2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ohh mis gibim, evime geldim, kocis yine ise dondu beni birakip(bende sizlerle kaynatiyim burda...

Ancak bu kadar buyubildi Nazan.. pikseli kucuk oldugundan daha da buyutursem kalitesi kayboluyor fotografın.

teşekkürler bütün teyzeleri. kızıma iletiyorum iltifatlarınızı. şimdiden şımartayım biraz...

helincim, benim kız biraz minyon olacak gibi. yani senin oğlun 500 gr bile çıkabilir hazırlıklı ol.

nazan allahim bu ne gusellik, dogustan estetikli bu kiz, burunun guselligine bak, masallah,valla oglusum olursa ben simdiden talibim:)))

aman efendim şeref duyarız. yanlız küçük bir ayrıntı var, ben kuzumu belçikaya filan gelin veremem. ona göre, oğlun tr de bir iş bulsun.

selam kızlar nihayet aranızdayım biliyorum beni çok merak etmişsiniz inanın çok kötü günler geçirdim kasıklarımın agrısından dinlenmek zorunda kaldım bebegiminde hayatını tehlikeye attım benim bir yanlışımdan dolayı vicdan azabından ölicektim resmen dr kontrolündeydim ayagı kalkmam yasaklandı şükür bebegimin herşeyi yolunda gidiyor ama dr işi şansa bırakmak istemedi 3 boyutlu ultrason istedi herhangi bir terslik olup olmadıgını ögrenmek istiyor zehirlenmeden dolayı 9 nisanada giricem ultrasona bu süre içinde resmen korkudan öldüm kızlar bebegime birşey olucak diye dün yine dr gittik kızımı gördüm teyzeleri maşallah o atan kalbini görünce sanki dünyaya yeniden gelmiş gibi oldum allah kimseye yaşatmasın gerçekten zor birşeymiş artık yatmaktan sıkıldım biraz olsun kalkıyorum normal hayatıma devam etmek zorundayım ilgilenmem gereken bir çocugum daha var sonuçta neyse geçmişi sonrada okurum aranızda olmak güzel artık adım atarken bile iki kere düşünüyorum

Aha BAŞAK GıRMıŞŞŞŞ.. BAŞAKKK.....!!!!! Nasılsın Kralicemm yaaa.. nerelerdesin, iki kelam yaz be kuzumm yaaa

aman efendim şeref duyarız. yanlız küçük bir ayrıntı var, ben kuzumu belçikaya filan gelin veremem. ona göre, oğlun tr de bir iş bulsun.

olduu kendisine iletirim:)))ay bi anda annem aklima geldi, neden acaba:)))))

Ah cok merak ettik seni be güzel annem... sukur ıyısın, sukur kotu bısı yok.. Allahım kızını sana bagıslasın.. ama cok korktuk Başak.. sesin de cıkmayınca zehırlenmenın ustune.. cok cok gecmıs olsun tekrar.

kızlar , eğer benim fotolarıma baktıysanız albümümdeki, hatırlamıyorum hiç profilden var mıydı ama gerçekten de profili benimkine benziyor. gerçi daha çoook değişecektir yüz hatları ama şuan için bu kadar benzemesi bile beni korkunç heyecanlandırdı. yüzümden gülümseme hiç gitmiyor.

basakcim cok gecmis olsun canim...insallah bebsini 3 boyutluda gorunce icin dahada rahatlar..

sagol canım ya sanki benimde ömrümden ömür gitti resmen birde halan kilo almamışım deli olucam dr kızımın yüzünün resmini çıkarttı ama yanakları maşallah tombiş tombiş demekki yedigim kızıma yarıyor dedim

nazan kızın çok tatlı maşşallah

4gün sonra bende koyucam fotoyu inşallah

başakçım çook geçmiş olsun haber verdin ya rahatladık yat dinlen artık sen kendine bebişe iyi bak

sagol norracım annem diyor allaha emanet bebeklerin canları o koruyup gözetler demişti gerçektende öyle oldu allah korudu yavrumu çok şükürki hareketleri normale döndü hatta karnımın üzerinden de akşam baktım belli olmaya başladı inanki yavrumun acısını yaşayacagım diye çok korktum

slmlar kızlar, 18+ 3 lük hamişim.:sm_cool: daha önce 1-2 kere yazmıştım bu topiğe. pek yazmıyorum ama sohbetlerinizi okuyorum. bundan sonra bende katılırım artıka.s

hoşgeldin canım sende katıl tabiki

mercimekim banada doktorum kanım normal olduğu halde kan hapı verdi elevit ve kan hapını kullanıyorum günde bir tane düzenli olarak?
ah canım benim satene acayip takıntım var kına gecesi elbisesini saten almıştım bütün gece neler çektim eve geldim kıpkırmızı olmuşum kaşınıyo işte acayip şekilde alarjimmi var bende bilmiyorum bir sürü saten gecelik var giyemiyorum maalesef -tatlicadiarzu-

başakcım çok merak ettik seni geçmiş olsun iyi olmana sevindim ama bizleri merakta bırakma evrişe irtibat tel felan ver en azndan giremiyorsan haberimiz olsun bizde korktuk çünkü en son kötü ayrılmıştın zehirlenme geçirdin Allah korusun aklıma binbirtürlü şeyler geliyor :1no2:

inanıyorumki buradaki bütün anneler melekleriyle benim ve kızım için dua etmişlerdir allah razı olsun sizlerden diyorum herkesin evladını anasına babasına bagışlasın

esracım artık burdayım canım sütten agzım yandı birkere birdaha asla aynı yanlışları yapmam güzelim

kızlar ben yokken cinsiyet degişiklikleri olmadı heralde benim bütün dr tarafından onaylandı kızım yani bu saatten sonra degişicegini zannetmiyorum

nazancım maşallahh kızınaa aynııı annesi dermişimmm :)) kızlar nasıl anlıyosunuz yaa annesine benzediğini çok alemsniiz vallahi şimdiden bellimi olur hepsi birbirne benziyo bebeklerin doğduktan sonra bile 40 şekle giriyolarr..çok güzell annesii sağlıkla gelsin inşallah nazımız..

inanıyorumki buradaki bütün anneler melekleriyle benim ve kızım için dua etmişlerdir allah razı olsun sizlerden diyorum herkesin evladını anasına babasına bagışlasın

Ya ınan cok korktuk.. resmen herkesın aklından 50 tane sey gectı.. Allahım evladını sana bagıslamıs Kralıcem.. aman gözünü seveyım kendıne ıyı bak.

başakcım artık geldin iyisin ya gerisi mühim diil sana artık sosiss sucuk yasakkkkk klava:

kızlar eurofloraya gittim vallahi çok harika şeyler varr bittim resmenn ben derimki sakın hazır almayın süsleri felann o kadar çeşit varkii ıstanbulda olupta gitmeyen arkadaşlar mutlaka bi uğrayan iiyicee şişmedenn rahat rahat bi gezin pazar günleride açık..fiyatlarda çok uçuk değil mesela fasulyeko eminönündeki fiyatları vermiş çok uçurum yok arada modele göre değişiyor v e bu kadar sepeti bi arada görmedim benn anamm ne sepetler var bebek malzemeleri için süslüü püslüü gidin bi gezin..bikaç foto çektim ama çok net olmadı bi yasak dediler çektirmedilerr :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…