Esram.. derinin cinsine cok güldüm... çok düşündün mü annem sen bunu :)))) Kırık annem benım.. ayrıca sen bu cocugu bu yaz denize sok.. ben bilirim sana yapacagımı.. ay kırdın mı sen kafayı kadın.. lokma akdar cocuk denizin içindee -tatlicadiarzu-
ya bişey diycem...herkesin dr.u ayrıntılı için başka birilerine yönlendiriyo..extradan...ama benim dr.um herşeyine kendisi bakıyo...ve başka birilerine yönlendirmiyo...kadın hastalıkları ve doğum uzmanı kendisi..(opr.dr.)
merak ettim sizin düzenli gittiğiniz dr.larınız herbişeyini ölçmüyomu?
ya da şöyle diyim ayrıntılı için gittiğiniz dr.lar neleri ölçüyor?
televizyona pek engel olabileceğinizi sanmıyorum ama bakalım gelecek neler gösterecek benim kızım çok düzenli bir çocuktu akşam 21.00 da uyurdu yavrum hemde üç ayını doldurduk bu düzeni oturttuk.ama tv siz olmuyor en azından banyoya gireceksin ve yanlızsın tv bebeği oyalıyor gerçekten ama herşeyi izletmedim ben tek oyalansında diye dikkat ettim çok erken konuştu benim kızım ve çok düzgün konuştu gerçi doğduğu günden yaptığım herşeyi anlatıyordum çabuk dillendi zekasına gelince bu engellenmiş haliyse o azamn yanmıştık biz desene maşallah melek kızıma
aaa niye ki? valla ben de denize sokmayı düşünüyorum. hele bi 40 ı çıksın. doğğğğğru denize cumburlop....
Televizyonun konuşmaya etkisini dinlemiştim bir uzmandan. Televizyonda önde görüntüler, arkada da onlarla alakasız sesler olduğundan çocuk duyduğu kelime ile yapılan ağız hareketleri arasında bağlantı kuramazmış. Özellikle reklam ve çizgi filmlerde:1shok:O nedenle konuşmayı geciktirirmiş. Konuşmayı tam öğrendikten sonra sınırlı bir şekilde izlemesinde sakınca yokmuş. Çok mantıklı geldi banaCADIARZU
buarada kızlar ben dün çağla aldım. yarısını yedim. yarısını da yaprak dökümünü izlerken yiycem bu akşam. çok mutluyum.
ESRAKO, acaba bakırköye sabahtan mı geçsek? pazarda akşama pek bişey kalmıyor dedi ya kızlar, acaba seninle 10 da mı buluşsak bostancıda? önce pazarı gezer sonra madoya geçeriz. nasıl olur? bakırköye yakın oturan diğer kızlar da gelir pazara belki. ama buluşmadan sonra pazara gidetmenin anlamı kalmayacak eğer güzel mallar seçiliyorsa sabahtan.
]
Kurban olduğumm... şunu bısımle de paylasır mısın?? Nası oturttun bu uyuma duzenını kızına.. Hadi Deryamm be, paylaş bisimle.. korkulu rüyam benim.. manyak bı cocuk olsun, sabahı aksamı ayırdetmemekte ısrar etsın..
akşam uykusunu anlaması için hergün aynı vakitte yatak odasına geçiyorduk kuzumla pijamalarını giydiriyordum sonra karnını doyuruyordum birazda oynatıyırdum bizmki emzikte emdiği için ağzına veriyordum azcık tepiniyor ve uykuya dalıyordu .kızım hasatlanıncaya kadar hiç sallamayada alıştırmamıştım .hep kendisi uyurdu ve en az4 saat uyansın diye bekelredim kısacası herşeyi zamnında yapıyordum gezmeler hariç hep aynı saatlrde aynı şeyler birde uyuduğu yerle oynadığı yer aynı olmasın
aman yok be EVRİŞ, hiç istanbulda denize sokar mıyım kuzumu? belki eylül gibi bizim yazlığa gidersek orda girer. mersinle antalya arasında bir yerdedir bizim yazlık ve suyu da malum ılıktır. üşütmez yani.
çok güzel bilgiler canım ya sağal benim en çok istediğim şey sallamadan uyutmak bi tanıdığımın bebeğinde denedim ayaklarımda sallamayıda çok zor vallaakşam uykusunu anlaması için hergün aynı vakitte yatak odasına geçiyorduk kuzumla pijamalarını giydiriyordum sonra karnını doyuruyordum birazda oynatıyırdum bizmki emzikte emdiği için ağzına veriyordum azcık tepiniyor ve uykuya dalıyordu .kızım hasatlanıncaya kadar hiç sallamayada alıştırmamıştım .hep kendisi uyurdu ve en az4 saat uyansın diye bekelredim kısacası herşeyi zamnında yapıyordum gezmeler hariç hep aynı saatlrde aynı şeyler birde uyuduğu yerle oynadığı yer aynı olmasın
kayram norram o reklam lenovo reklamı laptop yani. ....baby dont you cry mom is
nay nay nay .....
bebek aglıoda babası laptopta annesinin videosunu gosterio ya o reklam. bende bayılıorum hem o bebise hem reklama hemde muzigine..
norramm sunun sırrını bana versene bense patlamaya hazır bomba gibiyim :))
petrik allahın gerizekaaa ebesini takmadıgın ii olms sekerim herkes herseyi ne cok bilio ya
benimde uykum geldi kayra bende uzanacam sonrada akşam annemler gelicek hazırlık yapıcam sanırım bir daha giremem .bu arada oğluma bir sürü cici aldık ilk fırsatta onlarıda ekliyeceğim.
kayracım benim reklamlarla hiç aram yok, hiç izlemem. ne reklamı? belki rastlarım bu akşam dizi izleyeceğim ya. normalde reklam çıkar çıkmaz biz kanal değiştiririz ama bu akşam izlerim senin için. benim bildiğim bir şarkı var , anne için ninni gibi, çooook güzel COLBIE CAILLART ın CAPRI isimli şarkısı. ben çok beğeniyorum. bi onu dinla bakalım, belki beğenirsin sen de.
Kızlar www. ailemiseviyorum.com diye bir site var bebeklerin ismine özel ninniler dinleyip indirebiliyorsunuz bilginize
kızlar ya aslı güngör ninni süper bi parça resmen ağladım yani
petrik benimde iki hafta önce başı aşağıdaydı sağ kasığıma dayalı ve çok zor yürüyordum ama dünkü kontrolde başı yukarı dönmüş bana doktor iki hafta önce böyle bi tehlikeden bahsetmemişti hatta olsa söylerler canım.boş boğaz insanları boşver doktoruna bak sen
ya bişey diycem...herkesin dr.u ayrıntılı için başka birilerine yönlendiriyo..extradan...ama benim dr.um herşeyine kendisi bakıyo...ve başka birilerine yönlendirmiyo...kadın hastalıkları ve doğum uzmanı kendisi..(opr.dr.)
merak ettim sizin düzenli gittiğiniz dr.larınız herbişeyini ölçmüyomu?
ya da şöyle diyim ayrıntılı için gittiğiniz dr.lar neleri ölçüyor?
BURdan bakabilrsin cnm http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...009-agustos-bebislerinin-cicileri-burada.htmlmerhaba kızlar bebişlerin cicileri adresini yazar mısınız bulamıyorumda kafamçokkarıştı ben. tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?