selam arkadaşlar bende ağustos annesi olucam inşallah şuan 5,5 aylık hamileyim cinsiyetini henüz öğrenemedim göstermiyor benimki :))))))))))
kizlar dunden beri sanki vucuduma sakinlestirici verilmis gibi, ben surekli siritiyorum, ve hic bisey keyfimi bozmuyor, herkesi opesim var, sevgi tomurcugu gibiyim:))):asigim::1hug:Şeniz:asigim:
slm kızlar ben geldim... ayrıntılıdan.çok şükür herşey yolunda oglum haftasıyla uyumlu..midesi kalbi mesanesi böbrekleri herbişeylerine baktı .vee 1 kilo daha almışım yani hamileliğimden beri aldıgım kilo 2 oldu.. kan uyuşmazlıgı testimide yaptırdım çok şükr bir sorun yok.. annesinin kanından oglum....hihoyyyt sabah aç karnına gittiğim için malum çayda içmedim ve ben tiryaki oldugum için güne çayla başlamassam başım çok agrır..şimdi başım felaket durumdabiraz geçmişi okuyup uyucam...umarım herkes iyidir...
petrikcim benim bebiş iki hafta öncesine kadar hep aşağıdaydı.ve çok ağrı yapıyordu ama bak çıktı yukarı takma kafana.çıkar yukarı ayaklarını kaldır dinlen canım...
Çok biliyo o... daha yenı doktordan gelmıssın, sana akıl mı verıyor, ay ne kızıyorum boyle tıplere.. şapşik kadın, takma kafana yaa.. doktora desen ebe boyle dedı dıye.. adam dıycem e ben ebe kadar olamadım mı gozunuzde dıyecek.. gül geç ya.. bır daha bısı dınlemesınler senden.. talep ederlerse kabul etme, gerek yok de.. düdük makarnasına bak bak yaa!!!
ay valla geçende bir arkadas demisti ebeler felaket tellalı gibi diye. yani dr olmak isteyip olamamıslar falanda boyel dr edalarında fikir one atıp hastaları korkutmak hoslarınamı gidiyor tum ebeler sozlesmis gibi niy eolumsuz olur olmaz laflar ediyorlar bilemiyorum anlamıyorum ama hiç aklına takma. baanda geçen gittigim cinsiyet için gittigim dr bebegin ters duruyor dedi nasi yani dedim kafası yukarda yani dedi. he yani kotu birsey değil dimi dedim yok daha erken doner asagı dedi. e lf mı yani ters bebegin cumleye bak. yani benim kafası yukarda diye terslik var gib ikonusuyor. o yuzden takma sakın sen asıl kontrolunu dr unda yapmıssın zaten oyle birsey olsa dr un soylemezmi. allah allah yaa
bu aarada ben detaylımı acıbadem hast yaptırdım. arda lambert var perinatalog ona yaptırdım. benim asıl gittgim medikal park ta da yapılıyor ssk katılım payı ucreti 190 tl idi en son duymustum arkadaslardan. orda gokmen bey var perinatolog değil ama uzmanlık alanı fetus sagılıgı riskli gebelikler vs diye biliyorum yani isin ehli biri . aklında olsun. onun haricinde kadıkoyde sonomed var orda cektirebilirsin. ama sen avrupa yakasındaydın echomar var sanırım o ralarda. ben sislideki subesinde rahim filmi cektirmistim isinin ehli bir firma orasıda.
ay çok sukur petrik için rahat etmis iste yinede konusman iyi oldu dr la . dunya haddini bilmez insanlarla dolu yaa. insan derki bası aasagıda bu seni rahatsız eder hani yorma kendini dinlen ne sen erken dogum falan lafları ediyorsun. ne kadar basit hamile insanı dusunmeden tedirgin edip korkutmak uzmek yaa. empati yoksunları diyorum yani baska birsey diyemiyorum
ohh maşşalah bebişine,ya ebeye takılma sen,o bebegı asagısda bulunca dınlenmenı tavsıye etmıstır.takılma sen ona.bişe olsa doktorun söylerdı ,keyfını sür
petrik gozun aydin ama ebeye bende sinir oldum, takma oyle kompleksli tipleri, doktordan cok doktorculuk oynuyorlar, hic moralini bozma guzelim, bebek suan cok kucuk, pittik pittik doner o icinde, 1 hafta sonra kafa yerdegistirmis bakmissin...
opucem seni zaten gobusunden, baktim resmine cok tatli olmuss:)muccckkkkk...
slm kızlar ben geldim... ayrıntılıdan.çok şükür herşey yolunda oglum haftasıyla uyumlu..midesi kalbi mesanesi böbrekleri herbişeylerine baktı .vee 1 kilo daha almışım yani hamileliğimden beri aldıgım kilo 2 oldu.. kan uyuşmazlıgı testimide yaptırdım çok şükr bir sorun yok.. annesinin kanından oglum....hihoyyyt sabah aç karnına gittiğim için malum çayda içmedim ve ben tiryaki oldugum için güne çayla başlamassam başım çok agrır..şimdi başım felaket durumdabiraz geçmişi okuyup uyucam...umarım herkes iyidir...
slm kızlar bende 23 haftalık hamleyim pek sık katılamıyorum aranıza fırsat buldukça girebiliyorum...ben çatlak olmasın die kullandınız krem artı yağ felan sürüyo msunuz vs...doktorun önerdigi kremimi kullanıyosunuz yoksa faydasını bildiniz bi ürünümü...
ben lierac kullanıyorum aranızda kul:CüvCüv:lanan var mı acaba...sanki göbek deliğim gerildi bikaç gündür panik oldum...
nazan sen bilirsin ya şu reklamlarda bir bayan yabancı bir ninni söylüyor ya...ben onu celine dion sandım ama değil sanırım.bayanı ve şarkısının adını biliyormusun?
merhaba kızlar yazılanlara bakana kadar uykum geldi yine döktürmüşsünüz .doktırdan güzel haberlerle gelenler tebrikler.
behişye az önce ankarada hangi doktora gidiyorsunuz bölümnde senin batıkent bilgide selçuk beye gittiğini gördüm memnunmusun ya ben kana geçiriiyordum ve acil oraya gittimki doktorumdu kendisi bana ben kanam filan göremiyorum yok dedi bende bi pedi dolduracak kadar geldi dedim dur bidaha bakaılım sonrada kistin var ondan olmuş dedi yakın takibe alıcaz seni ama sonra ne dikkat et ne dinlen nede bişey olursa gel demedi birde ben bebek gitti korkusuyla acil gitmişim adam bana san amniyosentez yapacaz burda yaptırırsan 400 tl o hala onun derdindeki üçlüyede daha 1 ay filan vardı yani sonra ben oarayı bıraktım sen memnunsan ben bunları yaşadım bilgi hastaneside bana 5 dk mesafede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?