2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Allahım ya haksızlık bu!!! Bugün çalışanların çoğu gelmemiş. Yarın seçim de var ya:) Bahane oldu..

Ben hamile hamile kalktım geldim, hava da çok güzel..

günaydın kızlar,benı össsleyennn varmı ben sizicok özzledımde.of yaa bıan önce yapılsın su net cıldırcamm yaa.gecmıse üstünkörü bı göz atayım.Allah bılır kac sayfa oldu okumam pek mümkün olmas sanırım

aftabru dogum gununmustu galıba canım,önündekı bütün yeni yaşları bebegınle keşfetmen dileğiyle hayatım :1hug:

gunaydın kızlar..
aftabru doğum gunun kutlu olsun.iki kişi geçirdiğiniz son doğum gunu olur inşallah..

kızlar ben enson gırdıgım gune bı göz attım listeyı guncellıyım dıe ama ogün hepiniz alıntı yapıp bebeklerınızın isimlerını eklemıssınız ama öyle olmassski :1no2: mesela mercımekım eklemıs kuzusunun ısmını ama eftalyada eklemıs ondada mercımekın bebegının ismi yok.acaba ileri sayfalarda evrişim yada baska bırı tam olarak bı düzenleme yaptımıkı? bılen varsa bana haber versın kızlar.eger yapılmadıysa son düzenlemeyı ben yapıyım burdayken.

aftabru eşinle bebişinle bütün sevdiklerinle nice mutlu senelere inşallah...doğum günün kutlu olsun

günaydın tatlı bebişler güzel anneler bugün çok sakin gözüküyo forum daha erken sanırım
havada güneşli oh süper yaaaa

saol canım sanırım dediğiniz gibi ben kendimi her gün aynada incelediğim için farkedemiyorum nerden kilo aldım diye

nazancım zar zor çektim çaktrmadann
evrişim kesinlikle paylaşırım bi kaç denemede yapıcam başarılı olursa fotolarım sende fikir ver mutlaka
esracım ben kaçırdım ya sen nereye gitmiştin ikea yazmıştın bi ara ama orası değil sanırım
gizzecim gözün aydın ne güzel babalar genelde erkek ister ama seninki kız istiyodu sanırım ismide çok güzelmiş kızının
Kadının biri 35 haftalık, daha hazırlık yapmamıs bebeğine.. o zaman biz kendımızı vapurdan atalım derim :))) inşallah dogumdan sonra yapar dıye dusundum içimden :)))
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ayy çok güldüüm yaaaa kadın inşallah erken doğum yapmass
doğum günün kutlu olsun aftabru 37lik çırtır annemi oldun şimdi sen?????

NE OLUR ARTIK OLMUŞ OLSUN
açınca gözüküyo bu kadar dert etme canım bence hamileliğin boyunca rahat giyersin
ay evet bende seni merak etmiştim bugün en son listeyi evrişe bırakıp gittin
sonra bi ara listeyi herkes düzenlemeye başladı falan ortalık karıştı yaniii

minik kelebek cnm hg en yakın zamnada umarım olur pc yokluğpun hissettim:) ...cnm bu arada benim kızımı adınıda eklermisin TUANA

gizze cnm gözün aydın maşallah selene e..sağlıkla gelsin inşallah avatradaki senmisin bu arada eğer sensen sanda maşallah diyim kızını düşünemiyom:)

işte NAZ kızım

alllam bu ne güzellikk..bu ne muntazam burun..dudak...allah nazarlardan saklasın..kem gözlerden korusun...tıpkı sennnnnnnnn..........

evrim sana göndermişti.....orda büyük ihtimalle benim oğlumun adı yok...eklermisin Rüzgar olarak sana zahmetler vermezsek...yaptık bi hata...kusura bakma...

kızlar ya ben bu takımı çok beğendim fiyatıda uygun geldi ama gitttigidiyorda satılıyo ben internetten hiç alışvari yapmadım şimdi kendimi riske atıp bu şekilde bi şey alamam hem görmedende almak istemiyorum offf
zaten eşimde bursadan alırız burda bi sürü mobilya var başka biryere gitmeye gerek yok diyoo

günaydın kızlar
nazanım nice nice mutlu yıllara canım yeni yaşında eşin ve kızınla güzel günler dilerim
kelebeğim hoşgeldin liste ellenmedi en son evriş dediki oynamayın kızlarr bu kelebeğin işi dediii yani sen düzenlicen canım
ben gezmeye gitcem yine bugün hava çok güzell bostancı tarafına geçicem hem orda oturan bi arkadaşım var onada gidicem e artık çay içerim sanırım evrişimmmm bitane açık iççcemmm kaydirigubbakcemile2

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ ERKEK
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ERKEK
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ERKEK ( Aras )
10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ KIZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ ERKEK
14.evros..........................................6 agustos
15.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
16.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
17.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ KIZ
18.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
19.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
20.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
21.dide........................................... ..8 agustos _____________________ KIZ
22.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
23.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
24.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ ERKEK (KUZEY)
26.Milk shake..................................11 ağustos
27.eftalya66....................................11 agustos _____________________ ERKEK
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ ERKEK
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ KIZ (BURÇİN)
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ KIZ
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ ERKEK (DENİZ)
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ ERKEK
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ERKEK
42.seerni........................................2 5 agustos
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ KIZ
44.İrem34.......................................26 ağustos
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ERKEK
47.Pınky_42...................................26 agustos
48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
51.burko........................................30 agustos _________________________ KIZ (BUSE)

kızlar listeyigörüp bunee diye şaşırmayın,evrişim alıntı yapmıs enson liste msjında egerkendı msjı gıbı görünseydı bende alıntı yapcaktım fakat msjı kopyaladıgım için renksız cıktı.anca yandakı numaraları düzenledım şimdisparta olanlarıdamavı yapcam :1hug:

seernicim euroflora diye bi yere gitmiştim bebek süsleri felan satılan yer
ayrıca bencede inegölden bakarsın orda bir yığın çeşitler var gitti gidiyor sağlam bi site ama sonuçta bi kazak almıyosun böyle birşeyi netten alma bence hemde inegöl gibi avantajınız varr belki ben bile gelip gezeblirim oralara sırf çeşit var diye

minik kelebekim ben 10 ağustos benim bebişimin ismide mustafa efe ekleyebilirsin

kelebeğim benim oğluşumun ismide Yahya Celil olucak vaktin varsa eklersin tatlım
bence renk o kadarda önemli değil hepsi pembe olsada olur

evrim sana göndermişti.....orda büyük ihtimalle benim oğlumun adı yok...eklermisin Rüzgar olarak sana zahmetler vermezsek...yaptık bi hata...kusura bakma...

ayy canım ne kusuru ne zahmeti valla cok severek düzenlıyorum.sadece buseferkı böyleolduama şimdi renklerını düzenlıycemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…