2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

O ninni sitesini kim tavsiye etmişti? Biraz önce girdim ve Buse'min ninnisini dinledimsenağlamaÇok duygulandım yaaaaaa:ecrin_bebek:

aaa niye ki? valla ben de denize sokmayı düşünüyorum. hele bi 40 ı çıksın. doğğğğğru denize cumburlop....

benim doktorumda herşeye kendi bakıyor ama birde aynı hastane içinde ayrıntılı usg ye gönderdi bizde sözünü tuttuk:uhm: canımşutarafagitti

Televizyonun konuşmaya etkisini dinlemiştim bir uzmandan. Televizyonda önde görüntüler, arkada da onlarla alakasız sesler olduğundan çocuk duyduğu kelime ile yapılan ağız hareketleri arasında bağlantı kuramazmış. Özellikle reklam ve çizgi filmlerde:1shok:O nedenle konuşmayı geciktirirmiş. Konuşmayı tam öğrendikten sonra sınırlı bir şekilde izlemesinde sakınca yokmuş. Çok mantıklı geldi banaCADIARZU

]

Kurban olduğumm... şunu bısımle de paylasır mısın?? Nası oturttun bu uyuma duzenını kızına.. Hadi Deryamm be, paylaş bisimle.. korkulu rüyam benim.. manyak bı cocuk olsun, sabahı aksamı ayırdetmemekte ısrar etsın..

buarada kızlar ben dün çağla aldım. yarısını yedim. yarısını da yaprak dökümünü izlerken yiycem bu akşam. çok mutluyum.
ESRAKO, acaba bakırköye sabahtan mı geçsek? pazarda akşama pek bişey kalmıyor dedi ya kızlar, acaba seninle 10 da mı buluşsak bostancıda? önce pazarı gezer sonra madoya geçeriz. nasıl olur? bakırköye yakın oturan diğer kızlar da gelir pazara belki. ama buluşmadan sonra pazara gidetmenin anlamı kalmayacak eğer güzel mallar seçiliyorsa sabahtan.

aaa niye ki? valla ben de denize sokmayı düşünüyorum. hele bi 40 ı çıksın. doğğğğğru denize cumburlop....

Sende mi Nazan yaaaa ??? Hele hele İstanbulun denisineee,minnacık cocugu.. daa neler yaaa kafamçokkarıştı

Çok mantıklı bence de, saol kuzu paylasımın ıcın.

Kendinizi cok hırpalamayın.. eskısı gibi değilsiniz.. yorulup ta kuzuları büzüştürmeyin yorgunluktan.

aman yok be EVRıŞ, hiç istanbulda denize sokar mıyım kuzumu? belki eylül gibi bizim yazlığa gidersek orda girer. mersinle antalya arasında bir yerdedir bizim yazlık ve suyu da malum ılıktır. üşütmez yani.

akşam uykusunu anlaması için hergün aynı vakitte yatak odasına geçiyorduk kuzumla pijamalarını giydiriyordum sonra karnını doyuruyordum birazda oynatıyırdum bizmki emzikte emdiği için ağzına veriyordum azcık tepiniyor ve uykuya dalıyordu .kızım hasatlanıncaya kadar hiç sallamayada alıştırmamıştım .hep kendisi uyurdu ve en az4 saat uyansın diye bekelredim kısacası herşeyi zamnında yapıyordum gezmeler hariç hep aynı saatlrde aynı şeyler birde uyuduğu yerle oynadığı yer aynı olmasın

Kızın uyuyana kadar sende yanında mı yatıyordum yafrum?? Bu arada tesekkur ederım biizmle paylasıtıgın ıcın. Gercekten cok kıymetlı tecrubeler bunlar.Hastalık demıssın.. oksuruk tıksırık gıbı seyler mı??

İyi bari.. o zaman gelsın de konusurus bunları.. :))) Ay Evrım patıgını cıkarmadım vallahı dersen şaşmam :))))

slm kızlarrrr. baya hızlısınız maşallah geçmişi okumaktan geleceğe gelemedim. ben de ağla ağla ağlaaaaaaa.... doğum fotoğrafçılarına baktım netten kızlarrrrr nasıl güsellerrrr..... nasıl minnpş ayaklarrr minnoş suratlarrr... ilk kucaklaşmalar... ya ben aşık oldum bebeklerreeeee... zaman geçsin artıkk

çok güzel bilgiler canım ya sağal benim en çok istediğim şey sallamadan uyutmak bi tanıdığımın bebeğinde denedim ayaklarımda sallamayıda çok zor valla
evriş ben atcam şimdi sana irtibat bilgilerimi
bu arada bende denize götürmek istiyorum 40ında antalyada olurum bilmiyorum sokarmıyım bi doktora sorarım ama kendim girerim 40ndan sonra mikrop kapmayız dimi??

ben geldiimm diyeceğim ama sanırım topikte kimse yokkksenağlama

merhaba kızlar bebişlerin cicileri adresini yazar mısınız bulamıyorumda kafamçokkarıştı ben. tesekkürler

evet o şarkı.bu şekilde yazınca çıkmıyor.kim sölüyor bilen varmı?babycim nasıl arayacağım onu.?

benimde uykum geldi kayra bende uzanacam sonrada akşam annemler gelicek hazırlık yapıcam sanırım bir daha giremem .bu arada oğluma bir sürü cici aldık ilk fırsatta onlarıda ekliyeceğim.

kolay gelsin.benim bugün ve yarın dizi akşamım...çok yorma kendini canım...

tamam güzelim sağol.sen yabancı müziklerden bahsedince bilirsin diye düşündüm.inşallah sana denk gelirde öğrenirim çok güzel çok sevimli bir şarkı...

Kızlar www. ailemiseviyorum.com diye bir site var bebeklerin ismine özel ninniler dinleyip indirebiliyorsunuz bilginize

evet ben aylar önce indirmiştim.

kızlar ya aslı güngör ninni süper bi parça resmen ağladım yani

değilmi bende çok beğendim.

neler çektik biz baş aşağı meselesinden dolayı.allahım nasıl ağrılardı onlar ya?

canım benim doktorum herşeyi kendi ölçüyor her gittiğimde.en az yarım saat sürüyor.ve dört çıktı veriyor.ama oda detaylıya yönlendirdi.başaka doktor baktı yani detaylıda.

kızlar şeker yüklemesiyle detaylıya paramı veriyorsunuz?şaka gibi ya.ben hiç vermedim sevk halletti hepsini...şehirden şehire farklımı bu ya?resmen soyuyorlar adamı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…