2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kızlar öğle tatilinde eminönü ndeki Şark Han a gittik arkadaşla.Bebek şekerleri,kapı süsleri vb. vardı. Minik bebek biblolar 0,35 den başlıyor 2-2,5 a kadar çıkıyor tanesi. Kapı süsleri de 20 den başlıyor 30 35 e de kadar var. Ben bir tane leylekli kapı süsü beğendim leyleğin ağzında bebek vardı kız bebekler için yapılmış bir süstü ve fiyatı 30 tl. Sepetlerde 30-40-120 bile vardı yani tüllü ,süslü sepetlerden bilginize.

Esrako..ben de yumuşatıcı meselesini merak ediyodum...Dalin'in yumuşatıcısı var mesela...zararlı mı nedir tereddütte kaldım..

ciciler bölümüne baktım da maşallah herbişeyler alınmış. ben daha tek bi çorap bile almadım kızıma. daha erken diye düşündüm hep.

Benim kan değerlerim iyi çıkmıştı ama haftada birde olsa kan hapı vermedi bana. Dediğin gibi -eğer unutmazsam tabi- sorayım ben yine Vural Bey' e.

Pinky,
Renkler çok güzel. Sende benim gibisin şu son noktayı bi koyamıyosun. Hadi gözlerini ayaklarını da koy bakalım..Çok güzel olacak..Daha çok oyuncak yapacaksın.Hadi hadi hadi...

ay gonca yı berke de çok istedi bir ara biz begenmedik gul lu isimlerle de pek aram yoktur ç içek isimlerini sevmiyoruz karı koca:)
derin e kimi çok harika diyorkimi hayır ııhh olmaz diyor yahu kimsenin zevki kimseye tutmuyor ben nasıl isim sececeğim bilmiyourmmmmm.

:)))

eylemcim
omo nun baby deterjanı oldgunu bugun ogurendim:) çok uzak kaldıgım için bebek bakımı konusundan ne de olsa 9 sene oldu. incelemek gerek omo nun sitesinden içerigi hakkındane yazıyor vs eskiden yoktu boyle seyler bebek yumusatcısı bebek camasırı detarjanı falan yoktu . haliyle hacısakir in granul sabun diye satılan sabun rendesini alıp onla otomatikmakinada yikamıstık . ama simdi omo baby var ilk gunden bebegininzin camasırlarını yıkayabilirsiniz diyor demek ayrı bir urun.
bu arada camasır makinamiz bozuldu 12 senenin sonunad ve dun yeni birtane aldık. onda mesela yeni teknoloji ekstra durulama var hassas tenli kisiler için yada bebekler içinmis çok hosuma gitti tam isabet dedim zamanlama super makina iyiki bozuldu:)

yenidogan paketi adı altında artık daha hassas daha kaliteli uretim yapılıyordur bir 9 sene oncesine gore bence. ha ilk aylar yine sebamet bebe sabunu ile yıkarım belki bende kızımı ama bir kaç ay sonrasında yenidogan sampuanı falan kullanabilirim.

yukardada yazdım evrimcim iste bebek deterjanları yeni çikmis haberim yeni oldu tam bir bilgim yok. ama adı usutnde bebek deterjanı ise bence yıkanır yani ben zaten daha bir gozu karayım ikinciler rahatbuyutulurmus mantıgında direk bunla yıkarım sanırım eminim granul sabuna gore daha guzel kokar camasırlar. ama guzel koku demek parfum içermesi demek o da iyi değil bilmoyrum belkide guzel kokutmuyordur. yumusatıcı kullanılmıyordu benim zamanımda demem gerekli yine diyorum ya su anda yeni hassas seyler çıktımı yumusatıcı olarakda onuda bilmioyrum. ama geçmiste hayırr. çunuk deterjan niye kullanmıoyruz cildini tahris edebilir diye saf sabun kullanıyoruz e deterjan kullanmazken yumusatcı da olmaz tabi.
ama geçen vernel in baby sini gordum sanki artık boyle seyler uretilmis galiba.

mercimekim

benim simdiki dr umda oglumda gittigim dr um da kan ilacı ayrıca veriyor.
tek fark oglumda gittigim dr iyi besleniyorsan yemek yiyorsan duzenli elevit vs multivitamine gerek yok demisti. bu ara cinsiyet için ugittigim cesitli dr larada vitaminleri sordum çogu aynı seyi soyledi tek demir verdi.
benim kendi asıl dr um elevit veriyor demir vermiyor:)
bense su an hem elevit hem demir i içiyorum
kan hapının fazlasının zararı oldugunu okumadım. o yuzden ikisinide içiyorum yan etki yasamadgım için rahatca içiyorum.

ama çogu dr kan durumuna falan bakmadan demri hapı veriyor fiks bu gebelikte.

Esrako..ben de yumuşatıcı meselesini merak ediyodum...Dalin'in yumuşatıcısı var mesela...zararlı mı nedir tereddütte kaldım..

canım diyorum ya ben deneyimliyim tamamda bilgilerim eskimeye baslamıs:) teknolojinin gerisinde kalmısım. yoktu eskiden bebek yumusatıcısı yok bebek deterjanı falan filan. tek hacısakir granul sabun vardı herkes onla yıkardı:))) ay yaslı teyzeler gibi konustum.
ama bebek için diyorsa en azından bir ay sonrasında hemen olmasa bile kullanılabilir. çocuk dr u danısmak için en uygun kisi olur bu tarz konuları ben sahsen çocuk dr una dasınırım diye dusunuyorum.

çok saol kuzucuk...bi de o var dimi sırada..iyi bir çocuk dr.bulmak....

evet mercimekim
en az gebelik takibi için dr secimi ne kadar onemli ise çocuk dr hata belki daha onemli.
insalah herkes bulundg semtte içine sinen birdr bulur ilk gunden.

aaa matemetik öğretmenimisin..çok güzel yaa..hayellerimin mesleği..ne mutlu sana...

ya kızlar ne çabuk ilerliyo bu sayfalar..azıcık başka şeye dalıyorum bi bakıyorum hooop birsürü muhabbet olmuş..kaçırıyorum herşeyi..galiba muhabbete hep fransız kalıcam ben bu gidişleee..

Sağol canım bilgilendirmelerin için. Sadece demir hapı kullanan benim başka hap vermedi bana dr um mercimekimle aynı dr a gidiyoruz ben sormuştum ona sağolsun oda yanıtladı.

Evin girişinde hol gibi bir yer var oraya koycam atarmıyım hiç esracım kızımın odasından atcam ne işi var onun orda aaaakafamçokkarıştı

bende başta kan hapı ve elevitle başladım sonra bir başka doktor aynen dediğin gibi iyi besleniyorsun tahlil sonuçlarında iyi olduğuna göre gerek yok dedi bıraktım şimdi kan hapına yine başladım bir başka doktor bu aydan itibaren yetmeyeceğini söyledi bir yerlerdede okudum zaten öyle diyordu ayrıca elevit beni çok kastı bıraktıktan sonra rahatladım

Ferrum forttan ıkı kutu bıtırdım.. su an bi hafta dınlendırıyorum vucudumu.. tekrar yıne baslıycam içmeye.. eleviti de kullanıyorum.. eleviti kullandıgım ıcın kendimi cok huzurlu hıssedıyorum.. herhangı bır sekılde gerektıgı sekılde yıyemedıgımde Kuzey ın hıc bırseyden mahrum kalmadıgını bılmek içimi rahatlatıyor,sonucta elevitte bebegın gunluk ıhtıyacı olan hersey var.

bikaç gündür mide yanması şikayetim iyice arttı..ne yesem midem yanıyor...elimde gavisconla geziyorum artık...hep böyle devam ederse yandım...

ya arkadaşlar ben bu aldıklarınızın resmini koyduğunuz sayfayı bir türlü bulamıyorum nerede acaba bana biri yardım etsin lütfen

aaa matemetik öğretmenimisin..çok güzel yaa..hayellerimin mesleği..ne mutlu sana...

Aaa çok şaşırdım :=) teşekkür ederim.

bikaç gündür mide yanması şikayetim iyice arttı..ne yesem midem yanıyor...elimde gavisconla geziyorum artık...hep böyle devam ederse yandım...

ilaçlara bir kaç gün ara vermeni öneririm. Çok iyi oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…