nihayet DERYA çatladık burda
GÖZÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Şükürler olsun , gözün aydın gözümüz aydın
Ay çok şükür yaa..
Hadi gözün aydın Deryacııım hihoyyythihoyyyt
merhaba,
ben de dün başladım bu konuyu takip etmeye. ve dünden beri o kadar merak ettiler ki sizi, inanın ben de çok merak etmiştim. çok sevindim sonucun temiz çıktığına. Allah sonuna kadar sorunsuz götürsün inşallah...
sakaleynmaster gözünaydın canım. inş herkes böyle güzel haberlerle çok mutlu olur.
ehehe çözümün iyiymiş süpersi : )
DERYAA gözün aydın çok sevindim meraktan çatladık resmen : ) oh oh :teytey:
çok güzel bir haber.
hadi hayırlısı saglıkla dogsun inşalllah bebişlerimiz..
aman gozun aydın noracim en azından fitik vs dememis dr. siyatik fizik tedaiv ile geçen birsey olarak bilioyrum yillar evel babamda olmustu fizitk tedavi gordu ve hiç bir agrısı sızısı yok s uanda.
ya bende kabuklu kabuksuz diye değilde dip balıkları yenmemeli diye biliorum. hani midye falan zaten yememek gerek gibi geliyor biliyorusnuz midye ye hep pis havyan derler ya .
canım ben acıbademde bir docente cektircem detaylıyı 524 ytl acibadem fiyatı.
kendi hastanemde medikal park ta 250 ytl. seninki kac para ve hangi merkezde ?
ay sacmalama mercimekim yaa neden utanıyorsunn :)
ya nora ya koptum varyaaa sen çok yasa emi allahta seni guldursun yada bu daha çok uydu sanırım :))))))))) bnim dr da bazen kolunu dizime dayayıp konusmaya baslıor ama ortu oluyor ustumde. ortu olunca insan utanmıyor alttan birtek ultrasonu yerlestirmek için bir sn bakıyor dr o kadar :)
bende kendime gore yontem gelistirdim hep uzun tunik giyiyorum doktora pantolonu cikarinca uzun kaliyor en azindan masaya gidene kadar kapatiyor:))) bizde care tukenmez biz turkuz:)))
ayrıntılı yani 2. düzey ultrasona henüz aramızda giren hamiş arkadaş olduğunu sanmıyorum kızlar. nitekim ağustos anneleri olarak henüz 22. haftamıza ulaşan yoktur diye düşünüyorum.
kızlar ben geldim VEEEEEEEEEEEEEEE SONUCUMUZZZZZZZZZZZZZZZ TEEEMİİİİİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ HERŞEY NORMAL CANLARIM .KÖTÜYE KENDİMİ HAZIRLADIĞIM İÇİN ŞİMDİDE ELİM AYAĞIM BOŞALDI HERYANIM TİTRİYOR
hepinize merhaba güzel annelerim.hepinizin yazılarını okudum.cok tesekkür ederim.varlığınızı yanımda hissetmek cok güzel.keşke devam etseydi de herşeyi birlikte paylaşabilseydik.sağlığım şimdi iyi cok şükür.doktorum olur dediği zaman meleğime veya meleklerime kavuşmak istiyorum.allah kısmet ederse inşallah olursa hemen haber vericem.dualarınızı her zaman bekliyorum.haber alınmayan arkadaşlar inşallah hayırlı haberlerle döner.hiç kendinize boşu boşuna kuruntu yapmayın bebeğiniz için allah korur.hepinizi öpüyorum.....a.s.
Kabuklu urunlerı yemek yasak.. gecenlerde dayanamayıp aldım karıdes, attın fırına, iyice pişirdim ama öle 2 tane tadımlık aldım balıgın yanında.. yoksa yememem gerek bılıorum((
Kızlar bana müsade.. 13.30 da dersim var, kalkayım, hazırlanayım da.. İlim - irfan dağıtmaya gideyim :)) Çocuklar bilgiye aç, Burcu Hocaaaaa, matematiiiikkkk diye ağlamasınlar sonra.. Memleket benden hizmet beklerken burada böyle ağız açmak içime sinmez -tatlicadiarzu- Hepinizi öpüyorum. Evrimcim dönüşte arıyorum seni ama, pek keyfin yok anlaşılan.. Hava da mok gibi af edersiniz. Tam evde oturup çay içmelik..
gözünaydın canım. maşşallah paşana.... kilosu daha doğrusu gramı da çok iyi.... ben daha girmedim detaylı usg ye. ama herhalde fark vermem, bankam herşeyi karşılıyor.kızlar bende biraz önce dr geldim herşey yolunda cinsiyetimizde bir değişiklik yok benim paşa açmış bacakları güneşlenir gibi yatıyodu valla 290 gr olmuş elleri ayakları devamlı hareket halinde dansçımı olucak ne bu arada 2 hafta sonra deteylı ultrason yapılacak şimdi size bişey sorucam aramızda detaylı ultrasona giren varmı ve ne kadara mal oldu bana çok tuzlu geldi fiyatıda bilgilendirirseniz sevinirim
ama ama benim doktor niye oyle dedi kine( digeride ye demisti ( napcam ben simdi canim deli gibi midye istiyo ( pisince ye dedi bana (senağlamacokacimcoook kötükedihüso:bbo: bilmem duygularimi anlatabildimmi...
bende tadimlik yiyim bari napalim...
valla kizlar burda tr'deki gibi ortu yok kabinden soyununca bi geliyosun masaya yigidin mali meydandadir hesabi:))cibil cibil dolaniyon:)) uazniyon ortu yok, her seferinde vaginal muyene yapiliyor....
ilk sefer alisik olmadigim icin cok utaniyordum, sonra alistim, hele ozelde.. esim doktor ben ayni odada dusunun:)))adam kolunu dizime koyup esimin sorularini yanitliyor, benim hersey meydanda, ortu yok tam traji-komik:))))
Bu arada TAZZİE hoşgeldin canım aramıza a.s.
angeles
aslında hastaneni muayne fiyatları ile dogru orantılı oluyor tahlil tetkik fiyatlarıda.
benim gittigim medikal parkda muayne fiyatı 90 ytl detaylı cekimi 250 ytl
acıbademde muayne 175 ytl detaylı cekimi 524 ytl yani muayne fiyatlarıda iki katı acıbademde detaylı fiyatıda iki katı.
hastanenin adına lukslugune vs gore degisiyor sanırım
angeles
aslında hastaneni muayne fiyatları ile dogru orantılı oluyor tahlil tetkik fiyatlarıda.
benim gittigim medikal parkda muayne fiyatı 90 ytl detaylı cekimi 250 ytl
acıbademde muayne 175 ytl detaylı cekimi 524 ytl yani muayne fiyatlarıda iki katı acıbademde detaylı fiyatıda iki katı.
hastanenin adına lukslugune vs gore degisiyor sanırım
KIZLAR, göbek şovu almış başını gitmiş. bak bak bitmiyor ayol.... hepinize maşallah. ben de akşam ekleyeceğim ve göbeklere yorumlarımı akşam yapacağım. malum banka ortamında ekranı kaplayan bir göbek resmi , bir gören olursa dalga konusu olurum. gizli gizli bakmaya çalışıyorum göbeklere.... akşam doya doya bakıp yorumlarım.
rahat ol arkadasim..benimde canim var..benim doktor ilkindede bu bebisimdede her muayenemde vajinal kontrol yapiyor..bende artik alismaya calisiyorum..ayrica esimde geliyor kontrollere ve bence bu cok dogal ve de önemli..cünkü rahim agzi ve diger problemler ancak böyle görülebilir..kızlar dayanamıycam....aradım dr.u kasık ağrım var gelcem diye...vajinal muayene edicem dedi...........
annnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......
çok utanıyorum zaten......oofff yaaaaaaaaaaaa..............
gözün aydin canim..artik bir rahatla yaaa...kızlar ben geldim VEEEEEEEEEEEEEEE SONUCUMUZZZZZZZZZZZZZZZ TEEEMİİİİİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ HERŞEY NORMAL CANLARIM .KÖTÜYE KENDİMİ HAZIRLADIĞIM İÇİN ŞİMDİDE ELİM AYAĞIM BOŞALDI HERYANIM TİTRİYOR
KIZLAR, göbek şovu almış başını gitmiş. bak bak bitmiyor ayol.... hepinize maşallah. ben de akşam ekleyeceğim ve göbeklere yorumlarımı akşam yapacağım. malum banka ortamında ekranı kaplayan bir göbek resmi , bir gören olursa dalga konusu olurum. gizli gizli bakmaya çalışıyorum göbeklere.... akşam doya doya bakıp yorumlarım.
behiyeeeeee sen ankaradamısın
sen medikal parkta hangi doktora gidiyorsun esra?
bi de; acıbademde hangi doçente? arda beye mi?
nerde ben daha bakmadım banada söylermisin göbişler bende eklemedim daha
evet doğrudur bide şöle bir durum var onuda anlamış değilim muanemde bir sorun görmemesine karşın herşey yolunda oldugu halde benden 2.düzey ultrason istedi bunuda riskli hamilelere yapıldıgını bilmediğim için orada sorma şansım olmadı niye benden bunu istedi anlayamadımCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?