2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Yaf hastasın, sesını duyayım dedım ama basarılı olamadım :)))

Saol kuzum paylasımların ıcın.. emzırme yastıgını bende muhakkak alıcam, polar la oldukca rahat ettıgım ıcın yastıgı almakta acele etmedım, ona da bakınmaya baslayayım.

Neaaaaaaa :1shok: bensis kipada börek mi yedinis, hem de içinde gezine gezineeee... bensis :mymeka:

doğum günün kutlu olsun canım.kızın eşin ve daha olacak olan çocuklrınla nice yıllara
ayy kızlar benım bebgım artık hep kıpır kıpır.cok sert degıl tekmelerı ama anlıyorum bebegımın oldugunu.sizde durumlar nasıl,artık herkez hissediyormu?

ilerki haftalarda tamamiyle anlayacaksın bebek hareketlerini.daha şiddetli olacak hareketler.şiddetinden bazen canım yanıyor.ama bu bile daha ilerki aylar için hafifmiş.

aklına hiç kötü şeyler getirme canım.ben geçen hafta 4 gün hareket etmedi diye doktora gittim bebeğim gayet iyiydi.üstelik ben şuan 24.haftama giriyorum.dün mesela akşama kadar hareket etmedi.endişelenmedim akşam baktım kıpırdıyor.ayakta yürürken yürüyüş yaparkende hareketlerini hissediyorum artık

kızlar selam.doktordan geldim hemen geçmişi okumaya ve cevap yazmaya başladım ayrıntılar az sonra

Yaf hastasın, sesını duyayım dedım ama basarılı olamadım :)))

Ah yavrııım:asigimüşünmen yeter evrişim. Daha iyiyim çok şükür. Bir burun tıkanıklığım kaldı. Aklında olsun, çok acil durumlarda benim numaramın bir altı eşimin numarası. Adı Semih. Onu arayabilirsin. Başka hattım yok zaten. Öptüm canım

Tazem bir de bana sor:çok üzgünüm:Hadi siz birbirinizle muhabbet ediyorsunuz. Ben sizi nasıl özledim bir bilseniz:1rolleyes:

minik kelebek benide eklediğin için tesekkür ederim listeye ama benim oğlum olacak düzeltebilirsen sevinirim eline saglık

bugün doktora gittik.kontrolüm vardı.doktorumuz önce ölçümleri aldı.ölçümlerin ortalamasını aldı.ortalamaya göre haftamız 22+6.yarın 24.haftaya giriyorum kızlar
bebişim 551 gr olmuş kızlar daha sonra doktor ayrıntılı olarak organlarını inceledi.kalp yapısına mesaneye akciğer karaciğer mide tüm iç organlarına baktı çok şükür her şeyi iyi dedi.testislerine bile baktı inmemiş testis sorunu varmı diye öyle bi sorun yok dedi.parmaklarını saydı el ve ayaklarda eksik fazla değil dedi.dudağına baktı yarıklık varmı diye öyle bi durumda yok dedi.burun yapısını inceledi.sorun yoktu.bacaklarına baktı içe dönüklük varmı diye ordada sorun çıkmadı.kalbini dinledi atışları çok iyi ddi.bebek gayet sağlıklı dedi.ayrıntılı ultrasonı sorunsuz atlattık kızlar çok şükür.sadece tek bi şey canımı sıktı.bi şey var dedi doktor oğlum kordonunu boynuna almış arkadan atkı gibi.şu an bi sorun sıkıntı yaratmaz dedi ilerki aylarda takip edeceğiz dedi.kafam ona takıldı.çıkarken tekrar sordum kordon sorun yaratırmı diye korkma bi sıkıntı yok yaratmıyor ilerki aylarda yaratırmı diye takip edeceğiz sadece dedi.inşallh bi sıkıntıyla karşılaşmayız kızlar ama ben yinede tedirgin oldum.ama doktorum rahattı yani.şeker testi için 50 gr glikoz alıp kan verdim.pazartesi sonucu alacağım.inşallh sorunsuz onuda atlatırız.bebeğim kıpır kıpırdı.çok hareketliydi.4 boyutlu ile görüntü almaya çalıştı ama hep yüzünü eliyle kapatıyor yüzünü dönüyordu sadece bi defa yandan profilini zar zor yakalayıp bize verdi.bu arada inanamadım ama şimdiye kadar 9 kilo almışım .20 ile tamamlarsam şükredeceğim.benden bu kadar kızlar.

kayra
sen şuan tam kaç haftalıksın canım.doğum tarihim için 20 temmuz 30 temmuz arası dedi.daha önce sınır 25 temmuzdu şimdi 20 temmuza çekti

canım öncelikle gözün aydın.allahım tamamına erdirsin.valla ben 22+5 biliyorum.ama her gittiğimde değişiyor.bpd ölçümüne göre baz alınır dedi oda önde çıkıyor.banada normal şartlarda 20/25 temmuz dedi ama 25 temmuz daha kesin dedi.tabii kuzum beklerse....

bpd ye göre 23+4 günlük canım.sonra tüm ölçümlerin ortalamasını aldı.bende bpd olarak biliyorum.

ya bir de şunu soylemek istiyorum:
bu forumda dikkat ettim de ne kadar güzel herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor,yeni dostluklar yeni arkadaşlıklar....

bellimi olur tüm ağustos anneleri bir yerde buluşup görüşürüz negüzel olur..
çok sevdim sizleri....
:içelim:

burkocum bende kemeraltına gidicektim ama benim fındıgı kütüphaneye götürdüm gezdirdim bornovada sonra metroyla gidicektik ama fındık yordu beni eve zor attık kendimizi demekki belki karşılaşıcaktık belkide bende hamile pantalonu almayı düşünüyorum gerçi 2 tane ile idare ediyorum ama ilerleyen günleride düşünmeliyim bornovada bir yerde güzel taytlar vardı denedim ama nerde mal mülk otaya çıktı yakıştıramadım kendime

helin hoşgeldiniz bebişinle birlikte :) oh ne güzel.. her şey yolundaymış. Kordon olayını da kafana takma, biliyorsun, doğuma kadar milyon defa pozisyon değiştirecekler. Bır şey olacağını sanmam. Çok sevindim arkadaşım a.s

minik kelebek benide eklediğin için tesekkür ederim listeye ama benim oğlum olacak düzeltebilirsen sevinirim eline saglık

Ay ayayay Sparta annem benim.. hayırlı ugurlu olsun canım cicim.

Maşallah, maşallah, maşallah... Çok sevindim her seyin yolunda olmasına, gözün aydın kuzum. Kordon konusunda doktorun dert etme dıyorsa etme, muhakkak vardır bir bildiği.

Canım çok saol.aslında haklısın sürekli pozisyon değiştiriyorlar.belki bi dahaki gidişimde farklı pızisyonda bulacağım

Maşallah, maşallah, maşallah... Çok sevindim her seyin yolunda olmasına, gözün aydın kuzum. Kordon konusunda doktorun dert etme dıyorsa etme, muhakkak vardır bir bildiği.[/QUOTE]

evriş
çok teşekkürler canım.netten baktım korkulacak bi şey yokmuş.hatta kordon dolansa dahi bazen üç kez dolanabiliyormuş sorun değilmiş.bi çok bebek kordonu dolanmış doğabiliyormuş.sorun doğum esnaındaki buda normal doğumda kordonun zedelenmesi ve düğümlenmesiymiş.o zaman bebek oksijensiz kalıyormuş.kordon kendini kurtaran besin ve oksijen alımını her koşulda sağlamaya çalışan bi yapıdaymış.okuyunca rahatladım açıkcası.doktorumun rahatlığıda etkili oldu aslında biraz rahatlamaya.şeker testimde iyi çıkarsa iyice rahatlayacağım

helincim cok sevindim bebisinin iyi olmasina, ay bir ben mi kaldim detayliya girmeyen, herkes guzel haberlerle geliyor, darisi basima insallah...

Günaydın herkese,

Helincim maaşallah bebeğine... Her şey yolunda çıkmış. Gözün aydın canım. Darısı bizim başımıza inşallah. Herkes güzel haberlerle gelsin...

Bence de kordon konusunda problem olmass die düşündüm ben de.. Hatta daha önceleri de aklıma geliyordu. Sonuçta bebişler kordondan oksijen ve besin alıyor. Kordonun boynuna dolanmasıyla oksijensiz kalması imkansız. Sanırım senin dediğin gibi Helin, kordon zedelenmesi ve ya düğümlenmesi tehlikeli... Allah kimseye göstermesin...

helincim cok sevindim bebisinin iyi olmasina, ay bir ben mi kaldim detayliya girmeyen, herkes guzel haberlerle geliyor, darisi basima insallah...

Ben de varım ben deeee. 4 Nisanda giricem inşallah...hihoyyythihoyyyt Off ama beni bir korku sardı.:Saruboceq::Saruboceq: ınşallah herşey yolunda çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…