canım malatyadayım ben.burada bir mağazadan aldım.140 tl.ama çok şirin gelince eklerim resmini fikir olur...ellerinde yoktu mağazadakide kusurluymuş sipariş ettiler...
valla süper olur ben park yatak almak istemiyorum ama katlanıp taşınabilmesi büyük avantaj fiyatıda iyi
kızlar celine dionun şarkısının adı neydi?hani şu bebişler için olanı
canım ama bunda 7 ay yatabiliyor sadece...yani çokta avantajlı değil.
gözünaydın Nora maşallah oğluşuna, biz tahmin etmiştik :)) mutlulugun daim olsunKIZLARRR doktordan geldim, ancak girebildim nete..
vee benimde oglusum oluyorrr, pipisini cok net gorduk, resmini bile verdi:)) hersey cok yolundaymis, 25 cm, 400gr:)) 21 hafta 3 gunluk kuzum:)) Teoman'im geliyor....
pbinay seninde gözün aydın maşallah prensesineArkadaşlar az önce öğrendik KIZIMMM olacakmış.. hihoyyyt Çok sağlıklı bir kızım var maaşallah.. Elleri hep saçında sanırım süslü bir kızı olacak (annesi gibi :))))) yerimseniben
Erkeklerin arasında nadir kız galiba benimki....
esracım ilk bebeğimi 27 haftada kaybettim malesef.o yüzden çok zor günler geçiriyorum.bu korku varya tüketti...
benimde çok hoşuma gidiyor canım yaa böle geziyorum bazen hiç içime sinmiyor bide bişi soracağım size bebeğiniz doğunca beşik yanınızdamı olacak ayrı odadamı olacak annemler yanında olur her saat uyanacak kalkıp gel git zor olur diolar siz yanınızamı alacaksınız?
Sabah randevum vardı, oğluşum gayet sağlıklı kıpır kıpırdı yavrum büyümüşSAT'la uyumlu herşey yolunda kafası aşağıdaydı profil resmi alamadık, olsun ayrıntılı ultrasonda alırız,
dr. tetenoz aşızı zamanı geldi bu haftalarda yaptırmalısın dedi, hastaneden çıkınca sağlık ocağına gittik aşımızı olduk şuan ağrım yok ama çok halsiz ve uykusuzum aşıyla ilgisi varmı bilmem,
ebenin yanına gidene kadar herşey gayet güzeldi keyfimde yerinde, ebe kalp atışlarını dinleyelim dedi, sonra bebeğin çok aşağıda 2 gün dinlen yoksa doğum kanalına girer erken doğum olur dedi moralimi bozduklava: yeni doktordan geliyorum yarım saat bile olmadı bi problem olsa söylerdi dedim ama yine yanı şeyi söyledi felaket tellalı gibi sinirlendirdi
doktorumu arayıp sorsammı acaba ? püüff
ayrıntılı ultrason ethicada yokmuş 6 doktor ismi verdi bunlardan birinde yaptır dedi, hepside üniv. hastanesinde çalışan doktorlar nasıl randevu bulabilirmiyim bilmiyorum, ayrıntılı ultrason yapanlar siz nerede yaptırdınız ?
Sabah randevum vardı, oğluşum gayet sağlıklı kıpır kıpırdı yavrum büyümüşSAT'la uyumlu herşey yolunda kafası aşağıdaydı profil resmi alamadık, olsun ayrıntılı ultrasonda alırız,
dr. tetenoz aşızı zamanı geldi bu haftalarda yaptırmalısın dedi, hastaneden çıkınca sağlık ocağına gittik aşımızı olduk şuan ağrım yok ama çok halsiz ve uykusuzum aşıyla ilgisi varmı bilmem,
ebenin yanına gidene kadar herşey gayet güzeldi keyfimde yerinde, ebe kalp atışlarını dinleyelim dedi, sonra bebeğin çok aşağıda 2 gün dinlen yoksa doğum kanalına girer erken doğum olur dedi moralimi bozduklava: yeni doktordan geliyorum yarım saat bile olmadı bi problem olsa söylerdi dedim ama yine yanı şeyi söyledi felaket tellalı gibi sinirlendirdi
ayrıntılı ultrason ethicada yokmuş 6 doktor ismi verdi bunlardan birinde yaptır dedi, hepside üniv. hastanesinde çalışan doktorlar nasıl randevu bulabilirmiyim bilmiyorum, ayrıntılı ultrason yapanlar siz nerede yaptırdınız ?
petrik sonuçta ultrasonda daha iyi görülür..ebe bir veriden yola çıkarak öyle konuşmuş gibi geldi bana..her aşağıda duran bebek erken doğacak diye bir şey mi var? doktordan çıkıp oraya gidene kadar çok büyük değişiklik olamaz di mi?
petrik sonuçta ultrasonda daha iyi görülür..ebe bir veriden yola çıkarak öyle konuşmuş gibi geldi bana..her aşağıda duran bebek erken doğacak diye bir şey mi var? doktordan çıkıp oraya gidene kadar çok büyük değişiklik olamaz di mi?
gözün aydın kuzum...daha önce de yazmıştım..şu ebeler gerçekten felaket tellalı..öyle bişey olsa dr.un kesinlikle rapor öneriyorum derdi bence...zaten usg de şüphelendiklerinde vajinal bakarak bebeğin kafasıyla bişeylerin ara mesafesini ölçüyorlar erken doğum riski varmı diye...için rahat etmesi açısından yine de sor bakalım...
petrikcim gözünaydın, bu başaşağı durumunu bir süre kafaya takmış biri olarak diyorum ki doktorlar önemsemiyor bile plasenta aşağıda olursa sıkıntı yaratırmış bu durum bir rahatsızlıkmış ama bebeğin kafası yorgunlukla ya da bilinmeyen başka bir sebeple öyle durabilirmiş dinleneceksin oda yukarı çıkacak zaten sıkılınca bana doktor söyledi bunu oda pişman oldu ama çok geçti biraz kasık ağrısı yapıyor o kadar bende pat diye doğacak diye korktum rahim ağzı doğum kanalı laflarını duyunca o sıralarda çokça ultrasonda gördüğüm için ara sıra yine kafayı koyduğunu hissedebiliyorum genellikle yorgun olduğum zamanlarda sonra balık gibi çıkıyor hissediyorum (ebelerde beni öldürecek:)))) bu arada bugünlerde ben güçlü tepiklerde hissediyorum pat küt diyeklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?