2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

nazancım gözün aydın canım.allah tamamına erdirsin.
başak çok geçmiş olsun hoşgeldin.
gizzecim kızına maşallah canım...

Benim de gün içerisinde ağrılarım oluyor tatlım.. Ama bazen gaz gibi geliyor bazen de kuzum dönmeye çalışıyor sanki ondan. Çok yorulursam da ağrım oluyor tabi ama o da yorgunuktan diyorum. Senin daha önce tecrüben olduğu için endişeleniyorsun tabii ama rahat ol canım benim yaaaaa. Ben hepimize her gün dua ediyorum. İlk duam da sağlıklı ve zamanında doğmaları inşallah. Çok rahatlatıyor beni. Sen de rahatla kuzuuuu...

inşallah canım ya.evet valla bu korku ve bekleyiş tüketti artık beni.dayanacak kaldıracak gücüm kalmadı...dua etmezmiyim ama işte.hayırlısı rabbimden artık...

İnşallah canım sağol. Bu 1 hafta meselesi yaklaşık 1 aydır sürüyor da, ona gülüyorum. 1 aydır ben "1 hafta içinde" eve yerleşiyorum. İnşallah bu sefer son 1 hafta deyişim olur :)

hayırlı olsun canımmmmm.. insanın kendi evi gibi yok . anne baba evinde bile rahat edemiosun artık çok ilginç .

kızlar kaşıntım var çok. çıldırıcam.kıyafet giydiğim an kaşınmaya başlıorum. bacaklarım kalçam göbeğim sırtım boynum baldırlarım sanki heryerim karıncaaaaaaaaaa..... napıcam bilmiorum. günde 5-6 kez krem sürmeye başladım. bu çatlama kaşıntısı değil kızlar farklı bişi. çatlamayacak yerlerim bile feci kaşınıo. yırtmak istiorum .doktorum krem sür kuruluktan dedi ama o kadar çok sürüorum ki geçmio. dışarı çıkıp 2 dk oturamıorum kaşıntıdan.evde yarı çıplak geziorum. napıcam

teşekkurler arkadaşlar resmimi sanrım eklemeyi başardım:))ama daha ticker larla ilgilenemedim.
bu arada da hiç hamile resmim olmadıgını farkettim göbüşüm çıktıktan sonra...:CüvCüv:

selam minik kelebek bu güzel listeye benide eklermisin? doğumum 08.08.2009 cinsiyet hala belli değilbenneyaptımki

selam minnoslarr, ay ancak kendime gelebildim...
dun gece hic ama hic uyumadim agridan , sicak su kaynattim koydum,paracetamol aldim banamisin demedi, sabah 7.30da da kalktim, 8 de fizik tedavi icin randevum vardi.. kadin super bir msaj yapti, biraz germe hareketi yapti,o baya canimi aciti ama biraz hafifledi sanki agrim:))insallah gecici bisey degildir..
geldim kahvaltiyi bi yapim, dus aldim yatis o yatis, 1 saat once kalktim daha:))sersem gibiyim...

Yafrum bana denen o... en ıyısı doktoruna danısmak.. ıstersen takla at.. bu hamılelıkte hortlayan bırseymiş :))

Kızlar? Herkes gezmeye mi gitti ? Kaç saattir yoktum, 2 kişi yazmış topiğe.. :) Çok şaşırdım.

Cicim Özgür de calısıyordu bugun.. ben de evdeydım ama herkes bence dagıtmaya gıttı bugun.. nacızane düşüncem bu dur :))

tazecim iyilesmene sevindim:)) buarada bizim velette babamiz elini koyunca kipir kipir olan bebek aninda duruyor, esim cok uzuluyor hissedemiyorum diye, elini cekiyor 5 dk sonra yine taklalar atiyor icerde, elini koyuyor, hoop kesiyor, anlamadim gitti:))halbuki ben elimi koyunca devam ediyor...

Anammm gün bitti :))) günaydın.. bende de gece bacak tuttugu zaman Norra, o bacagı yüzükoyun yatırıyorum, diger bacakla karnımı havada tutuyorum, oyle yatıyorum, agrısı da gecıyor, rahat da uyuyabılıyorum, kendı kendıme buldugum bır yontem, anlatabıldıysem bırde oyle yatmayı denesene kuzum.

onuda deniyeyim ama bugun izyoterpist bikac teknik ogretti, eve gelince denedim ise yaradi baya.. mesela trde varmi bilmiyorum ama bu hamileler icin oel yastiklar var, muz seklinde, emzirirkende kullanabiiyorsun, onu buzunlamasina kendine paralele koyup, zaten hemen hemen benim boyumda bisi ama kivriliyor falan, bacaklarinin arasindan gciriyorsun yan yatarken ayaklarini kiviriyorsun, sonra altta kalan kolunu arka tarafa veriyorsun, tam anlatamadim ama cok iyi geldi..
digeride sirt ustu yatip dislerini kiriyorsun ve dizlerinin tam altina o yastigi kivirip koyuyorsunayaklarin govdenden yukarda ve kivrik kaliyor, nefes almakta zorlanmazsan sirt ustu bu pozisyonda yatabilirsin, bebege zararai olmaz dedi...bu fizyoterpistler kinesiterapist prenatal diye geciyor burda ve anneler hamilelikteki tum problemlerinde yardimci oluyorlar, doguma giriyorlar,nefes egzesizlri, pelvis egzersizleri veriyorlar, ve dogumdan sonra 10 eans kadar pelvis ve karinin toplanmasina yardimci oluyorlarmis...ay dedim super bisi, su problemi atlatayim dogum egzersizlerinebasliycam onunla, hatta dogumada gelicek...

hatta yatakta nasil donmme gerektigini, nasil kalkmam gerektigini, uzun sure oturup uzun sure ayakta kalicaksam hangipozisyonlari almama gerektigini gosterdi, valla cok memnu kaldim...45 dk masaj yapti biara uuycaktim masada:))

Selam kızlar. Off sonunda evde yalnız kalabildimBilgisayar bana zararlıymış, aman doktor ne bilirmiş, fazla oturmamalıymışım başındaÇok üzgünüm çoookAnnem beni ne zaman bilgisayar başında görse anında kaldırıyor. 1-2 dakika tuvalete kalkıyorum bahanesiyle gelip gelip bakıyorumlaelaelaelaelae
Biz bütün gün Kemeraltındaydık. Bebişime 3-5 parça birşey aldık. Çok şükür kendime battal boy bir sütyen aldımhihoyyytBizim 2 çekyatın yüzü değişecek diye döşemelik kumaş aldık ama döşemeci kumaşı kalitesiz buldu. Ben de annemle eşime dedim ki, gidin siz değiştirin bari ben yoruldum:jeyyar:Halbuki nerdeeee, bir 3 saat daha yine gezerdim de fırsat bu fırsat atladım bilgisayarakaydirigubbakcemile2
Evriş, taze, başak, hepinize geçmiş olsun. Başakcığım hakkatten korkuttun bizi. İyi olmanıza sevindim.

Nazan nice yıllara tatlım, sevdiğin herkesle birlikte düşlerinin gerçek olduğu bir yıl diliyorum

Tuğbacığım listede kuzucuğumla ismimizi yanyana görünce nasıl duygulandımsenağlamaSağolasın tatlım

Kim sormuştu bu arada, tetanoz aşısı bana hiiiç dokunmadı (aman MAŞALLAH) Üzerine yatamazsam diye sağ koluma yaptırmıştım ama çok şükür bir sorun olmadı bende:sm_confused:

daha önce benim isimim listede vardı şimdi niye yok acaba?
bu arada cinsiyetimiz erkek...
tekrar eklersen sevinirim canım...hihoyyyt

Bende o yastık seklını polar kucuk bır battanıye ıle yapıp yatıyorum.. kalbımın uzerıne fazla yuklenmemek ıcın yapıyorum, rahat yatırıyor.

hatta yatakta nasil donmme gerektigini, nasil kalkmam gerektigini, uzun sure oturup uzun sure ayakta kalicaksam hangipozisyonlari almama gerektigini gosterdi, valla cok memnu kaldim...45 dk masaj yapti biara uuycaktim masada:))

Lütfen bunları burada da anlatır mısın bize Nurdanım.. paylasırsan cok sevınırım, merakla beklıyorum.

Ya Burcumm , ben seni kac kere avea cebınden aradım, yafrum hep kapalı ıdı.. hatta gecen gun bir ara gırdın topiğede yazdım.. ama sana ulaşamadım, bilgine kusum..

Ya Burcumm , ben seni kac kere avea cebınden aradım, yafrum hep kapalı ıdı.. hatta gecen gun bir ara gırdın topiğede yazdım.. ama sana ulaşamadım, bilgine kusum..

Ah canııım, kusura bakma birtanem ya, bilsem açmaz mıyım:1shok:Bu ara cep telefonuyla pek aram yok. El bombası gibi görünüyor gözümeO yüzden zorunlu haller dışında açık bir şekilde koymuyorum çantama. O zamanlara denk gelmişsindir. Merak mı etmiştin, başka birşey mi vardı tatlım?

canim o yastik icin buyuk kipanin cocuk anne bolumune bi bakin belki bulabilirsiniz,burda carrefurda var, ayrica mothercare de falan da bulunabilir,sadece hamileyken degil emzirirkende bebgi esteklemek icin cok rahat oluyormus, bana bikac hamile arkadasim tavsiye etmisti, ilerleyen aylarda uyurken, ebek doguncada emziriken cok rahat etmisler..
resmini bulabilirsem internetten ekliyim..hah buldum, hatta bebegi bile koyabiliyorsun resimdeki gibi...

Yatakta donerken ornegin sirtustu yatiyorsun ve yan donerek kalkicaksin, yattigin poziyonde iki dizin kivrik, donecegin tarafin karsiindaki dizini obur dizinin ustune atiyorsun bacak bacak ustu gibi, yine donecegin tarafa karsi kolunu vucuduna 90 dreec aciyorsun ve kolunu karsitarafa yonlendiriyorsunayni anda vucudunda donmek istedigin tarafa guc harcamadan dizlerinden destek alarak donuyor..bilmem tarif edebildimmi..yan donuncede, kolundan guc alip yavasca kalkiyorsun..

ayakya ve oturur pozisyonda uzun sure kalicaksan, hani ordek durusu vardir ya ayaklar disa bakar, onun tam tersini yapiyorsun, yani ayaklarin va bacaklarin seni zorlamiycak sekilde iceri bakicakmis, yani bacaklari ve ayaklari disa acarak oturmiycaz yada ayakta durmiycaz, arkamizi yastikla destekliycez..

haftaya ctsi yine gidicem, her ogrendigimi yazarim, ama onemli olan doguma yakin ogreneceklerim ve dogum sonrasi egzersizleri, onlari da paylasirim:))

burcucum tahmin ettim annenden dolayı giremediğini :) özledik kıs..

norra sağol canım. demek sizin de aynsı oluyor.

evrim, bilsem sana da hadi derdim. Biz onur'la semt garajının oradaki outletlere girdik, kendimize bir şeyler aldık... Sonra kipaya gidip börek alıp, kipanın içinde yedik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…