yok be şekerim nerde günler alabiliyormuş duruşlarını değiştirmeleri el kol hareketleri kolay bedenleri bizim düşündüğümüz gibi kolay yer değiştirmiyormuş ben 3-4 gün uzandım kıpırdamadan gittiğimde aynı bıraktığım gibi duruyodu sıpam rahim azğsında başaşağı doktor o öyle mutlu sende mutlu ol dedi ya aaaa
Sabah randevum vardı, oğluşum gayet sağlıklı kıpır kıpırdı yavrum büyümüşSAT'la uyumlu herşey yolunda kafası aşağıdaydı profil resmi alamadık, olsun ayrıntılı ultrasonda alırız,
dr. tetenoz aşızı zamanı geldi bu haftalarda yaptırmalısın dedi, hastaneden çıkınca sağlık ocağına gittik aşımızı olduk şuan ağrım yok ama çok halsiz ve uykusuzum aşıyla ilgisi varmı bilmem,
ebenin yanına gidene kadar herşey gayet güzeldi keyfimde yerinde, ebe kalp atışlarını dinleyelim dedi, sonra bebeğin çok aşağıda 2 gün dinlen yoksa doğum kanalına girer erken doğum olur dedi moralimi bozduklava: yeni doktordan geliyorum yarım saat bile olmadı bi problem olsa söylerdi dedim ama yine yanı şeyi söyledi felaket tellalı gibi sinirlendirdi
doktorumu arayıp sorsammı acaba ? püüff
ayrıntılı ultrason ethicada yokmuş 6 doktor ismi verdi bunlardan birinde yaptır dedi, hepside üniv. hastanesinde çalışan doktorlar nasıl randevu bulabilirmiyim bilmiyorum, ayrıntılı ultrason yapanlar siz nerede yaptırdınız ?
evet canım zaten ayak bılegı normal insanların bıle oturdugu zaman yada cok ayakta kaldıgı zaman şişiyor illakı.ama önemlı olan uyandıgında elın yüzün gözün şişmesi ve tabı ayaklarının.ama şükür hiçbirimizde ciddi şişmeler yokayak bilek sismesi baska el yuz goz sismesi baska tabi ona dikkat etmeliyiz hepimiz kesinlikle
[Evet canım yaa.. 3. hamileliğimiş..Allahım evlat acısıyla sınamasın, test etmesin kimseyi, çok zor.. Bende okuyunca baya panikledim, bikaç gündür ellerim şişio özellikle.. ama öle abartı değil.. yüzüğü çıkarınca farkediyorum.. Ama anlattığına göre daha belirgin olması lazım, belirtiler demek ki baya kuvvetli oluyor.. Allahım korusun, şeker çıkmasın diye dua ederken bide bunu okuyunca korktum sabah sabah.. Sen nasıl oldun canım yaa, geçmedi mi öksürüğün hala? Bahar da hava değişiminden hasta olmak daha da kolaylaşıyor.. Dikkat edelim hepimiz.. Acil şifalar sana da kelebeğim..
canım parmagında yüzük varsa şişmesi cok normal ben 3 ay oldu alyansımı falan cıkardım.cok gerekmedıkcede yüzük takmıyorum.zaten hepimiz illakı şişcez hamılelık yanı cok normal bi durum ama aşırısı ve artı tansıyonun süreklı14 ve üzerinde olması sanırım önemlı olan tuzlu yemedıgın halde
yok canım benım tansıyonda herhangı bı sorun yok,cok şükür 11_7 falan hep.iyi yanı.Merhaba herkese.
Takoz pc sorun çıkarıyo 2-3 sayfa bile geriye gidemedim
Minik Kelebek geçmiş olsun canım düzene girer elbet tansiyonun
Herkes iyidir umarım.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ohh maşşalah kuzuna.cok sevındım,bend cuma görcem bebegımı inşallahbizde geldik doktordan herşey çok güzel gelişimide çok iyi dedi doktor:teytey: en önemlisi amniyotik bant yok olmuş yani artık öyle bişey yok:Saruboceq::lepi::sm_cool: kuzumun başıda yukarı dönmüş zaten bu gün çok rahattım ağrısız sızısız dolaştım :sm_cool:tetanoz aşısını sordum geçen sen haziranda vurulduğum için gerek yokmuş yani ondan sıyırdık .şeker yüklemem yapıldı ama sonucu almayı bekleyemedik kociş göreve gitti .yarın öğrenebileceğim .sadece 1 kilo almışım doktor kilon çok iyi dedi toplam 10 kilodayım şuan yani.:dance:
gelelim tosunuma boyumuzu öğrenemedik ama 778gr olmuşuz.her hafta başımız sata göre ileri bacaklarımız tam satla uyumluydu bu hafta hepsi eşitlenmiş tam 24+4 olmuşuz:teytey: bizden bukadar teyzeleri.kaydirigubbakcemile3
hihoyyyt ohh bugunhep güzel haberler var.maşşalah kuzuna,teomanın bangır bangır gelıyoKIZLARRR doktordan geldim, ancak girebildim nete..
vee benimde oglusum oluyorrr, pipisini cok net gorduk, resmini bile verdi:)) hersey cok yolundaymis, 25 cm, 400gr:)) 21 hafta 3 gunluk kuzum:)) Teoman'im geliyor....
hayırlı olsun canım kızın.ohh prensesıme bı arkadas daha cıktıArkadaşlar az önce öğrendik KIZIMMM olacakmış.. hihoyyyt Çok sağlıklı bir kızım var maaşallah.. Elleri hep saçında sanırım süslü bir kızı olacak (annesi gibi :))))) yerimseniben
Erkeklerin arasında nadir kız galiba benimki....
Sabah randevum vardı, oğluşum gayet sağlıklı kıpır kıpırdı yavrum büyümüşSAT'la uyumlu herşey yolunda kafası aşağıdaydı profil resmi alamadık, olsun ayrıntılı ultrasonda alırız,
dr. tetenoz aşızı zamanı geldi bu haftalarda yaptırmalısın dedi, hastaneden çıkınca sağlık ocağına gittik aşımızı olduk şuan ağrım yok ama çok halsiz ve uykusuzum aşıyla ilgisi varmı bilmem,
ebenin yanına gidene kadar herşey gayet güzeldi keyfimde yerinde, ebe kalp atışlarını dinleyelim dedi, sonra bebeğin çok aşağıda 2 gün dinlen yoksa doğum kanalına girer erken doğum olur dedi moralimi bozduklava: yeni doktordan geliyorum yarım saat bile olmadı bi problem olsa söylerdi dedim ama yine yanı şeyi söyledi felaket tellalı gibi sinirlendirdi
doktorumu arayıp sorsammı acaba ? püüff
ayrıntılı ultrason ethicada yokmuş 6 doktor ismi verdi bunlardan birinde yaptır dedi, hepside üniv. hastanesinde çalışan doktorlar nasıl randevu bulabilirmiyim bilmiyorum, ayrıntılı ultrason yapanlar siz nerede yaptırdınız ?
kızlar bu odayı çok beğendik bunu alırsak bizde duvar kağıdı yaptıracağız ama bizim bebek odamızda yük dolabımız var kahve tonlarda :uhm::uhm:yoksa kahve tonlardamı bişi alsak çalışma masamızda var kahverengi
esracım ilk bebeğimi 27 haftada kaybettim malesef.o yüzden çok zor günler geçiriyorum.bu korku varya tüketti...
kızlar celine dionun şarkısının adı neydi?hani şu bebişler için olanı
hangi reklam kayra?
ya sabah çıktı ama şimdi hatırlamıyorum.güzel sesli bir bayan.nurdan onu indirdim ama bu şarkı çok güzel.
kizlar dunden beri sanki vucuduma sakinlestirici verilmis gibi, ben surekli siritiyorum, ve hic bisey keyfimi bozmuyor, herkesi opesim var, sevgi tomurcugu gibiyim:))):asigim::1hug:Şeniz:asigim:
beni de ööpp..naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?