Kacakkedi;
Fazla efor sarfetmem yasak.. yürüyorum ama yavas yavas.. soguk havaya maruz kalmam yasak, hastalanmamam gerekıyor, o yuzden olabıldıgınce ılık havalarda cıkmam gerek, kendimi iyi korumalıyım, senın ıle benım sanırım hastalık seklımız farklı.. ama sonucta orttak dayanak kalp.. Allah yardımcımız olsun.
Diğer konu;
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...irlarina-hangi-deterjani-kullaniyorsunuz.html bu dur.
selam kızlar nihayet aranızdayım biliyorum beni çok merak etmişsiniz inanın çok kötü günler geçirdim kasıklarımın agrısından dinlenmek zorunda kaldım bebegiminde hayatını tehlikeye attım benim bir yanlışımdan dolayı vicdan azabından ölicektim resmen dr kontrolündeydim ayagı kalkmam yasaklandı şükür bebegimin herşeyi yolunda gidiyor ama dr işi şansa bırakmak istemedi 3 boyutlu ultrason istedi herhangi bir terslik olup olmadıgını ögrenmek istiyor zehirlenmeden dolayı 9 nisanada giricem ultrasona bu süre içinde resmen korkudan öldüm kızlar bebegime birşey olucak diye dün yine dr gittik kızımı gördüm teyzeleri maşallah o atan kalbini görünce sanki dünyaya yeniden gelmiş gibi oldum allah kimseye yaşatmasın gerçekten zor birşeymiş artık yatmaktan sıkıldım biraz olsun kalkıyorum normal hayatıma devam etmek zorundayım ilgilenmem gereken bir çocugum daha var sonuçta neyse geçmişi sonrada okurum aranızda olmak güzel artık adım atarken bile iki kere düşünüyorum
merhaba kısslar,
geçmişi okumadan önce bugünü yazayım arkadaşlar.
Bugün drdaydık.. En son 3 hafta önce görmüştüm özlemişim kuzumu...Kızım, uzanmış güzelce, bacaklarını kaldırıp duruyordu. Bir ara bize baktı gözünü burnunu cenesini gördük delikafaduldendelikafadulden yafrumun sonra döndürdü başını yine. çok tatlıydı kuzucum kızım benim. Drum herşeyini ölçtü ve 22 haftayla uyumlu dedi. çok sağlklı maaşallah dedi. Suyumuzda çok ii dedi. Ağırlığımızda 500 gr olmuş artık... Bu arada annesi de 63 olmuş tabi tam 8 kilo almışım yanikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı artık 20 kiloyla tamamlarım hamileleliğimi die ümit ediyorum:jeyyar::jeyyar: Demire ve magnezyuma devam. Mide yanmalarım başladığı için gaviscon da yazdı drum. Son olarak sağlık ocağına gidip tetanoz aşımı da oldum. Herşey güzeldi yani..
Kız olursa, babamız isim koyacaktı. O da [sıze="2"]selen[/sıze] dedi. Benim ismim selver kızımız ismi de [sıze="2"]selen[/sıze] olacak inşallah.
Benden bu kadar... şimdi geçmişi okuyayım biraz...
evrişim saol canım ya.. Inşallah dediğin gibi bıcır bıcır bişi olur.. Babamız bir kızım olsun popousunu bir sağa bir sola ata ata yürüsün diyordu zaten hep. ördek popolu kızım olsun diyordu. Inşallah öle bir kızımız olacak...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
evris verdigin linke baktim ama bana pek mantikli gelmedi, hastanede bazen dogar dogmaz hemen meme veriyorlar, yaninda hemsire oluyor, yani eve gelince belki denersin, ama bebis nasil tepki verir bilmiyorum ki ben denemeye korkarim acikcasi...
bana da garip geldi be norra.. O kadar ınsan basındayken durun bı dakka ben bı nar suyu damlatayım dersen öcü gibi bakarlar bana yaaa..
Burcum.. Sirkeli suyun ıcıne koysana ayagını.. Mıkrop kırıcı ozellıgı var ya, bıraz da tuz atıp ıcıne ayagını ıcınde beklet bıraz, suda ılık olsun, bı saat kadar ayagın ıcınde kalsın.. Denemekte fayda var..
Evet fitil verdi, zaten ph dengesı bozuldugu ıcın mantar baslangıcı da olabılır dedı doktor.. Sonucta cozumu olan seyler, buna da sukur.saol kuzum.
canım çok tatlı maşallhherşey ne kadar belirgin dudaklar burun.bende yarın böyle bi görüntü görürüm inşallah.bizim doktorun yazıcısı siyah beyaz ama.renkli olarak ekranda görüyorum ama çıktısı siyah beyaz oluyor.nazan sanki sana benziyor bu kız.bana öyle geldi
nazan kızın muhtesem tatlı yaa
massallahhhhh
ve kesinlikle sanabenziyor allahım ne harika birsey ya herkesin yavrusu resmen kendine benziyorr yuzu nekadar narin burnu nekadar guzel tıpkı annesi gibi
massalahhh 41 keree,
kacakkedi
daha evel ben omo nun baby si oldugnu falan bilmiyordum bugun ogrendim bim de indirim varmıs onu yolladım size bebek ozel deterjanı var ise sayettabi onlada yıkanabilir ama asıl olarakçocuk dr una sormak gerek dedim geriyi okuyamadın sanırım canım
kadının biri 35 haftalık, daha hazırlık yapmamıs bebeğine.. O zaman biz kendımızı vapurdan atalım derim :))) inşallah dogumdan sonra yapar dıye dusundum içimden :)))
ben yatıyorun güzel anneler,
hepinize iyigeceleeeerrrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?