2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım malatyadayım ben.burada bir mağazadan aldım.140 tl.ama çok şirin gelince eklerim resmini fikir olur...ellerinde yoktu mağazadakide kusurluymuş sipariş ettiler...

valla süper olur ben park yatak almak istemiyorum ama katlanıp taşınabilmesi büyük avantaj fiyatıda iyi

kızlar celine dionun şarkısının adı neydi?hani şu bebişler için olanı

kızlar o şarkının adı neydi nasıl ve nerede arayacağım?yardımmmmmmmmm

Selamlar güzel anneler,

KIZLARRR doktordan geldim, ancak girebildim nete..
vee benimde oglusum oluyorrr, pipisini cok net gorduk, resmini bile verdi:)) hersey cok yolundaymis, 25 cm, 400gr:)) 21 hafta 3 gunluk kuzum:)) Teoman'im geliyor....
gözünaydın Nora maşallah oğluşuna, biz tahmin etmiştik :)) mutlulugun daim olsun

pbinay seninde gözün aydın maşallah prensesine

esracım ilk bebeğimi 27 haftada kaybettim malesef.o yüzden çok zor günler geçiriyorum.bu korku varya tüketti...

anladım canım 27. haftada çok erken bir donem değil ama iste kaderde ne varsa o yasanıyor.
28 i neen bekliyorsun peki o donem 28 den sonrası atlatılır vs mi dendi ? bende 30 dan sonra rahat edeceim diy kendi kendime hayaller kuruyorum . allah kucaklarımızda gostersin insalah hepimizinkini saglıkla sıhhatle..

beyaz guzel ama duvarlarıda beyaz boyarsan bembeyaz goz yorar gibi geldi banada. ben duvarları koyuca bir pembe tonuna boyamayı dusunuyorum mobilyayıda kremy ada beyaz almayı dusunuyorum ama renkli bir ikonlar tutma ye rleri vs mutlaka olur bembeyaz istemioyrum.
beaz mobilyanın yada acık renk mobilyanın tozlanma pislenmesi vs olmuyor benim oglumun acık sarı ve acık yesil di beyaza yakın çok ucukrenkli idi. kırmızı bordo ojelerim heryerine iz birakıyordu. hos bu olay sirkettei fotokopi printer cihazlarındada yasanıyor:) seyemde cizik cizik hepsinin ustu ama mobilyada kırmızı oje olmasın diye ozen gostercem tabi çunuku bu sefer krem yada beyaz almak istiyorum

Sabah randevum vardı, oğluşum gayet sağlıklı kıpır kıpırdı yavrum büyümüş SAT'la uyumlu herşey yolunda kafası aşağıdaydı profil resmi alamadık, olsun ayrıntılı ultrasonda alırız,
dr. tetenoz aşızı zamanı geldi bu haftalarda yaptırmalısın dedi, hastaneden çıkınca sağlık ocağına gittik aşımızı olduk şuan ağrım yok ama çok halsiz ve uykusuzum aşıyla ilgisi varmı bilmem,
ebenin yanına gidene kadar herşey gayet güzeldi keyfimde yerinde, ebe kalp atışlarını dinleyelim dedi, sonra bebeğin çok aşağıda 2 gün dinlen yoksa doğum kanalına girer erken doğum olur dedi moralimi bozdu klava: yeni doktordan geliyorum yarım saat bile olmadı bi problem olsa söylerdi dedim ama yine yanı şeyi söyledi felaket tellalı gibi sinirlendirdi
doktorumu arayıp sorsammı acaba ? püüff
ayrıntılı ultrason ethicada yokmuş 6 doktor ismi verdi bunlardan birinde yaptır dedi, hepside üniv. hastanesinde çalışan doktorlar nasıl randevu bulabilirmiyim bilmiyorum, ayrıntılı ultrason yapanlar siz nerede yaptırdınız ?

petrik sonuçta ultrasonda daha iyi görülür..ebe bir veriden yola çıkarak öyle konuşmuş gibi geldi bana..her aşağıda duran bebek erken doğacak diye bir şey mi var? doktordan çıkıp oraya gidene kadar çok büyük değişiklik olamaz di mi?

gözün aydın kuzum...daha önce de yazmıştım..şu ebeler gerçekten felaket tellalı..öyle bişey olsa dr.un kesinlikle rapor öneriyorum derdi bence...zaten usg de şüphelendiklerinde vajinal bakarak bebeğin kafasıyla bişeylerin ara mesafesini ölçüyorlar erken doğum riski varmı diye...için rahat etmesi açısından yine de sor bakalım...

petrikcim gözünaydın, bu başaşağı durumunu bir süre kafaya takmış biri olarak diyorum ki doktorlar önemsemiyor bile plasenta aşağıda olursa sıkıntı yaratırmış bu durum bir rahatsızlıkmış ama bebeğin kafası yorgunlukla ya da bilinmeyen başka bir sebeple öyle durabilirmiş dinleneceksin oda yukarı çıkacak zaten sıkılınca bana doktor söyledi bunu oda pişman oldu ama çok geçti biraz kasık ağrısı yapıyor o kadar bende pat diye doğacak diye korktum rahim ağzı doğum kanalı laflarını duyunca o sıralarda çokça ultrasonda gördüğüm için ara sıra yine kafayı koyduğunu hissedebiliyorum genellikle yorgun olduğum zamanlarda sonra balık gibi çıkıyor hissediyorum (ebelerde beni öldürecek:)))) bu arada bugünlerde ben güçlü tepiklerde hissediyorum pat küt diye klava:

yok be şekerim nerde günler alabiliyormuş duruşlarını değiştirmeleri el kol hareketleri kolay bedenleri bizim düşündüğümüz gibi kolay yer değiştirmiyormuş ben 3-4 gün uzandım kıpırdamadan gittiğimde aynı bıraktığım gibi duruyodu sıpam rahim azğsında başaşağı doktor o öyle mutlu sende mutlu ol dedi ya aaaa

petrikcim benim bebiş iki hafta öncesine kadar hep aşağıdaydı.ve çok ağrı yapıyordu ama bak çıktı yukarı takma kafana.çıkar yukarı ayaklarını kaldır dinlen canım...

esracım 28.hafta hani o ilk bebeğimin haftası geçmiş oluyor ya ondan diyorum.35 hafta yeter bana.doktorum 4 temmuz yeter bize dedi.

Sağolun kızlar iyiki varsınız moralim düzeldi, ayrı ayrı öpüyorum sizi a.s.
şimdi aradım doktoru, alttanmı muane etti nerden alamış dedi, kalp atışını dinleyerek erken doğum oldugu anlaşılmaz,
öyle bişey olsa ben size söylerdim dedi, korkma yinede dinlen dinlenmenin zararı yok için rahat etsin bi problem yok dedi hihoyyyt

kızlar şu reklamlarda bir bayan bebeğe yabancı bir parça söylüyor ya onun adı ne?çok beğeniyorum o parçayı...

Çok biliyo o... daha yenı doktordan gelmıssın, sana akıl mı verıyor, ay ne kızıyorum boyle tıplere.. şapşik kadın, takma kafana yaa.. doktora desen ebe boyle dedı dıye.. adam dıycem e ben ebe kadar olamadım mı gozunuzde dıyecek.. gül geç ya.. bır daha bısı dınlemesınler senden.. talep ederlerse kabul etme, gerek yok de.. düdük makarnasına bak bak yaa!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…