2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Esram çingenem, sıkma canını bu kadar. Bak sorunun ne olduğu, ne yapılması gerektiği belli. Doğru doktorlara gideceksin, doğru tedaviler yapacaklar ve bebişin nur topu gibi gelecek ellerine annesi. Sen sıkılma ki, o da sıkılmasın değil mi amayerimseniben

Hmm, benim kız da öyle iki kalça kemiğim arasına boylu boyunca uzanmış yatıyor. Demek kızlara özel birşey bu öyle miCADIARZUBir bardak su içsem hemen tuvalete çıkarıyor tabii bu arada sıpakaydirigubbakcemile3

Hadi gülüm, güle güle git, kahkahalarla gel:Saruboceq:

merhaba ben yeni üye oldum bende 4 aylık hamileyim

burada olmak çok güzek konuyu inceledim birazda baya anne adayı varmış meğer :sm_cool:
Hoşgeldin canım

Çok teşekkur ederim,sana taze fasulyeye ve norraa ya:)
evet cinsiyetini dun ogrendim.KIZIM olacak inşallah :)))) cok isteiyordum hep bir kızım olsun diye...
Gözün aydın canım. Allah gönlüne göre vermiş. Sağ salim de kavuşursun inşallah

Ya ben de hiç düşünmemiştim farklı bir dezenfektan kullanmak gerekeceğinifisfisfisBebeğin çamaşırlarını az deterjanla, bizimkilerden ayrı yıkarım, bir sefer de fazladan durularım diye düşünüyordum. Olmaz mı ki öyleCADIARZU

burkocum sağolasın tatlım dediğin gibi olucak inşallah bende içimi ferah tutmaya çalışıyorum artık..

GYPSYESRA geçmiş olsun canım içini rahat tutmaya bak stresten uzak dur gebelikte ve her hastalıkta stres cok önemli.aftaruda olduğu gibi bendede aynı sorun var ve bende iğne vurulyorum.bazı gebelerde sonradanda bu sorun cıkabiliyor.aaynı sorunmu bilmiyorum ama eltimin ablasıda 6. aydan sonra kan yeterli miktarda gitmedi ve iğneye baslamıstı.önemli olan sorunun teşhis edilmesi ve tedavı yontemını belirlmek.tabi doktorun cok önemlı bu durumda.sen içini rahat tutmaya bak canım.zzaten normalden fazlaca streslıyız hersey bebeklerimz canlarımız için.

nurdancım en çokta senin bi an önce hamilelik iznine ayrılmanı canı gönülden isityorum özellikle dinlenmen adına ve ordaki hödüklerden kurtulman adına
canimsin esracim, inan bende cok istiyorum...

nazancim sen geceleri iyi ortunuyormusun, toto falan acik kalmis olmasin:)))cok hossun:))

canim burda en iyi alisveris senede 2 kere ocak ayi ve temmuz ayi super indirimler var, ama annenlerin gelecegi tarihtede bahar indirimi olabilir almanyada..

ya kizlar cahilligime verin nedir o mermersahin bezi, neye benzer, nerden bulunur, metresi kacadir???

ya kizlar cahilligime verin nedir o mermersahin bezi, neye benzer, nerden bulunur, metresi kacadir???

aman güzelim ben de yeni öğrendim annemden...anne olunca öğreniliyo sanırım..bi nevii tülbent...tülbentin az daha kalını oluyor..%100 pamuklu, beyaz oluyor...
ben metresini 1,5 TL sına aldım...eni 1 mt.oluyor...1 kat ince geliyo kurulamaya..2 kat yapıp kenarlarından dikicem...pamuklu olduğu için yıkanınca yumuşacık oluyor...
tuhafiyelerde, kumaş satan yerlerde, hacı malzemelerinin satıldığı yerlerde bulabilirsin...

gelgit canım bu iğne ne iğnesi oluyo nereden vuruluyo kan gitmeyince iğnemi olunuyor benim başıma hiç böyle şeyler gelmediği için bilmiyorum herşey bizler için..

kızlar ben geldim
doktora gittim ve oğlumu gördüm çok şükür iyiymiş.ilçede bi doktora gittim ultrason aleti çok eskiydi yada ben üç boyutluya alıştım.ama meleğimin atan kalbini gösterdi doktor ve bebğin iyi dedi.içim rahatladı.giderken çok korkuyordum yol boyunca dua ettim.doktor bu haftalarda bazen hareketlerini hissedemiyebilirsin dedi.destekleriniz için saolun kızlar

herşey güzel olucak allahın izniyle..dualarımız seninle..

kesinleşti yanı bana uyar tarihte mekanda:teytey:

içinin rahatlamasına çok sevindim ama ben sana demiştim birşey yoktur diye bu haftalarda böyle olur çünkü

KAÇAKKEDı canım bebekler için özel detarjanlar büyük marketlerde var bulabilirsin ister elde yıka ister makinede ama kendi kıyafetlerinizi koymayın

anam forumda in cin çift kale maç yapıyor ben de hakemim kaliba...huuuu kisme yok mu..neyse ben de giderim

gozun aydin helincim..bak bisey yokmus..

merhaba arkadaşlar uzun zamandır takipteyim sizleri artık bende aranızdayım umarım doğru yere yazıyorumdur insallah 6 ağustosta aksilik olmazsa bir oğluşum olacak görüşüp güzel arkadaşlıklar kurmak dileğiyle

güzel haberlerle dön...bakalım ne yapıyo zıpırın..

hadi güzel haberlerle gel bakalım ne yapıyomuş ogluşun büyümüşmü sana el sallayacakmı

angeleyes sağol canım deneyeyim.
EVRıŞıM GÜZEL HABERLERLE GEL.
KAAAAAAYYYYYYYRRRRRAA KIZ NERELERDESıN.

evriş
güzel haberlerle gel canım.kuzey ne yapıyor gelince anlatırsın bize

Ya evladım bir gülüyordu, bir gülüyordu.. anlatamam.. resmen aşık olduk.. Allahım nazarlardan saklasın, gene pipisi ortada ıdı.. ilk yine pipisini gördük :)) Keyfi yerinde idi, kilosu, boyu haftasının ıdeal ölçüsünde. Şükürler olsun bugunlerı de gordum... kuş gibi hafifim.. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah..

Bu arada tetenoz asısını yaptırmak zorunda degılsın dedı bana doktorum, zaten okul hayatın boyunca olunması zorunlu bır aşı bu dedi.. illa ıstersen 24. haftanda bir doz yaptır dedi bana..

Senin durumunu dün bize anlattıgın sekılde doktoruma sordum Esram.. endişe etmesin dedi.. cocugu besleyen tek bır damar yok dedı.. sıkmasın canını, o damarların acılması ılac yoluyla da oldukca kolay dedı.. haberin olsun kuzum.. çözümü olmayan, ciddi bi,r problem değilmiş dediğine göre.Keşke bugunku kadar ayrıntılı bılseydım, daha da cok sey soylerdı.

Kacakkedim.. saolasın, agrım yok artık, agrın olursa magnezyum al dedı bana.. ama agrımıyorsa bosuna alma dedi, bu sekılde de kaldı. Şükür inşallah devam etmez.

hatta bir komiklik daha korkumuzdan mikrop falan kapar diye içme suyunu kaynatıp ılıtıp onunla banyosunu yaptırıyoduk :) biraz manyakca olmus ama oyle yaptık valla:)

Bir daha bana pimpirik falan diyin yerim hepinizi.. Pimpirik Kralicesi Esrako dur.. zaten onu da aşan zor bulunur bu hareketle..kaydirigubbakcemile3

esrako
saat dört gibi doktorda olacağım ordamda kayınvalideme yemeğe gideceğim.inşallh akşam gelince güzel haberler vereceğim

Güzel haberlerini okudum, çok da mutlu oldum için rahatladıgı ıcın..

Ya ben dün NAZAN a yazacaktım, sen nası yıkadın,aldın mı bebe deterjanı dıye.. dedim sus evrim :))))

hos geldin evros, bebisin hayirli olsun..yoksa senin adin da mi evrim??

Hayırlı olsun arkadasım.. hoşgeldin.

evrisim gozun aydin canim, bebisinde senin gibi gulec yuzlu, enerjik demekki:))darisi benim basima...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…