigubbakcemile3

Petrik'im ben yalnızım şantiyede ..bırakabileceğim kimse yok...eğer çok zor durumda kalırsam tabiki bırakıp gideceğim..ayaklarımı uzattım öle oturuyorum şimdi..

Arkadaslarım.. ıletıısm bılgılerınızı gonderıyorsunuz, saolun, arka arkaya gonderemıyorum mesaj bılıosunuz.. ama defne-damla, mercimekim.. aldım adreslerınıızı.. bilginiz olsun, saolun.. en güzel zamanlar ıcın aramak dılegıyle bırbırımızı..

hepinize merhaba güzel annelerim.hepinizin yazılarını okudum.cok tesekkür ederim.varlığınızı yanımda hissetmek cok güzel.keşke devam etseydi de herşeyi birlikte paylaşabilseydik.sağlığım şimdi iyi cok şükür.doktorum olur dediği zaman meleğime veya meleklerime kavuşmak istiyorum.allah kısmet ederse inşallah olursa hemen haber vericem.dualarınızı her zaman bekliyorum.haber alınmayan arkadaşlar inşallah hayırlı haberlerle döner.hiç kendinize boşu boşuna kuruntu yapmayın bebeğiniz için allah korur.hepinizi öpüyorum.....a.s.

gece uyuyamayan arkadaşlar, allah yardımcınız olsun. sizi kıskandırmak istemem ama ben de esrako gibi mışıl mışıl uyuyorum valla. bel ağrım arada girip çıkıyor o da eğilip doğrulurken sadece. allaha şükür uyuyorum ya yoksa bütün gün nasıl çalışırım... o kadar yoğunuz ki :teytey:
.
SAKALEYN, bence sonucunu almıştır. ya bağlantısında filan bir sorun yaşadığını düşünmek istiyorum. kötü bişey gelmiyor hiç aklıma. görün bakın iyi çıkacak biz de çullanacağız DERYA nın :mymeka:üstüne.

Aynı fikirdeyim. Bİr de öğretmenlere hep olan bir şey var ya, gündüz elalemin çocuğu ile uğraşmaktan akşam kendi çocuklarına sabırları kalmaz. Öyle olmayı hiç istemiyorum. Ve yaş geçtikçe de bunun olma olasılığı artıyor. Hem dediğin gibi, yaş farkı fazla olmaz, beraberce büyüyüp giderler..

En kısa zamanda doneceksın aramıza.. can-ı gönülden hissediyorum... sık sık yaz bıze boyle.. cok ıyı gelıyor senı boyle guclu gormek.Gurur duyuyorum senınle yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…