İSTANBULDA HAMİLE İKEN DENİZE GİRMEK
kızlar simdi ben her sene haziranda sezonu acarım istanbulda ya havuza ya denize giderim. gittigim yerler heybeliada greenbeach ve kilyos dalia beach genelde. kilyos tamamda heybeliadanın denizinden kuskuluyum. girmem uguneslenir dus alırım diyorum.
sizlerden istanbulda denize grimeyi dusunueniniz varmı ? varsa nerde girmeyi dusnuyorsunuz ?
ayrıcana nası gircezzz:)) onceki hamileleligmide gorumcem iri yarıbir hatundur onun buyuk mayosu vardı bana avermisti onu ggiymistim simdilerde oartık yıllardır deniez girmiyor mayosu falanda yok. geçen aksam bikinilerimi giydim fena olmadı korkunç gorunmdi hamileyim çok belli ve karnım kuru kalır bikini ile. ama hazıran ayında nası olur çok igrecn goruntu olurmu acaba ?? birde sıkarmı bikinilerin altları falan ne alsam ne yapsam bilmiyorum denize girmek için. mayo karın kısmı zor kuruyor zaten gunese karnınızı verip yatmanız sakıncalı oy uzden pek istemiyorum çıkar çıkmaz pareo falan baagllırım diyorum selulitlerimden geçilmez sanırım son aylarda:)) sizlerin fikirler ineler bu konuda merak ed iyorum fkir plss.
kızlar simdi ben her sene haziranda sezonu acarım istanbulda ya havuza ya denize giderim. gittigim yerler heybeliada greenbeach ve kilyos dalia beach genelde. kilyos tamamda heybeliadanın denizinden kuskuluyum. girmem uguneslenir dus alırım diyorum.
sizlerden istanbulda denize grimeyi dusunueniniz varmı ? varsa nerde girmeyi dusnuyorsunuz ?
ayrıcana nası gircezzz:)) onceki hamileleligmide gorumcem iri yarıbir hatundur onun buyuk mayosu vardı bana avermisti onu ggiymistim simdilerde oartık yıllardır deniez girmiyor mayosu falanda yok. geçen aksam bikinilerimi giydim fena olmadı korkunç gorunmdi hamileyim çok belli ve karnım kuru kalır bikini ile. ama hazıran ayında nası olur çok igrecn goruntu olurmu acaba ?? birde sıkarmı bikinilerin altları falan ne alsam ne yapsam bilmiyorum denize girmek için. mayo karın kısmı zor kuruyor zaten gunese karnınızı verip yatmanız sakıncalı oy uzden pek istemiyorum çıkar çıkmaz pareo falan baagllırım diyorum selulitlerimden geçilmez sanırım son aylarda:)) sizlerin fikirler ineler bu konuda merak ed iyorum fkir plss.
amin canım sağolasıncanım yanı başında oynadığın günlerde görürsün inş bende akşam bebişimi videoya aldım senin dediğin gibi atıyordu göbeğim bende üstüne kumandayı koydum nasıl oynuyor kumanda bunuda kayıt ettim babasına gösterdim benim gibi güçlü olacak dioo:roflol:
gözünaydın canım.ebeleri takma.doktorunun takmadığı şeylere sende takılma.onlar bi sorun olsa önlemlerini alırlar ve sana açıklarlardı.ben nette okumuştum doktorunuz bebeğin başaşağı durduğunu söylerse korkmayın diyeSabah randevum vardı, oğluşum gayet sağlıklı kıpır kıpırdı yavrum büyümüşSAT'la uyumlu herşey yolunda kafası aşağıdaydı profil resmi alamadık, olsun ayrıntılı ultrasonda alırız,
dr. tetenoz aşızı zamanı geldi bu haftalarda yaptırmalısın dedi, hastaneden çıkınca sağlık ocağına gittik aşımızı olduk şuan ağrım yok ama çok halsiz ve uykusuzum aşıyla ilgisi varmı bilmem,
ebenin yanına gidene kadar herşey gayet güzeldi keyfimde yerinde, ebe kalp atışlarını dinleyelim dedi, sonra bebeğin çok aşağıda 2 gün dinlen yoksa doğum kanalına girer erken doğum olur dedi moralimi bozduklava: yeni doktordan geliyorum yarım saat bile olmadı bi problem olsa söylerdi dedim ama yine yanı şeyi söyledi felaket tellalı gibi sinirlendirdi
doktorumu arayıp sorsammı acaba ? püüff
ayrıntılı ultrason ethicada yokmuş 6 doktor ismi verdi bunlardan birinde yaptır dedi, hepside üniv. hastanesinde çalışan doktorlar nasıl randevu bulabilirmiyim bilmiyorum, ayrıntılı ultrason yapanlar siz nerede yaptırdınız ?
için rahatlamıştır artık.çok şükür her şey yolunda gözünaydın canım.su için yine sen içmeyi ihmal etme.çok su tüketslm kızlar..nasılsınız..geçmişi okuyamadım çok ilerlemiş..umarım herkes iyidir...pazartesi günkü doktor kontrolünmüz iyi çıktı allahıma şükürler olsun..suyumun normalin alt sınırında olduğunu ama şu an için problem teşkil etmediğini ilerikii dönemlerdede bi sorun çıkarıcağını düşünmediğini söyledi perinatolog.bebeğimin tüm organlşarı gayet normalmiş...nasıl rahatladım anlatamam..yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum..hemen çıkmam lazım bu ara pek giremiyorum nete...hepiniz kendinize iyi bakın....
HERKESE GUNAYDINLARRRRR
canım netten e dindigim bilgilere gore normalde her zaman gittigin kadın dogum uzmanı bakması yterli imis. ancak kiside riskli birdurum varsa ailede genetik bir hastalık vs vs varsa ayrı bir goz ve isin daha ehli olması için perinatalog a yonlenidirilyor. bazı dr lar ise gunumuzde kiside bir risk olmasada hersey yolunda gidiyorda olsa ayrı goz gorsun zararı olmaz faydası olur her isi uzmanı yapsın manıtgıunla yolluyorlar. yani senin dr un kendi olcuyosa bu çok normal. benim dr umda normalde kendi yapıyor detaylıyı ama geç yapıyor 28. haftada kendince oyle yapıyor. ben o yuzden ozel saglık sigortamda oludgu için kendimce iyi diye duydgum bir docent perinatolog a gittim kendi kendim eyanı kimse yonlendirmedi asıl dr um birbucuk ay sonhra falan daha detaylımı yapcak ikinci kez yaptırmıs olcam ikinci kez uzun uznu bebisi gorcem çunku benim dr un ultrasonu siyah beyaz hiç goremiyorum.
yani senin dr un tutumu çok normal eksik birseyler yok hiç endiselenme canım
saol kuzum...uzun zamandır kafamda kuruyodum acaba ben bişeyleri eksik mi yapıyorum diye..iyi geldi...
yaa kızlarr size bişi söylicem ben acayip heyecanlıyım hatta bu saatte hortlamamın sebebide bu sabahın 7 si kocişi yolladım yatıyorum içeri bi güneş girdi hava süper göbişi okşuyorum benimki uyandı başladı tepiklenmeye,sonra çektim elimi diktim gözlerimi göbeğime,ayy oda nee oynadıkça göbeğimde hareket ediyo gözlerime inanamadım yaa sanki ben göbeği ileri atıyomuşum gibi,sizde bi deneyin yaa bi acayip oldum yaa ben oğlumu çok seviyom yaa....senağlama
ara ara ben de denemeye çalışıyorum fakat benimki göbek deliğimin altından tekme vuruyor....eğiliyorum göbekten göremiyorum ama
BEBEKLERİN BİZİM RUH HALİMİZİ HİSSETMESİ
ultrasonda gozumle gordum diyor.
yani demek istiyorumki arkadasalr mutlu olmak için buyuk caba harcamalıyız. olaylar apozitif yonden bakmak için.
içimzide bir mucize var ve birtek bu bile mutlu olmaya yeter aslında. çogumuz zor yollardan geçerek bu bebekleri sahip olduk. kimimiz dusuk ler sonucu kimimiz benim gib uuzun sure bekleyis sonucu. o y uzden lutfen etrafınızda yasanan olumsuz olaylardan etkilenmemeye calısın. bardagın hep dolu tarafını gormeye cabalayın. doum anını hayal edip bile mutlu hissedebilirsinzi kendinizi. ben çok etkilendim daha detaylı anlattı tabi arkadaszım telde burda yazmamm mumkun değil ama kendime daha bir ozen gostereceğim bundan sonra. sizlerlede paylasmak istedim.
paylaş paylaş, aklına ne geldiyse paylaş..tecrübesiz anne olarak içersindeki bir cümlen bile bizim için çok önemli şeyler içeriyor..
Melebaağğ melebağğ bis geldik, açılın bakem :) Kıslar ben bir kaç gündür bööle bad tripteydim. Moralim yerlerdeydi. Bebişim kıpraşmıyordu, hastalık, misafir derken böööyle iyice baymıştım. Bugün gittim bir sevk aldım, burada bir kadın doğumcuya gittim. Sırf moralim düzelsin, oğlumu göreyim diye... Gittim, kadın çok çok tatlı bir doktor çıktı. Çok sevdim. Usg de bakarken bir baktık, pipisiyle oynuyo sıpa :))) Çok şekerdi yaaaa maşallah. Dedim anası gibi azgın olacak :) Doktor, çek bakayım elini ordan, diyo.. Hiç durmadı kızlar, kadın ölçü alamadı neredeyse veeeee 510 gr olmuşuz :teytey:
Bir de muhteşem bir rüya gördüm kızlar, oğlumu kucağıma almışım, ilk defa emzireceğim. Allahım diyorum, inşallah sütüm iyi gelir diyorum, oğlum bir asılıyor memeye, nasıl emiyor, nasıl vakumluyor :) :ecrin_bebek: Çok güzeldi yaaa... Muayeneden sonra annemle gezdik azcık buralarda. Annemde emzirme yastığı ve alt açma örtüsü almış. Koycam hepsini bugün söz :) Moralim çok yüksek... :lepi:
Geçmişi okumak üzere ayrılıyorum. Muccuk...
ama ben 1'e kadar çalışıyorumaaa esra supersinn tamam o zaman sabah bulusalım bakırkoyde nazan sen ben baska gelmek isteyen varsa tabi isteyen gelebilir once pazar sonra bbulusma yerine geçeriz super olur ben varım varımmmmm kacta gelelim bakırkoye ??
gözünaydın canım.güzel haberler duymak sevindiriyor bizlerislm kızlar ben geldim... ayrıntılıdan.çok şükür herşey yolunda oglum haftasıyla uyumlu..midesi kalbi mesanesi böbrekleri herbişeylerine baktı .vee 1 kilo daha almışım yani hamileliğimden beri aldıgım kilo 2 oldu.. kan uyuşmazlıgı testimide yaptırdım çok şükr bir sorun yok.. annesinin kanından oglum....hihoyyyt sabah aç karnına gittiğim için malum çayda içmedim ve ben tiryaki oldugum için güne çayla başlamassam başım çok agrır..şimdi başım felaket durumdabiraz geçmişi okuyup uyucam...umarım herkes iyidir...
hayırlı olsun canım.hoşgeldin aramızaselam arkadaşlar bende ağustos annesi olucam inşallah şuan 5,5 aylık hamileyim cinsiyetini henüz öğrenemedim göstermiyor benimki :))))))))))
benim doktorumda kendisi bakıyor.midesine kalbine mesanesine böbreklerine tüm iç organlarına bakıyor hatta parmaklarını saydı bacaklarına baktı içe dönüklük var mı diye dudağına baktı yarıklık varmı diye.başka bi doktora yönlendirmedi.kendisi inceliyor.işini de biliyor gözüküyorya bişey diycem...herkesin dr.u ayrıntılı için başka birilerine yönlendiriyo..extradan...ama benim dr.um herşeyine kendisi bakıyo...ve başka birilerine yönlendirmiyo...kadın hastalıkları ve doğum uzmanı kendisi..(opr.dr.)
merak ettim sizin düzenli gittiğiniz dr.larınız herbişeyini ölçmüyomu?
ya da şöyle diyim ayrıntılı için gittiğiniz dr.lar neleri ölçüyor?
canım sana telefon numaramı gönderdim ulaştımı bilmiyorumBisde de ole.. oraya buraya yonlendırecekse ne dıye ona o kadar para verıyoruzz yaff,
Serrnimm, Kacakkediyi bende merak edıyorum, bana ılettıgı bısı yok.. bı ıletısım adreslerıne bakımm, belkı bana bırakmıstır bısıler.
benim doktorumda kendisi bakıyor.midesine kalbine mesanesine böbreklerine tüm iç organlarına bakıyor hatta parmaklarını saydı bacaklarına baktı içe dönüklük var mı diye dudağına baktı yarıklık varmı diye.başka bi doktora yönlendirmedi.kendisi inceliyor.işini de biliyor gözüküyor
anladım kuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?