gozun aydin tatlim, herkes iyi habreler aliyor ne guzel:))acik bi bardak c.yini al hemen , evrisin cani cekmesin diye kodlu yazdim, oh dumani tute tute:))))
Gıcıksın Norraaaa.. gıcccıııkkkkkkkkkkk laelaelaelaelae o dumanda bugulama yaparımm senııı kötükedihüso
oh yaninada biskrem:)))mis.....muckkkkssssŞeniz
Ben fiskrem semiyorummm.. tatlı semem fen.. ayrıca katmerlı gıcıksın Norraaa.. bak benim ağzımı actırma.. zayıf noktalarını filiyorumm.. büzüştürürmm seni burada ıkı yıyecek ismiyleee..klava:
-
adas valla ya sen iyimisin hangi ayda sokcan denize el kadar bebegi kız delirdinmiii
bu arada tv acmıycam yemegi mutfakta yedircem gib ilaflar ederken dikkat:) yani buyuk konusmayın tabiki hayallerkurun planlar yapın ama sakın buyuk konusmayın ... yemeky edirmek oyle kolay birsey deeğil hele tv siz ortamda:)) benden soylemesi soylemistim demek istemem simdiden soyluyorum o yuzden:))
norracım gözün aydın hayırlı olsun oğluşun tahminlerde yanılma yok ne güselllKIZLARRR doktordan geldim, ancak girebildim nete..
vee benimde oglusum oluyorrr, pipisini cok net gorduk, resmini bile verdi:)) hersey cok yolundaymis, 25 cm, 400gr:)) 21 hafta 3 gunluk kuzum:)) Teoman'im geliyor....
canım ya aç yatınca bendede oluyo gece üşenme kalk ye bu aralar ben peynir ekmek yiyorum midemi bastırıyo ve mide yanması başlıyomuş bu aralar benim hiç midem bulanmamamıştı ilk dönemler şimdi hafif hafif yanma hissediyorum.Güzel haberlerle dolu bır topık gunu olmus.. tek tek okudum, çok çok da mutlu oldum. Tüm arkadaslarımı tek tek tebrik ederim tekrar.
Arkadaslar,
Dün gece basımın agrısıyla uyandım, bir yandan da mıdem bulanıyordu.. bıraz ac yatmıstım, ustelemedım, acaba dedım acım ondan mı mıdem bulanıyor, kalktım bır muz yedım ama bu sefer de basım agrıyor, o rahatsız ettı, kalktım mınoset aldım.. sonra artık yorgunluktan sızmış kalmısım.. sabah bıraz daha mıdem bulanıyordu, fazla olmamak kaydıyla.. Oglumun kıpırtalarını hıssetmesem hıkaye yazacagım ama cıddı moralım bozuldu, neden mıde bulantısıdır bu,bas agrısıdır?? Basınıza gelen bır durum mu?? Yardımcı olursanız sevınırım.
ayyy norra ya nie öyle düşünüyosun tabiki olcak sütün sen şimdi bol bol süt iç doğumdan sonrada tahin tahin helvası cokacimcoook olumlu düşün olumlu olsunyastigin fiyati cok iyiymis, gelince bende alayim, burda cok pahali onlar.. gerci sutum olurmu bilmiyorum en kotu biberon verirken kullanirim...:1hug:
gözün aydın kayra ne güsel rahat rahat ye artık tatlını ben yüksekmi çıkar acaba die düşünmekten yiyemiyorum.. bu arada doktora bak ya hiç bebek görmemiş gibi olcak şey mi yani sinir olur insan:jeyyar::jeyyar:kızlar selam.biz bugün sabah doktora gidip 50 gram şeker yüklemesi yaptık.1 saat sonra kan aldılar.saat üç gibi sonucu alırsın dediler tabii yeme içme yok aç karına aldılar.ne kötüymüş o şekeri içmek aö karına.oradan doplere gittim tekrar adama uyuz oldum sanki bebek onun.kendi baktı sevdi..plesantam çok gençmiş daha 1.seviyede.sıvı temiz ve yeterliymiş.bebişimde gayet iyiymiş çok şükür.kıpır kıpırdı tam göremedim.velet el salladı durdu.
şeker testimde sınır 140 mış benim 90 çıktı.yani tatlıya devam.çok şükür.tatlı manyağıyım çünkü.eşimizde bebişimizde artık yukarıda arada iner ağrı yaparsa korkma dedi.haftamızdan 4 gün büyük.ama gıcık kilosunu ne söyledi nede usg de yazıyor.neyse sorun yokmuş allahıma şükür.işte böyle kuzular...darısı bekleyenlerin başına.
norra çok tatlı çıkmış ya maşşalah bebişine çok yakışıklı olacak gerçekten süper yakalamış doktorda
helincim sol tarafa yatınca kalbe baskı yapıyormuş sağa yatılması gerekiyomuş diye duydum ben şimdi aklım karıştı CADIARZUkızlar sol tarafa yatınca bebeğe daha fazla kan akışı sağlanıyor.böylece bebeğe daha fazla oksijen ve besin taşınıyor.sırt üstü yatmalarda bebeğe giden kan akışı azalıyor bebeğe daha az oksijen gidiyor.sol ttaraf bebeklerin en güvenli oldukları yatış pozisyonu ama ben sağ sol yatıyorum.daha çok da sağıma yatıyorum.sol beni çok rahatsız ediyor bel fıtığından.bel fıtığı sol bacağıma vurduğundan soldan daha çok sağ tarafıma yatıyorum
nie kızalım canım herkesin bünyesi farklı herkes aynı kiloyu alcak die birşey yok...ya şimdi birşey dicem hepiniz bana kızacaksınız ama.....
şimdi ben 65 kilo ile hamile kaldım zaten kilo almaya çok meyilli bir bünyem var iride kemikliyim allahtan boy varda kurtarıyorum işe neyse pantolonlarım olmamaya başlayınca bende gittim 2 tane hamile pantolonu aldım çok kilo alırım diye kalçalarım zaten geniş iyice genişler diye büyük büyük aldım ama ben 2,5 kilo aldım toplam ve pantolonlarım şalvar gibi duruyor acaba daraltsam modelleri bozulurmu ki ya yeniden pantolonlada alamıcam bir dünya para veriyoruz sonuçta aranızda darattıran oldumu pantolonun basen kısmını.....
canım takım çok güsel mobilyalar beyaz odada renkli olursa aksesuarlar falan süper olur dekorasyon bölümünde bi şey okumuştum dolapları folyoyla kaplıyolarmış istedikleri renge yüklüğünü öyle yapabilirsin hem sonradan çıkıyokızlar bu odayı çok beğendik bunu alırsak bizde duvar kağıdı yaptıracağız ama bizim bebek odamızda yük dolabımız var kahve tonlarda :uhm::uhm:yoksa kahve tonlardamı bişi alsak çalışma masamızda var kahverengi
ben yanıma alırım valla hem ilk günlerin heycanı sürekli bakarım bebişe ama işte illaki bebek eşyaların koymak için dolap gerekiyo o yüzden bebek odası önceden almak gerekebilirbenimde çok hoşuma gidiyor canım yaa böle geziyorum bazen hiç içime sinmiyor bide bişi soracağım size bebeğiniz doğunca beşik yanınızdamı olacak ayrı odadamı olacak annemler yanında olur her saat uyanacak kalkıp gel git zor olur diolar siz yanınızamı alacaksınız?
gözün aydın petrik doktorun ne güzel muyane etmiş gerekeni söylemiş boşver sen başkalarını dediğine kanma çok saçma geldi bana söyldikleri yaaSabah randevum vardı, oğluşum gayet sağlıklı kıpır kıpırdı yavrum büyümüşSAT'la uyumlu herşey yolunda kafası aşağıdaydı profil resmi alamadık, olsun ayrıntılı ultrasonda alırız,
dr. tetenoz aşızı zamanı geldi bu haftalarda yaptırmalısın dedi, hastaneden çıkınca sağlık ocağına gittik aşımızı olduk şuan ağrım yok ama çok halsiz ve uykusuzum aşıyla ilgisi varmı bilmem,
ebenin yanına gidene kadar herşey gayet güzeldi keyfimde yerinde, ebe kalp atışlarını dinleyelim dedi, sonra bebeğin çok aşağıda 2 gün dinlen yoksa doğum kanalına girer erken doğum olur dedi moralimi bozduklava: yeni doktordan geliyorum yarım saat bile olmadı bi problem olsa söylerdi dedim ama yine yanı şeyi söyledi felaket tellalı gibi sinirlendirdi
doktorumu arayıp sorsammı acaba ? püüff
ayrıntılı ultrason ethicada yokmuş 6 doktor ismi verdi bunlardan birinde yaptır dedi, hepside üniv. hastanesinde çalışan doktorlar nasıl randevu bulabilirmiyim bilmiyorum, ayrıntılı ultrason yapanlar siz nerede yaptırdınız ?
Gıcıksın Norraaaa.. gıcccıııkkkkkkkkkkk laelaelaelaelae o dumanda bugulama yaparımm senııı kötükedihüso
ya sabah çıktı ama şimdi hatırlamıyorum.güzel sesli bir bayan.nurdan onu indirdim ama bu şarkı çok güzel.
Sağol Fasulyeko iyiyiz şimdiEvet petrik sinir bozucu bir ebeymiş gerçekten.
Ayrıntılı ultrasona gidince rahatlarsın ben Fehmi Yazıcıoğlu diye bir perinataloga gittim özel muayene 170 tl bu doktor aynı zamanda Süleymaniye Kadın Doğumun klinik şefiymiş netten de araştırırsın, ben memnun kaldım açıkcası. Amniyosentez gerekiyormu falan diye ısrar ettik biz eşimle önermiyorum gerek yok dedi. Benim bildiğim bir de Atıl Yüksel var hamile bir arkadaşımda ona gidiyor. 400 tl idi sanırım özel muayenesi yeri de Nişantaşında onu da araştırısın. İçini ferah tut moral çok önemli bebişlerimiz için :ecrin_bebek:
nesrinim gözünaydın canımm maşallah bebişinee sen o antika hemşireyi hiiç takma kuzum ben ayrıntılı usgye girdğimde benimkide tam aşağıdaydı aynı amuda kalkmış gibiydi arkadaş ama doktrum dediki böyle olması normal düşün yanii kaldıki doktoru aramışsın için rahatlamış
ayrıntılıya ben gültepe avicenna hastanesine gittim 120 tl esenlerdede şubesi vardı gitmek istersen bi ara sor istersen ama ethicada olmaması çok ilginç ya
petrik allahın gerizekaaa ebesini takmadıgın ii olms sekerim herkes herseyi ne cok bilio ya
gözün aydın petrik doktorun ne güzel muyane etmiş gerekeni söylemiş boşver sen başkalarını dediğine kanma çok saçma geldi bana söyldikleri yaa
petrik benimde iki hafta önce başı aşağıdaydı sağ kasığıma dayalı ve çok zor yürüyordum ama dünkü kontrolde başı yukarı dönmüş bana doktor iki hafta önce böyle bi tehlikeden bahsetmemişti hatta olsa söylerler canım.boş boğaz insanları boşver doktoruna bak sen
Hepiniz ebeden bile daha bilgilisiniz, sizlerden birde doktorumdan başkasını dinleme gayri kaydirigubbakcemile3 uyus oldum ebelere doğum sırasında da ebemi olacak yoksa doktorumuzmu ebemebe istemem yasakkelime kaydirigubbakcemile3
oğluşum öpüyor sizi : )
İyi akşamlar herkese
Mercimekcim ayrıntılı ultrasona bakan dr.a Perinatolog deniyor kadın doğum uzmanı ama Perinatoloji eğitimi almış oluyor (doktoruma sordumda o anlattı :)
ya bişey diycem...herkesin dr.u ayrıntılı için başka birilerine yönlendiriyo..extradan...ama benim dr.um herşeyine kendisi bakıyo...ve başka birilerine yönlendirmiyo...kadın hastalıkları ve doğum uzmanı kendisi..(opr.dr.)
merak ettim sizin düzenli gittiğiniz dr.larınız herbişeyini ölçmüyomu?
ya da şöyle diyim ayrıntılı için gittiğiniz dr.lar neleri ölçüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?