kiz siz bugun icmediniz mi cayinizi????
kızlar bugün tedirginim.üç dört gün boyunca bebişim kıpır kıpır durmuyordu.bugün ise hiç kıpırdamadı.dün ise çok nadir kıpırdadı yada ben kendimi dinlediğim için öyle sandım.bi sorun yoktur değilmi.
kızlar bugün tedirginim.üç dört gün boyunca bebişim kıpır kıpır durmuyordu.bugün ise hiç kıpırdamadı.dün ise çok nadir kıpırdadı yada ben kendimi dinlediğim için öyle sandım.bi sorun yoktur değilmi.
Kuşum yaaa.. valla ben açıııık bir tane daha içtim. Pİşmanım(
Norraacım keyfine hayran kaldım. oohhhhh..
o zaman bende simdi sizi kiskandirayim, kayinvalidem simdi cay demlior, acik bi bardak icicem, yaninada bi dilim kakaolu kek:))))ayy bugun kadina sarilip opesim geldi, hep boyle olsa, canimi yese...Ya ıctık te Norraa.. ıste ama püfür püfür içiyorlar önümde.. resmen erimiş yağ modundayım su an((
.
o zaman bende simdi sizi kiskandirayim, kayinvalidem simdi cay demlior, acik bi bardak icicem, yaninada bi dilim kakaolu kek:))))ayy bugun kadina sarilip opesim geldi, hep boyle olsa, canimi yese...
Onu yormayayım.. ben senın canını yerimm şimdi, sen dur yerinde, kıpırdama, geliyorum ben Norraa, anlıyorsundur sen beniiklava:
evriş noraa
saolun kızlar içimi rahatlattınız.daha cumartesi gördük doktor çok iyi dedi.oğlum tembel aslında öyle çok hareketli değil.hareket tarzı böyle.ama üç gün boyunca hiç durmayan bebkten birden ses soluk kesilince korktum.sanırım tutarlı hareketler ancak 24.haftalardan sonra başlayacak.
ay valla kadin kocasiyla baristi, iylik melegi oldu, arayip sormayan kadin gun asiri bebisi soruyor, hediyeler aliyor, bismillah, basimiza tas yagicak...
demekki bi insan ancak kendi mutlu olunca baskalarinin mutlulugunu dusunebiliyor yada onemsiyor...
Yaparıs tabi.. kaç tane prenses annemiss var..
Hmm bir geleceğe yatırım durumu seziyorum buradaCADIARZU
Hmm bir geleceğe yatırım durumu seziyorum buradaCADIARZU
tabii ki şekerim, ne de olsa İzmir kızı olacak.. Anası gibi de güzel olursa halimiz yaman.. Artık Kuzey'i mi seçer, Deniz'i mi bakıcazzzz :))
Norraa gerçekten de şoktayım kayınvaliden hakkında söylediklerin konusunda :)) Kadının elektriğini alıvermiştir kayınpederin sengözlerimebaksanab
Biz bu Kuzey Deniz'inde kaybetmeyelim de kızı Burcu???kaydirigubbakcemile3
Norraa gerçekten de şoktayım kayınvaliden hakkında söylediklerin konusunda :)) Kadının elektriğini alıvermiştir kayınpederin sengözlerimebaksanab
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Erkek çocuklarına koyulan bu coğrafi isimler zaten değişik oluyor, 2si bir arada ekstra güzel olmuş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?