2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Haklısın aftabru.. Bunları sağ salim kucağımıza alalım da.. Çok geçirmemek lazım aslında. Tam rahata erdim derken, 2. leri düşünmeye başlayacağız. Zor gelecek :) Ama olsun.. Kolay mı anne olmak, değil mi? :):):)

Esracım, aynen ben de bir uyuyorum, bir uyuyorum.. Olamaz böyle bir şey. Son 24 saatimin 15 saatini uyudum sanırım. 1 posta gündüz, 1 posta akşamüstü, bir de gece yatarken de, kitap okuyayım dedim, 10 sayfa sonra hooop daldım gene.. Sabah da koşa koşa wc ye.. SOnra yatıp 2 saat daha uyudum. HÖHHHH demek istiyorum kendime :)

tazecik 35 ideal bencede, Allah annen sağlık versin :))
bende sıpam 3-4 yaşına gelince 2.ciyi doğururum diyorum kısmet, hayırlısıyla bebeğim doğsunda

Petrik'im ben yalnızım şantiyede ..bırakabileceğim kimse yok...eğer çok zor durumda kalırsam tabiki bırakıp gideceğim..ayaklarımı uzattım öle oturuyorum şimdi..

tmm canım dikkat et , bebiş yer açıyor kendine ondan ağrıyor annesi :)

ben geceleri çok kolay uyanıyorum eşimde hemen uyanır bebeğimiz çok ağlatmayız umarım

Son düzenleme:

evet figencim, kendini hem ruhen hem de bedenen iyi hissettiğin ve korunmayı bıraktığın ilk denemende inşallah hamile kalırsın ve bu kez allah yüzünü güldürür. ne olur bizi de bilgilendir e mi? neden olmuş olabileceğini araştıryor mu doktorlar? yani eğer bir sorun varsa bulup ona göre tedavi uygulayabilirler, senin de için rahat eder. bendeki sorun iki düşükten sonra bulundu ve şimdi hergün iğne vurarak bebeğii bugünlere getirebildim. tabi emin ol hepimizin içinde hala korku var. inşallah bundan sonra kötü haber almayız.

Masallah deyın kendınıze hanımlar.. nazarlara gelmeyın... derim ben :))) Kalpten dolayı benim bir de uykusuz kalmamam lazım, yoksa cok ciddi yoruluyor kendileri... efor sarfetmem ıyıce zorlasıyor.. o yuzden saglıklı uyumak benım ıcın cok gereklı.. neysekı calısmıyorum, buna da sukur, uzanarak atlatıyorum.. çünkü ben gunduz de uyuyamam ama bu kadar uykusuzluga ben de dayanamıyorum acıkcası.. aksama dogru kesın sızarım.. :))

Kizlar gunaydin,
sabah doktora gittim, universitedeki kadin dogumcuda randevum vardi..Kadin muayene etti, bebegin kalp seslerini falan dinledik...
Kalca agrim icin siyatik dedi, istirahatten baska yapicak bisi yok, paracetamol de kullanabilirsin dedi, dedim aldim ama pek bi faydasi olmadi(
Magnezyum yada kalsiyuma gerek yok cunku zaten vitamin aliyorsun beslenmene de dikkat ediyorsan, simdilik eksik yoktur vucutta dedi...
Burada kendim icin sordugum ve yanit aldigim bikac soruyu daha soyliyeyim.gecenlerde bi karides kalamar muhabbeti vardi..Hic bir problem olmadan deniz urunlerini yiyebilirmisiz, midye, kalamar, karides...
Ucak seyahati icin de 28.-30. haftadan sonra kesinlikle onermiyorum dedi(
Simdilik bu kadar, agrim tam gaz devam ediyor, bugunde mecburen ise geldim ama yarin ve cuma evde kalicam, yoksa sakat kalicam...

Fİgencim, ben de inanıyorum ki, en kısa zmanda kavuşacaksın bebğine/bebeklerine.. DOktorun ne kadar zaman verdi?

Ebrar gecmis olsun, aman ihmal etme, doktoruna danis guzelim...

Evris bende ozelden msj attim canim..

Norraamm..iyi barim güzelim önemli bişi yokmuş..sevindim adına...
iki arada bi derede bizleri de bilgilendirdiğin için allah razı olsun..:)

MAşallah maşallah :))

Geçmiş olsun canım, bol bol dinlenmen gerek sanırım??

inş ağrısı olan arkadaşlar biran önce iyileşirler. ama bayan olmak kolay değil işte. evlendikten sonra kadınların dertleri başlıyor. bebkle birlikte artarak devam ediyor. inş sorunsuz bi şekilde atlatırız.

norracım çok geçmiş olsun canım
bendede başladı kalça ağrısı ama çok komik ya insanın kalçasının ağrıması dün akşam güleyimmi ağlayımmı şaşırdımlaelaelaelaelae

ayrıca midye karides kalamar harikasın bayıldım en sevdiğim şeyler ve 6 ay oldu yemiyorum esracım gelsin soslu karideslerrrrr

Gecmiş olsun kuzum.. Allah yardımcın olsun..

Kabuklu urunlerı yemek yasak.. gecenlerde dayanamayıp aldım karıdes, attın fırına, iyice pişirdim ama öle 2 tane tadımlık aldım balıgın yanında.. yoksa yememem gerek bılıorum ((

KIZLAR MERHABALAR
KAYRA VE SAKALEYNMASTER den hala ses yok inşallah kötü bir durum yoktur kızlar meraktayız ne olur büzel haberlerle gelin
EBRAR06 canım geçende benimde küçük bir kanamam oldu dr aradım devamı olmadıgı için sorun olmadı bence sende durumunu en azından arayarak bilgilendir derim geçmiş olsun
NORA canım geçmiş olsun beminde ilk hamileliğimde benzer durum yaşadım dr istirahat dedi seninki gibi bencede fırsat buldukça dinlenmeye çalış
BURKOO güzell haberlerle gelirisin inşallah bende bugün gittim ayrıntılar az sonra
MERCıMEKıM geçmiş olsun bence dr ara en azından faydası olucak bişeyler söyler

Kızlar bana müsade.. 13.30 da dersim var, kalkayım, hazırlanayım da.. ılim - irfan dağıtmaya gideyim :)) Çocuklar bilgiye aç, Burcu Hocaaaaa, matematiiiikkkk diye ağlamasınlar sonra.. Memleket benden hizmet beklerken burada böyle ağız açmak içime sinmez -tatlicadiarzu- Hepinizi öpüyorum. Evrimcim dönüşte arıyorum seni ama, pek keyfin yok anlaşılan.. Hava da mok gibi af edersiniz. Tam evde oturup çay içmelik..

En kısa zamanda doneceksın aramıza.. can-ı gönülden hissediyorum... sık sık yaz bıze boyle.. cok ıyı gelıyor senı boyle guclu gormek.Gurur duyuyorum senınle yaa..
bende bu kadar güçlü olduğumu bilmezdim ama diyolar ya allah sabrını veriyomuş.birde benim felsefem su oldu artık;öldürmeyen acı güçlendiriyo.....arada yazarım size özlüyorum çünkü:1rolleyes:

canım bizim tüpbebek olduğu için baharda tekrar düşünüyoruz kısmetse.ben doğum yaptım bebek büyük olduğu için suyum erken gelmiş ama ben anlamadım çünkü kanamam vardı.bebeğin gelişimi iyiydi ve yasıyodu,cok iyi tutunmuştu,kızımda annesi gibi cok güçlüydü.doktorlar ya enfeksiyon yada kromozomal bozukluk olabilir dedi.ama tahlillerim yapıldı enfeksiyon yok.patoloji raporunda da bebeğin herşeyinin normal yerinde oldugu yazıyo doktorumuzla görüşmedik.bizim ikizdi ve biri boştu,normalde sorun yaratmıyomuş,kenarda duruyomuş öle ama bizim kan pıhtısı yapmıştı o yüzden muhtemelen,kanamalarım da ondandı.böle işte canım.hersey ylunda giderse mutlu haberi veririm.

kızlar bende biraz önce dr geldim herşey yolunda cinsiyetimizde bir değişiklik yok benim paşa açmış bacakları güneşlenir gibi yatıyodu valla 290 gr olmuş elleri ayakları devamlı hareket halinde dansçımı olucak ne bu arada 2 hafta sonra deteylı ultrason yapılacak şimdi size bişey sorucam aramızda detaylı ultrasona giren varmı ve ne kadara mal oldu bana çok tuzlu geldi fiyatıda bilgilendirirseniz sevinirim

kızlar dayanamıycam....aradım dr.u kasık ağrım var gelcem diye...vajinal muayene edicem dedi...........
annnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......
çok utanıyorum zaten......oofff yaaaaaaaaaaaa..............

kızlar dayanamıycam....aradım dr.u kasık ağrım var gelcem diye...vajinal muayene edicem dedi...........

Mercimekim hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

canım yaa bişey görmüyo hemşire örtüyo bişey olmaz sıkıntına iyi gelicek bişeyler verip ağrını çözümlesin gerisini boşverrr geçmiş olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…