Iyı mı ettım kotu mu ettım bılemedım ya aslında, neyse.. kusuruma da bakmayın, aman kımseye bısı olmasın..
bakalım olacak
gözünaydın canım maşallah ne kadar çabuk büyüyorlaryarın benimde kontrolüm var demek oğlumda 430 gr larda falandır.inşallah bende yarın güzel haberler veririm.darısı yarınki görüşmemede benim başıma
nazan allahim bu ne gusellik, dogustan estetikli bu kiz, burunun guselligine bak, masallah,valla oglusum olursa ben simdiden talibim:)))
aman efendim şeref duyarız. yanlız küçük bir ayrıntı var, ben kuzumu belçikaya filan gelin veremem. ona göre, oğlun tr de bir iş bulsun.
selam kızlar nihayet aranızdayım biliyorum beni çok merak etmişsiniz inanın çok kötü günler geçirdim kasıklarımın agrısından dinlenmek zorunda kaldım bebegiminde hayatını tehlikeye attım benim bir yanlışımdan dolayı vicdan azabından ölicektim resmen dr kontrolündeydim ayagı kalkmam yasaklandı şükür bebegimin herşeyi yolunda gidiyor ama dr işi şansa bırakmak istemedi 3 boyutlu ultrason istedi herhangi bir terslik olup olmadıgını ögrenmek istiyor zehirlenmeden dolayı 9 nisanada giricem ultrasona bu süre içinde resmen korkudan öldüm kızlar bebegime birşey olucak diye dün yine dr gittik kızımı gördüm teyzeleri maşallah o atan kalbini görünce sanki dünyaya yeniden gelmiş gibi oldum allah kimseye yaşatmasın gerçekten zor birşeymiş artık yatmaktan sıkıldım biraz olsun kalkıyorum normal hayatıma devam etmek zorundayım ilgilenmem gereken bir çocugum daha var sonuçta neyse geçmişi sonrada okurum aranızda olmak güzel artık adım atarken bile iki kere düşünüyorum
selam kızlar nihayet aranızdayım biliyorum beni çok merak etmişsiniz inanın çok kötü günler geçirdim kasıklarımın agrısından dinlenmek zorunda kaldım bebegiminde hayatını tehlikeye attım benim bir yanlışımdan dolayı vicdan azabından ölicektim resmen dr kontrolündeydim ayagı kalkmam yasaklandı şükür bebegimin herşeyi yolunda gidiyor ama dr işi şansa bırakmak istemedi 3 boyutlu ultrason istedi herhangi bir terslik olup olmadıgını ögrenmek istiyor zehirlenmeden dolayı 9 nisanada giricem ultrasona bu süre içinde resmen korkudan öldüm kızlar bebegime birşey olucak diye dün yine dr gittik kızımı gördüm teyzeleri maşallah o atan kalbini görünce sanki dünyaya yeniden gelmiş gibi oldum allah kimseye yaşatmasın gerçekten zor birşeymiş artık yatmaktan sıkıldım biraz olsun kalkıyorum normal hayatıma devam etmek zorundayım ilgilenmem gereken bir çocugum daha var sonuçta neyse geçmişi sonrada okurum aranızda olmak güzel artık adım atarken bile iki kere düşünüyorum
slmlar kızlar, 18+ 3 lük hamişim.:sm_cool: daha önce 1-2 kere yazmıştım bu topiğe. pek yazmıyorum ama sohbetlerinizi okuyorum. bundan sonra bende katılırım artıka.s
mercimekim banada doktorum kanım normal olduğu halde kan hapı verdi elevit ve kan hapını kullanıyorum günde bir tane düzenli olarak?yukarda yanlış anlamadıysam bi karışıklık var..dr.lar kanın durumuna bakarak kan hap veriyolar...benim kanım düşük mesela..her gittiğimde kan hapını düzenli alıyormusun diye soruyor..benim de bi arkadaşım vural beye gitti..mesela onun kanı yüksek çıkıyodu sürekli..vural bey ona sadece haftada 1 al kan hapını demişti.
eleviti sordum ben dr.a.....düzenli besleniyorsan gerek yok dedi...ben de dedim omega3 hariç düzenli beslendiğime inanıyorum...o da bana onun üzerine omega 3 takviyesi verdi..artı olarak omega3 alıyorum yani...
bence sen gittiğinde bir daha sor..neler yediğini söyle...beslenme düzenine göre bakalım ne diyecek..
ah canım benim satene acayip takıntım var kına gecesi elbisesini saten almıştım bütün gece neler çektim eve geldim kıpkırmızı olmuşum kaşınıyo işte acayip şekilde alarjimmi var bende bilmiyorum bir sürü saten gecelik var giyemiyorum maalesef -tatlicadiarzu-pardon ama ben anlayamadım kuzum, ne tür bir saten pijama kaşındırıyor? ayol epilasyon reklamlarında bile bi kuş tüyü kullanılır bi de saten....kayganlığı temsil ediyor diye. sen nasıl kaşınıyorsun hayretlaelaelaelaelae
inanıyorumki buradaki bütün anneler melekleriyle benim ve kızım için dua etmişlerdir allah razı olsun sizlerden diyorum herkesin evladını anasına babasına bagışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?