2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ama ama benim doktor niye oyle dedi kine( digeride ye demisti( napcam ben simdi canim deli gibi midye istiyo( pisince ye dedi bana(senağlamacokacimcoookkötükedihüso:bbo: bilmem duygularimi anlatabildimmi...
bende tadimlik yiyim bari napalim...

bu arada ikinci çocuk için en ideal yaş farkı 3 hayırlısıyla oda olur inşallah kızlar benim kızım 5 yaşında bizim biraz fazla oldu ama kısmet anca bende 31 yaşında doğum yapmış olucam hayırlısıyla

kızlar dayanamıycam....aradım dr.u kasık ağrım var gelcem diye...vajinal muayene edicem dedi...........
annnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......
çok utanıyorum zaten......oofff yaaaaaaaaaaaa..............

cnm çok geçmiş olsun ..dayanılmasmı ağrıların hani bende de oluyo yatınca geçiyo gaz falan diil dimi....alttan bakcak belki iltihap olabilir ondan mı acaba geçende benim kahve akıntım oldmuştuya ay felaketti alttan baktı ay çok utanmıştım aman dedim daha o dr gitmşicem öle kendimi teselli ediyom cnm bence önemli bişi yotur ama yinede git tabi bebş büyüyo annesi okadar ağrı olcak tabi...allaha emanet ol hiç bişi yok rahat ol...valla kadın olmak zor böle yanlarıda var ne yapalım....

canım yaa bişey görmüyo hemşire örtüyo bişey olmaz sıkıntına iyi gelicek bişeyler verip ağrını çözümlesin gerisini boşverrr geçmiş olsun a.s.

valla kizlar burda tr'deki gibi ortu yok kabinden soyununca bi geliyosun masaya yigidin mali meydandadir hesabi:))cibil cibil dolaniyon:)) uazniyon ortu yok, her seferinde vaginal muyene yapiliyor....
ilk sefer alisik olmadigim icin cok utaniyordum, sonra alistim, hele ozelde.. esim doktor ben ayni odada dusunun:)))adam kolunu dizime koyup esimin sorularini yanitliyor, benim hersey meydanda, ortu yok tam traji-komik:))))

Canım Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah yine seninde umutlu olduğundan yazından belli ne güzel ne diyelimki vardır herşeyde bir hayır Allah sabır versin yardımcın olsun.

Maşşallah sevsinler onu. Bende bi sorum gittiğim hastaneye ne kadarmış detaylı ultrason korkuttun gözümü kafamçokkarıştı

ben regl dönemlerimi çok sancılı geçirdim..her ay...bazı aylarda acile kaldırıldığım bile olmuştur...rahim tersliği var bende..çözüm olarak normal doğumda döndüreceklerini söylemişlerdi...bazen gebelikte bile kendiliğiden dönebiliyormuş...bu yüzden normal doğum düşünüyorum hep...kısmette varsa olur..
doğumda her bi tarafımı görcek zaten dr...herzaman rahat olunması gerektiğini düşünüyorum..ama kasıyorum kendimi napııyim..elimde değil...bayan dr.olsa bile kasardım...eminim..

norraa gerçekten çok ilginçmiş. hiç duymamıştım böyle muayene edildiğini. katlanmaktan başka çare yok sanırım, değil mi?

aranıza yeni katılmama rağmen o kadar çok konusu geçti ki artık ben de derya ve kayra'yı merak ediyorum... inşallah iyi haberler verirler hepinize.

benim bildiğim kadarıyla deniz ürünlerinde kabuklu,kabuksuz ayrımı yok ancak şöyle bi durum var. derinde yetişen deniz ürünlerinin tüketilmesi içeriğindeki civa ve kurşun oranının yüksek olmasından dolayı sakıncalı. e haliyle karides,ıstakoz,vs. en diplerde yaşadıklarından sakıncalı yiyecek grubundalar :çok üzgünüm:
yaşasın somon! :1rolleyes:

yuuhhh..e yabancı ülke tabiki...oralarda herşey daha aleniii..eşim ilk önce erkek dr.a gitmemi istemedi...memlekette bayan dr.mu kalmadı dedi...inanamadım..benim tanıdığım adam nasıl böyle düşünür...sonra ikna ettim tabiki...''Ben bu dr.a gidicem..içim rahat olmalı dedim.'' bitti gitti..

hakikaten yani tam traji komik ne kötü ama niye öyle yapıyolar anlamıyorum bugün dr lada onu konuştuk yurt dışında sistem ve şartlar çok farklı diyo ne zor allah kolaylık versin be canım oralarda sizlere:teselli:

canım inşallah gebelikte yada doğumda sorununda çözümlenir ikiside bir arada çıar yoksa doğum sonrası 40-45 gün olucak kanamaların sana çok sıkıntı verebilir ve bu senin için zor olur inşallah herşey yolunda olur sende rahatlarsın

ayyy noraaaaaaa o ne öle ya...ayyy çk ilginç...gerçekten kendimi bi hayal ettimde gülmekden koptum ya...........sırnaşık şey

sağol teşekkür ederim valla sorma bana 250 tl dediler sadece özel sigorta karşılıyomuş onun dışında yok ban çok fazla geldi

Bende düşündükçe kasıyorum kendimi Allah yardımcımız olsun bencede bayan yada erkek dr olması farketmiyor. Ne zaman gitceksin dr a?

güzel haberlerini bekliyoruz figencim, yaz bizide sevindir : ) dua ediyorum senin için meleğin/meleklerin en kısa zamanda sevindirsin seni

gözünaydın angeles, kaçıncı hafta yapılıyor ayrıntılı ultrason ? aramızda yaptıran oldumu ?

kızlar dayanamıycam....aradım dr.u kasık ağrım var gelcem diye...vajinal muayene edicem dedi...........
annnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......
çok utanıyorum zaten......oofff yaaaaaaaaaaaa..............

mercimekcim kasma kendini rahat ol derin nefes al : )

yuh artık hasta önlüğü felan giydirseler bari, bi an gözümde canlandırdımda tuaf geldi : )

canım beni 2 hafta sonra çagırdı ortalama 22 haftaya geliyo yaptıran varmı bilmiyorum varsa benide bilgilendirirlerse sevinirim fiyatı çok geldi banada

arkadaşalr ayrıntılı derken 4 boyutlu usg den mi yoksa bebeğin böbrek kalp gibi iç organlarının incelendiği usg denmi bahsediyosunuz
CADIARZU

ayyy noraaaaaaa o ne öle ya...ayyy çk ilginç...gerçekten kendimi bi hayal ettimde gülmekden koptum ya...........sırnaşık şey

Valla ilk baslarda cok utaniyordumartik koyverdim gittikaydirigubbakcemile3bende onlara ayak uydurdum, esimde alisti, dusunsen esim neyse bi sefer gorumcemle gittik:))))yazik kizcagiz boyun fitigi oldu basini diger tarafa cevirmekten:))

yuh artık hasta önlüğü felan giydirseler bari, bi an gözümde canlandırdımda tuaf geldi : )

bende kendime gore yontem gelistirdim hep uzun tunik giyiyorum doktora pantolonu cikarinca uzun kaliyor en azindan masaya gidene kadar kapatiyor:))) bizde care tukenmez biz turkuz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…