2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

aman aman maşaalla NAZ kıza... 90 foto oyy oyyy oyyy..:) kızn sana benzisa dahada artacak talipler malum kızlar sınırlı bizim topikde..:) ngözün aydın sonuna kadar hep böyle güzel haberlerle inş..a.s.

evriş bende bazen oluyor ama şunu farkettim çok eğilip kalkınca veya biraz ağır bi şey kaldırınca oluyo o zaman yaptığımdan pişmanlık duyuyorum.

Arkadaslar ara ara benden gün içinde bakıyorum ıc camasırıma.. cok az su gelmıs seklınde.. bu konuda bilgisi olan var mı? akıntı degıl yalnıs, su..

Evriş aynısı bende de oluyor idrar kaçırmadığıma eminim : ) su geliyor , belki bebişin suyundan sızıyordur -tatlicadiarzu-

gözünaydın olsun maşallah kuzuna negüzel bol bol foto almışsın
hadi resmini eklede görelim fıstıgını, görücüye çıkar kaydirigubbakcemile3

Arkadaslar ara ara benden gün içinde bakıyorum ıc camasırıma.. cok az su gelmıs seklınde.. bu konuda bilgisi olan var mı? akıntı degıl yalnıs, su..

nasil su guzelim ya?? akinti bende de yogun ama oyle bisi hic olmadi, bence sen bi doktoruna danis, keseden falan gelmesin??evham yapma ama emin olmak icin doktoruna hemen sor bence...

AFTABRU gözün aydın maşşallah bebişine.

EVRıŞ şu çağlanın ardından bide tuşuyla ilgili güzel bilgiler versen nolurrr :)

nazancim masallah kizina, baya iyi kilosu, boyunu soyledi mi??

nasil su guzelim ya?? akinti bende de yogun ama oyle bisi hic olmadi, bence sen bi doktoruna danis, keseden falan gelmesin??evham yapma ama emin olmak icin doktoruna hemen sor bence...

Şu an ona ulaşmaya calısıyorum.. Petrikin şaka yolla yazdıgının gercek olma ıhtımalı yuksek.. amnios kesesınden gelebılırmıs, ulaşır ulaşmaz yazıcam buraya.

erviş amniyon sıvısı biraz yapışkan oluyormus sanırım.öyle birşey varmı.

Şu an ona ulaşmaya calısıyorum.. Petrikin şaka yolla yazdıgının gercek olma ıhtımalı yuksek.. amnios kesesınden gelebılırmıs, ulaşır ulaşmaz yazıcam buraya.

bu aylarda gorulmesi cok dusuk bir ihtimal ama benimde aklima o geldi, bazen boyle bir durum gorulebiliyor ve eger oyleyse kesin yatak istirahi yapman gerekebilir cunku bebek icin enfeksiyon riski bile olabilir devam ederse...Seni korkutmak istemem, sakin evham yapma belkide cok basit birseydir... herzaman onlem almakta yarar var, insallah onemsiz birsey cikicak...

erviş amniyon sıvısı biraz yapışkan oluyormus sanırım.öyle birşey varmı.

canım onu anlaması zor olabilir çünkü akıntıda genelde yapışkan birşey oluyor...... geçen ben dr. kendi akıntımı sordum gebelikte değişik akıntılar gelebilir dedi belki evrişinde öyle birşeydir şeffaf bir akıntıdır inşallah:Saruboceq:

haber alir almaz doktorundan bizi habersiz birakma evrisim...

Doktorum konferansta ımıs, baska doktorla konusturdu kadın beni.. eger amnıos sıvısında gelse ıdı.. cok cok akması lazımmıs, vajıandaki ph degerınız alt ust olmuştur dedi, fitil verdi bir tane.. içeriyi temizlesin dedi.. yani adama ulaşana kadar netten okuduklarımı buraya yazsam cogunuzda varmıs, emınım iflas etmişti sinirleriniz.. 20. haftadan sonra bu tehlıke olabılıyormus, su akıyor deyıp gecmemek lazımmıs, lütfen aklınızda olsun. Allahımm evlatlarımzıı bıze bagıslasın.

bence öncelikle kendi psikolojini düşünmelisin senin yaşadığın her olumsuzluk malesefki bebeğinede yansıyo eger ihtiyacınız yoksa en azından 1 sene ara verip hem sağlık açısından hemde morelinin yüksek olması açısından iyi olur derim allah sabır versin sana böyle insanlar insanın ömrünü tüketir..
maşallah kız valla sana ne güzel her yere gidiyosun buluysun bu arada bizide bilgilendirmiş oluyosun bravo valla..

ohh ne güzel gözün aydın gramı falanda bayağ iyi maşallah ama 90 fotoyu nasıl yaptın şaşırdım iyi kolleksiyon olmuş onlardan koysana bir kaçını bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…