2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yemek yiyip gelem kızlar.yaprak dökümü başlamadan size bakarım...

günaydın şeker testimde temiz kızlar
gözün aydın sende atlattın inşallah biz kalanlarda sorunsuz çıkarız bu testten ..
bende sparta annesi olarak yüzüm harita gibi çook bozuldu hormonlardan sanırım üzülme yanlız değilsinn en kötüsüde çaresi yok ne yapsan geçmiyooo:1no2:
sen bilirsin canım ama oda ile ilgili düşüncem çok güzel bir takım saf tertemiz ..
canım hiiç kafanı bulandırma öyle bişey olsa dr seni aydınlatırdı bak maşallah bebişinin herşeyi güzel çıkmış tadını çıkar ultrasonu ben özel bir merkezde yaptırdım medicalparka sor istersen ethicaya yakın oralarda oturuyosan eğer...
gözün aydın olsun sende kendine iyi bak canım..
ohh bunun üstünede iyi gider uyku keyfine bak tadını çıkar gözün aydın olsun ne güzel herkes güzel haberlerle geliyo bu aradada kilo konusunda maşallah nerdeyse hiç almamışın valla:dance:
Var yaa.. cogunuzun ıletısım bilgileri yok bende.. Kacakkedi de dahil.. dogumlarınızı falan dusunuyorum, tebrık etmek ıcın aramak ıstesemm cogunuzunn yokkk... ne var ıkı satır yazıp gondersenizz!!!

irtibatlarında yokum sanırım ben eger eklersen özelden atarım ..istersen tabi canımm..

yemek yiyip gelem kızlar.yaprak dökümü başlamadan size bakarım...
canum sen yemeğini yee bende kocişim geliomuş aradı masayı hazırlayım artık yarın görüşürüz meni yannızzzz bırakmaaa burda:) canum en kocamanından öpüyorum seni:asigim:

Melebaağğ melebağğ bis geldik, açılın bakem :) Kıslar ben bir kaç gündür bööle bad tripteydim. Moralim yerlerdeydi. Bebişim kıpraşmıyordu, hastalık, misafir derken böööyle iyice baymıştım. Bugün gittim bir sevk aldım, burada bir kadın doğumcuya gittim. Sırf moralim düzelsin, oğlumu göreyim diye... Gittim, kadın çok çok tatlı bir doktor çıktı. Çok sevdim. Usg de bakarken bir baktık, pipisiyle oynuyo sıpa :))) Çok şekerdi yaaaa maşallah. Dedim anası gibi azgın olacak :) Doktor, çek bakayım elini ordan, diyo.. Hiç durmadı kızlar, kadın ölçü alamadı neredeyse veeeee 510 gr olmuşuz :teytey:

Bir de muhteşem bir rüya gördüm kızlar, oğlumu kucağıma almışım, ilk defa emzireceğim. Allahım diyorum, inşallah sütüm iyi gelir diyorum, oğlum bir asılıyor memeye, nasıl emiyor, nasıl vakumluyor :) :ecrin_bebek: Çok güzeldi yaaa... Muayeneden sonra annemle gezdik azcık buralarda. Annemde emzirme yastığı ve alt açma örtüsü almış. Koycam hepsini bugün söz :) Moralim çok yüksek... :lepi:
Geçmişi okumak üzere ayrılıyorum. Muccuk...

sagol canim aradim ama bulamadim netten( buara bi sirrri yok hormonlar, haftaya nolurum bilmem, ama kuzumun saglikli oldugunu ogrenmeminde cok buyuk katkisi var sanirim, bu gaz bana baya bi gider:)))zaten 17sinde bi randevumuz daha var...

canim cok iyi yapmissin, acayip moral oluyor:))edepsiz bucur, gozumun onunde canlandirdim bi anda, ay cok seker yaa:ecrin_bebek:masalah..

oh gözün aydın.sağlıkla kullansın anasının oğlu.e normal çocukta oynayacağı şeyi biliyor.eveime geçem sevişem diyen bir hatunun oğluda kordonla oynamaz sanırsam...

canum sen yemeğini yee bende kocişim geliomuş aradı masayı hazırlayım artık yarın görüşürüz meni yannızzzz bırakmaaa burda:) canum en kocamanından öpüyorum seni:asigim:

bende öpüyorum seni.kendinize iyi bakın..yarın görüşürüz...

Gözün aydın adaşçığım. Maşallah azgınınadelikafaduldenN güzel bir rüya görmüşsün gerçekten. Ahhh ne muhteşem bir histir o:Saruboceq:Allah hepimize göstersin inşallah

kızlar bu arada bişiy sorucam özellikle ikinci doğum için hazırlanan tecrübeli annelere sormak istiyorum normal doğummu sezeryanmı

buarada evrisim bilet bakiyorum uygun fiyata, haftasonu kesinlesicek ama ya nisan son haftasi yada mayisin ilk haftasi oradayim insallah, bi bulusma ayarliyalim:))) insallah bi sorun cikmaz gelebilirim:))

efet efet efet, koş gel, bekliyoruz...

Sevindim kayracım. Gözün aydın.

Mutlaka öyledir. Bizim sıkıntılarımızdan çok etkileniyorlar. Stres yapma. Seni mutlu edecek bir şeyler yap...

günaydın şeker testimde temiz kızlar

Gözün aydın, geçmiş olsun.

Valla ben saçım dışında kendimi çok güzel buluyorum, ne yalan söyleyeyim. :)

Çok güzelmiş eftelya. Çok beğendim. Ben öyle çok cicili bicili şeyleri sevmiyorum. Sade şeyleri daha çok beğeniyorum. Tam benim tarzım... Bence kahve tonları bebek mobilyası için ağır kaçar ama. Tabii sen bilirsin.

Aman canım yaa, takma kafana. Deli karı. Teome-an'ın ebesinin ..... diyeceğim, olmayacak :)

selam arkadaşlar bende ağustos annesi olucam inşallah şuan 5,5 aylık hamileyim cinsiyetini henüz öğrenemedim göstermiyor benimki :))))))))))

Kızdır o kız :)

Gıcıksın Norraaaa.. gıcccıııkkkkkkkkkkk laelaelaelaelae o dumanda bugulama yaparımm senııı kötükedihüso

oh yaninada biskrem:)))mis.....muckkkkssssŞeniz

Çok komiksiniz kızım yaa :)

aaa niye ki? valla ben de denize sokmayı düşünüyorum. hele bi 40 ı çıksın. doğğğğğru denize cumburlop....

İlk 6 ay önerilmiyor diye biliyorum. Bağışıklık sistemi her türlü saldırıya açık ya, denizden mikrop kapmaması için.

Evet, çok mantıklı. Zaten sevmem TV yi. Ama Esrako da haklı. Böyle uzaktan konuşmak kolay. İş başa düşünce ne yapacağız bakalım...

canim cok iyi yapmissin, acayip moral oluyor:))edepsiz bucur, gozumun onunde canlandirdim bi anda, ay cok seker yaa:ecrin_bebek:masalah..

oh gözün aydın.sağlıkla kullansın anasının oğlu.e normal çocukta oynayacağı şeyi biliyor.eveime geçem sevişem diyen bir hatunun oğluda kordonla oynamaz sanırsam...

Gözün aydın adaşçığım. Maşallah azgınınadelikafaduldenN güzel bir rüya görmüşsün gerçekten. Ahhh ne muhteşem bir histir o:Saruboceq:Allah hepimize göstersin inşallah

İnşallah canım. Çok teşekkür ederim kıslar. muccuk

Var yaa.. cogunuzun ıletısım bilgileri yok bende.. Kacakkedi de dahil.. dogumlarınızı falan dusunuyorum, tebrık etmek ıcın aramak ıstesemm cogunuzunn yokkk... ne var ıkı satır yazıp gondersenizz!!!

Seerni den baska kimse atmadı bana.. valla bir daha yazmayacagım.. sonra ay benı merak etmedınız, aramadınız,sormadınız demeyin!!!

Nereye gıttın, ne zaman gittin, sen beni cepten aradıgında annenle doktora mı gidiyordun?? Nıye bırsey demedın.. ulen ne zaman yasadın bu kadar seyi be kadın???

Angelim neyi ekleyeceğim anlayamadım.. gönder bana yavrum bilgilerini, benim istegime baglı degıl ki bu kuzum.. herkesin olursa cok mutlu olacagım.. en cok aklıma dogum zamanlarımız gelıyor.. ıyı oldugunuzu, sesınızı duymayı cok ıstıyorum.. bunu arzu eden herkesın bırbırınde ırtıbatlarının olması guzel olur sahsen.

tatlım elbette tvnin faydalı olacağı noktalar olucak ama benim bahsettiğim dönem ilk yaşlarında o zaman izleyeceği birşey ona fayda sağlamayacak ilerleyen yaşlarda bende izlettricem hatta cdler almayı dşünüyorum ama bakalım esranın dedği gibi uygulayabilcezmi..
aaa niye ki? valla ben de denize sokmayı düşünüyorum. hele bi 40 ı çıksın. doğğğğğru denize cumburlop....
aynennnn bendeee sokucamm denizeee bişi olmazzz oğluşumaaa
aynen burkocum bende bu tarz yazılar çok okudum ve sana katılıyorum canım

anasına bak oğlunu al misalii kaydirigubbakcemile3
hayır olsunn ne güzel rüyaymışş annesi inşallah memişlerini boll boll emer

evrimim sende var dime iletişim bilgilerim :uhm:

istanbul hamissleri bizde birbirmize tellerimiz verelim özelden en azından herkes bir iki kişiye bıraksınki gelememe yada bulamama vs durumu olduğunda ulaşalım birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…