2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

oh ne güzel işte onlar mutlu biz mutlu..oradan daha rahat daha mutlu bir yer var mı be..

ay valla geçende bir arkadas demisti ebeler felaket tellalı gibi diye. yani dr olmak isteyip olamamıslar falanda boyel dr edalarında fikir one atıp hastaları korkutmak hoslarınamı gidiyor tum ebeler sozlesmis gibi niy eolumsuz olur olmaz laflar ediyorlar bilemiyorum anlamıyorum ama hiç aklına takma. baanda geçen gittigim cinsiyet için gittigim dr bebegin ters duruyor dedi nasi yani dedim kafası yukarda yani dedi. he yani kotu birsey değil dimi dedim yok daha erken doner asagı dedi. e lf mı yani ters bebegin cumleye bak. yani benim kafası yukarda diye terslik var gib ikonusuyor. o yuzden takma sakın sen asıl kontrolunu dr unda yapmıssın zaten oyle birsey olsa dr un soylemezmi. allah allah yaa

bu aarada ben detaylımı acıbadem hast yaptırdım. arda lambert var perinatalog ona yaptırdım. benim asıl gittgim medikal park ta da yapılıyor ssk katılım payı ucreti 190 tl idi en son duymustum arkadaslardan. orda gokmen bey var perinatolog değil ama uzmanlık alanı fetus sagılıgı riskli gebelikler vs diye biliyorum yani isin ehli biri . aklında olsun. onun haricinde kadıkoyde sonomed var orda cektirebilirsin. ama sen avrupa yakasındaydın echomar var sanırım o ralarda. ben sislideki subesinde rahim filmi cektirmistim isinin ehli bir firma orasıda.

ay çok sukur petrik için rahat etmis iste yinede konusman iyi oldu dr la . dunya haddini bilmez insanlarla dolu yaa. insan derki bası aasagıda bu seni rahatsız eder hani yorma kendini dinlen ne sen erken dogum falan lafları ediyorsun. ne kadar basit hamile insanı dusunmeden tedirgin edip korkutmak uzmek yaa. empati yoksunları diyorum yani baska birsey diyemiyorum

ayak bilek sismesi baska el yuz goz sismesi baska tabi ona dikkat etmeliyiz hepimiz kesinlikle
evet canım zaten ayak bılegı normal insanların bıle oturdugu zaman yada cok ayakta kaldıgı zaman şişiyor illakı.ama önemlı olan uyandıgında elın yüzün gözün şişmesi ve tabı ayaklarının.ama şükür hiçbirimizde ciddi şişmeler yok

Merhaba herkese.
Takoz pc sorun çıkarıyo 2-3 sayfa bile geriye gidemedim
Minik Kelebek geçmiş olsun canım düzene girer elbet tansiyonun
Herkes iyidir umarım.
yok canım benım tansıyonda herhangı bı sorun yok,cok şükür 11_7 falan hep.iyi yanı.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt ohh maşşalah kuzuna.cok sevındım,bend cuma görcem bebegımı inşallah
KIZLARRR doktordan geldim, ancak girebildim nete..
vee benimde oglusum oluyorrr, pipisini cok net gorduk, resmini bile verdi:)) hersey cok yolundaymis, 25 cm, 400gr:)) 21 hafta 3 gunluk kuzum:)) Teoman'im geliyor....
hihoyyyt ohh bugunhep güzel haberler var.maşşalah kuzuna,teomanın bangır bangır gelıyo
hayırlı olsun canım kızın.ohh prensesıme bı arkadas daha cıktı

ohh maşşalah bebişine,ya ebeye takılma sen,o bebegı asagısda bulunca dınlenmenı tavsıye etmıstır.takılma sen ona.bişe olsa doktorun söylerdı ,keyfını sür

e dolabı da boya, ya da kapla kağıtla. çok hoş desenli kağıtlar var, onlarla kaplayabilirsin. o dolap yüzünden istediğin renkten mahrum olma bence.

esracım ilk bebeğimi 27 haftada kaybettim malesef.o yüzden çok zor günler geçiriyorum.bu korku varya tüketti...

çok üzücü bir durum. ama ben inanıyorum ki bu kez bebeğin sağ salim gelecek kollarına annesi....

slm kızlar..nasılsınız..geçmişi okuyamadım çok ilerlemiş..umarım herkes iyidir...pazartesi günkü doktor kontrolünmüz iyi çıktı allahıma şükürler olsun..suyumun normalin alt sınırında olduğunu ama şu an için problem teşkil etmediğini ilerikii dönemlerdede bi sorun çıkarıcağını düşünmediğini söyledi perinatolog.bebeğimin tüm organlşarı gayet normalmiş...nasıl rahatladım anlatamam..yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum..hemen çıkmam lazım bu ara pek giremiyorum nete...hepiniz kendinize iyi bakın....

inşallah nazancım.hepimizin kollarına yavrularımız zamanında sağlıkla gelsinler...

nazan sen bilirsin ya şu reklamlarda bir bayan yabancı bir ninni söylüyor ya...ben onu celine dion sandım ama değil sanırım.bayanı ve şarkısının adını biliyormusun?

petrik gozun aydin ama ebeye bende sinir oldum, takma oyle kompleksli tipleri, doktordan cok doktorculuk oynuyorlar, hic moralini bozma guzelim, bebek suan cok kucuk, pittik pittik doner o icinde, 1 hafta sonra kafa yerdegistirmis bakmissin...

kizlar dunden beri sanki vucuduma sakinlestirici verilmis gibi, ben surekli siritiyorum, ve hic bisey keyfimi bozmuyor, herkesi opesim var, sevgi tomurcugu gibiyim:))):asigim::1hug:Şeniz:asigim:

kızlar aslı güngörün ninni parçasını dinleyin mutlaka.ben şimdi indirdim.kuzum coştu..çok sevdi...

slm kızlar ben geldim... ayrıntılıdan.çok şükür herşey yolunda oglum haftasıyla uyumlu..midesi kalbi mesanesi böbrekleri herbişeylerine baktı .vee 1 kilo daha almışım yani hamileliğimden beri aldıgım kilo 2 oldu.. kan uyuşmazlıgı testimide yaptırdım çok şükr bir sorun yok.. annesinin kanından oglum....hihoyyyt sabah aç karnına gittiğim için malum çayda içmedim ve ben tiryaki oldugum için güne çayla başlamassam başım çok agrır..şimdi başım felaket durumdabiraz geçmişi okuyup uyucam...umarım herkes iyidir...

ya aslı gungorun full albumunu aksam indirdim ama henuz dinleyemedim ninniyi gordum yarın aksam dinlerim dedim geç ti bakamadan yattım. bu aksam mutlaka dinleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…