2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ic organlarin incelendigi usg canim, en iyi 22.haftada goruluyormus..

hııı ben o ayrıntılı usg ye girdim o zamn . sormuşlardıda aramızda giren varmı diye de. zaten cinsiyetinide orda öğrendim. ama ben 19 haftamı bitirdiğim gün girmiştim ayrıntılı usg ye. ve hiç de para ödemedim. biz den sadece 4 boyutlu için 125 tl gibi bir fark istediler. ama ayrıntılı usg den öle bi fark istemediler.a.s

ayrıntılı yani 2. düzey ultrasona henüz aramızda giren hamiş arkadaş olduğunu sanmıyorum kızlar. nitekim ağustos anneleri olarak henüz 22. haftamıza ulaşan yoktur diye düşünüyorum.

mercimekim
güzel haberlerle gel canım

noraa
çok ilginç valla.bizde bazı şeyler daha mahrem olarak yapılıyor.benim doktorumdaki hemşire karnımı açıp jel sürüne bile örtüyle kapatıyor.ben doktorlardan utanmıyorum artık kadın erkek olsun.dış gebelik ve tüp bebek tedavilerimde sürekli haftada 3-4 defa vajinal muayene yaptılar.o yüzden alıştım başlarda çok kötüydüm ama şimdi o kadar alıştımki hamileliğimin başlarında ben doktoruma vajinal bakabilirsiniz diyordum.kadın olmak zor işte.evlendinmi tamam artık hele bide çocuk isteyince öyle utanma gizleme lüksün yok.evlilik öncesi kadın doğumcumu bilirdim ben.şimdi 3 yıldır alışkanlık yarattı kadın doğumcular.inşallah doğumdan sonra uzunca bi zaman görmem kendilerini

geri kalanı sigorta falanmı karşıladı bizden niye bu kadar fazla dendi anlamadım 250tl dedilerde

Şimdi bende gittiğim hastaneyi aradım 22. haftada ayrıca bi işlemmi yapılıyo diye yanında kim varsa ona sordu :) 3 boyutluda bakılıyor muayene ücretine dahil dedi muayene ücretide 20 lira ki benim dr um sağolsun ayrıntılıyı bilmiyorum ama gayet ayrıntılı biçimde her gittiğimde bakıyo anlatıyo. Off kafam karıştıı

bende kendime gore yontem gelistirdim hep uzun tunik giyiyorum doktora pantolonu cikarinca uzun kaliyor en azindan masaya gidene kadar kapatiyor:))) bizde care tukenmez biz turkuz:)))

:) Süpersin...

Bu arada erkek dr arkadaşım onu sadece organ olarak gördüklerini söyledi, bizim için göz burun ya da karaciğerden bi farkı yok, başka bi bakış açısıyla o organa bakıyoruz demişti. Galiba biz utanarak sıkılarak doktorlara da aslında "mahrem" bir yer olduğunu hatırlatıyoruz.. Ben bunu bildiğim için hiç sıkılmıyorum vajinal muayenelerde...

kızlar ben geldim VEEEEEEEEEEEEEEE SONUCUMUZZZZZZZZZZZZZZZ TEEEMİİİİİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ HERŞEY NORMAL CANLARIM .KÖTÜYE KENDİMİ HAZIRLADIĞIM İÇİN ŞİMDİDE ELİM AYAĞIM BOŞALDI HERYANIM TİTRİYOR

nihayet DERYA çatladık burda

GÖZÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

canım ankarada hang, hastaneye gidiyorsun?

geri kalanı sigorta falanmı karşıladı bizden niye bu kadar fazla dendi anlamadım 250tl dedilerde

o ayrıntılı usg yi sigorta karşıladı ben sadece muayene ücreti verdim 20 tl. ama daha 4 boyutlu usg ye girmedim. ona da girersen sadece 125 tl fark alıyoruz dediler. valla bilemiyorum. arada bu kadar büyük fark oluyomu?

Ay çok şükür yaa..
Hadi gözün aydın Deryacııım hihoyyythihoyyyt

merhaba,

ben de dün başladım bu konuyu takip etmeye. ve dünden beri o kadar merak ettiler ki sizi, inanın ben de çok merak etmiştim. çok sevindim sonucun temiz çıktığına. Allah sonuna kadar sorunsuz götürsün inşallah...

sakaleynmaster gözünaydın canım. inş herkes böyle güzel haberlerle çok mutlu olur.

bende kendime gore yontem gelistirdim hep uzun tunik giyiyorum doktora pantolonu cikarinca uzun kaliyor en azindan masaya gidene kadar kapatiyor:))) bizde care tukenmez biz turkuz:)))

ehehe çözümün iyiymiş süpersi : )

DERYAA gözün aydın çok sevindim meraktan çatladık resmen : ) oh oh :teytey:

aman gozun aydın noracim en azından fitik vs dememis dr. siyatik fizik tedaiv ile geçen birsey olarak bilioyrum yillar evel babamda olmustu fizitk tedavi gordu ve hiç bir agrısı sızısı yok s uanda.

ya bende kabuklu kabuksuz diye değilde dip balıkları yenmemeli diye biliorum. hani midye falan zaten yememek gerek gibi geliyor biliyorusnuz midye ye hep pis havyan derler ya .

canım ben acıbademde bir docente cektircem detaylıyı 524 ytl acibadem fiyatı.
kendi hastanemde medikal park ta 250 ytl. seninki kac para ve hangi merkezde ?

kızlar dayanamıycam....aradım dr.u kasık ağrım var gelcem diye...vajinal muayene edicem dedi...........
annnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......
çok utanıyorum zaten......oofff yaaaaaaaaaaaa..............

ay sacmalama mercimekim yaa neden utanıyorsunn :)

ya nora ya koptum varyaaa sen çok yasa emi allahta seni guldursun yada bu daha çok uydu sanırım :))))))))) bnim dr da bazen kolunu dizime dayayıp konusmaya baslıor ama ortu oluyor ustumde. ortu olunca insan utanmıyor alttan birtek ultrasonu yerlestirmek için bir sn bakıyor dr o kadar :)

çok güzel bir haber.
hadi hayırlısı saglıkla dogsun inşalllah bebişlerimiz..

SAKALEYNMASTER hala gelmedi çok merak ettim ben.

KAYRA da yok hala.bi haber verseydi de içimiz rahatlasaydı.
CANIM dünde öğrenemedik bugüne kaldı.yeni geldik kayradan hala ses yokmu
deryayı merak ediyorum bende şimdiye kadar öğrenmiş olmalıydı

Ben de çook merak ettim..:sm_confused::sm_confused:

DERYA niye girmedi ki bu saate kadar????
beklediğimiz biliyodu ama...inşallah yanlış bi sonuç çıkarmamışlardır...

beni merek eden herkese teşekkür kızlar dün öyle şeyler olduki hastaneye gidemedik sinir krizleri geçirdim resmen bugüne kaldı mecburen ve gittik 5 dk için üç gün kızlar ömrümü yedi bu devlet hastanesi .telle söylemediler neyse detayları bi ara anlatırım evimde misafirim var bu gün başka giremeyebilirim hepinizi önce merakta bıraktığım için kusura bakamyın ama gerçekten çok zor üç gündü diyebilirm .önemli olan sonuçtu ÇOK ŞÜKÜR TEMİZ VE BEBEĞİMİ RAHATÇA ALIŞVERİŞ YAPALBİLECEĞİM kaydirigubbakcemile5

offff yaaaa nihayet çooook sevindim gözün aydınnn şimdi bunun tadını çıkarr :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…