2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

selam arkadaşlar bende ağustos annesi olucam inşallah şuan 5,5 aylık hamileyim cinsiyetini henüz öğrenemedim göstermiyor benimki :))))))))))

ninni bebeğime uyusun benim güzel meleğim,
uyusun benim küçük sevgilim
büyüsün bitanem çiçeğim ninni.
uyu koynumda kokunu hissedeyim
minik ellerini tenini seveyim.
iyiki geldin benim bitanem bebeğim ninni.
şarkının sözlerinin bir kısmı.çok sevdim ben...

pinky sen negatif kana mı sahipsin ?kan uyusmazlıgı testi fiks yapılmıyor herkese oyle değilmi ?

benimde esiminde kanları pozitif . oglum benim kanımı almıstı insalah kızımda benimkini alır. esim a+ ben ab+. herkesten alan kan acil durumlarda tabi.

kizlar dunden beri sanki vucuduma sakinlestirici verilmis gibi, ben surekli siritiyorum, ve hic bisey keyfimi bozmuyor, herkesi opesim var, sevgi tomurcugu gibiyim:))):asigim::1hug:Şeniz:asigim:

Maşşalahh de kendine..

Gözün aydın kuzum.. şu sihirli kelimeyi kullanmayalım lütfen.. basınızın tutmasına neden olan seyın adını telaffuz etmeyelım lütfen.. bakın hatırladım sımdı.. ama bak ay sınırlenıyorum.. ay bana bişiler oluyo... elim ayagım boşaldı.. olmuyor ama.. yazmayalım, yapmayalım.. gösünüsün yağını yiyimm annelerimm benneyaptımki

petrikcim benim bebiş iki hafta öncesine kadar hep aşağıdaydı.ve çok ağrı yapıyordu ama bak çıktı yukarı takma kafana.çıkar yukarı ayaklarını kaldır dinlen canım...

ohh maşşalah bebişine,ya ebeye takılma sen,o bebegı asagısda bulunca dınlenmenı tavsıye etmıstır.takılma sen ona.bişe olsa doktorun söylerdı ,keyfını sür

petrik gozun aydin ama ebeye bende sinir oldum, takma oyle kompleksli tipleri, doktordan cok doktorculuk oynuyorlar, hic moralini bozma guzelim, bebek suan cok kucuk, pittik pittik doner o icinde, 1 hafta sonra kafa yerdegistirmis bakmissin...

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler oğlum ve ben iyiyiz, iyiki varsınız çok güzel moral veriyorsunuz a.s. (aşıdan dolayı belkide, biraz halsizlik var o kdar ) 1 ay sonra 2. doz aşı olacak onu olurum daha gitmem sağlık ocağına kalp atışı felanda istemem gereksiz işler düşüncesiz insanlar ays boşuna üzülmüşüm
gördüm ben oğluşumu kıpır kıpır oynuyordu, babamız kameraya bile çekti, tekmelerinide hissediyorum anne ben iyiyim dercesine :)
şimdi ofiste kimse yok biraz dinleneyim gelirim birazdan :CüvCüv:

opucem seni zaten gobusunden, baktim resmine cok tatli olmuss:)muccckkkkk...

aldım öpücüğünü...siz de çok tatlısınız..:)

hadi gözün aydın...güzel bi gün olmuş senin için..iç bakalım ben de içecem az sonaa..mışıl mışıl uyu oğlunu gör rüyanda...

Gülistan gözünaydın canım, bende ayrıntılı ultrason için doktor arıyorum, Nisa hastanesindemi yaptırdım şekercim
bende 63,5 olmuşum 3 haftada 1,5 kilo fazla ama genel olarak iyiymiş :)

slm kızlar bende 23 haftalık hamleyim pek sık katılamıyorum aranıza fırsat buldukça girebiliyorum...ben çatlak olmasın die kullandınız krem artı yağ felan sürüyo msunuz vs...doktorun önerdigi kremimi kullanıyosunuz yoksa faydasını bildiniz bi ürünümü...
ben lierac kullanıyorum aranızda kul:CüvCüv:lanan var mı acaba...sanki göbek deliğim gerildi bikaç gündür panik oldum...

merhaba kızlar yazılanlara bakana kadar uykum geldi yine döktürmüşsünüz .doktırdan güzel haberlerle gelenler tebrikler.
behişye az önce ankarada hangi doktora gidiyorsunuz bölümnde senin batıkent bilgide selçuk beye gittiğini gördüm memnunmusun ya ben kana geçiriiyordum ve acil oraya gittimki doktorumdu kendisi bana ben kanam filan göremiyorum yok dedi bende bi pedi dolduracak kadar geldi dedim dur bidaha bakaılım sonrada kistin var ondan olmuş dedi yakın takibe alıcaz seni ama sonra ne dikkat et ne dinlen nede bişey olursa gel demedi birde ben bebek gitti korkusuyla acil gitmişim adam bana san amniyosentez yapacaz burda yaptırırsan 400 tl o hala onun derdindeki üçlüyede daha 1 ay filan vardı yani sonra ben oarayı bıraktım sen memnunsan ben bunları yaşadım bilgi hastaneside bana 5 dk mesafede

benimde uykum geldi kayra bende uzanacam sonrada akşam annemler gelicek hazırlık yapıcam sanırım bir daha giremem .bu arada oğluma bir sürü cici aldık ilk fırsatta onlarıda ekliyeceğim.

ben elmayağı+badem yağı karışımı kullanıyorum..banyoda da badem yağı içeren bebe yağı sürüyorum tüm vücuduma...faydasını ağustosta görcem:)

nazan sen bilirsin ya şu reklamlarda bir bayan yabancı bir ninni söylüyor ya...ben onu celine dion sandım ama değil sanırım.bayanı ve şarkısının adını biliyormusun?

kayracım benim reklamlarla hiç aram yok, hiç izlemem. ne reklamı? belki rastlarım bu akşam dizi izleyeceğim ya. normalde reklam çıkar çıkmaz biz kanal değiştiririz ama bu akşam izlerim senin için. benim bildiğim bir şarkı var , anne için ninni gibi, çooook güzel COLBIE CAILLART ın CAPRI isimli şarkısı. ben çok beğeniyorum. bi onu dinla bakalım, belki beğenirsin sen de.

geçmişi azcık okudum ama dayanamadım.

evrişcim valla bende muhteşem bir agrı yapıyor o sihirlikelime olmassa... şimdi uyucam geccek..

nesrin cim evet NıSA yaptırdım reyhan hanım .benm bu yıl çalişmadıgım için sigortam işlemiyor 3 aydır falan özel gidiyorum 130 tl...çok ucuk değil.senn ssk ile dahada ucuza gidersin...

esrako canımcım ben o- eşim a+ o yusden bisde uyuşmalık olacagı için yaptırdık ama şükr sorun yok. zaten ilk düşükden sonra hemen bi iğne omustum 2.ci bebek için koruyucuymuş..içim rahattı ama bununla birkez daha ferahladım..kızlar benden bugunluk bu kadar. akşma üstü girerim zaten akşamda romantik ve yorucu bir akşamdı ...hepinisi öptüm iyi d,lekleriniz çin çok saolun...

Evet petrik sinir bozucu bir ebeymiş gerçekten.
Ayrıntılı ultrasona gidince rahatlarsın ben Fehmi Yazıcıoğlu diye bir perinataloga gittim özel muayene 170 tl bu doktor aynı zamanda Süleymaniye Kadın Doğumun klinik şefiymiş netten de araştırırsın, ben memnun kaldım açıkcası. Amniyosentez gerekiyormu falan diye ısrar ettik biz eşimle önermiyorum gerek yok dedi. Benim bildiğim bir de Atıl Yüksel var hamile bir arkadaşımda ona gidiyor. 400 tl idi sanırım özel muayenesi yeri de Nişantaşında onu da araştırısın. İçini ferah tut moral çok önemli bebişlerimiz için :ecrin_bebek:

Kızlar www. ailemiseviyorum.com diye bir site var bebeklerin ismine özel ninniler dinleyip indirebiliyorsunuz bilginize

gozun aydin tatlim, herkes iyi habreler aliyor ne guzel:))acik bi bardak c.yini al hemen , evrisin cani cekmesin diye kodlu yazdim, oh dumani tute tute:))))

valla canım ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana oraya gidiyorum ve de oldukça memnunum. ben bir problem yaşamadım canım. tam aksine ben sormadan herşeyi söyleyen anlatan bi drf yani. bilemiyorum canım ama... benimde böle yani.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…