kızlar bu arada bişiy sorucam özellikle ikinci doğum için hazırlanan tecrübeli annelere sormak istiyorum normal doğummu sezeryanmı[/QUOTE
kesinlikle sezaryan diyorum bu sefer...
ALLAHIM DA nasip ederse..
Nereye gıttın, ne zaman gittin, sen beni cepten aradıgında annenle doktora mı gidiyordun?? Nİye bırsey demedın.. ulen ne zaman yasadın bu kadar seyi be kadın???
anasına bak oğlunu al misalii kaydirigubbakcemile3
hayır olsunn ne güzel rüyaymışş annesi inşallah memişlerini boll boll emer
TAZECİM gözün aydın oğluşunu görmüşün ama kıpıdamıyo diye telaş etme be güzelim bazen olabiliyo benimkide 4 gündür hareket yoktu bugün çıktı piyasaya belki kendini strese soktuysan ondan olmuştur çünkü içerde herşeyi hissediyolar o yüzden hiç bişeyi takma kafana ...
evrekaa evrekaaa:)) (saif ali khan with baby diye gecio youtube da yada saif pacifies crying baby)
işte o reklam
YouTube - Saif Ali Khan with baby - heyy baby!
ben buyuk konusmiyim ama bizim cocugun pek yemek problemi olmaz hatta yemek yetistirememe gibi bir sorun olabilir:))) Bende Tibet'te cok istahliyizdir..acliga tahammulumz yoktur:)))
ama ben tv konsunda ayni dusunmuyorum, hatta cocugun dil gelisimini olumlu yonde etkileyecegine inaniyorum, tabiki kadin programi yada abuk subuk programlar degil, ama guzel cizgi filimler seyredebilir, hatta farkli dillerde..hem konusma ve anlamasina yardimci olur biran once..
ya bişey diycem...herkesin dr.u ayrıntılı için başka birilerine yönlendiriyo..extradan...ama benim dr.um herşeyine kendisi bakıyo...ve başka birilerine yönlendirmiyo...kadın hastalıkları ve doğum uzmanı kendisi..(opr.dr.)
merak ettim sizin düzenli gittiğiniz dr.larınız herbişeyini ölçmüyomu?
ya da şöyle diyim ayrıntılı için gittiğiniz dr.lar neleri ölçüyor?
aaa niye ki? valla ben de denize sokmayı düşünüyorum. hele bi 40 ı çıksın. doğğğğğru denize cumburlop....
buarada kızlar ben dün çağla aldım. yarısını yedim. yarısını da yaprak dökümünü izlerken yiycem bu akşam. çok mutluyum.
ESRAKO, acaba bakırköye sabahtan mı geçsek? pazarda akşama pek bişey kalmıyor dedi ya kızlar, acaba seninle 10 da mı buluşsak bostancıda? önce pazarı gezer sonra madoya geçeriz. nasıl olur? bakırköye yakın oturan diğer kızlar da gelir pazara belki. ama buluşmadan sonra pazara gidetmenin anlamı kalmayacak eğer güzel mallar seçiliyorsa sabahtan.
slm kızlarrrr. baya hızlısınız maşallah geçmişi okumaktan geleceğe gelemedim. ben de ağla ağla ağlaaaaaaa.... doğum fotoğrafçılarına baktım netten kızlarrrrr nasıl güsellerrrr..... nasıl minnpş ayaklarrr minnoş suratlarrr... ilk kucaklaşmalar... ya ben aşık oldum bebeklerreeeee... zaman geçsin artıkk
Melebaağğ melebağğ bis geldik, açılın bakem :) Kıslar ben bir kaç gündür bööle bad tripteydim. Moralim yerlerdeydi. Bebişim kıpraşmıyordu, hastalık, misafir derken böööyle iyice baymıştım. Bugün gittim bir sevk aldım, burada bir kadın doğumcuya gittim. Sırf moralim düzelsin, oğlumu göreyim diye... Gittim, kadın çok çok tatlı bir doktor çıktı. Çok sevdim. Usg de bakarken bir baktık, pipisiyle oynuyo sıpa :))) Çok şekerdi yaaaa maşallah. Dedim anası gibi azgın olacak :) Doktor, çek bakayım elini ordan, diyo.. Hiç durmadı kızlar, kadın ölçü alamadı neredeyse veeeee 510 gr olmuşuz :teytey:
Bir de muhteşem bir rüya gördüm kızlar, oğlumu kucağıma almışım, ilk defa emzireceğim. Allahım diyorum, inşallah sütüm iyi gelir diyorum, oğlum bir asılıyor memeye, nasıl emiyor, nasıl vakumluyor :) :ecrin_bebek: Çok güzeldi yaaa... Muayeneden sonra annemle gezdik azcık buralarda. Annemde emzirme yastığı ve alt açma örtüsü almış. Koycam hepsini bugün söz :) Moralim çok yüksek... :lepi:
Geçmişi okumak üzere ayrılıyorum. Muccuk...
canım yanı başında oynadığın günlerde görürsün inş bende akşam bebişimi videoya aldım senin dediğin gibi atıyordu göbeğim bende üstüne kumandayı koydum nasıl oynuyor kumanda bunuda kayıt ettim babasına gösterdim benim gibi güçlü olacak dioo:roflol:yaa kızlarr size bişi söylicem ben acayip heyecanlıyım hatta bu saatte hortlamamın sebebide bu sabahın 7 si kocişi yolladım yatıyorum içeri bi güneş girdi hava süper göbişi okşuyorum benimki uyandı başladı tepiklenmeye,sonra çektim elimi diktim gözlerimi göbeğime,ayy oda nee oynadıkça göbeğimde hareket ediyo gözlerime inanamadım yaa sanki ben göbeği ileri atıyomuşum gibi,sizde bi deneyin yaa bi acayip oldum yaa ben oğlumu çok seviyom yaa....senağlama
kızlar bu arada bişiy sorucam özellikle ikinci doğum için hazırlanan tecrübeli annelere sormak istiyorum normal doğummu sezeryanmı
gunaydınnn
kıslar dun gezmeye gittim cıvıl cıvıl giyindim burda gunes var tabi montsuz cıkamıoz ama kremler yesiller oh mis gibi geldi. aksamda cok sevdigim azeri bir arkadasım supriz yaptı yemege geldi onada cok sevindim. ona ıhlamur yaptım yemekten sonra ictik burda yok ıhlamur cok sevdi . gece bi rahat uyumusumki sormayın.ayla.rdır ilkkez. acaba ıhlamur yapmıs olabilirmi sakinlestirdi belkide beni:)
tazemmm gozun aydın oglunada masallah artık yarım kilo oldu bebişler. cok hızlı buyuyecekler ins.cok heycan verici. bugunde dıasarı cıkcam bi arkadasımla boyle olunca canım sıkılmıyor gunlerim guzel geciyor.ins hep boyle devam eder.
norra youtube dan lenovo advertisement diye aratsak cıkarmı acaba. ben eger bulursam linkini eklerim
Günaydın kızlar,
Ben hamileliğimin başından beri ilk defa kötü bir rüya gördüm bugünbenneyaptımkiKanamam olmuş. Siliyorum siliyorum tekrar geliyor. Nasıl korkuyorum, nasıl ağlıyorum anlatamamsenağlamaBir taraftan da kendi kendime diyorum ki, "Birkaç kişinin daha olmuştu böyle, sen onları teselli etmiştin. Birşey olmayacak. Moralini bozup da bebeğini iyice strese sokmayerimsenibenBirazdan doktora gideceksin ve kıpır kıpır göreceksin bebişini"Ama kendi kendimi bir türlü teselli edemiyorum. Ağladıkça ağlıyorum. Sonra eşimi uyandırıyorum, "hadi kalk doktora gidiyoruz" diyorum. Onun çok telaşlanmasını beklerken o uyanıp, "amman boşver sonra gideriz" diyor:1shok:O sinirle uyandım çok şükür. Ama o kadar gerçekti ki, çok etkilendim:çok üzgünüm:Allah hepimizin bebişlerini korusun:Saruboceq:
E güzelim bizim gibi "gelişmiş" bir ülkede youtube yasaklı, bilmiyor musunklava:
günaydın kızlar
babycim bizde youtube yasak maalesef
burkom hayır olsun canım hepimiz bu tarz rüyalar görüyoruz biliyosun rabbim tüm bebişlerimizi korusunnn
yaa kızlarr size bişi söylicem ben acayip heyecanlıyım hatta bu saatte hortlamamın sebebide bu sabahın 7 si kocişi yolladım yatıyorum içeri bi güneş girdi hava süper göbişi okşuyorum benimki uyandı başladı tepiklenmeye,sonra çektim elimi diktim gözlerimi göbeğime,ayy oda nee oynadıkça göbeğimde hareket ediyo gözlerime inanamadım yaa sanki ben göbeği ileri atıyomuşum gibi,sizde bi deneyin yaa bi acayip oldum yaa ben oğlumu çok seviyom yaa....senağlama
günaydın kızlar... bu sabah boğaz ağrısıyla uyandım bogazlarımdan göğsüme kadar nerdeyse bir kuruluk var çok rahatsız ediyor şu an işteyim biraz olsada ne rahatlatır benim bademcik ağrımı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?