2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ESRAKO,
Canım pardon ben geçmişi okumadan yazmıştım. Zaten herkes aynı soruyu sormuş sana ve sen de cevaplamışsın. Teşekkürler bizim tecrübeli annemiz...

EVRıŞ,
Suyun önemli bişi olmamasına sevindim canım, geçmiş olsun.
Bu arada ben de sol tarafıma asla ama asla yatamam. Ya sırtüstü ya da sağa dönerim en fazla o kadar.
Allah sağlıkla kurtarsın inşallah, sağ salim alabilelim bebişlerimizi kucağımıza.
Peki doktor sana yürüyüş yapma konusunda bişi dedi mi. Bana hiçbi şekilde kendini fazla yorma, hatta ev işi bile yapma evde dedi.

GYPSYESRA,
Çok güzel şeyler koymuşsun, canım bebek askılarının fiyatını hatırlıyor musun? Ben de kendim yapmak isterim, ama yardım edecek kimsem yok, ben de tek başıma o kadar becerikli değilim şahsen. Ama gene de düşünebilirim. Bizlere çok iyi örnek oldu bitanem, ÇOK SAĞOL, TEŞEKKÜRLER...

EVRıŞıM,
Şu bebek çamaşırı yıkama topiğinin linkini bi ara söylersen sevinirim, canım... Benim şu sıralar en çok takıldığım konu bu nedense... Herşeyini biran önce hazırlamam gerek diye düşünüyorum.

BAŞAKIM, GÜZEL ANNEM,
Sen iyi ol da yeter ki bize ses vermesen de olur. ıyi olduğunu bilelim, yeter. Ve şimdi iyi olduğuna da çok sevindim. Geçen gün arkadaş kahvaltıya çağırdı. Sucuk yapmış. Yemedim ama çok canım çekti, bir parça aldım. Aynı akşam da ablam sucuklu börek yapmazmı Miiiissss gibi. Yarım tane de ondan yedim. Ama hep sen aklıma geldin. Allah korusun hakkaten minişlerimizi!!!

GıZZE,
ıyi haberlerine sevindim canım. Kızın da iyiymiş hadi gözün aydın.
Sen miydin tetanoz aşısı yaptıran, Haaa bir de BURKO,
BURKO,
Tetanoz aşısı çok acıtıyor mu, ben çok korkuyorum da kızlar. Sanırım bu gidişimde bizden de isteyecek!

NORRAA,
ıyihaftasonları canım. ıyi dinlen, tadını çıkar...

FASULYEM,
Sana da geçmiş olsun canım...

Kadının biri 35 haftalık, daha hazırlık yapmamıs bebeğine.. o zaman biz kendımızı vapurdan atalım derim :))) inşallah dogumdan sonra yapar dıye dusundum içimden :)))

Kacakkedi;

Fazla efor sarfetmem yasak.. yürüyorum ama yavas yavas.. soguk havaya maruz kalmam yasak, hastalanmamam gerekıyor, o yuzden olabıldıgınce ılık havalarda cıkmam gerek, kendimi iyi korumalıyım, senın ıle benım sanırım hastalık seklımız farklı.. ama sonucta orttak dayanak kalp.. Allah yardımcımız olsun.

Diğer konu;
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...irlarina-hangi-deterjani-kullaniyorsunuz.html bu dur.

ESRAKO,
Deterjan konusunu çocuk doktoruna sormak gerek demişsin ya senin oğlundan dolayı halihazırda bir doktorun varsa sorarsan bu konuyu bizi de bilgilendirir misin, lütfen?
Canım çok mu soru soruyorum, sıkıyorum seni, bilemiyorum ama, nazımının birbirine geçeceğine inanıyorum. Şimdiden teşekkürler, BıTANEM...

Canım çok sağol, şimdi inceleyeceğim linki.
Dediğin gibi ortak noktamız kalp, ama hemen hemen aynı şeyler bana da yasak olan. Allah sağlıkla kurtarır inşallah...:Saruboceq:

ayyyy şimdi ağlıycam. bi sürü alıntı yapmıştım ve yorumlamıştım. cevapla dedim ekran temizlendi ve hepsi gitti. anlamadım yaaaa.... olamaz.... emek semek gecenin bir vakti uğraşmıştım o kadar....

evris verdigin linke baktim ama bana pek mantikli gelmedi, hastanede bazen dogar dogmaz hemen meme veriyorlar, yaninda hemsire oluyor, yani eve gelince belki denersin, ama bebis nasil tepki verir bilmiyorum ki ben denemeye korkarim acikcasi...

kadının biri 35 haftalık, daha hazırlık yapmamıs bebeğine.. O zaman biz kendımızı vapurdan atalım derim :))) inşallah dogumdan sonra yapar dıye dusundum içimden :)))

ben yatıyorun güzel anneler,
hepinize iyigeceleeeerrrrr...

işte tüm bunlara uzun uzun yorum yapmıştım ama çok sinir oldum, hepsi silindi..... Bir kere daha böle olmuştu. Tekrar sizin hayalgücünüze bırakıyorum kızlar, gerçekten uzuzn uzuzn yazmıştım yani tekrar yazamayacağım, eşim yattı ve çağırıp duruyor...

bugün benim doğumgünüm kızlar. saat 12 olurolmaz eşim hediyemi verdi. zor sabretmiş anlaşılan. hamile mağazasından bana etek ve gömlek almış. gerçekten çok şık bişey. ikisi de çok güzel. hele gömleğe bayıldım. GEBE diye bir mağaza ben hiç gitmemiştim. yarın gitmem gerekecek ama... zira ikisi de büyük oldu. small beden almış ama üstümde çok iğreti durdu. yaptırdığı tşört de göbeğimi ön plana çıkarması gerekirken gizledi. çok komik yaaa.... bugün üç tane hamile kıyafeti de beni hayalkırıklığına uğrattı. inşallah gebede xs de vardır. gerçi biraya kadar olurlar ama ben hemen giymek isterdim. bunlar o kadar büyük ki sanki doğurana kadar giyebilirim. ve eminim çok pahalıdır. değiştiremezsem üzülürüm valla. ambalajı filan çok güzeldi ama, çok şık pembe bir kutuya koymuşlar. yarın oraya gitmek için heyecanlanıyorum.

işte eşimin yaptırdığı ve göbeğimi tamamen kamufle eden hamile tşörtüm... ayrıca da lütfen yazıya dikkat; ben haziran annesi oldum, eşim june ile july ı hep karıştırır.... bi de adam ingiliz firmasında çalışıyor yani, hergün ingilizce konuşuyor sürekli....
[/URL][/IMG]

AlbÜmden bakın kızlar, Çok sınır oldum gece gece ben bu sıteye.... Gıdıp yatıyorum. Zaten hedıyelerım de hep bÜyÜk oldu... Moralım bozuk benım....

gunaydınss

gecem yine 4-5 kere kalkma dısında fena sayılmazdı.
buarada dun tırnagım kırılmıstı, uykumun arasında biraz daha kırılmıs yorgana takıldı herhalde ruyamda sabaha kadar manikur pedikur yaptırdım :))) bide kızımı gordum sarı saclıydı ama bana benziodu . biraz gecmisi okiyim

Gizzecim masallah bebisine yaf annesi gibi guzel bi bebiş olcak o ama biraz tombulmu olcak dersin :) masallah ikinizede

HAPPY BIRTHDAY AFTABRUUU,
Kızın çok güzel görünüyo hakikaten, ama böyle anlaşılır mı ultrasondan hemen ya..Çok net bide..
Başak geçmiş olsun, ben de senin yaptığın hatayı yapabilirim yani hiç dikkat etmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…