saol canım sanırım dediğiniz gibi ben kendimi her gün aynada incelediğim için farkedemiyorum nerden kilo aldım diyeSEERNİ, buarada göbek şovda göbeğini gördüm. maşşallahhhh büyümüş. ama sadece göbeğin büyümüş, onun dışında inceciksin. benim göbek de abartı değil ama popom büyüdü benim....
esracım ben kaçırdım ya sen nereye gitmiştin ikea yazmıştın bi ara ama orası değil sanırımnazancım zar zor çektim çaktrmadann
evrişim kesinlikle paylaşırım bi kaç denemede yapıcam başarılı olursa fotolarım sende fikir ver mutlaka
gizzecim gözün aydın ne güzel babalar genelde erkek ister ama seninki kız istiyodu sanırım ismide çok güzelmiş kızınınMerhaba kısslar,
Geçmişi okumadan önce bugünü yazayım arkadaşlar.
Bugün drdaydık.. en son 3 hafta önce görmüştüm özlemişim kuzumu...Kızım, uzanmış güzelce, bacaklarını kaldırıp duruyordu. Bir ara bize baktı gözünü burnunu cenesini gördük delikafaduldendelikafadulden yafrumun sonra döndürdü başını yine. Çok tatlıydı kuzucum kızım benim. Drum herşeyini ölçtü ve 22 haftayla uyumlu dedi. Çok sağlklı maaşallah dedi. Suyumuzda çok ii dedi. Ağırlığımızda 500 gr olmuş artık... Bu arada annesi de 63 olmuş tabi tam 8 kilo almışım yanikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı artık 20 kiloyla tamamlarım hamileleliğimi die ümit ediyorum:jeyyar::jeyyar: Demire ve magnezyuma devam. Mide yanmalarım başladığı için gaviscon da yazdı drum. Son olarak sağlık ocağına gidip tetanoz aşımı da oldum. Herşey güzeldi yani..
Kız olursa, babamız isim koyacaktı. O da Selen dedi. Benim ismim Selver kızımız ismi de Selen olacak inşallah.
Benden bu kadar... Şimdi geçmişi okuyayım biraz...
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenKadının biri 35 haftalık, daha hazırlık yapmamıs bebeğine.. o zaman biz kendımızı vapurdan atalım derim :))) inşallah dogumdan sonra yapar dıye dusundum içimden :)))
doğum günün kutlu olsun aftabru 37lik çırtır annemi oldun şimdi sen?????bugün benim doğumgünüm kızlar. saat 12 olurolmaz eşim hediyemi verdi. zor sabretmiş anlaşılan. hamile mağazasından bana etek ve gömlek almış. gerçekten çok şık bişey. ikisi de çok güzel. hele gömleğe bayıldım. GEBE diye bir mağaza ben hiç gitmemiştim. yarın gitmem gerekecek ama... zira ikisi de büyük oldu. small beden almış ama üstümde çok iğreti durdu. yaptırdığı tşört de göbeğimi ön plana çıkarması gerekirken gizledi. çok komik yaaa.... bugün üç tane hamile kıyafeti de beni hayalkırıklığına uğrattı. inşallah gebede xs de vardır. gerçi biraya kadar olurlar ama ben hemen giymek isterdim. bunlar o kadar büyük ki sanki doğurana kadar giyebilirim. ve eminim çok pahalıdır. değiştiremezsem üzülürüm valla. ambalajı filan çok güzeldi ama, çok şık pembe bir kutuya koymuşlar. yarın oraya gitmek için heyecanlanıyorum.
açınca gözüküyo bu kadar dert etme canım bence hamileliğin boyunca rahat giyersin
NE OLUR ARTIK OLMUŞ OLSUN
ay evet bende seni merak etmiştim bugün en son listeyi evrişe bırakıp gittingünaydın kızlar,benı össsleyennn varmıben sizicok özzledımde.of yaa bıan önce yapılsın su net cıldırcamm yaa.gecmıse üstünkörü bı göz atayım.Allah bılır kac sayfa oldu okumam pek mümkün olmas sanırım
:
işte NAZ kızım
selam kızlar nihayet aranızdayım biliyorum beni çok merak etmişsiniz inanın çok kötü günler geçirdim kasıklarımın agrısından dinlenmek zorunda kaldım bebegiminde hayatını tehlikeye attım benim bir yanlışımdan dolayı vicdan azabından ölicektim resmen dr kontrolündeydim ayagı kalkmam yasaklandı şükür bebegimin herşeyi yolunda gidiyor ama dr işi şansa bırakmak istemedi 3 boyutlu ultrason
geçmiş olsun güzelim...merakta bıraktın bizi...iyiymişsiniz ya..çok şükür...kızımıza iyi bak annesi...
başakcım artık geldin iyisin ya gerisi mühim diil sana artık sosiss sucuk yasakkkkkklava:
kızlar eurofloraya gittim vallahi çok harika şeyler varr bittim resmenn ben derimki sakın hazır almayın süsleri felann o kadar çeşit varkii İstanbulda olupta gitmeyen arkadaşlar mutlaka bi uğrayan iiyicee şişmedenn rahat rahat bi gezin pazar günleride açık..fiyatlarda çok uçuk değil mesela fasulyeko eminönündeki fiyatları vermiş çok uçurum yok arada modele göre değişiyor v e bu kadar sepeti bi arada görmedim benn anamm ne sepetler var bebek malzemeleri için süslüü püslüü gidin bi gezin..bikaç foto çektim ama çok net olmadı bi yasak dediler çektirmedilerr :dilcikar:
benim ne SUÇUMMM VAAAARRR....ben de onlardan istiyorum...İstanbulda yaşamadığım için günahım ne benim....getirtebiliyomuyuz ordan acaba...burdan da şekerini alırım...kendi el emeğim olsun isiyorum...benim resmini koyduğum beşik tarzındaki sepetlerden istiyorum...bari şeker sepeti öle olsun yavrumun..sonra da içine bebeklerimizin bakım setlerini koyarız kızlar.....
Merhaba kısslar,
Geçmişi okumadan önce bugünü yazayım arkadaşlar.
Bugün drdaydık.. en son 3 hafta önce görmüştüm özlemişim kuzumu...Kızım, uzanmış güzelce, bacaklarını kaldırıp duruyordu. Bir ara bize baktı gözünü burnunu cenesini gördük delikafaduldendelikafadulden yafrumun sonra döndürdü başını yine. Çok tatlıydı kuzucum kızım benim. Drum herşeyini ölçtü ve 22 haftayla uyumlu dedi. Çok sağlklı maaşallah dedi. Suyumuzda çok ii dedi. Ağırlığımızda 500 gr olmuş artık... Bu arada annesi de 63 olmuş tabi tam 8 kilo almışım yanikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı artık 20 kiloyla tamamlarım hamileleliğimi die ümit ediyorum:jeyyar::jeyyar: Demire ve magnezyuma devam. Mide yanmalarım başladığı için gaviscon da yazdı drum. Son olarak sağlık ocağına gidip tetanoz aşımı da oldum. Herşey güzeldi yani..
Kız olursa, babamız isim koyacaktı. O da Selen dedi. Benim ismim Selver kızımız ismi de Selen olacak inşallah.
maşallah güzelim...herbişeyi tam tamam yani..hep böyle devam eder inşallah canım..
Ahahah dileğin güzelliğine bak :)) bayıldım valla.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...u-olmasin-istiyorsanizdogar-dogmaz-yapin.html
Ya şu konuda bır yorum yapar mısınız??? Hiç duydunuz mu?
efenim benim kuzenim denemiş bulunmakta...ama doğar doğmaz değil tabiki..eve gelince..belki de ondan ama hiç faydasını görmedi...
Ben çok geriden takip ediyorum ama affedin kızzlar... Napimm işteyken okuyabiliyorum ama cvp yazamıyorum genelde... Akşamları da tekrar pc nin başına geçesim gelmiyorrrr...
Bu arada rahatsızlananlar, Mercimekim çoook geçmiş olsun... Bu havalar gerçekten çok kötü dikkat etmek gerekiyor... Dikkat edin kızlar...
çook teşekkür ederim arkadaşım...halen atlatamadım...
Gizze ay ne güzel, kızını görmüşsün, her şey yolundaymış... Ne mutlu sana..
Benim ayak baş parmağımın tırnağı hep batar. Bu nedenle gerekli bakımı aksatmam, duştan sonra düzgünce keserim. Dün de kestim fakat bugün kaşıntı - acı arası bir his var. Korkuyorum. Arada böyle olduğu da oluyordu. Hatta bir kere mikrop kaptırmışım, evde törpüyü falan çok iyi sterilize edemiyoruz sonuçta. O zaman tırnağımın çekilmesinden kıl payı kurtulmuştum bir ton antibiyotikle falan.. İnşallah yarına geçer...
inşallah güzelim bi sıkıntın olmaz...
Bırde şu annelerın acmıs oldugu camasırları ne ıle yıkamalıyız konusuna baktım.Genelde omomatık onerıyorlar, granul sabunların camasır makınesınde erımedıgı ıcın makıneyı bozdugunu solemısler. Dalinın sıvı sabunun leke cıkarmadıgını solemısler.. kısa ve ozu omomatık baby den genelde herkes memnun.
Artı sodasan dıye bır marka varmıs, portakal kabugundan yapılıyormus, organık sabun tozu ımıs, baktım netten 25 yıkama ıcın deterjanının fıyatı 35 tl sı :))) imiş, nası ama ??? :)))
oohaaaaa............
bugün benim doğumgünüm kızlar. saat 12 olurolmaz eşim hediyemi verdi. zor sabretmiş anlaşılan. hamile mağazasından bana etek ve gömlek almış. gerçekten çok şık bişey. ikisi de çok güzel. hele gömleğe bayıldım. GEBE diye bir
HEPPİİ BÖRTDDEY AFTABRUUUUU.....
işte eşimin yaptırdığı ve göbeğimi tamamen kamufle eden hamile tşörtüm... ayrıca da lütfen yazıya dikkat; ben haziran annesi oldum, eşim june ile july ı hep karıştırır.... bi de adam ingiliz firmasında çalışıyor yani, hergün ingilizce konuşuyor sürekli....
[/URL][/IMG]
ama çok güzel bu...hazirandan sonra giymezsin olur bitter...giyersen herkes sana bakarsa şaşırma...:))
günaydın kızlar,benı össsleyennn varmıben sizicok özzledımde.of yaa bıan önce yapılsın su net cıldırcamm yaa.gecmıse üstünkörü bı göz atayım.Allah bılır kac sayfa oldu okumam pek mümkün olmas sanırım
ben çok ösledimmmmm...:)))
kızlar ben enson gırdıgım gune bı göz attım listeyı guncellıyım dıe ama ogün hepiniz alıntı yapıp bebeklerınızın isimlerını eklemıssınız ama öyle olmassski :1no2: mesela mercımekım eklemıs kuzusunun ısmını ama eftalyada eklemıs ondada mercımekın bebegının ismi yok.acaba ileri sayfalarda evrişim yada baska bırı tam olarak bı düzenleme yaptımıkı? bılen varsa bana haber versın kızlar.eger yapılmadıysa son düzenlemeyı ben yapıyım burdayken.
minik kelebekim ben 10 ağustos benim bebişimin ismide mustafa efe ekleyebilirsin2009'un en güzel anne adayları ve muhtemel doğum tarihleri
1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ kız
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ erkek
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ erkek
4.kayra42......................................... 2 agustos ____________________ erkek
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ erkek
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ erkek
8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ kız
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ erkek ( aras )
10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ kız
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ kız
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ kız
13.behiyeesen..................................6 agustos _____________________ erkek
14.evros..........................................6 agustos
15.kacakkedi....................................6 agustos _____________________kız
16.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ kız
17.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ kız
18.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ erkek
19.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ kız
20.baybmon.....................................8 agustos _____________________ kız
21.dide........................................... ..8 agustos _____________________ kız
22.eeylem07....................................8 agustos _____________________ erkek
23.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ erkek
24.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ erkek
25.evriş.......................................... .11 ağustos __________________ erkek (kuzey)
26.milk shake..................................11 ağustos
27.eftalya66....................................10 agustos _____________________ erkek (mustafa efe)
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ erkek
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ erkek
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ erkek
31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ kız (burçin)
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ kız
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ erkek
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ kız
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ kız
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ erkek
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ erkek
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ erkek (deniz)
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ erkek
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ erkek
42.seerni........................................2 5 agustos
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ kız
44.irem34.......................................26 ağustos
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________erkek
47.pınky_42...................................26 agustos
48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ erkek
49.maviş83.....................................29 agustos
50.050604.....................................29 agustos ______________________ erkek
51.burko........................................30 agustos _________________________ kız (buse)
evrim sana göndermişti.....orda büyük ihtimalle benim oğlumun adı yok...eklermisin Rüzgar olarak sana zahmetler vermezsek...yaptık bi hata...kusura bakma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?