2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gozun aydin tatlim, herkes iyi habreler aliyor ne guzel:))acik bi bardak c.yini al hemen , evrisin cani cekmesin diye kodlu yazdim, oh dumani tute tute:))))

Gıcıksın Norraaaa.. gıcccıııkkkkkkkkkkk laelaelaelaelae o dumanda bugulama yaparımm senııı kötükedihüso

kızlar sizide iki saat bırakmaya gelmiyo ya kaç sayfa gitmiş

nesrinim gözünaydın canımm maşallah bebişinee sen o antika hemşireyi hiiç takma kuzum ben ayrıntılı usgye girdğimde benimkide tam aşağıdaydı aynı amuda kalkmış gibiydi arkadaş ama doktrum dediki böyle olması normal düşün yanii kaldıki doktoru aramışsın için rahatlamış
ayrıntılıya ben gültepe avicenna hastanesine gittim 120 tl esenlerdede şubesi vardı gitmek istersen bi ara sor istersen ama ethicada olmaması çok ilginç ya :uhm:

gülistanım ne güzel haberlerle geliyonuss maşallah bebişlere kızlarr gözünaydın canım seninde
dün gece nasıııı geçtiii dinlen gelde anlat bakalımmm romantizmmm güzelleri sizi kurdela nasıldı uygulayabildinmi kaydirigubbakcemile3 birde o 3 harflik kelimeyi kullanmışsın evrişşş furcakkk senüüü

kızlar bide güneş kreminden bahsetmişsn ya komik ama ben hayatım boyunca hiç güneş kremi kullanmadım yani benimki eşşek derisi mübarek ne soyulur ne kabuk bağlar bide danalar gibi güneşe sere serpe yatarım anam babam sağolsun beni 40 günlükken denize sokmuşlarr kamplar kurulmuş o gün bugün yaz boyunca kremde sürmem denizdende çıkmam hattaa bende bebişimi denize sokcam bu sene delikafadulden
acaba kullansammı bende yani hamilelik ya cildime bişi olurmu sizce -tatlicadiarzu-

gamze lierac bende kullanıyorum ama arada farklı kremlerde kuulanıyorum badem yağı acıbadem vs sende sadece onu kullanma çokta nemlendirmiyo bence

mehtapkuş hoşgeldin cicim aramıza bende tombulkuş memnun oldum tanıştıma kaydirigubbakcemile2

kayra kıss nasıl anladın mehtapkuşun kızı olcana müneccimsin sen

didecim
beyaz mobilya konusundaki fikrine bende katılıyorum anacım benim yatakodam beyaz koskoca adamlarız kirletiyoruz parmak izi oluyo makyaj malzemezi vs dökülüyo yani kullanışlı diil bence o kadarda hep silmek zorunda kalıyorum en güzeli krem rengi yada açık kahve tonları bende yeşil tonları düşünüyorum bakalım

ayrıca kızlar ben bi konuda kararlıyım bence sizde bu durumu şiddetle uygulamaya çalışn
bebişinizi televizyon olan odada fazla tutmayın yemek yedirrken uyuturken oyun oynarken vs ilk 3 yaşa kadar tv o kadar zararlıymışki bunu bence teferratlıca araştırın ve ona göre hareket edin gerçi yürüteçle gezmeye başlayınca belki engel olamıcaz ama en azından o zamana kadar tv izlettirmicem kafaya koydum ben zaten eğer düzenli bi bebiş olursa akşam erken yatar gündüz ben bile tv açmıyorum doğrudürüst..tv resmen bebişin zekasını engelliyomuş ilk yaşlarda onların beyni ne görürse kaydediyormuş ve tvde ne kadar grerksiz şeyler varsa kaydedicek..yemeğini odasında yada mutfakta yicek oyunun odasında herşeyi odasında yapıcak benim niyetim böyle bakalım..

neyse temizliğe devam bu kadar dinlenme yeter bi yerleri silicem başka işim kalmadı akşama yemeğim yok ama artık onuda yapacak gücüm kalmadı valla kociş gelince hazırlasın yesin bişiler..

oh yaninada biskrem:)))mis.....muckkkkssssŞeniz

Ben fiskrem semiyorummm.. tatlı semem fen.. ayrıca katmerlı gıcıksın Norraaa.. bak benim ağzımı actırma.. zayıf noktalarını filiyorumm.. büzüştürürmm seni burada ıkı yıyecek ismiyleee.. klava:

Esram.. derinin cinsine cok güldüm... çok düşündün mü annem sen bunu :)))) Kırık annem benım.. ayrıca sen bu cocugu bu yaz denize sok.. ben bilirim sana yapacagımı.. ay kırdın mı sen kafayı kadın.. lokma akdar cocuk denizin içindee -tatlicadiarzu-

adas valla ya sen iyimisin hangi ayda sokcan denize el kadar bebegi kız delirdinmiii

bu arada tv acmıycam yemegi mutfakta yedircem gib ilaflar ederken dikkat:) yani buyuk konusmayın tabiki hayallerkurun planlar yapın ama sakın buyuk konusmayın ... yemeky edirmek oyle kolay birsey deeğil hele tv siz ortamda:)) benden soylemesi soylemistim demek istemem simdiden soyluyorum o yuzden:))

sole sole gelince hepsini yicem o soylediklerinin nasil olsa:))))2-3 haftaya ordayim:)))listemde hazir, kendimi film artistleri gibi hissediyorum, ben gelmeden tr ye yemek listem gelicek:))))

ben buyuk konusmiyim ama bizim cocugun pek yemek problemi olmaz hatta yemek yetistirememe gibi bir sorun olabilir:))) Bende Tibet'te cok istahliyizdir..acliga tahammulumz yoktur:)))

ama ben tv konsunda ayni dusunmuyorum, hatta cocugun dil gelisimini olumlu yonde etkileyecegine inaniyorum, tabiki kadin programi yada abuk subuk programlar degil, ama guzel cizgi filimler seyredebilir, hatta farkli dillerde..hem konusma ve anlamasina yardimci olur biran once..

kızlar merhaba valla üşenmedim bugün okudum geçmişi arada hızlı geçtiklerim oldu ama

KIZLARRR doktordan geldim, ancak girebildim nete..
vee benimde oglusum oluyorrr, pipisini cok net gorduk, resmini bile verdi:)) hersey cok yolundaymis, 25 cm, 400gr:)) 21 hafta 3 gunluk kuzum:)) Teoman'im geliyor....
norracım gözün aydın hayırlı olsun oğluşun tahminlerde yanılma yok ne güselll
canım ya aç yatınca bendede oluyo gece üşenme kalk ye bu aralar ben peynir ekmek yiyorum midemi bastırıyo ve mide yanması başlıyomuş bu aralar benim hiç midem bulanmamamıştı ilk dönemler şimdi hafif hafif yanma hissediyorum.
yastigin fiyati cok iyiymis, gelince bende alayim, burda cok pahali onlar.. gerci sutum olurmu bilmiyorum en kotu biberon verirken kullanirim...:1hug:
ayyy norra ya nie öyle düşünüyosun tabiki olcak sütün sen şimdi bol bol süt iç doğumdan sonrada tahin tahin helvası cokacimcoook olumlu düşün olumlu olsun
gözün aydın kayra ne güsel rahat rahat ye artık tatlını ben yüksekmi çıkar acaba die düşünmekten yiyemiyorum.. bu arada doktora bak ya hiç bebek görmemiş gibi olcak şey mi yani sinir olur insan:jeyyar::jeyyar:

buda sipamin fotosu, 3d yada 4d degil ama olsun buda iyi, yakisikli oglusum:)))
norra çok tatlı çıkmış ya maşşalah bebişine çok yakışıklı olacak gerçekten süper yakalamış doktorda
helincim sol tarafa yatınca kalbe baskı yapıyormuş sağa yatılması gerekiyomuş diye duydum ben şimdi aklım karıştı CADIARZU
nie kızalım canım herkesin bünyesi farklı herkes aynı kiloyu alcak die birşey yok...
şimdi ben bunu sonradan farkettim sende bi bak çoğu hamile pantolonun içinde ip oluyo başlarda sıkıştırmak için belki vardır onlardada eğer yoksa tekrar açılacak şekilde yapar belki terziler öylede yaptırabilirsin
canım takım çok güsel mobilyalar beyaz odada renkli olursa aksesuarlar falan süper olur dekorasyon bölümünde bi şey okumuştum dolapları folyoyla kaplıyolarmış istedikleri renge yüklüğünü öyle yapabilirsin hem sonradan çıkıyo
ben yanıma alırım valla hem ilk günlerin heycanı sürekli bakarım bebişe ama işte illaki bebek eşyaların koymak için dolap gerekiyo o yüzden bebek odası önceden almak gerekebilir
gözün aydın petrik doktorun ne güzel muyane etmiş gerekeni söylemiş boşver sen başkalarını dediğine kanma çok saçma geldi bana söyldikleri yaa
Gıcıksın Norraaaa.. gıcccıııkkkkkkkkkkk laelaelaelaelae o dumanda bugulama yaparımm senııı kötükedihüso

evriş kaç gündür yoktun kuzum gündüzleri girmiyosun artık nedendir??
ben akşamları pc yi eşime devrediyorum bilgisayarıda yatak odasına aldık o yatınca rahatsız olur diyede giremiyorum göremedim o yüzden seni
ben kaçak kediye dikkat ettim bayadır göremiyorumda arkadaş listesinde sen varsın sadece acaba bi haberin varmı diye sorcaktım??

ya sabah çıktı ama şimdi hatırlamıyorum.güzel sesli bir bayan.nurdan onu indirdim ama bu şarkı çok güzel.

kayram norram o reklam lenovo reklamı laptop yani. ....baby dont you cry mom is

nay nay nay .....

bebek aglıoda babası laptopta annesinin videosunu gosterio ya o reklam. bende bayılıorum hem o bebise hem reklama hemde muzigine..

norramm sunun sırrını bana versene bense patlamaya hazır bomba gibiyim :))

petrik allahın gerizekaaa ebesini takmadıgın ii olms sekerim herkes herseyi ne cok bilio ya

Sağol Fasulyeko iyiyiz şimdi
ayrıntılıya 2 hafta sonra gidicem Fehmi Yazıcıoğlu nun netten telefonunu ve adresini bulamadım sende varsa özelde yazarmısın
Nisa hastanesinde ssklıya 78 tlmiş sadece nisadan bilgi alabildim

Sağol canım bebişim kıpır kıpır mutlu ediyor annesini, avicenna yı da araştırayım, doktorum 5 isim verdi ama 400 den aşağı olan yok :)

TV konusunda haklısın başarabilirsem bende izletmem, ama çevre faktörüde olacak mesela kayınvalideye gidildiğinde 4 kuzeni var oğlumun hepside çizgi film izliyorlar her gittiğimizde nasıl engel olacaksınki gözünümü bağlasam kaydirigubbakcemile3 ordan görüp isteyecek tuturacak sonra evde
mesela eltilerim çocuklarına yemeğin yanında kola gazoz, fanta veriyorlar çocuklar ayranda seviyoe meyve suyunuda tembellikten daya kolayı, ben asla içmem çocumumada içirmem diyorum ee görecek onlardan isteyecek en azından okula başlayana kadar kola vs. içmesini istemem ama nereye kadar engel olurum bilemiyorum

petrik benimde iki hafta önce başı aşağıdaydı sağ kasığıma dayalı ve çok zor yürüyordum ama dünkü kontrolde başı yukarı dönmüş bana doktor iki hafta önce böyle bi tehlikeden bahsetmemişti hatta olsa söylerler canım.boş boğaz insanları boşver doktoruna bak sen

ya bişey diycem...herkesin dr.u ayrıntılı için başka birilerine yönlendiriyo..extradan...ama benim dr.um herşeyine kendisi bakıyo...ve başka birilerine yönlendirmiyo...kadın hastalıkları ve doğum uzmanı kendisi..(opr.dr.)
merak ettim sizin düzenli gittiğiniz dr.larınız herbişeyini ölçmüyomu?
ya da şöyle diyim ayrıntılı için gittiğiniz dr.lar neleri ölçüyor?

petrik allahın gerizekaaa ebesini takmadıgın ii olms sekerim herkes herseyi ne cok bilio ya
gözün aydın petrik doktorun ne güzel muyane etmiş gerekeni söylemiş boşver sen başkalarını dediğine kanma çok saçma geldi bana söyldikleri yaa

Hepiniz ebeden bile daha bilgilisiniz, sizlerden birde doktorumdan başkasını dinleme gayri kaydirigubbakcemile3 uyus oldum ebelere doğum sırasında da ebemi olacak yoksa doktorumuzmu ebemebe istemem yasakkelime kaydirigubbakcemile3
oğluşum öpüyor sizi : )
İyi akşamlar herkese

Mercimekcim ayrıntılı ultrasona bakan dr.a Perinatolog deniyor kadın doğum uzmanı ama Perinatoloji eğitimi almış oluyor (doktoruma sordumda o anlattı :)

ya biliorum perinatolog ama neden benimki yönlendirmedi..aradaki farkı merak ediyorum..
bu arada ben ebelerin eline kalabilirm normal doğum istediğim için...kendi dr.takip ediyo sürekli ama ebe doğurtacak....yandım fazla konuşmayım haklarında...:bbo:

Bisde de ole.. oraya buraya yonlendırecekse ne dıye ona o kadar para verıyoruzz yaff,

Serrnimm, Kacakkediyi bende merak edıyorum, bana ılettıgı bısı yok.. bı ıletısım adreslerıne bakımm, belkı bana bırakmıstır bısıler.

televizyona pek engel olabileceğinizi sanmıyorum ama bakalım gelecek neler gösterecek benim kızım çok düzenli bir çocuktu akşam 21.00 da uyurdu yavrum hemde üç ayını doldurduk bu düzeni oturttuk.ama tv siz olmuyor en azından banyoya gireceksin ve yanlızsın tv bebeği oyalıyor gerçekten ama herşeyi izletmedim ben tek oyalansında diye dikkat ettim çok erken konuştu benim kızım ve çok düzgün konuştu gerçi doğduğu günden yaptığım herşeyi anlatıyordum çabuk dillendi zekasına gelince bu engellenmiş haliyse o azamn yanmıştık biz desene maşallah melek kızıma

Var yaa.. cogunuzun ıletısım bilgileri yok bende.. Kacakkedi de dahil.. dogumlarınızı falan dusunuyorum, tebrık etmek ıcın aramak ıstesemm cogunuzunn yokkk... ne var ıkı satır yazıp gondersenizz!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…