- 18 Şubat 2009
- 288
- 29
- 98
- 42
ic organlarin incelendigi usg canim, en iyi 22.haftada goruluyormus..
hııı ben o ayrıntılı usg ye girdim o zamn . sormuşlardıda aramızda giren varmı diye de. zaten cinsiyetinide orda öğrendim. ama ben 19 haftamı bitirdiğim gün girmiştim ayrıntılı usg ye. ve hiç de para ödemedim. biz den sadece 4 boyutlu için 125 tl gibi bir fark istediler. ama ayrıntılı usg den öle bi fark istemediler.a.s
bende kendime gore yontem gelistirdim hep uzun tunik giyiyorum doktora pantolonu cikarinca uzun kaliyor en azindan masaya gidene kadar kapatiyor:))) bizde care tukenmez biz turkuz:)))
hııı ben o ayrıntılı usg ye girdim o zamn . sormuşlardıda aramızda giren varmı diye de. zaten cinsiyetinide orda öğrendim. ama ben 19 haftamı bitirdiğim gün girmiştim ayrıntılı usg ye. ve hiç de para ödemedim. biz den sadece 4 boyutlu için 125 tl gibi bir fark istediler. ama ayrıntılı usg den öle bi fark istemediler.a.s
geri kalanı sigorta falanmı karşıladı bizden niye bu kadar fazla dendi anlamadım 250tl dedilerde
kızlar ben geldim VEEEEEEEEEEEEEEE SONUCUMUZZZZZZZZZZZZZZZ TEEEMİİİİİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ HERŞEY NORMAL CANLARIM .KÖTÜYE KENDİMİ HAZIRLADIĞIM İÇİN ŞİMDİDE ELİM AYAĞIM BOŞALDI HERYANIM TİTRİYOR
Ay çok şükür yaa..kızlar ben geldim VEEEEEEEEEEEEEEE SONUCUMUZZZZZZZZZZZZZZZ TEEEMıııııııZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ HERŞEY NORMAL CANLARIM .KÖTÜYE KENDıMı HAZIRLADIĞIM ıÇıN ŞıMDıDE ELıM AYAĞIM BOŞALDI HERYANIM TıTRıYOR
kızlar ben geldim VEEEEEEEEEEEEEEE SONUCUMUZZZZZZZZZZZZZZZ TEEEMİİİİİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ HERŞEY NORMAL CANLARIM .KÖTÜYE KENDİMİ HAZIRLADIĞIM İÇİN ŞİMDİDE ELİM AYAĞIM BOŞALDI HERYANIM TİTRİYOR
bende kendime gore yontem gelistirdim hep uzun tunik giyiyorum doktora pantolonu cikarinca uzun kaliyor en azindan masaya gidene kadar kapatiyor:))) bizde care tukenmez biz turkuz:)))
Kizlar gunaydin,
sabah doktora gittim, universitedeki kadin dogumcuda randevum vardi..Kadin muayene etti, bebegin kalp seslerini falan dinledik...
Ucak seyahati icin de 28.-30. haftadan sonra kesinlikle onermiyorum dedi(
Simdilik bu kadar, agrim tam gaz devam ediyor, bugunde mecburen ise geldim ama yarin ve cuma evde kalicam, yoksa sakat kalicam...
Gecmiş olsun kuzum.. Allah yardımcın olsun..
Kabuklu urunlerı yemek yasak.. gecenlerde dayanamayıp aldım karıdes, attın fırına, iyice pişirdim ama öle 2 tane tadımlık aldım balıgın yanında.. yoksa yememem gerek bılıorum((
kızlar bende biraz önce dr geldim herşey yolunda cinsiyetimizde bir değişiklik yok benim paşa açmış bacakları güneşlenir gibi yatıyodu valla 290 gr olmuş elleri ayakları devamlı hareket halinde dansçımı olucak ne bu arada 2 hafta sonra deteylı ultrason yapılacak şimdi size bişey sorucam aramızda detaylı ultrasona giren varmı ve ne kadara mal oldu bana çok tuzlu geldi fiyatıda bilgilendirirseniz sevinirim
kızlar dayanamıycam....aradım dr.u kasık ağrım var gelcem diye...vajinal muayene edicem dedi...........
annnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......
çok utanıyorum zaten......oofff yaaaaaaaaaaaa..............
valla kizlar burda tr'deki gibi ortu yok kabinden soyununca bi geliyosun masaya yigidin mali meydandadir hesabi:))cibil cibil dolaniyon:)) uazniyon ortu yok, her seferinde vaginal muyene yapiliyor....
ilk sefer alisik olmadigim icin cok utaniyordum, sonra alistim, hele ozelde.. esim doktor ben ayni odada dusunun:)))adam kolunu dizime koyup esimin sorularini yanitliyor, benim hersey meydanda, ortu yok tam traji-komik:))))
CANIM dünde öğrenemedik bugüne kaldı.yeni geldik kayradan hala ses yokmuSAKALEYNMASTER hala gelmedi çok merak ettim ben.
KAYRA da yok hala.bi haber verseydi de içimiz rahatlasaydı.
deryayı merak ediyorum bende şimdiye kadar öğrenmiş olmalıydı
hi hi alemsin
Esracım bak buraya bi başlık açalım, burdan devam edelim silmezler neden silsinlerki ?
http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler-f290/
KAYRA nerdesin merak ettik seni
DERYA gel sonucu yaz bekliyoruz hepimizzz
Ben de çook merak ettim..:sm_confused::sm_confused:
DERYA niye girmedi ki bu saate kadar????
beklediğimiz biliyodu ama...inşallah yanlış bi sonuç çıkarmamışlardır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?