yanızz kaldım buralarde kenarda oturuodum görmedin beni ondankız çocuğu ne zaman geldin sen -tatlicadiarzu-
yanızz kaldım buralarde kenarda oturuodum görmedin beni ondan(mirmirmirmir
gözün aydın sende atlattın inşallah biz kalanlarda sorunsuz çıkarız bu testten ..günaydın şeker testimde temiz kızlar
bende sparta annesi olarak yüzüm harita gibi çook bozuldu hormonlardan sanırım üzülme yanlız değilsinn en kötüsüde çaresi yok ne yapsan geçmiyooo:1no2:Herkese Günaydın....a.s.
Kızlar bişi sorcam.. Şimdiye kadar hep, kız annenin güzelliğini alır, kız bebeğe hamileyken anne çirkinleşir (cildi bozulur), erkek de ise güzelleşir diye duymuştum.. ama sparta annesi olmama rağmen benim cildim çok bozuldu.. fisfisfis Karma bi cilt yapım var ama ben ergenliği bile tek tük sivilceyle atlatmıştım.. yine aynı şekilde regli dönemlerimde de öle.. ama hamilelikte çokk sivilce çıktı bende.. alnımda fln. sivilce dışında cildim pütür pütür sankii.. Sizlerde nasıl?? CADIARZU
sen bilirsin canım ama oda ile ilgili düşüncem çok güzel bir takım saf tertemiz ..kızlar bu odayı çok beğendik bunu alırsak bizde duvar kağıdı yaptıracağız ama bizim bebek odamızda yük dolabımız var kahve tonlarda :uhm::uhm:yoksa kahve tonlardamı bişi alsak çalışma masamızda var kahverengi
canım hiiç kafanı bulandırma öyle bişey olsa dr seni aydınlatırdı bak maşallah bebişinin herşeyi güzel çıkmış tadını çıkar ultrasonu ben özel bir merkezde yaptırdım medicalparka sor istersen ethicaya yakın oralarda oturuyosan eğer...Sabah randevum vardı, oğluşum gayet sağlıklı kıpır kıpırdı yavrum büyümüşSAT'la uyumlu herşey yolunda kafası aşağıdaydı profil resmi alamadık, olsun ayrıntılı ultrasonda alırız,
dr. tetenoz aşızı zamanı geldi bu haftalarda yaptırmalısın dedi, hastaneden çıkınca sağlık ocağına gittik aşımızı olduk şuan ağrım yok ama çok halsiz ve uykusuzum aşıyla ilgisi varmı bilmem,
ebenin yanına gidene kadar herşey gayet güzeldi keyfimde yerinde, ebe kalp atışlarını dinleyelim dedi, sonra bebeğin çok aşağıda 2 gün dinlen yoksa doğum kanalına girer erken doğum olur dedi moralimi bozduklava: yeni doktordan geliyorum yarım saat bile olmadı bi problem olsa söylerdi dedim ama yine yanı şeyi söyledi felaket tellalı gibi sinirlendirdi
doktorumu arayıp sorsammı acaba ? püüff
ayrıntılı ultrason ethicada yokmuş 6 doktor ismi verdi bunlardan birinde yaptır dedi, hepside üniv. hastanesinde çalışan doktorlar nasıl randevu bulabilirmiyim bilmiyorum, ayrıntılı ultrason yapanlar siz nerede yaptırdınız ?
gözün aydın olsun sende kendine iyi bak canım..slm kızlar..nasılsınız..geçmişi okuyamadım çok ilerlemiş..umarım herkes iyidir...pazartesi günkü doktor kontrolünmüz iyi çıktı allahıma şükürler olsun..suyumun normalin alt sınırında olduğunu ama şu an için problem teşkil etmediğini ilerikii dönemlerdede bi sorun çıkarıcağını düşünmediğini söyledi perinatolog.bebeğimin tüm organlşarı gayet normalmiş...nasıl rahatladım anlatamam..yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum..hemen çıkmam lazım bu ara pek giremiyorum nete...hepiniz kendinize iyi bakın....
ohh bunun üstünede iyi gider uyku keyfine bak tadını çıkar gözün aydın olsun ne güzel herkes güzel haberlerle geliyo bu aradada kilo konusunda maşallah nerdeyse hiç almamışın valla:dance:slm kızlar ben geldim... ayrıntılıdan.çok şükür herşey yolunda oglum haftasıyla uyumlu..midesi kalbi mesanesi böbrekleri herbişeylerine baktı .vee 1 kilo daha almışım yani hamileliğimden beri aldıgım kilo 2 oldu.. kan uyuşmazlıgı testimide yaptırdım çok şükr bir sorun yok.. annesinin kanından oglum....hihoyyyt sabah aç karnına gittiğim için malum çayda içmedim ve ben tiryaki oldugum için güne çayla başlamassam başım çok agrır..şimdi başım felaket durumdabiraz geçmişi okuyup uyucam...umarım herkes iyidir...
Var yaa.. cogunuzun ıletısım bilgileri yok bende.. Kacakkedi de dahil.. dogumlarınızı falan dusunuyorum, tebrık etmek ıcın aramak ıstesemm cogunuzunn yokkk... ne var ıkı satır yazıp gondersenizz!!!
canum sen yemeğini yee bende kocişim geliomuş aradı masayı hazırlayım artık yarın görüşürüz meni yannızzzz bırakmaaa burda:) canum en kocamanından öpüyorum seni:asigim:yemek yiyip gelem kızlar.yaprak dökümü başlamadan size bakarım...
kayram norram o reklam lenovo reklamı laptop yani. ....baby dont you cry mom is
nay nay nay .....
bebek aglıoda babası laptopta annesinin videosunu gosterio ya o reklam. bende bayılıorum hem o bebise hem reklama hemde muzigine..
norramm sunun sırrını bana versene bense patlamaya hazır bomba gibiyim :))
petrik allahın gerizekaaa ebesini takmadıgın ii olms sekerim herkes herseyi ne cok bilio ya
Melebaağğ melebağğ bis geldik, açılın bakem :) Kıslar ben bir kaç gündür bööle bad tripteydim. Moralim yerlerdeydi. Bebişim kıpraşmıyordu, hastalık, misafir derken böööyle iyice baymıştım. Bugün gittim bir sevk aldım, burada bir kadın doğumcuya gittim. Sırf moralim düzelsin, oğlumu göreyim diye... Gittim, kadın çok çok tatlı bir doktor çıktı. Çok sevdim. Usg de bakarken bir baktık, pipisiyle oynuyo sıpa :))) Çok şekerdi yaaaa maşallah. Dedim anası gibi azgın olacak :) Doktor, çek bakayım elini ordan, diyo.. Hiç durmadı kızlar, kadın ölçü alamadı neredeyse veeeee 510 gr olmuşuz :teytey:
Bir de muhteşem bir rüya gördüm kızlar, oğlumu kucağıma almışım, ilk defa emzireceğim. Allahım diyorum, inşallah sütüm iyi gelir diyorum, oğlum bir asılıyor memeye, nasıl emiyor, nasıl vakumluyor :) :ecrin_bebek: Çok güzeldi yaaa... Muayeneden sonra annemle gezdik azcık buralarda. Annemde emzirme yastığı ve alt açma örtüsü almış. Koycam hepsini bugün söz :) Moralim çok yüksek... :lepi:
Geçmişi okumak üzere ayrılıyorum. Muccuk...
Melebaağğ melebağğ bis geldik, açılın bakem :) Kıslar ben bir kaç gündür bööle bad tripteydim. Moralim yerlerdeydi. Bebişim kıpraşmıyordu, hastalık, misafir derken böööyle iyice baymıştım. Bugün gittim bir sevk aldım, burada bir kadın doğumcuya gittim. Sırf moralim düzelsin, oğlumu göreyim diye... Gittim, kadın çok çok tatlı bir doktor çıktı. Çok sevdim. Usg de bakarken bir baktık, pipisiyle oynuyo sıpa :))) Çok şekerdi yaaaa maşallah. Dedim anası gibi azgın olacak :) Doktor, çek bakayım elini ordan, diyo.. Hiç durmadı kızlar, kadın ölçü alamadı neredeyse veeeee 510 gr olmuşuz :teytey:
Bir de muhteşem bir rüya gördüm kızlar, oğlumu kucağıma almışım, ilk defa emzireceğim. Allahım diyorum, inşallah sütüm iyi gelir diyorum, oğlum bir asılıyor memeye, nasıl emiyor, nasıl vakumluyor :) :ecrin_bebek: Çok güzeldi yaaa... Muayeneden sonra annemle gezdik azcık buralarda. Annemde emzirme yastığı ve alt açma örtüsü almış. Koycam hepsini bugün söz :) Moralim çok yüksek... :lepi:
canum sen yemeğini yee bende kocişim geliomuş aradı masayı hazırlayım artık yarın görüşürüz meni yannızzzz bırakmaaa burda:) canum en kocamanından öpüyorum seni:asigim:
oh gözün aydın.sağlıkla kullansın anasının oğlu.e normal çocukta oynayacağı şeyi biliyor.eveime geçem sevişem diyen bir hatunun oğluda kordonla oynamaz sanırsam...
buarada evrisim bilet bakiyorum uygun fiyata, haftasonu kesinlesicek ama ya nisan son haftasi yada mayisin ilk haftasi oradayim insallah, bi bulusma ayarliyalim:))) insallah bi sorun cikmaz gelebilirim:))
kızlar selam.biz bugün sabah doktora gidip 50 gram şeker yüklemesi yaptık.1 saat sonra kan aldılar.saat üç gibi sonucu alırsın dediler tabii yeme içme yok aç karına aldılar.ne kötüymüş o şekeri içmek aö karına.oradan doplere gittim tekrar adama uyuz oldum sanki bebek onun.kendi baktı sevdi..plesantam çok gençmiş daha 1.seviyede.sıvı temiz ve yeterliymiş.bebişimde gayet iyiymiş çok şükür.kıpır kıpırdı tam göremedim.velet el salladı durdu.
şeker testimde sınır 140 mış benim 90 çıktı.yani tatlıya devam.çok şükür.tatlı manyağıyım çünkü.eşimizde bebişimizde artık yukarıda arada iner ağrı yaparsa korkma dedi.haftamızdan 4 gün büyük.ama gıcık kilosunu ne söyledi nede usg de yazıyor.neyse sorun yokmuş allahıma şükür.işte böyle kuzular...darısı bekleyenlerin başına.
günaydın arkadaşlar.....
çok huzursuz bir gece geçirdim hiçbir sebep yok aslında ama bütün gece uyuyamadım sağdan sola soldan sağa döndüm durdum biraz uyuduğumda ise saçma sapan rüyalar gördüm sanırım ben bu seren serengil olayına taktım rabbim kimsenin başına vermesin.... bu sabahta kızımın hareketlerini hissedemedim inşallah herşey yolundadır belki benim huzursuzluğumdan kızımda etkilenmiş olabilir.....
günaydın şeker testimde temiz kızlar
Herkese Günaydın....a.s.
Kızlar bişi sorcam.. Şimdiye kadar hep, kız annenin güzelliğini alır, kız bebeğe hamileyken anne çirkinleşir (cildi bozulur), erkek de ise güzelleşir diye duymuştum.. ama sparta annesi olmama rağmen benim cildim çok bozuldu.. fisfisfis Karma bi cilt yapım var ama ben ergenliği bile tek tük sivilceyle atlatmıştım.. yine aynı şekilde regli dönemlerimde de öle.. ama hamilelikte çokk sivilce çıktı bende.. alnımda fln. sivilce dışında cildim pütür pütür sankii.. Sizlerde nasıl?? CADIARZU
ya şimdi birşey dicem hepiniz bana kızacaksınız ama.....
şimdi ben 65 kilo ile hamile kaldım zaten kilo almaya çok meyilli bir bünyem var iride kemikliyim allahtan boy varda kurtarıyorum işe neyse pantolonlarım olmamaya başlayınca bende gittim 2 tane hamile pantolonu aldım çok kilo alırım diye kalçalarım zaten geniş iyice genişler diye büyük büyük aldım ama ben 2,5 kilo aldım toplam ve pantolonlarım şalvar gibi duruyor acaba daraltsam modelleri bozulurmu ki ya yeniden pantolonlada alamıcam bir dünya para veriyoruz sonuçta aranızda darattıran oldumu pantolonun basen kısmını.....
kızlar bu odayı çok beğendik bunu alırsak bizde duvar kağıdı yaptıracağız ama bizim bebek odamızda yük dolabımız var kahve tonlarda :uhm::uhm:yoksa kahve tonlardamı bişi alsak çalışma masamızda var kahverengi
Sabah randevum vardı, oğluşum gayet sağlıklı kıpır kıpırdı yavrum büyümüşSAT'la uyumlu herşey yolunda kafası aşağıdaydı profil resmi alamadık, olsun ayrıntılı ultrasonda alırız,
dr. tetenoz aşızı zamanı geldi bu haftalarda yaptırmalısın dedi, hastaneden çıkınca sağlık ocağına gittik aşımızı olduk şuan ağrım yok ama çok halsiz ve uykusuzum aşıyla ilgisi varmı bilmem,
ebenin yanına gidene kadar herşey gayet güzeldi keyfimde yerinde, ebe kalp atışlarını dinleyelim dedi, sonra bebeğin çok aşağıda 2 gün dinlen yoksa doğum kanalına girer erken doğum olur dedi moralimi bozduklava: yeni doktordan geliyorum yarım saat bile olmadı bi problem olsa söylerdi dedim ama yine yanı şeyi söyledi felaket tellalı gibi sinirlendirdi
doktorumu arayıp sorsammı acaba ? püüff
ayrıntılı ultrason ethicada yokmuş 6 doktor ismi verdi bunlardan birinde yaptır dedi, hepside üniv. hastanesinde çalışan doktorlar nasıl randevu bulabilirmiyim bilmiyorum, ayrıntılı ultrason yapanlar siz nerede yaptırdınız ?
selam arkadaşlar bende ağustos annesi olucam inşallah şuan 5,5 aylık hamileyim cinsiyetini henüz öğrenemedim göstermiyor benimki :))))))))))
Gıcıksın Norraaaa.. gıcccıııkkkkkkkkkkk laelaelaelaelae o dumanda bugulama yaparımm senııı kötükedihüso
oh yaninada biskrem:)))mis.....muckkkkssssŞeniz
aaa niye ki? valla ben de denize sokmayı düşünüyorum. hele bi 40 ı çıksın. doğğğğğru denize cumburlop....
Televizyonun konuşmaya etkisini dinlemiştim bir uzmandan. Televizyonda önde görüntüler, arkada da onlarla alakasız sesler olduğundan çocuk duyduğu kelime ile yapılan ağız hareketleri arasında bağlantı kuramazmış. Özellikle reklam ve çizgi filmlerde:1shok:O nedenle konuşmayı geciktirirmiş. Konuşmayı tam öğrendikten sonra sınırlı bir şekilde izlemesinde sakınca yokmuş. Çok mantıklı geldi banaCADIARZU
canim cok iyi yapmissin, acayip moral oluyor:))edepsiz bucur, gozumun onunde canlandirdim bi anda, ay cok seker yaa:ecrin_bebek:masalah..
oh gözün aydın.sağlıkla kullansın anasının oğlu.e normal çocukta oynayacağı şeyi biliyor.eveime geçem sevişem diyen bir hatunun oğluda kordonla oynamaz sanırsam...
Gözün aydın adaşçığım. Maşallah azgınınadelikafaduldenN güzel bir rüya görmüşsün gerçekten. Ahhh ne muhteşem bir histir o:Saruboceq:Allah hepimize göstersin inşallah
Var yaa.. cogunuzun ıletısım bilgileri yok bende.. Kacakkedi de dahil.. dogumlarınızı falan dusunuyorum, tebrık etmek ıcın aramak ıstesemm cogunuzunn yokkk... ne var ıkı satır yazıp gondersenizz!!!
çok güzel bilgiler canım ya sağal benim en çok istediğim şey sallamadan uyutmak bi tanıdığımın bebeğinde denedim ayaklarımda sallamayıda çok zor valla
evriş ben atcam şimdi sana irtibat bilgilerimi
bu arada bende denize götürmek istiyorum 40ında antalyada olurum bilmiyorum sokarmıyım bi doktora sorarım ama kendim girerim 40ndan sonra mikrop kapmayız dimi??
tatlım elbette tvnin faydalı olacağı noktalar olucak ama benim bahsettiğim dönem ilk yaşlarında o zaman izleyeceği birşey ona fayda sağlamayacak ilerleyen yaşlarda bende izlettricem hatta cdler almayı dşünüyorum ama bakalım esranın dedği gibi uygulayabilcezmi..ama ben tv konsunda ayni dusunmuyorum, hatta cocugun dil gelisimini olumlu yonde etkileyecegine inaniyorum, tabiki kadin programi yada abuk subuk programlar degil, ama guzel cizgi filimler seyredebilir, hatta farkli dillerde..hem konusma ve anlamasina yardimci olur biran once..
aynennnn bendeee sokucamm denizeee bişi olmazzz oğluşumaaaaaa niye ki? valla ben de denize sokmayı düşünüyorum. hele bi 40 ı çıksın. doğğğğğru denize cumburlop....
aynen burkocum bende bu tarz yazılar çok okudum ve sana katılıyorum canımTelevizyonun konuşmaya etkisini dinlemiştim bir uzmandan. Televizyonda önde görüntüler, arkada da onlarla alakasız sesler olduğundan çocuk duyduğu kelime ile yapılan ağız hareketleri arasında bağlantı kuramazmış. Özellikle reklam ve çizgi filmlerde:1shok:O nedenle konuşmayı geciktirirmiş. Konuşmayı tam öğrendikten sonra sınırlı bir şekilde izlemesinde sakınca yokmuş. Çok mantıklı geldi banaCADIARZU
kızlar bu arada bişiy sorucam özellikle ikinci doğum için hazırlanan tecrübeli annelere sormak istiyorum normal doğummu sezeryanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?