2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

çok güzelmiş ya bayıldım gittigin yere normalde olsa gelirdim oraya bende abimde orda yaşıyo zaten yardım ederdi bana
evet artık inegölden falan bakcas modellere

[2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ ERKEK YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ERKEK
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ERKEK ARAS
10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ KIZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ ERKEK
14.evros..........................................6 agustos
15.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
16.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
17.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ KIZ
18.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
19.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
20.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
21.dide........................................... ..8 agustos _____________________ KIZ
22.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
23.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
24.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ ERKEK KUZEY
26.Milk shake..................................11 ağustos
27.eftalya66....................................11 agustos _____________________ ERKEK MUSTAFA EFE
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ ERKEK RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ KIZ BURÇİN
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ KIZ
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ ERKEK (DENİZ)
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ ERKEK
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ERKEK
42.seerni........................................2 5 agustos
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ KIZ
44.İrem34.......................................26 ağustos
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK
47.Pınky_42...................................26 agustos
48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
51.burko........................................30 agustos _________________________ KIZ (BUSE)

entelliye erkek dedi
milkshake de cinsiyet söyledi ama tam emin değilim
irem ve pinkynide erkek
yani bi ben kaldım listede canım diğer boş olanlar pek girmiyo
ben 3 gün sonra öğrenicem benimde doğum tarihim geriden geliyodu artık kesin sat a göre 18 ağustos onu cinsiyetle beraber değiştisen de olur
kolay gelsin minikcim

buarada hoşbuldum kızlar,az kaldı listenın işi birazdan son halini eklıycem.milkshake nin kızmı kuzular.varsa baska isim falan ekelemek isteyen bana söelsın hemen ekleme yapıyım

günaydınnn minik sana özelden mj attım bi bakıver ..iremle benmde oglum olcak

dogum gunun kutlu olsun NAZAN saglıklı huzurlu mutlu bir ömür eşinle ve bebişinle inş...

gypsyyy kız isminiz ne kadr güzel...o maşallh hiç sölememiştin kız daha önce.. kız cok sen çok gezentisin valla bendende beter bu beni bebek yavaşlattı sende oda yok maşallahh kıskanıyorum valla..:) bu arada bigun buluşup euro floraya gidelim kız senle..:)

bikaç gündür mide yanması şikayetim iyice arttı..ne yesem midem yanıyor...elimde gavisconla geziyorum artık...hep böyle devam ederse yandım...

Aynen canım. Ben de son 2-3 gündür çok rahatsız olıyorum… Ama benim hem midem hem boğazım yanıyor resmen…kafamçokkarıştıBana da drum mide yanma şikayetin var mı die sordu ben söylemeden. Sonra gaviscon yazdı. Bir de bacaklarında kasılma kramp oluyor mu die sordu. Norracım, sanırım bu haftalarda başlayabiliyormuş…

Aftabru gözün aydınnn.. maaşallah Naz kızına.. Ben de sana çok benzettim profilden.. Resimlerinden gördüğüm kadarıyla tabi.. Yüzünün kemik yapısı çenesi dudak yapısı sana benzeyecek… Maaşallah kuzuna.

Tazecim, sana da geçmiş olsun.. Çok kötüdür o batmalar biliyorum.. Umarım sorun yaratmadan geçer….

Evet fitil verdi, zaten ph dengesı bozuldugu ıcın mantar baslangıcı da olabılır dedı doktor.. sonucta cozumu olan seyler, buna da sukur.Saol kuzum.

Evrişim, sana da geçmiş olsun. Ben de az yoğunluklu akıntı hamileliğimin başından beri var canım.. Çamaşırımdaki görüntü şöle ki: Ortada beyaz bir akıntı, akıntının kenarları su gibi. Az yoğunluklu akıntı yani. Tam su değil. Ama bu baştan beri bende olduğu için hiç endişelenmedim. Sen de çok endişelenme canım bence de önemsiz bişidir…

Başağım, çoooook geçmiş olsun canım… Bizde uzun zaman yazmayınca çok merak ettik seni kuzu. Şimdi bebişinin ve senin ii olmasına çok sevindim.. Çok dikkatli olmak lazım ama… Kocaman geçmiş olsun sana…

GİZZE gözün aydın bebeğinede maşallah sende gördün kuzunu ne güzel darısı bizim başımıza...

Saol angeleyes. Hadi siz de görün bir an önce. Uzun zamandan sonra görünce o kadar heyecanlandım ki kalbim küt küt atmaya başladı. O ara tansiyonum bir tavan yaptı sanırım

gizze
gözünaydın canım kızınada maşallh bayağı büyümüş.herşeyin yolunda olduğuna sevindim.

Çok saol canım… Evet büyüyorlar maaşallah ya. Hem de çok hızlı. Hepsi birer küçük mucize gerçekten. Bu arada okuduklarını okuyunca çok duygulandım.. Gerçekten çok yüce bir görev üstlenmişşin. Elleri öpülecek insanlardansın gerçekten. Azmini ve başarını kutluyorum canım buradan…

gizzecim
gozun aydın kızını gorup gelmissin ne guzel bir gun dimi senin için,,
Selen guzel birisim bence,

Saol canım. Evet akşama kadar ağzım kulaklarımda gezdim ne yalan sölimm. Çok güzel bir gündü. Selen ismi benim de çok hoşuma gitti. Bir de çok beğendiğim bir isim daha var. Uzun zamandır beğeniyorum: Lalin. Anlamı da “Al Dudak” demekmiş. Belki ikisini de kullanabilir miyiz? Eşim gelsin uzun uzun konuşuruz artık..

Saol canım. Tetanoz aşısı bu arada çok acıyor tatlım yaaaa. Sölemeden edemiyeceğim. Yaptıktan sonra çok canım acımadı ama gece uyutmadı beni. Sol koluma vurdurmuştum gece sol tarafıma yatamadım. Kolumu nereye koyacağımı bilemedim. Bütün gece zonk zonk zonkladı resmen. Şimdi biraz daha ii ama yine de acıyor. Neyse geçer artık herhalde bugün inşallah…

Kadının biri 35 haftalık, daha hazırlık yapmamıs bebeğine.. o zaman biz kendımızı vapurdan atalım derim :))) inşallah dogumdan sonra yapar dıye dusundum içimden :)))

Ben napim kuzu. Ben de daha 3 çorap 1 ayakkabı aldım daha kuzuma.. Başka bişi almadım.

Doğum Günün Kutlu OLsun Nazan.. Nice sağlıklı, mutlu, başarılı yıllara canım!! Eşin ve kızınla beraber çok mutlu bir ömür geçirirsin inşallah. Boy boy torunlarınız olur sen de tatlı bir anneanne olursun inşallah canım…

Gizzecim masallah bebisine yaf annesi gibi guzel bi bebiş olcak o ama biraz tombulmu olcak dersin :) masallah ikinizede

İnşallah Baby, ben çok istiyorum tombiş bir bebek. İnşallah öle olur. Şimdilik normal görünüyor ama 21 haftanın sonunda 470 gr yazıyordu gebelik sitelerinde şimdilik 30 grcık fazlası var yani..

seerni oda çok hoş benmde istediğim tam bunlar karyola şifonyer ve dolap tabi bide yatak olan çift kişilk koltuk..:) ben ikea dan alcam erçi ikea da buyuyen karyla yok ama belki karyolayı başka yerden alırım ama kesnlikle beyaz olcak renkleri.odamız leylay rendinde boyalı.. aksesuarlarımız mavi olcak sadece.:)malum ikinci bebkde aynı odada kalcak inş. birde kızımız olursa beyaz kullanışlı olur ozamnda sadece pembe aksesuarlar alırıs..Rabbim saglıkla kavuştursunda inş.:9

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARıHLERı

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELıL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ERKEK
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK

8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ KIZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ ERKEK
15.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
16.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
17.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ KIZ
18.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
19.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
20.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
21.dide........................................... ..8 agustos _____________________ KIZ
22.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
23.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
24.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
27.eftalya66....................................11 agustos _____________________ MUSTAFA EFE
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR

31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇıN
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ KIZ
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DENıZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ ERKEK
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ERKEK

43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ KIZ
44.ırem34.......................................26 ağustos _______________________ ERKEK
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ ERKEK
48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK

51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE

Son düzenleme:

Canım özelden msj attım sana gelmedı galıba.tesekkur ederım hayatım.eger msjını görmeseydım baya bogulmustum msjların arasında.ama sonra kızlarda söyledı cok şükür.hallettım

mink kelebek ben kızımın ismini yazmıştım ama sanırım sen görmedin doğum tarihimizde 25 ağustos ..ellerine sağlık

ellerine saglık minik gayet güzel olmuş toplam 27ERKEK var...:)maşallah bebişlerimize...bizim ismimizide uygun oldugunda vaktin olursa eklersin sana çok yük olmuyorus dimi..MEHMET AKıF benm oglum...

Kızlar sizcenasıl olmus,isimleri belli olan arkadasların bıdaha bıdaha cınsıyetı yazmaya gerek yok die sadce isim ve renk verdım.daha bı hoş oldu sankı,sizinde fikrinizi alıyım

evet minik böle sadece iismlerle iyi olmuş ama bazı unisex isimler var gerçi onalrıda renkeleden ayırt edriz..:kaydirigubbakcemile5

mink kelebek ben kızımın ismini yazmıştım ama sanırım sen görmedin doğum tarihimizde 25 ağustos ..ellerine sağlık
canım görmemişim neydi senın kuzunun adı hemen eklıyım
ellerine saglık minik gayet güzel olmuş toplam 27ERKEK var...:)maşallah bebişlerimize...bizim ismimizide uygun oldugunda vaktin olursa eklersin sana çok yük olmuyorus dimi..MEHMET AKİF benm oglum...

aaa bak böyle dersenız kızarım ama.cok samimiyim hiçde yük falan olmuyo.aaa boyna boyna tekrarlatmayın oklava gelıyooooklava:klava:klava:

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARıHLERı

3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELıL

9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
27.eftalya66....................................11 agustos _____________________ MUSTAFA EFE
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR

31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇıN
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DENıZ

43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.ırem34.......................................26 ağustos _______________________ ERKEK
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKıF

51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE

Son düzenleme:
minik kelebek hoşgeldin, bizimkinin adı Rüzgar malum, ekelrsen sevinirim. En iyisi düzenlemeyi senin yapman, tek elden olması yani..

süppersin saol canm ellerine saglık... a.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…