ekliyim biliyorum isim ekledim zateneftelya eklisin zaten???
bikaç gündür mide yanması şikayetim iyice arttı..ne yesem midem yanıyor...elimde gavisconla geziyorum artık...hep böyle devam ederse yandım...
BEN GELDİM KIZLAR... ÇOK MUTLUYUM. 45 dakikalık bir doktor görüşmesinden kısa kısa haberler ;
herşey güzel görünüyordu. bebek çok iyiymiş. 428 gr cık olmuş kuzum. karın çapına göre 22+2 ama diğer ölçümlerin ortalaması 21+3. kuzumun göbeği annesine çekmeyecek herhalde... annesinin içine göçük bir karnı vardı, kuzuşumun ise kalın çıktı. ayyy neyse şimdi karalamayayım kuzumu, bir sürü sparta annesinin içinde kısmetine mani olmayalım. kızlar ama profilden bir poz yakaladık sormayın, pek bir şirin.... gerçi bütün bebekler birbirine benziyor bu evrelerde ama olsun ben yine de kızımı kendime benzettim. sanki profilimiz aynı... eklerim ilk fırsatta fotosunu. cd ye çekti doktor bey. toplam 90 tane fotosu oldu elimde. ama çoğu bişeye benzemiyor. tek tek organlarının resmini çekmiş. el ayak mide falan fişman, ben bakınca bişeye benzetemiyorum. yüzünün de 10 tane kadar fotosu var. bu kez güzel göründü kızım gözüme. ya da benim gözüm alıştı artık 4boyutlu görüntüye. gülmedi hiç kızım. ha bire el çeviriyordu hani şu bilekten eli kıvırırlar ya oynarken... öle işte... eli kolu hep yüzündeydi. zor çektirdik. ayaklar yine bisiklet çeviriyordu. annesi babası gibi bisikletçi olacak kızım.
göbeğim kaşınmaya başladı dedim, bu çatlayacağına delaletmiş. hergün krem sür dedi. ben haftada iki kere sürüyordum yetmezmiş. siz iyisiniz ya, çoğunuz günde iki kere sürüyor. ben nefret ederim kremlenmekten. elime yüzüme bile nemlendiri kullanmadım hayatım boyunca. 36 yaşımda nemlendiriciye başlayacağım kaydirigubbakcemile3 neyse zararın neresinden dönersek kardır.
Benim ayak baş parmağımın tırnağı hep batar. Bu nedenle gerekli bakımı aksatmam, duştan sonra düzgünce keserim. Dün de kestim fakat bugün kaşıntı - acı arası bir his var. Korkuyorum. Arada böyle olduğu da oluyordu. Hatta bir kere mikrop kaptırmışım, evde törpüyü falan çok iyi sterilize edemiyoruz sonuçta. O zaman tırnağımın çekilmesinden kıl payı kurtulmuştum bir ton antibiyotikle falan.. İnşallah yarına geçer...
Evet fitil verdi, zaten ph dengesı bozuldugu ıcın mantar baslangıcı da olabılır dedı doktor.. sonucta cozumu olan seyler, buna da sukur.Saol kuzum.
selam gizze canım ben geçen hafta yedigim börekten zehirlendim ve hayatım tam anlamıyla kabusa döndü daha yeni kalktım bebegim için çok endişelenmiştim ama allah korudu yavrumu şimdi 9 nisana randevu aldım 3 boyutlu ultrasona giricem dr içimiz rahat olsun dedi canım böyle olunca bir süre uzak kalmak zorunda kaldım malum zehirlenince çok ögürmekten kasıklarım günlerce darbe almışım gibi hem agrıdı hemde resmen ezildi şükür iyiyim kızımda iyi allahım tekrar yaşatmasın
GİZZE gözün aydın bebeğinede maşallah sende gördün kuzunu ne güzel darısı bizim başımıza...
gizze
gözünaydın canım kızınada maşallh bayağı büyümüş.herşeyin yolunda olduğuna sevindim.
gizzecim
gozun aydın kızını gorup gelmissin ne guzel bir gun dimi senin için,,
Selen guzel birisim bence,
GİZZE,
İyi haberlerine sevindim canım. Kızın da iyiymiş hadi gözün aydın.
Sen miydin tetanoz aşısı yaptıran, Haaa bir de BURKO,
BURKO,
Tetanoz aşısı çok acıtıyor mu, ben çok korkuyorum da kızlar. Sanırım bu gidişimde bizden de isteyecek!
Kadının biri 35 haftalık, daha hazırlık yapmamıs bebeğine.. o zaman biz kendımızı vapurdan atalım derim :))) inşallah dogumdan sonra yapar dıye dusundum içimden :)))
bugün benim doğumgünüm kızlar. saat 12 olurolmaz eşim hediyemi verdi. zor sabretmiş anlaşılan. hamile mağazasından bana etek ve gömlek almış. gerçekten çok şık bişey. ikisi de çok güzel. hele gömleğe bayıldım. GEBE diye bir mağaza ben hiç gitmemiştim. yarın gitmem gerekecek ama... zira ikisi de büyük oldu. small beden almış ama üstümde çok iğreti durdu. yaptırdığı tşört de göbeğimi ön plana çıkarması gerekirken gizledi. çok komik yaaa.... bugün üç tane hamile kıyafeti de beni hayalkırıklığına uğrattı. inşallah gebede xs de vardır. gerçi biraya kadar olurlar ama ben hemen giymek isterdim. bunlar o kadar büyük ki sanki doğurana kadar giyebilirim. ve eminim çok pahalıdır. değiştiremezsem üzülürüm valla. ambalajı filan çok güzeldi ama, çok şık pembe bir kutuya koymuşlar. yarın oraya gitmek için heyecanlanıyorum.
Gizzecim masallah bebisine yaf annesi gibi guzel bi bebiş olcak o ama biraz tombulmu olcak dersin :) masallah ikinizede
günaydınnn minik sana özelden mj attım bi bakıver ..iremle benmde oglum olcak
dogum gunun kutlu olsun NAZAN saglıklı huzurlu mutlu bir ömür eşinle ve bebişinle inş...
gypsyyy kız isminiz ne kadr güzel...o maşallh hiç sölememiştin kız daha önce.. kız cok sen çok gezentisin valla bendende beter bu beni bebek yavaşlattı sende oda yok maşallahh kıskanıyorum valla..:) bu arada bigun buluşup euro floraya gidelim kız senle..:)
canım görmemişim neydi senın kuzunun adı hemen eklıyımmink kelebek ben kızımın ismini yazmıştım ama sanırım sen görmedin doğum tarihimizde 25 ağustos ..ellerine sağlık
ellerine saglık minik gayet güzel olmuş toplam 27ERKEK var...:)maşallah bebişlerimize...bizim ismimizide uygun oldugunda vaktin olursa eklersin sana çok yük olmuyorus dimi..MEHMET AKİF benm oglum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?