Esram çingenem, sıkma canını bu kadar. Bak sorunun ne olduğu, ne yapılması gerektiği belli. Doğru doktorlara gideceksin, doğru tedaviler yapacaklar ve bebişin nur topu gibi gelecek ellerine annesi. Sen sıkılma ki, o da sıkılmasın değil mi amayerimsenibensağolun kızlar umarım dediğiniz gibi birşey çıkmaz ama stres yapmadan kafaya takmadanna yapamıyorum herşey ne güzel gidiyordu nerden çıktı bu sorun anlayamadım rabbimin vardır bir bilidği diyorum sadece..oğlumun başı aşağıda duruyor ayaklarıda midemde duruyor sizinkiler nasıl duruyormuş normalmi acaba bu duruş anlamadım gitti..umarım ayrıntılya giren herkesin sonucu güzel çıkar tam testler herşey iyi güzel derken bu çıktı başımıza bazende çok doktora gitmek çok şey bilmek hiç iyi olmuyor bidahaki çocukta bu kadar test ultrason ıvırı zıvır yaptırmıcam Çok üzgünüm çoook
birde hiç iki kez detaylı usg ye giren duymadım ama ben 5 hafta ara ile 2. kez giricem yani basit bir durum olsa bence almazlardı yarın acıbademden alacağım sonuçlara göre farklı bi hastanede yine detaylı usgye giricem bebeğe zararı olurmu acaba bu kadar sık girmek off tam sıyırmalık bi durum yanii..hayırlısı ile bi doğursaydık kızlar yaa Çok üzgünüm çoook
Hmm, benim kız da öyle iki kalça kemiğim arasına boylu boyunca uzanmış yatıyor. Demek kızlara özel birşey bu öyle miCADIARZUBir bardak su içsem hemen tuvalete çıkarıyor tabii bu arada sıpakaydirigubbakcemile3pinky canım genelde evde oldugum zaman çok gaz oluşuyor resimlerimde tam o zamana denk geldiyor zaten izmir buluşmasında hamile oldugumu bilmeyen arkadaşlar sonradan ögrenince ayyy canım bebek varmış öylemi diye soruyorlar birde bebek kasıklarımda halen yukarı çıkmadıgı için gören göbek zannediyor dikkatli bakıldıgında hamile oldugum anlaşılıyor kız bebekler genelde böyle oluyor heralde büyük kızımdada böyleydim ilerliyen aylarda inşallah yukarı çıkar kızımda hamişligimin keyfini çıkarırım gerçi yolun yarısını geçtik bile
Hadi gülüm, güle güle git, kahkahalarla gel:Saruboceq:Butun konserverlerı yemıyoruz.. yada cok uzun aralıklarla tuketıyorus.. konserve balık ayda ıkı kere olabılır.. onda en fazla..muck.
Buarada ben dr gıdecegım bugun, o yuzden gelınce yazacagım.. bilginize.. hepinizi çok optum sımdılık.
Hoşgeldin canımmerhaba ben yeni üye oldum bende 4 aylık hamileyim
burada olmak çok güzek konuyu inceledim birazda baya anne adayı varmış meğer :sm_cool:
Gözün aydın canım. Allah gönlüne göre vermiş. Sağ salim de kavuşursun inşallahÇok teşekkur ederim,sana taze fasulyeye ve norraa ya:)
evet cinsiyetini dun ogrendim.KIZIM olacak inşallah :)))) cok isteiyordum hep bir kızım olsun diye...
valla hiç aklıma bile gelmedi desem ne dersin? inan ki bizim çamaşırlarla aynen attım makinaya. maalesef ben öle pek titiz biri değilimdir. küçüklüğümden beri hertürlü mikroba bağışıklık kazanmış olmalıyım ki herkesin zehirlendiği bir vaka olmuştu bankada eklerden, sağlam kalan azınlığın arasındaydım. hep öle olmuştur, herkesin midesi bozulur bana bişeycik olmaz. iççamaşırlarını kaynatarak yıkayan ÇOK TİTİZ BİR ARKADAŞIM VARDI, SÜREKLİ MANTAR OLURDU. BEN DE ELİMDE SOĞUK SUYLA BİLE YIKAYIP GİYERDİM MECBUR KALINCA, BUGÜNE KADAR MANTAR FİLAN BİLMEM...
demem o ki, uzun lafın kısası; çok titiz davranacağımı sanmam. kızım da bana çektiyse alerjisi filan olmayacaktır...
gerçekten çok komikmişsiniz... nasıl bari dayanıklı mıdır oğlun mikroplara? hayır eğer işe yarıyorsa biz de öyle yapalım diycem ama bana biraz ters.... sen şimdi kızını da bu şekilde büyüteceksin yoksa biraz daha rahat mı davranırsın? ayyy ben şimdi kendimi çok duyarsız hissettim ya, hiç düşünmeden attım yavrumun çamaşırlarını makinaya...
Ya ben de hiç düşünmemiştim farklı bir dezenfektan kullanmak gerekeceğinifisfisfisBebeğin çamaşırlarını az deterjanla, bizimkilerden ayrı yıkarım, bir sefer de fazladan durularım diye düşünüyordum. Olmaz mı ki öyleCADIARZU