2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gypsyesra canım buluştuğumuz zaman telefon numaralarımızı alırız ben nisan annelerine bakıyorumda doğuranlar var doğurmayanlar doğuranlara ziyarete gidiyor ne güzel birbirlerinden haber alıyorlar topicede haber veriyorlar bu doğurdu şu kadar kilo cinsiyeti şu diye süper ya bizde öle yaparız inş.

TAZECıM gözün aydın oğluşunu görmüşün ama kıpıdamıyo diye telaş etme be güzelim bazen olabiliyo benimkide 4 gündür hareket yoktu bugün çıktı piyasaya belki kendini strese soktuysan ondan olmuştur çünkü içerde herşeyi hissediyolar o yüzden hiç bişeyi takma kafana ...

Nereye gıttın, ne zaman gittin, sen beni cepten aradıgında annenle doktora mı gidiyordun?? Nİye bırsey demedın.. ulen ne zaman yasadın bu kadar seyi be kadın???

Ya seni aradığımda aslında doktora gidiyodum. Ama moralim bozuktu ve doktora gitmemin de belirgin bir nedeni yoktu. Bu nedenle sana bir şey demedim bebek :) O

Oradan çıkışta da gezdik işte anamla. Halıcılara girdik, fiyat aldık. Yeni halılar alacağım... Zaten o gördüğün salondaki halı dışında halı almamıştım ben. Şöyle güzel, kendi zevkime uygun halılar almak istiyorum :)

anasına bak oğlunu al misalii kaydirigubbakcemile3
hayır olsunn ne güzel rüyaymışş annesi inşallah memişlerini boll boll emer

Cümlemizin inşallah :)

Haklısın canım aslında ama fanusta yaşamıyoruz sonuçta. Kontrolümüz dışında gelişen olumsuzluklar da üstüste gelince... Çok şükür keyfim yerinde

gunaydınnn
kıslar dun gezmeye gittim cıvıl cıvıl giyindim burda gunes var tabi montsuz cıkamıoz ama kremler yesiller oh mis gibi geldi. aksamda cok sevdigim azeri bir arkadasım supriz yaptı yemege geldi onada cok sevindim. ona ıhlamur yaptım yemekten sonra ictik burda yok ıhlamur cok sevdi . gece bi rahat uyumusumki sormayın.ayla.rdır ilkkez. acaba ıhlamur yapmıs olabilirmi sakinlestirdi belkide beni:)

tazemmm gozun aydın oglunada masallah artık yarım kilo oldu bebişler. cok hızlı buyuyecekler ins.cok heycan verici. bugunde dıasarı cıkcam bi arkadasımla boyle olunca canım sıkılmıyor gunlerim guzel geciyor.ins hep boyle devam eder.

norra youtube dan lenovo advertisement diye aratsak cıkarmı acaba. ben eger bulursam linkini eklerim

Günaydın kızlar,
Ben hamileliğimin başından beri ilk defa kötü bir rüya gördüm bugünbenneyaptımkiKanamam olmuş. Siliyorum siliyorum tekrar geliyor. Nasıl korkuyorum, nasıl ağlıyorum anlatamamsenağlamaBir taraftan da kendi kendime diyorum ki, "Birkaç kişinin daha olmuştu böyle, sen onları teselli etmiştin. Birşey olmayacak. Moralini bozup da bebeğini iyice strese sokmayerimsenibenBirazdan doktora gideceksin ve kıpır kıpır göreceksin bebişini"Ama kendi kendimi bir türlü teselli edemiyorum. Ağladıkça ağlıyorum. Sonra eşimi uyandırıyorum, "hadi kalk doktora gidiyoruz" diyorum. Onun çok telaşlanmasını beklerken o uyanıp, "amman boşver sonra gideriz" diyor:1shok:O sinirle uyandım çok şükür. Ama o kadar gerçekti ki, çok etkilendim:çok üzgünüm:Allah hepimizin bebişlerini korusun:Saruboceq:

Son düzenleme:
günaydın kızlar
babycim bizde youtube yasak maalesef
burkom hayır olsun canım hepimiz bu tarz rüyalar görüyoruz biliyosun rabbim tüm bebişlerimizi korusunnn

HERKESE GUNAYDINLARRRRR

ben buyuk konusmiyim ama bizim cocugun pek yemek problemi olmaz hatta yemek yetistirememe gibi bir sorun olabilir:))) Bende Tibet'te cok istahliyizdir..acliga tahammulumz yoktur:)))

ah nurdancım insallah dedigin gibi olur. su ana bakarsan esimde bende deli gibi yemek yemeyi severiz hele esim bayat bozulmaya yakın seyleri bile ver anlamaz yer :)))
ama gel gorki çoc ukluklarımız oyle değlimis ikimizlede çok ugrasmıslar ve bakınız çocugmuuzda aynı muhtemelen ilerdede onunden alamyıcaz ki basladı simdilrede istahla yemek yemege yas oldu 9 bu arada benim kafada 50 den fazla beyaz birikti . yarısı yemek yedirememe derdindne yarısı bobrek tası uzuntusunden o yuzden çocuklugunuz sor annene kayınvaldene bakalım nasılmıs b uçok buyuk etken,

ya digiturk de baby tv var epey yararlı seyler renkleri anlatyıor sayılar sekiller falan ben faydalı olabilceğini dusunuyorum ve herseyde oludgu gibi bu olaydada dozunda yani tum gun tv ye oturtmakta anlamsız hiç tv ye baktırmıycam diye paralanmakta. sonuçta sizde izlemek istiyceksiniz gunun belli saatleri çocukla tv siz ortamda olcam diye kendi keyfinizden mahrum mu olacaksınız ha adascım olmaz oylede plan olaraktamam ama uygulamada cuvallar olay.

canım netten e dindigim bilgilere gore normalde her zaman gittigin kadın dogum uzmanı bakması yterli imis. ancak kiside riskli birdurum varsa ailede genetik bir hastalık vs vs varsa ayrı bir goz ve isin daha ehli olması için perinatalog a yonlenidirilyor. bazı dr lar ise gunumuzde kiside bir risk olmasada hersey yolunda gidiyorda olsa ayrı goz gorsun zararı olmaz faydası olur her isi uzmanı yapsın manıtgıunla yolluyorlar. yani senin dr un kendi olcuyosa bu çok normal. benim dr umda normalde kendi yapıyor detaylıyı ama geç yapıyor 28. haftada kendince oyle yapıyor. ben o yuzden ozel saglık sigortamda oludgu için kendimce iyi diye duydgum bir docent perinatolog a gittim kendi kendim eyanı kimse yonlendirmedi asıl dr um birbucuk ay sonhra falan daha detaylımı yapcak ikinci kez yaptırmıs olcam ikinci kez uzun uznu bebisi gorcem çunku benim dr un ultrasonu siyah beyaz hiç goremiyorum.
yani senin dr un tutumu çok normal eksik birseyler yok hiç endiselenme canım

aaa niye ki? valla ben de denize sokmayı düşünüyorum. hele bi 40 ı çıksın. doğğğğğru denize cumburlop....

ay ne guzel nazann sen dogum yapıp hemen yazlıgamı geçeceksinnn .? ha tabi birde soyle bir durum var sen erken dogum yapasan sayet birkaç hafta bebis dahada buyumus olur . iki uç aylık gibi olur eylul sonuna yaklasık olarak olabilir dogru.

evet evet evetttt nazannn. aynı seyi dusundum sana soylemedimdi hemen acaba sabah uyanırmısın falan diye aklımdan geçirdim bugun falan yazacaktım d eniz otobusu saatlerine baktım dun 12dekine bineriz diye dusundum ama bu durumda daha erkenine binelim pazar gezip oyle bulusalım kalmaz birsey pazarda o saatten sonra bencedeee. iyide pazarı nası bulcaz :)))

ya lalcim bende oylee bayılıyrom o fotolara bakmaya içim içime sıgmıyor zamang eçsin hemen dogurayım istiyorum soyle gunler kalsın yada dguma bir ay kalsın faland aha çok varrrrrr

canım ne guzel bu ruh halinde olman daim olmasını dilerim . biz ne kadar mutlu bebeklerde oyle mutlu cunku.

ay azgın ouglun ha anasına çekmis :))))) eli pipisinde ha çokg uldum yaaa

günayydın herkeese...nasılsınız güzel anneleeeeeeeerrrrrrr
ben bi dinlendim varya süperimçok şükr bugun dışarı çıkcam hava güzel olcakmış...

burko ve youtube a giremeyen arkadaşlar vtunnel diye bi adres var ordan giriliyor youtubeadresine...

gypsy senin kurdele olayında koptuk güzelim ya çok komik oldu...sırnaşık şey şrin bi atmosfer oluşturdu....:1hug:

istanbullu annelerrrr buluşuyoruz dimi... fire vermiyelim...KAZEN isimli modumuzda bize surpris yapcaktı?sayımız çok mu diye sormuştu...

yaa kızlarr size bişi söylicem ben acayip heyecanlıyım hatta bu saatte hortlamamın sebebide bu sabahın 7 si kocişi yolladım yatıyorum içeri bi güneş girdi hava süper göbişi okşuyorum benimki uyandı başladı tepiklenmeye,sonra çektim elimi diktim gözlerimi göbeğime,ayy oda nee oynadıkça göbeğimde hareket ediyo gözlerime inanamadım yaa sanki ben göbeği ileri atıyomuşum gibi,sizde bi deneyin yaa bi acayip oldum yaa ben oğlumu çok seviyom yaa....senağlama

canım yanı başında oynadığın günlerde görürsün inş bende akşam bebişimi videoya aldım senin dediğin gibi atıyordu göbeğim bende üstüne kumandayı koydum nasıl oynuyor kumanda bunuda kayıt ettim babasına gösterdim benim gibi güçlü olacak dioo:roflol:

kızlar bu arada bişiy sorucam özellikle ikinci doğum için hazırlanan tecrübeli annelere sormak istiyorum normal doğummu sezeryanmı

mavisim bu konu çokkk detaylı çok değiskenli kisiye gore tercihlere onceliklere gore degiselibilen bir konu. yani ben epidural sezaryan olcam ilkindede oyle oldum çok memnudum. ama emin ol çok farklı fikirler çıkcak herkes kendi planladıg dogumun en iyisi olduunu dusuncek haliyle. benim fikrim bu epidural sezaryan ı dusunur ve soru soramk istersen burdayım canım.

babycim ben her aksam ihlamur içiyorum sevdigim için grip oldugum donemlerden kalma alıskanlık e cayda içemiyoruz bol bol dolayısıyla ihlamur bol limonlu ki ben limonla yasar oldum çok iyi gliyor. o yuzden belkide çok guzel uyuorum yazıyroum hep uyanmıyorum vs diye.
olabilir sakinlestirici etkisi mumkun ihlamurun heryerde yazıyor.

ay nasıl etkilendigini tahmin edebliyorum canım korkunç birsey bende gormusut bu ruyadan uyanınca insanhem seviniyor ruya olduguna hemde boyle bir ihtimal var allah korusun az da olsa var yani hepimiz incin urpeyior bunu dusunnce.
tekrar diyorum her zaman dedigim gibi allaha emanetler. kaderimizde varsa saglıkla dogurmak kucaklarımzızda olacaklar insalah agustos ayında..

E güzelim bizim gibi "gelişmiş" bir ülkede youtube yasaklı, bilmiyor musunklava:

canım youtube e girmenin cesitli yolları var ben giriyorum sitenin ad ını bulabiilirsem yazacagım evdeki pc de sık kullanılanlarda ekli. bir site var oraya giriyorsun ve oraya yasaklı sitenin linkini yazıyorsun o site uzerinden you tube acılıyor.

günaydın kızlar
babycim bizde youtube yasak maalesef
burkom hayır olsun canım hepimiz bu tarz rüyalar görüyoruz biliyosun rabbim tüm bebişlerimizi korusunnn

canım yukardada yazdımg ozunden kaçarsa diye sanada ayrı yazıyorum you tube a girebiliyoruz illegal gibi cesitli yollardan bulunca site adresini atacagım size.

günaydın kızlar... bu sabah boğaz ağrısıyla uyandım bogazlarımdan göğsüme kadar nerdeyse bir kuruluk var çok rahatsız ediyor şu an işteyim biraz olsada ne rahatlatır benim bademcik ağrımı????

adaşım ben küçükkene çok iştahlıymışım yani doğuştan gelen bi iştaha sahibim ama eşim çok zor bi çocukmuş kayınvalidem çok çekmiş inş anasına benzer bizim çocuk
dedğin gibi tvden uzak tutmak zor olcak ama elimden geleni yapıcam en azından bütün gün kalamıcak bende bütün gün bebeğim tvyi izliyorum dsmartta oda güzel doğumu felan bile anlatıyo
cumartesi günü içinde bi fikrim var eğer isterseniz ayarlayalım sabah b.köyde buluşup pazara götürürm ben sizi zati o gün sizlerle oturduktan sonra vakitli kalkıcam bi arkadaşımın bebiş mevlüdü var orayada bi uğramak istiyorum..

ya dimi esra bende senin gibiyim hos ben zaten isegelmek durumunda oldugundan uyanıyrum erken ama yaz dogum yapmak bence çok guzelll. insan son aylar geçsin istiyor bir an evl yazın zaman hızla gçiyor bitsin istyemiyorusn gunler falan çunku. deniz gunes vs . derken hop aylar geçiyor. bende keyifle uyanıyorum sabah kızım kıpırdanıyor uyanır uyanmaz ben burdayım diyor içerden oyle mutlu anlarki. gunes çıkıyor falan gunes acayip mutluluk veriyor insana.

aaa esra supersinn tamam o zaman sabah bulusalım bakırkoyde nazan sen ben baska gelmek isteyen varsa tabi isteyen gelebilir once pazar sonra bbulusma yerine geçeriz super olur ben varım varımmmmm kacta gelelim bakırkoye ??

günaydın canım kesinlikle ıhlamur yumuşacık yapar boğazlarını bunun yanı sıra ballı ılıksu ılık süt vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…