Yok canımcım, hastalık sayılmaz. Tırnağım batacak diye çok korkmuştum. Problemli bir ayak baş parmağım var da. Dün sızlıyordu bayağı, daha önceden de bir vukuatım olmuştu, zor yırtmıştım, o !!!
Lalece, ay sabah kuş gibi uyandım. O kadar mutluydum ki... Çok nefis bir rüya idi. Sonra "günaydın" demeden babama söylenmeye başlayan annemin sesini duyunca, o melek halim geçiverdi. bir insan bu kadar sinir stres olur mu yaa.. Her adımında stres var kadının benneyaptımki
canım 18.haftamda bana da öyle oluyodu.hatta tam o haftamda temızlıkde yapmıstım bıraz.bebikim cook yorulmustu galıba 2 gun kıpırdamadı cok panık olmustum.gece kac kere uyanmıdtım acaba şimdi kıpırdarmı die,sonra bebegım"anneben iyyim artık uyu" dercesıne bı kıpırdadı nasıl rahatlamıstım anlatamam.oyüzden cok noırmalo haftalarda zaman zaman durulması.
Lalece, ay sabah kuş gibi uyandım. O kadar mutluydum ki... Çok nefis bir rüya idi. Sonra "günaydın" demeden babama söylenmeye başlayan annemin sesini duyunca, o melek halim geçiverdi. bir insan bu kadar sinir stres olur mu yaa.. Her adımında stres var kadının benneyaptımki
As kaldı.. bitti sayılır.. bugun de hava güzel, eve girişirsiniz Onur la ucundan kıyısından, hem ıste hızlanmıs olur..
pinkcim bende aynı senin tarif ettiğin gibi yapmayı düşünüyorum bizim tekli yatağımız vardı misafir için ama eşim bebek odası yapcaz die bazasını atmış halbuki sığardı bebek odasına bende yatak olabilr bi kanepe koyucam.seerni oda çok hoş benmde istediğim tam bunlar karyola şifonyer ve dolap tabi bide yatak olan çift kişilk koltuk..:) ben ikea dan alcam erçi ikea da buyuyen karyla yok ama belki karyolayı başka yerden alırım ama kesnlikle beyaz olcak renkleri.odamız leylay rendinde boyalı.. aksesuarlarımız mavi olcak sadece.:)malum ikinci bebkde aynı odada kalcak inş. birde kızımız olursa beyaz kullanışlı olur ozamnda sadece pembe aksesuarlar alırıs..Rabbim saglıkla kavuştursunda inş.:9
Firma ptesi salı gibi gelecekmişBizim eve geçişimiz çarşamba - perşembeyi bulacakmış. 1 hafta içinde yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Firma ptesi salı gibi gelecekmişBizim eve geçişimiz çarşamba - perşembeyi bulacakmış. 1 hafta içinde yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aynen ben de huursuzluğa gelemiyorum hiç . izmirde klasik aile triplerini kaldıramadım. istiorum herkes anlaşsın herkes gülsün herkes ii olsun olmayınca diktatörleşiorum. galiba bu gebelik döneminde sakinlik ve huzur istiyor insan.
Taze, senin de az kalmış evine geçmene. Hadi hayırlısı bakalım. Bir an önce kavuşun eşinle...
Evet, kesinlikle... Toz pembe olsun her şey. Benim için öyle zaten, rüyada gibiyim hep. Hele ki sıpamın hareketlerini hissettikçe çakırkeyf kafa gibi geziyorum evde. Elim hep karnımda :) Taa ki yaşlı cadının sesini duyana kadar :)) kötükedihüso ay amma abarttım sırnaşık şey O kadar değil tabii ama, stresli bir insan annem. Sabah tutturdu "sucuk ye" diye. Sabah kahvaltısında et türevi şeyleri sevmiyorum, dedim. Gıcık olmakla suçlandım. :)
selam hatunlar.nasılsınız?
ama minik kelebek benim bebişimin adını yazmamışsın.doğum tarihimizde 25 temmuz oldu...
selam hatunlar.nasılsınız?
ınşallah canım sağol. Bu 1 hafta meselesi yaklaşık 1 aydır sürüyor da, ona gülüyorum. 1 aydır ben "1 hafta içinde" eve yerleşiyorum. ınşallah bu sefer son 1 hafta deyişim olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?