2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

As kaldı.. bitti sayılır.. bugun de hava güzel, eve girişirsiniz Onur la ucundan kıyısından, hem ıste hızlanmıs olur..

inşallah canım bebiş iidir. 1-2 hafta sonra heralde daha çok hissederim.

aynen ben de huursuzluğa gelemiyorum hiç . izmirde klasik aile triplerini kaldıramadım. istiorum herkes anlaşsın herkes gülsün herkes ii olsun olmayınca diktatörleşiorum. galiba bu gebelik döneminde sakinlik ve huzur istiyor insan.

Kelebeğim saol yorumların için.. Yeni göbüş resimleri de ekliyecem. Bayağı büyüdü tabi göbüşüm ama aynı oranda ben de büyüdüm :roflol: Şimdi bakınca eski resmime tanıyamadım kendimi. Eşim de gelince şok olacak kesin :1shok::1shok: Oyyyy ki ne oyyy...

As kaldı.. bitti sayılır.. bugun de hava güzel, eve girişirsiniz Onur la ucundan kıyısından, hem ıste hızlanmıs olur..

Firma ptesi salı gibi gelecekmiş Bizim eve geçişimiz çarşamba - perşembeyi bulacakmış. 1 hafta içinde yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

pinkcim bende aynı senin tarif ettiğin gibi yapmayı düşünüyorum bizim tekli yatağımız vardı misafir için ama eşim bebek odası yapcaz die bazasını atmış halbuki sığardı bebek odasına bende yatak olabilr bi kanepe koyucam.
kociş gelsede bende gezmeye çıksam çok sıkıldım evde gypsesra tek başına nasıl çıkıyo acaba ben hayatta çıkamam
tazecim benim bebekte öyle yapıyo tekmeledi diyorum eşim koyuyo elini tık yok ama baya baya hareketlendi artık en çok tvnin karşısında uzanıp dizi ye dalmışken yapıyo çokmu dalıyorum nedir hissedince garip oluyorum herseferinde

Firma ptesi salı gibi gelecekmiş Bizim eve geçişimiz çarşamba - perşembeyi bulacakmış. 1 hafta içinde yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Taze, senin de az kalmış evine geçmene. Hadi hayırlısı bakalım. Bir an önce kavuşun eşinle...

Evet, kesinlikle... Toz pembe olsun her şey. Benim için öyle zaten, rüyada gibiyim hep. Hele ki sıpamın hareketlerini hissettikçe çakırkeyf kafa gibi geziyorum evde. Elim hep karnımda :) Taa ki yaşlı cadının sesini duyana kadar :)) kötükedihüso ay amma abarttım sırnaşık şey O kadar değil tabii ama, stresli bir insan annem. Sabah tutturdu "sucuk ye" diye. Sabah kahvaltısında et türevi şeyleri sevmiyorum, dedim. Gıcık olmakla suçlandım. :)

Taze, senin de az kalmış evine geçmene. Hadi hayırlısı bakalım. Bir an önce kavuşun eşinle...

İnşallah canım sağol. Bu 1 hafta meselesi yaklaşık 1 aydır sürüyor da, ona gülüyorum. 1 aydır ben "1 hafta içinde" eve yerleşiyorum. İnşallah bu sefer son 1 hafta deyişim olur :)

neysekı 1haftan kalmıs,artık sabahları istediğini yersın şekerimmmcokacimcoook

ama minik kelebek benim bebişimin adını yazmamışsın.doğum tarihimizde 25 temmuz oldu...

kız taze öyle deme anneye şimdi sen kendi evine geçince ne ççok arayacaksın anneni bugünleini özleyeceksin canım ben kaçırdım bu arada geçmiş olsun bide merak ettim niye bu kadar geç oldu taşınmanız biz ev bulmamızla taşınmamız arasında 6 gün geçmişti
kayracım hoşgeldinn

ama minik kelebek benim bebişimin adını yazmamışsın.doğum tarihimizde 25 temmuz oldu...

canım vallasaahtan berı baya ugrastırdı liste benı.ondan kacırdım galıba.özelden msjınasaah cvp yazmıstım ama sana gıtmedı,msıjımıda silmiş bulundum.ondan canım.
buarada dogum tarıhlerıne şimdilik dokunmuyorum şöyle 8.ayımızagirmeyeyakın doguma1ay kala yazarız die düşünüyorum.çünkü 7.aydan sonra annenın durumuna göre degısebılıyor.

selam hatunlar.nasılsınız?

Merhaba Kayra canım biz iyiyiz sen nasılsın? Ağrıların nasıl oldu?

ınşallah canım sağol. Bu 1 hafta meselesi yaklaşık 1 aydır sürüyor da, ona gülüyorum. 1 aydır ben "1 hafta içinde" eve yerleşiyorum. ınşallah bu sefer son 1 hafta deyişim olur :)

ınşallah canımmm. Neyse en azından yeni evine taşınınca zorlanmayacaksın. Her şey tam olacak de mi?

Son düzenleme:
2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK

8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ KIZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.evros..........................................6 agustos
14.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
15.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
16.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ KIZ
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ KIZ
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
22.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
23.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
24.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR BORA
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
27.eftalya66....................................11 agustos _____________________ MUSTAFA EFE
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK

31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ KIZ
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DENİZ ILGAZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ ERKEK
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ERKEK

42.seerni........................................2 5 agustos
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.İrem34.......................................26 ağustos _______________________ ERKEK
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK

51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE

Kızlar benden bukadar bugunluk.herkezı cok öpüyorum.yarın olmam ama pzt ugrarım bellkı yıne.bebiklerinizi cook öptüm şekerler

sağol canım.valla gizzecim ağrılarım gün içinde yokluyor yine..ama o günlere göre çok şükür daha iyiyim.karnım arada bir ağrıyor sanırım kabızlıktan...sizde durumlar nasıl..

tuğbacım ellerine sağlık sağol.
sernicim iyiyim canım sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…