2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kiz siz bugun icmediniz mi cayinizi????

Ya ıctık te Norraa.. ıste ama püfür püfür içiyorlar önümde.. resmen erimiş yağ modundayım su an ((

Helinim.. bunu dr da solemıstı bana.. bazen cok hareketlı olur, bazen günlerce sızın hıssedemeyecegınız kadar hareket eder demıstı.. için rahat olsun, kafana takma.

helincim sanmama bi soun olsun, bizimki hafta sonu icerde sanki kolbasti oynuyordu, kipir kipir, sonra 3 gun hemen hemen hicbisey hissetmedim, sanirim cektigim agrinin da etkisiyle, bugun evde dinlendim diye yine kipir kipirdi...iyidir eminim;her zaman ayni tonda hareket etmiyorlar..

gypsesra canım sakin ol gerçektende kötü bir gün geçirmişsin umarım bebeginde saglıgı yerindedir işte dr lar tedbiri elden bırakmak istemiyorlar herşey güzel gitti bak kaç aylık oldu bile bebegin inşallah sağlıklı bir şekildede kucagına alırsın canım

Ya ıctık te Norraa.. ıste ama püfür püfür içiyorlar önümde.. resmen erimiş yağ modundayım su an ((
.
o zaman bende simdi sizi kiskandirayim, kayinvalidem simdi cay demlior, acik bi bardak icicem, yaninada bi dilim kakaolu kek:))))ayy bugun kadina sarilip opesim geldi, hep boyle olsa, canimi yese...

o zaman bende simdi sizi kiskandirayim, kayinvalidem simdi cay demlior, acik bi bardak icicem, yaninada bi dilim kakaolu kek:))))ayy bugun kadina sarilip opesim geldi, hep boyle olsa, canimi yese...

Onu yormayayım.. ben senın canını yerimm şimdi, sen dur yerinde, kıpırdama, geliyorum ben Norraa, anlıyorsundur sen beniiklava:

evriş noraa
saolun kızlar içimi rahatlattınız.daha cumartesi gördük doktor çok iyi dedi.oğlum tembel aslında öyle çok hareketli değil.hareket tarzı böyle.ama üç gün boyunca hiç durmayan bebkten birden ses soluk kesilince korktum.sanırım tutarlı hareketler ancak 24.haftalardan sonra başlayacak.

Onu yormayayım.. ben senın canını yerimm şimdi, sen dur yerinde, kıpırdama, geliyorum ben Norraa, anlıyorsundur sen beniiklava:

ay valla kadin kocasiyla baristi, iylik melegi oldu, arayip sormayan kadin gun asiri bebisi soruyor, hediyeler aliyor, bismillah, basimiza tas yagicak...
demekki bi insan ancak kendi mutlu olunca baskalarinin mutlulugunu dusunebiliyor yada onemsiyor...

Hah işte... dedene rahmettt, ne güsel söyledin bak.. derdimiz bu olsun be Helin... sen angelsound u kullanmıyor musun?? Oradan hıssedersın hıckırıgını, suda hareketini.. en azından ıcın rahatlar bı nevi..

Demek ki rahatlamıs kadın, stresini atmış.. mutludur halıyle.

Norraa gerçekten de şoktayım kayınvaliden hakkında söylediklerin konusunda :)) Kadının elektriğini alıvermiştir kayınpederin yerimseniben

Norraa gerçekten de şoktayım kayınvaliden hakkında söylediklerin konusunda :)) Kadının elektriğini alıvermiştir kayınpederin sengözlerimebaksanab

Bende ole dedım zaten Burcu.. kadın rahatlamıstır.. üstünden negatif elektriğini atmıstır.. hafiflemiştir haliyle.. Norra da üstüne alınıyor kaydirigubbakcemile3

Norraa gerçekten de şoktayım kayınvaliden hakkında söylediklerin konusunda :)) Kadının elektriğini alıvermiştir kayınpederin sengözlerimebaksanab

valla neyini aldi bilmiyorum; o bolumlerde biz yoktuk sahsenkaydirigubbakcemile3ama ne yaptiysa ise yaramis, umarim gecici bir durum degildir, gerci kendisini tanidigim icin gecici olugunu biliyorum, tr ye donunce yine ayni olucak, 3 ay sonra yine kavga edicekler...olsun bikac hafta bile olsa iyidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…