Doktorum konferansta ımıs, baska doktorla konusturdu kadın beni.. eger amnıos sıvısında gelse ıdı.. cok cok akması lazımmıs, vajıandaki ph degerınız alt ust olmuştur dedi, fitil verdi bir tane.. içeriyi temizlesin dedi.. yani adama ulaşana kadar netten okuduklarımı buraya yazsam cogunuzda varmıs, emınım iflas etmişti sinirleriniz.. 20. haftadan sonra bu tehlıke olabılıyormus, su akıyor deyıp gecmemek lazımmıs, lütfen aklınızda olsun. Allahımm evlatlarımzıı bıze bagıslasın.
aftabru sen doktora gitmicekmiydin bugün
Doktorum konferansta ımıs, baska doktorla konusturdu kadın beni.. eger amnıos sıvısında gelse ıdı.. cok cok akması lazımmıs, vajıandaki ph degerınız alt ust olmuştur dedi, fitil verdi bir tane.. içeriyi temizlesin dedi.. yani adama ulaşana kadar netten okuduklarımı buraya yazsam cogunuzda varmıs, emınım iflas etmişti sinirleriniz.. 20. haftadan sonra bu tehlıke olabılıyormus, su akıyor deyıp gecmemek lazımmıs, lütfen aklınızda olsun. Allahımm evlatlarımzıı bıze bagıslasın.
Arkadaslar ara ara benden gün içinde bakıyorum ıc camasırıma.. cok az su gelmıs seklınde.. bu konuda bilgisi olan var mı? akıntı degıl yalnıs, su..
BEN GELDİM KIZLAR... ÇOK MUTLUYUM. 45 dakikalık bir doktor görüşmesinden kısa kısa haberler ;
herşey güzel görünüyordu. bebek çok iyiymiş. 428 gr cık olmuş kuzum. karın çapına göre 22+2 ama diğer ölçümlerin ortalaması 21+3. kuzumun göbeği annesine çekmeyecek herhalde... annesinin içine göçük bir karnı vardı, kuzuşumun ise kalın çıktı. ayyy neyse şimdi karalamayayım kuzumu, bir sürü sparta annesinin içinde kısmetine mani olmayalım. kızlar ama profilden bir poz yakaladık sormayın, pek bir şirin.... gerçi bütün bebekler birbirine benziyor bu evrelerde ama olsun ben yine de kızımı kendime benzettim. sanki profilimiz aynı... eklerim ilk fırsatta fotosunu. cd ye çekti doktor bey. toplam 90 tane fotosu oldu elimde. ama çoğu bişeye benzemiyor. tek tek organlarının resmini çekmiş. el ayak mide falan fişman, ben bakınca bişeye benzetemiyorum. yüzünün de 10 tane kadar fotosu var. bu kez güzel göründü kızım gözüme. ya da benim gözüm alıştı artık 4boyutlu görüntüye. gülmedi hiç kızım. ha bire el çeviriyordu hani şu bilekten eli kıvırırlar ya oynarken... öle işte... eli kolu hep yüzündeydi. zor çektirdik. ayaklar yine bisiklet çeviriyordu. annesi babası gibi bisikletçi olacak kızım.
göbeğim kaşınmaya başladı dedim, bu çatlayacağına delaletmiş. hergün krem sür dedi. ben haftada iki kere sürüyordum yetmezmiş. siz iyisiniz ya, çoğunuz günde iki kere sürüyor. ben nefret ederim kremlenmekten. elime yüzüme bile nemlendiri kullanmadım hayatım boyunca. 36 yaşımda nemlendiriciye başlayacağım kaydirigubbakcemile3 neyse zararın neresinden dönersek kardır.
Evrimcim kötü bi durum söz konusu değilmiş şükür Allah hepimizin yardımcısı olsun kafana takıp senaryolar yazıp perişan etme kendini.
BEN GELDİM KIZLAR... ÇOK MUTLUYUM. 45 dakikalık bir doktor görüşmesinden kısa kısa haberler ;
herşey güzel görünüyordu. bebek çok iyiymiş. 428 gr cık olmuş kuzum. karın çapına göre 22+2 ama diğer ölçümlerin ortalaması 21+3. kuzumun göbeği annesine çekmeyecek herhalde... annesinin içine göçük bir karnı vardı, kuzuşumun ise kalın çıktı. ayyy neyse şimdi karalamayayım kuzumu, bir sürü sparta annesinin içinde kısmetine mani olmayalım. kızlar ama profilden bir poz yakaladık sormayın, pek bir şirin.... gerçi bütün bebekler birbirine benziyor bu evrelerde ama olsun ben yine de kızımı kendime benzettim. sanki profilimiz aynı... eklerim ilk fırsatta fotosunu. cd ye çekti doktor bey. toplam 90 tane fotosu oldu elimde. ama çoğu bişeye benzemiyor. tek tek organlarının resmini çekmiş. el ayak mide falan fişman, ben bakınca bişeye benzetemiyorum. yüzünün de 10 tane kadar fotosu var. bu kez güzel göründü kızım gözüme. ya da benim gözüm alıştı artık 4boyutlu görüntüye. gülmedi hiç kızım. ha bire el çeviriyordu hani şu bilekten eli kıvırırlar ya oynarken... öle işte... eli kolu hep yüzündeydi. zor çektirdik. ayaklar yine bisiklet çeviriyordu. annesi babası gibi bisikletçi olacak kızım.
göbeğim kaşınmaya başladı dedim, bu çatlayacağına delaletmiş. hergün krem sür dedi. ben haftada iki kere sürüyordum yetmezmiş. siz iyisiniz ya, çoğunuz günde iki kere sürüyor. ben nefret ederim kremlenmekten. elime yüzüme bile nemlendiri kullanmadım hayatım boyunca. 36 yaşımda nemlendiriciye başlayacağım kaydirigubbakcemile3 neyse zararın neresinden dönersek kardır.
Kizlar nasil mutluyum, bugun cuma ve birazdan esim beni almaya geliyor, 2 gun herseyden uzak evimde dinlenicem:)))gerci yarin kargalar mamasini yemeden fizik ted.icin randevum var ama olsun, sonra gelir uyurum:))keske hep haftasonu olsa, hafta ici sadece1-2 gun olsa:)))
evriş geçmiş olsun ama dediğim gibi kötü düşünme aslında hepimizde var bu . açıkcası ben filizden sonra çok kıllandım kafamda kurdum panik yaptım ve deiğim gibi gittim doktora.
bu kadar endişeleniyosan bence kendi doktorunla görüş çünkü bu amnio sıvısını belirleyen pede igbi bişiler varmış test yani onu yapar. sen bilirsin tabi ama kendini yeme diye diyorum. bu 3 gün
gözünaydın canım maşallah ne kadar çabuk büyüyorlaryarın benimde kontrolüm var demek oğlumda 430 gr larda falandır.inşallah bende yarın güzel haberler veririm.darısı yarınki görüşmemede benim başıma
çok şükğr canım herşey yolundaymış.eşim netten araştırma yapmama bazen çok kızıyor bi sorunun varsa doktorunla görüş diyor.netten bi araştırma sonrası manyak oluyorum resmen.panikliyorum oda en iyisi sen sadece doktoruna sor netten araştırma yapma diyor.allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın
Nurdancım iyi dinlenmeler sen hak ettin haftasonunu kaydirigubbakcemile2
valla benim akıntım çok fazla fazla olmadığı için dert etmemiştim...dediğim gibi şeffaf bi akıntı oludğunu düşünmüştüm...kötü bi şey hiç getirmedim aklıma...
İşte idrar kacırma gibi değil.. oyle Esranın kisi kadar da az değil.. gun ıcerısınde 3-4 kere karsılastıgım bır durum.. hanı koydugum pecete ıslanmıs oluyordu bır kısmı.. ondan dolayı cok endıselendım.. iltihap kapmıştır dedi doktor, bır kullanımlık fitil verdi.. 3 gun ıcerısı temızlenecek dedı..sonra kendını terkar ızle, gel bı kontrol edelım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?