BEN GELDİM KIZLAR... ÇOK MUTLUYUM. 45 dakikalık bir doktor görüşmesinden kısa kısa haberler ;
herşey güzel görünüyordu. bebek çok iyiymiş. 428 gr cık olmuş kuzum. karın çapına göre 22+2 ama diğer ölçümlerin ortalaması 21+3. kuzumun göbeği annesine çekmeyecek herhalde... annesinin içine göçük bir karnı vardı, kuzuşumun ise kalın çıktı. ayyy neyse şimdi karalamayayım kuzumu, bir sürü sparta annesinin içinde kısmetine mani olmayalım. kızlar ama profilden bir poz yakaladık sormayın, pek bir şirin.... gerçi bütün bebekler birbirine benziyor bu evrelerde ama olsun ben yine de kızımı kendime benzettim. sanki profilimiz aynı... eklerim ilk fırsatta fotosunu. cd ye çekti doktor bey. toplam 90 tane fotosu oldu elimde. ama çoğu bişeye benzemiyor. tek tek organlarının resmini çekmiş. el ayak mide falan fişman, ben bakınca bişeye benzetemiyorum. yüzünün de 10 tane kadar fotosu var. bu kez güzel göründü kızım gözüme. ya da benim gözüm alıştı artık 4boyutlu görüntüye. gülmedi hiç kızım. ha bire el çeviriyordu hani şu bilekten eli kıvırırlar ya oynarken... öle işte... eli kolu hep yüzündeydi. zor çektirdik. ayaklar yine bisiklet çeviriyordu. annesi babası gibi bisikletçi olacak kızım.
göbeğim kaşınmaya başladı dedim, bu çatlayacağına delaletmiş. hergün krem sür dedi. ben haftada iki kere sürüyordum yetmezmiş. siz iyisiniz ya, çoğunuz günde iki kere sürüyor. ben nefret ederim kremlenmekten. elime yüzüme bile nemlendiri kullanmadım hayatım boyunca. 36 yaşımda nemlendiriciye başlayacağım kaydirigubbakcemile3 neyse zararın neresinden dönersek kardır.
yaa aynısı bende de oluyor..ama ben akıntı diye adlandırıyodum...şeffaf akıntı..:...:) bazen wc den yeni çıktığım anda bile oluyor..bakıyorum su..
sen sorcakmışsın nasılsa..bize de bilgi verirsin
evriş bende bazen oluyor ama şunu farkettim çok eğilip kalkınca veya biraz ağır bi şey kaldırınca oluyo o zaman yaptığımdan pişmanlık duyuyorum....
Herkes doktorunu arasa ıyı olur.. bence. Canım sıkıldı.. googleden arastırdıklarımdan.Lütfen herkes bı doktorunu arasın.
Arkadaslar ara ara benden gün içinde bakıyorum ıc camasırıma.. cok az su gelmıs seklınde.. bu konuda bilgisi olan var mı? akıntı degıl yalnıs, su..
BEN GELDİM KIZLAR... ÇOK MUTLUYUM. 45 dakikalık bir doktor görüşmesinden kısa kısa haberler ;
herşey güzel görünüyordu. bebek çok iyiymiş. 428 gr cık olmuş kuzum. karın çapına göre 22+2 ama diğer ölçümlerin ortalaması 21+3. kuzumun göbeği annesine çekmeyecek herhalde... annesinin içine göçük bir karnı vardı, kuzuşumun ise kalın çıktı. ayyy neyse şimdi karalamayayım kuzumu, bir sürü sparta annesinin içinde kısmetine mani olmayalım. kızlar ama profilden bir poz yakaladık sormayın, pek bir şirin.... gerçi bütün bebekler birbirine benziyor bu evrelerde ama olsun ben yine de kızımı kendime benzettim. sanki profilimiz aynı... eklerim ilk fırsatta fotosunu. cd ye çekti doktor bey. toplam 90 tane fotosu oldu elimde. ama çoğu bişeye benzemiyor. tek tek organlarının resmini çekmiş. el ayak mide falan fişman, ben bakınca bişeye benzetemiyorum. yüzünün de 10 tane kadar fotosu var. bu kez güzel göründü kızım gözüme. ya da benim gözüm alıştı artık 4boyutlu görüntüye. gülmedi hiç kızım. ha bire el çeviriyordu hani şu bilekten eli kıvırırlar ya oynarken... öle işte... eli kolu hep yüzündeydi. zor çektirdik. ayaklar yine bisiklet çeviriyordu. annesi babası gibi bisikletçi olacak kızım.
göbeğim kaşınmaya başladı dedim, bu çatlayacağına delaletmiş. hergün krem sür dedi. ben haftada iki kere sürüyordum yetmezmiş. siz iyisiniz ya, çoğunuz günde iki kere sürüyor. ben nefret ederim kremlenmekten. elime yüzüme bile nemlendiri kullanmadım hayatım boyunca. 36 yaşımda nemlendiriciye başlayacağım kaydirigubbakcemile3 neyse zararın neresinden dönersek kardır.
Arkadaslar ara ara benden gün içinde bakıyorum ıc camasırıma.. cok az su gelmıs seklınde.. bu konuda bilgisi olan var mı? akıntı degıl yalnıs, su..
nasil su guzelim ya?? akinti bende de yogun ama oyle bisi hic olmadi, bence sen bi doktoruna danis, keseden falan gelmesin??evham yapma ama emin olmak icin doktoruna hemen sor bence...
Herkes doktorunu arasa ıyı olur.. bence. Canım sıkıldı.. googleden arastırdıklarımdan.Lütfen herkes bı doktorunu arasın.[/QUOTE .!.:evriş noldu canım ya.... sen en iyisi dr. una sor en iyisini o bilir netten bakıpta boşuna moralini bozma.... bazen nette yazanlar kafa karıştırabiliyor
Şu an ona ulaşmaya calısıyorum.. Petrikin şaka yolla yazdıgının gercek olma ıhtımalı yuksek.. amnios kesesınden gelebılırmıs, ulaşır ulaşmaz yazıcam buraya.
erviş amniyon sıvısı biraz yapışkan oluyormus sanırım.öyle birşey varmı.
bence öncelikle kendi psikolojini düşünmelisin senin yaşadığın her olumsuzluk malesefki bebeğinede yansıyo eger ihtiyacınız yoksa en azından 1 sene ara verip hem sağlık açısından hemde morelinin yüksek olması açısından iyi olur derim allah sabır versin sana böyle insanlar insanın ömrünü tüketir..gunaydin guzel hamisler..Evrim; Esra desteginiz icin sagolun...Bugunu de bi atlatayim, duruma bakicam, ya bi ara izin alicam kafami toparlamak icin, ki o izni nisan sonu alip annemlerin yanina gitmek istiyordum ama bakalim hayirlisi yada doktorumdan ciddi bir rapor alip evde kalicam...
dun bebisim hic kipirdamadi, o da hissediyor, ki hep kendimi telkin etmeye calisiyorum etkilenmesin diye...butun gece elim karnimda bekledim, tik yok...solee esimle 1 hafta biyerlere gidebilsek nasil iyi gelicek anlatamam...
maşallah kız valla sana ne güzel her yere gidiyosun buluysun bu arada bizide bilgilendirmiş oluyosun bravo valla..kaçakedim muhasebeciydim matbaa sektöründe ama sadece hesap kitap tutmakla kasla iyiydi 3000 tane müşterinin cari hesabını tutuyordum bunn yanı sıra resmi hesaplarda vardı yani allak bullak bir iş biz şehir dışı ve yurt dışı çalışıyorduk genel olarak bu yüzden müşteri uzaktayken laf anlatmakta çok zor oluyordu bende hamileliğim için ayrıldım işten dayanılıcak gibi değildi kaç senem geçti ama bıraktım işte kendim ayrıldığım için tazminatta alamadım maalesef aman dedim kalsınn baktım benden gidiyor akıl sağlığım bozulacak böyle giderse
bu yüzden NURDANCIMM sende bi an önce kendini düşün gerisi boş hemde senin bilezğin var iş illaki bulursun ama şu günlerin tadını çıkar be güzelim
ben çıkıyorum kızlar eurofloraya gidiyorum bakalım neler varr çok merak ediyorumm inşallah kaybolmam oralarda çok karışık kağıthane gelince yazarım fiyatlarıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?