Benim de gün içerisinde ağrılarım oluyor tatlım.. Ama bazen gaz gibi geliyor bazen de kuzum dönmeye çalışıyor sanki ondan. Çok yorulursam da ağrım oluyor tabi ama o da yorgunuktan diyorum. Senin daha önce tecrüben olduğu için endişeleniyorsun tabii ama rahat ol canım benim yaaaaa. Ben hepimize her gün dua ediyorum. İlk duam da sağlıklı ve zamanında doğmaları inşallah. Çok rahatlatıyor beni. Sen de rahatla kuzuuuu...
İnşallah canım sağol. Bu 1 hafta meselesi yaklaşık 1 aydır sürüyor da, ona gülüyorum. 1 aydır ben "1 hafta içinde" eve yerleşiyorum. İnşallah bu sefer son 1 hafta deyişim olur :)
cambaz estgfr. canm hepimiz doguştan ögrenmedik ya bunları bizde bir zamanlar bilmioduk ..bebişlerimizn haftasını bir kaç tane ticker siteleri var ordan yapiorus..
babygaga
bump and beyond bunlardan sadece 2tanesi... bir dene bakalım pregnancy ticker diye bakıcaksın
çingenem ben matematik öğretmeniyim. kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso Hemen hemen herkesin baş belası :)
Canım bak bu sayfaya gir, eminim orada aradığını bulacaksın. Takıldığın şeyler olursa gene yardımcı olurus. Anlamadığın yerleri çekinmeden sorabilirsin :))
Sık Sorulan Sorular / Cevaplar - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ
1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ KIZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.evros..........................................6 agustos
14.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
15.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
16.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ KIZ
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ KIZ
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
22.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
23.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
24.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR BORA
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY
26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
27.eftalya66....................................11 agustos _____________________ MUSTAFA EFE
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ KIZ
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DENİZ ILGAZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ ERKEK
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ERKEK
42.seerni........................................2 5 agustos
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.İrem34.......................................26 ağustos _______________________ ERKEK
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE
Sen gez tatlım. Biz nasıl olsa çıkamıyoruz sen git gez bari... Ben de çok beğendim Selen ismini. Bir de Lalin var benim aklımda. Bakalım babamız beğenecek mi???Yaaa. Şimdi bende de mi mantar tehlikesi var kuzum o zmana? Ama benim başından beri böle hiç değişmedi ki.... Bir de ben çamaşırıma çok dikkat ederim. Günde mutlaka 2 kez değiştiririm. Ütülemeden kesinlikle giymem ve genelde beyaz pamuklu çamaşır giyerim.. Dikkat ederim yaneee. Ben de druma sorayım o zaman...
Üstüne de alıcam teyzesi ama annem aldırmadı bana hiç daha. Falla benim suçum yok. Gizli gizli bir çorapla ayakkabı albildim işte. Ama artık havalarda güzel çıkacam doldurucam çantamı gelicem... Çoooook heyecanlı bir alışveriş olacak eminim:CüvCüv::CüvCüv:
Kızlar? Herkes gezmeye mi gitti ? Kaç saattir yoktum, 2 kişi yazmış topiğe.. :) Çok şaşırdım.
selam minnoslarr, ay ancak kendime gelebildim...
dun gece hic ama hic uyumadim agridan , sicak su kaynattim koydum,paracetamol aldim banamisin demedi, sabah 7.30da da kalktim, 8 de fizik tedavi icin randevum vardi.. kadin super bir msaj yapti, biraz germe hareketi yapti,o baya canimi aciti ama biraz hafifledi sanki agrim:))insallah gecici bisey degildir..
geldim kahvaltiyi bi yapim, dus aldim yatis o yatis, 1 saat once kalktim daha:))sersem gibiyim...
Anammm gün bitti :))) günaydın.. bende de gece bacak tuttugu zaman Norra, o bacagı yüzükoyun yatırıyorum, diger bacakla karnımı havada tutuyorum, oyle yatıyorum, agrısı da gecıyor, rahat da uyuyabılıyorum, kendı kendıme buldugum bır yontem, anlatabıldıysem bırde oyle yatmayı denesene kuzum.
2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ
1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ KIZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ KIZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.evros..........................................6 agustos
14.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
15.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
16.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ KIZ
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ KIZ
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ KIZ
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ KIZ
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ ERKEK
22.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
23.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
24.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR BORA
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY
26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
27.eftalya66....................................11 agustos _____________________ MUSTAFA EFE
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ KIZ
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DENİZ ILGAZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ ERKEK
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ERKEK
42.seerni........................................2 5 agustos
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.İrem34.......................................26 ağustos _______________________ ERKEK
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE
onuda deniyeyim ama bugun izyoterpist bikac teknik ogretti, eve gelince denedim ise yaradi baya.. mesela trde varmi bilmiyorum ama bu hamileler icin oel yastiklar var, muz seklinde, emzirirkende kullanabiiyorsun, onu buzunlamasina kendine paralele koyup, zaten hemen hemen benim boyumda bisi ama kivriliyor falan, bacaklarinin arasindan gciriyorsun yan yatarken ayaklarini kiviriyorsun, sonra altta kalan kolunu arka tarafa veriyorsun, tam anlatamadim ama cok iyi geldi..
digeride sirt ustu yatip dislerini kiriyorsun ve dizlerinin tam altina o yastigi kivirip koyuyorsunayaklarin govdenden yukarda ve kivrik kaliyor, nefes almakta zorlanmazsan sirt ustu bu pozisyonda yatabilirsin, bebege zararai olmaz dedi...bu fizyoterpistler kinesiterapist prenatal diye geciyor burda ve anneler hamilelikteki tum problemlerinde yardimci oluyorlar, doguma giriyorlar,nefes egzesizlri, pelvis egzersizleri veriyorlar, ve dogumdan sonra 10 eans kadar pelvis ve karinin toplanmasina yardimci oluyorlarmis...ay dedim super bisi, su problemi atlatayim dogum egzersizlerinebasliycam onunla, hatta dogumada gelicek...
hatta yatakta nasil donmme gerektigini, nasil kalkmam gerektigini, uzun sure oturup uzun sure ayakta kalicaksam hangipozisyonlari almama gerektigini gosterdi, valla cok memnu kaldim...45 dk masaj yapti biara uuycaktim masada:))
Selam kızlar. Off sonunda evde yalnız kalabildimBilgisayar bana zararlıymış, aman doktor ne bilirmiş, fazla oturmamalıymışım başındaÇok üzgünüm çoookAnnem beni ne zaman bilgisayar başında görse anında kaldırıyor. 1-2 dakika tuvalete kalkıyorum bahanesiyle gelip gelip bakıyorumlaelaelaelaelae
Biz bütün gün Kemeraltındaydık. Bebişime 3-5 parça birşey aldık. Çok şükür kendime battal boy bir sütyen aldımhihoyyytBizim 2 çekyatın yüzü değişecek diye döşemelik kumaş aldık ama döşemeci kumaşı kalitesiz buldu. Ben de annemle eşime dedim ki, gidin siz değiştirin bari ben yoruldum:jeyyar:Halbuki nerdeeee, bir 3 saat daha yine gezerdim de fırsat bu fırsat atladım bilgisayarakaydirigubbakcemile2
Evriş, taze, başak, hepinize geçmiş olsun. Başakcığım hakkatten korkuttun bizi. İyi olmanıza sevindim.
Nazan nice yıllara tatlım, sevdiğin herkesle birlikte düşlerinin gerçek olduğu bir yıl diliyorum
Tuğbacığım listede kuzucuğumla ismimizi yanyana görünce nasıl duygulandımsenağlamaSağolasın tatlım
Kim sormuştu bu arada, tetanoz aşısı bana hiiiç dokunmadı (aman MAŞALLAH) Üzerine yatamazsam diye sağ koluma yaptırmıştım ama çok şükür bir sorun olmadı bende:sm_confused:
Ya Burcumm , ben seni kac kere avea cebınden aradım, yafrum hep kapalı ıdı.. hatta gecen gun bir ara gırdın topiğede yazdım.. ama sana ulaşamadım, bilgine kusum..
Bende o yastık seklını polar kucuk bır battanıye ıle yapıp yatıyorum.. kalbımın uzerıne fazla yuklenmemek ıcın yapıyorum, rahat yatırıyor.
Lütfen bunları burada da anlatır mısın bize Nurdanım...
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?