Kızlar yaa, ben ne düşündüm bakın.. ınşallah bebeğimi kucağıma aldığımda yaşım 31 olmuş olacak. Kardeşimle aramızda 7 yaş var ama, ben 7 yaş bırakamam ki; 38 yaşında gebelik çok zor olmaz mı? max 35 -36 diyorum. Bu da aralarında 4 - 5 yaş olacağı anlamına gelir. Allah bana ve anneme sağlık ve sabırlar versin :)) Annemin akıl sağlığını korusun :))
Petrik'im ben yalnızım şantiyede ..bırakabileceğim kimse yok...eğer çok zor durumda kalırsam tabiki bırakıp gideceğim..ayaklarımı uzattım öle oturuyorum şimdi..
hepinize merhaba güzel annelerim.hepinizin yazılarını okudum.cok tesekkür ederim.varlığınızı yanımda hissetmek cok güzel.keşke devam etseydi de herşeyi birlikte paylaşabilseydik.sağlığım şimdi iyi cok şükür.doktorum olur dediği zaman meleğime veya meleklerime kavuşmak istiyorum.allah kısmet ederse inşallah olursa hemen haber vericem.dualarınızı her zaman bekliyorum.haber alınmayan arkadaşlar inşallah hayırlı haberlerle döner.hiç kendinize boşu boşuna kuruntu yapmayın bebeğiniz için allah korur.hepinizi öpüyorum.....a.s.
Haklısın aftabru.. Bunları sağ salim kucağımıza alalım da.. Çok geçirmemek lazım aslında. Tam rahata erdim derken, 2. leri düşünmeye başlayacağız. Zor gelecek :) Ama olsun.. Kolay mı anne olmak, değil mi? :):):)
Esracım, aynen ben de bir uyuyorum, bir uyuyorum.. Olamaz böyle bir şey. Son 24 saatimin 15 saatini uyudum sanırım. 1 posta gündüz, 1 posta akşamüstü, bir de gece yatarken de, kitap okuyayım dedim, 10 sayfa sonra hooop daldım gene.. Sabah da koşa koşa wc ye.. SOnra yatıp 2 saat daha uyudum. HÖHHHH demek istiyorum kendime :)
hepinize merhaba güzel annelerim.hepinizin yazılarını okudum.cok tesekkür ederim.varlığınızı yanımda hissetmek cok güzel.keşke devam etseydi de herşeyi birlikte paylaşabilseydik.sağlığım şimdi iyi cok şükür.doktorum olur dediği zaman meleğime veya meleklerime kavuşmak istiyorum.allah kısmet ederse inşallah olursa hemen haber vericem.dualarınızı her zaman bekliyorum.haber alınmayan arkadaşlar inşallah hayırlı haberlerle döner.hiç kendinize boşu boşuna kuruntu yapmayın bebeğiniz için allah korur.hepinizi öpüyorum.....a.s.
Masallah deyın kendınıze hanımlar.. nazarlara gelmeyın... derim ben :))) Kalpten dolayı benim bir de uykusuz kalmamam lazım, yoksa cok ciddi yoruluyor kendileri... efor sarfetmem ıyıce zorlasıyor.. o yuzden saglıklı uyumak benım ıcın cok gereklı.. neysekı calısmıyorum, buna da sukur, uzanarak atlatıyorum.. çünkü ben gunduz de uyuyamam ama bu kadar uykusuzluga ben de dayanamıyorum acıkcası.. aksama dogru kesın sızarım.. :))
Kizlar gunaydin,
sabah doktora gittim, universitedeki kadin dogumcuda randevum vardi..Kadin muayene etti, bebegin kalp seslerini falan dinledik...
Kalca agrim icin siyatik dedi, istirahatten baska yapicak bisi yok, paracetamol de kullanabilirsin dedi, dedim aldim ama pek bi faydasi olmadi(
Magnezyum yada kalsiyuma gerek yok cunku zaten vitamin aliyorsun beslenmene de dikkat ediyorsan, simdilik eksik yoktur vucutta dedi...
Burada kendim icin sordugum ve yanit aldigim bikac soruyu daha soyliyeyim.gecenlerde bi karides kalamar muhabbeti vardi..Hic bir problem olmadan deniz urunlerini yiyebilirmisiz, midye, kalamar, karides...
Ucak seyahati icin de 28.-30. haftadan sonra kesinlikle onermiyorum dedi(
Simdilik bu kadar, agrim tam gaz devam ediyor, bugunde mecburen ise geldim ama yarin ve cuma evde kalicam, yoksa sakat kalicam...
Kizlar gunaydin,
sabah doktora gittim, universitedeki kadin dogumcuda randevum vardi..Kadin muayene etti, bebegin kalp seslerini falan dinledik...
Kalca agrim icin siyatik dedi, istirahatten baska yapicak bisi yok, paracetamol de kullanabilirsin dedi, dedim aldim ama pek bi faydasi olmadi(
Magnezyum yada kalsiyuma gerek yok cunku zaten vitamin aliyorsun beslenmene de dikkat ediyorsan, simdilik eksik yoktur vucutta dedi...
Burada kendim icin sordugum ve yanit aldigim bikac soruyu daha soyliyeyim.gecenlerde bi karides kalamar muhabbeti vardi..Hic bir problem olmadan deniz urunlerini yiyebilirmisiz, midye, kalamar, karides...
Simdilik bu kadar, agrim tam gaz devam ediyor, bugunde mecburen ise geldim ama yarin ve cuma evde kalicam, yoksa sakat kalicam...
Kizlar gunaydin,
Ebrar gecmis olsun, aman ihmal etme, doktoruna danis guzelim...
Evris bende ozelden msj attim canim..
bende bu kadar güçlü olduğumu bilmezdim ama diyolar ya allah sabrını veriyomuş.birde benim felsefem su oldu artık;öldürmeyen acı güçlendiriyo.....arada yazarım size özlüyorum çünkü:1rolleyes:En kısa zamanda doneceksın aramıza.. can-ı gönülden hissediyorum... sık sık yaz bıze boyle.. cok ıyı gelıyor senı boyle guclu gormek.Gurur duyuyorum senınle yaa..
evet figencim, kendini hem ruhen hem de bedenen iyi hissettiğin ve korunmayı bıraktığın ilk denemende inşallah hamile kalırsın ve bu kez allah yüzünü güldürür. ne olur bizi de bilgilendir e mi? neden olmuş olabileceğini araştıryor mu doktorlar? yani eğer bir sorun varsa bulup ona göre tedavi uygulayabilirler, senin de için rahat eder. bendeki sorun iki düşükten sonra bulundu ve şimdi hergün iğne vurarak bebeğii bugünlere getirebildim. tabi emin ol hepimizin içinde hala korku var. inşallah bundan sonra kötü haber almayız.
kızlar dayanamıycam....aradım dr.u kasık ağrım var gelcem diye...vajinal muayene edicem dedi...........
annnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......
çok utanıyorum zaten......oofff yaaaaaaaaaaaa..............
kızlar dayanamıycam....aradım dr.u kasık ağrım var gelcem diye...vajinal muayene edicem dedi...........
annnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......
çok utanıyorum zaten......oofff yaaaaaaaaaaaa..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?