2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

AKINTISINI AMNİO sıvısı zanneden ve panik olan bayanlar.
geçen hafta aynen bende bu sebepten doktoruma gittim ufak çağta bir panik yaşadım.
ama doktorum bu şekilde akıntıların olabileceğinii ve normal olduğunu söyledi amnio sıvısının bu kadar az gelmeyeceğini söyledi.
lütfen iyi düşünün ve doktorlarınıza sorun . ama panik olmayın. çünkü gheçen hafta ben çok üzülmüştüm kendimi yedim bitirdim doktora gidene kadar.
lütfen sakin olun ve yüksek ihtimalle normaldir. ama tedbir almakta fayda var diye düşünüp soru doktorlarınıza.
korkmayınn...

canım geçmiş olsun bende de zaman zamn oluyo ama klasik akıntılardan ama su şeklinde değil kokusuz şefaf o çok önemli bişey değil ama senin dediğin daha farklı birşey sanırım inşallah önemli bişey değildir seninkide

aftabru sen doktora gitmicekmiydin bugün

evrişcim, sanırım çoğumuzda oluyor birazcık su kaçağı. ben amniyodan olduğunu sanmıyorum. renksiz ve kokusuz olmasına rağmen ben idrar olduğunu düşünüyorum. gün içerisinde o kadar çok sıkışıyorum ki, iş yoğunluğundan tutuyorum çoğu kez. patlayacak gibi gidiyorum wc ye. o esnada birazcık sızıdrdığımı düşünüyorum. renksiz ve kokusuz olmasını da çok su tüketmeme bağlıyorum. yani idrarım zaten eskisine göre çok renksiz ve kokusuz. bence sende aklına kötü şeyler getirme canım. sidikli tipler olduk işte. artık altımıza kaçırıyoruz. tabi bunları yazarken ben kendi akıntıma göre yorum yapıyorum , eğer seninki fazlaysa bilemem. bir müddet izlesene. yani kulağa garip geliyor ama ne şekilde aktığını görebilirsin belki, az mı çok mu... takip edebilir misin çıplak dursan tuvalet kağıdı koysan ve beklesen....

Arkadaslar ara ara benden gün içinde bakıyorum ıc camasırıma.. cok az su gelmıs seklınde.. bu konuda bilgisi olan var mı? akıntı degıl yalnıs, su..

evris banada oluyor ama oyel dr aramalık kadar değil. bas parmagımın tırnak ustu kadar bir miktar camasırımda oluyor genelde sabahları oluyor sanki aksam boyu uykuda tuvalete falan kalkmıyorum hani sızan akıntı kalkınca hop iniyor camasıra. guniçinde bazen oluyor bir damla damlamısg ibi
bundan hemen amniyo sivisi izlenimi dogmaz sanmıyorum yani. akıntı sonuçta koyu kıvamlı değil sadece
dr unu arayınca bizeede bildirirmisin yarin benim dr kontrolum var kendi asıl dr um sorarım bende yarıng itcem nasılsa

nazancım gozun aydınnnn. en kısa zamanda fotosunu istiyorummm. lutfen lutfen yaa gorelim naz hanım ı:) benim kizin da karın cevresi %94 persentil seklinde:) yani anasına benziycek sanırım cember belli olarak :)))

ama bacaklarıda aynen uzun uyluk kemigi yine %90 persentildi sanıırım oda bana benziyor:)
aynen kasındı catlamaya delalet dikkat et
ben a ksamları alıyorum kremi karnıım acıyorum keyfle suruyorum seve seve kızımı çok keyifli oluyor sende bunu is değil keyif olarak gormeye baslarsan çok keyif alırsın bence. o arada o vuruyor falan zaten sen oksadıkca.

gecmis olsun canim, kotu bisey olmamasina sevindim ama sen yine takip et ara ara, bol bol dinlen...kendine ve bebise iyi bak..a.s.

evrişcim bende yeni doğum yapan birinden duymuştum ama uç bir örnek rahiminde yırtık varmış ama öyle anladığımız gibi değil çatlak filanmış sızıntı yapıyomuş oda...
dolayısıyla amniyo sıvısı sızıyormuş ama böyle 9 ay geçirmiş son aylarda biraz artmış hatta son aylarda her akıntıyı doğum başladı diye yorumlayıp hergün hastaneye koşturdular suyum geldi hesabı birde tabi nazanın ve petriğin dediği gibi idrar kaçırma ihtimalimizde yüksek olduk işte napalımmm

nazancım kızının fotolarını bekliyoruz merakla, iyi olduğuna çok sevindim. gözünaydın.

Evrimcim kötü bi durum söz konusu değilmiş şükür Allah hepimizin yardımcısı olsun kafana takıp senaryolar yazıp perişan etme kendini.

Kizlar nasil mutluyum, bugun cuma ve birazdan esim beni almaya geliyor, 2 gun herseyden uzak evimde dinlenicem:)))gerci yarin kargalar mamasini yemeden fizik ted.icin randevum var ama olsun, sonra gelir uyurum:))keske hep haftasonu olsa, hafta ici sadece1-2 gun olsa:)))

ışte idrar kacırma gibi değil.. oyle Esranın kisi kadar da az değil.. gun ıcerısınde 3-4 kere karsılastıgım bır durum.. hanı koydugum pecete ıslanmıs oluyordu bır kısmı.. ondan dolayı cok endıselendım.. iltihap kapmıştır dedi doktor, bır kullanımlık fitil verdi.. 3 gun ıcerısı temızlenecek dedı..sonra kendını terkar ızle, gel bı kontrol edelım dedi.

Evrimcim kötü bi durum söz konusu değilmiş şükür Allah hepimizin yardımcısı olsun kafana takıp senaryolar yazıp perişan etme kendini.

Hepinize tesekkur ederim tek tek.. yok yok perısan etmem oğlumu, o en kıymetlim benim, derdim eger bırseyler varsa onceden onlemını almak en mantıklısı, telasım bu yuzdendı. Şükürler olsun..

evriş geçmiş olsun ama dediğim gibi kötü düşünme aslında hepimizde var bu . açıkcası ben filizden sonra çok kıllandım kafamda kurdum panik yaptım ve deiğim gibi gittim doktora.
bu kadar endişeleniyosan bence kendi doktorunla görüş çünkü bu amnio sıvısını belirleyen pede igbi bişiler varmış test yani onu yapar. sen bilirsin tabi ama kendini yeme diye diyorum. bu 3 gün

gözünaydın canım maşallah ne kadar çabuk büyüyorlaryarın benimde kontrolüm var demek oğlumda 430 gr larda falandır.inşallah bende yarın güzel haberler veririm.darısı yarınki görüşmemede benim başıma

çok şükğr canım herşey yolundaymış.eşim netten araştırma yapmama bazen çok kızıyor bi sorunun varsa doktorunla görüş diyor.netten bi araştırma sonrası manyak oluyorum resmen.panikliyorum oda en iyisi sen sadece doktoruna sor netten araştırma yapma diyor.allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın

Nurdancım iyi dinlenmeler sen hak ettin haftasonunu kaydirigubbakcemile2

valla benim akıntım çok fazla fazla olmadığı için dert etmemiştim...dediğim gibi şeffaf bi akıntı oludğunu düşünmüştüm...kötü bi şey hiç getirmedim aklıma...

Yok yok.. oyle bır yapım yok, cozumu olan seyler ıcın asla oturup uzulmem, cozumu var ıste, fitili kullanıp ıcerıyı temızleyecegız.Asla endıse etmem gereksız yere.

Eşin o kadar haklı ki bu durumda.. sonucta cok ayrıntılı bır sey soylenmıyor, üstü kapalı doktorun uzman.tv de soyledıgı eger su seklınde akıntınız varsa acilen doktora gorunun bebeğin suyundan gelebılır demiş olması.. halıyle yettii tututşmama

valla benim akıntım çok fazla fazla olmadığı için dert etmemiştim...dediğim gibi şeffaf bi akıntı oludğunu düşünmüştüm...kötü bi şey hiç getirmedim aklıma...

Bende etmıyordum da.. durup dururken topikte yazısırken bırden aklıma geldı.. dur dedım bı arkadaslara sorayım, baktım kımse de bılmıyor, dur dedım netten arastırayım.. her sey ondan sonra oldu :))

aman Evriş ben hiç dikkate almamıştım normal sanıyordum umursamamıştım, p.tesi günü doktora gidicem o zaman sorarım belki banada fitil verir, tam bahsettigin gibi oluyor benimde saol bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…