2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

vee bakırkoy pazarı sonra bulusmada oturur dinleniriz zaten sonrasındada bakırkoydeki hamile butikleri falan turlamayı dusunuyroum benbulusma sonrası hemen çıkıp eve gitmem zaten eve sokabilene askolsun yaz gelid artık ben sokak kızı irma modunda olurum:)))

bana her saat uyar canım siz belirleyin saati ama geç olmasın pazar büyük en az bi iki saat ayırın gezme için ona göre programı yapalım..

ıSTANBULDA HAMıLE ıKEN DENıZE GıRMEK

kızlar simdi ben her sene haziranda sezonu acarım istanbulda ya havuza ya denize giderim. gittigim yerler heybeliada greenbeach ve kilyos dalia beach genelde. kilyos tamamda heybeliadanın denizinden kuskuluyum. girmem uguneslenir dus alırım diyorum.
sizlerden istanbulda denize grimeyi dusunueniniz varmı ? varsa nerde girmeyi dusnuyorsunuz ?

ayrıcana nası gircezzz:)) onceki hamileleligmide gorumcem iri yarıbir hatundur onun buyuk mayosu vardı bana avermisti onu ggiymistim simdilerde oartık yıllardır deniez girmiyor mayosu falanda yok. geçen aksam bikinilerimi giydim fena olmadı korkunç gorunmdi hamileyim çok belli ve karnım kuru kalır bikini ile. ama hazıran ayında nası olur çok igrecn goruntu olurmu acaba ?? birde sıkarmı bikinilerin altları falan ne alsam ne yapsam bilmiyorum denize girmek için. mayo karın kısmı zor kuruyor zaten gunese karnınızı verip yatmanız sakıncalı oy uzden pek istemiyorum çıkar çıkmaz pareo falan baagllırım diyorum selulitlerimden geçilmez sanırım son aylarda:)) sizlerin fikirler ineler bu konuda merak ed iyorum fkir plss.

Günaydın hepinize.
Şeker testi temiz çıkan arkadaşlar gözünüz aydın.
Dün tv de ikizlerin anne karnındaki maceralarını ve sezeryan doğumu izledim.Kadın uyanıktı ve sadece üstünde örtü vardı. Çok güzel bebekleri hemencecik kucağına verdiler ve karnından çıkar çıkmaz gösterdiler ağlama seslerini duydu ama ne bileyim sezeryan olacaksa uyutsunlar beni ben korktum biraz yani.

günaydın günaydın günaydın güzel anneler................

esrakocum benim her yerim her yere sığar ama göğüslerim asla!!!! tayt ve t-shirt neden olmasın???

sörf yaparken denize düşmüş havası versek kaydirigubbakcemile nasıl olsa o zamana dek estetik kaygılarımızda sıfırlanmış olcakkkkk

BEBEK BUYUTURKEN UYKU DUZENı VS

benden deneyim isteyenleriniz vardı vaktim var bolca yazayım dedim. nazan inanamıycak girince yine sayfalarca yazmıssın isin yokmu diycek :)))) yok valla su an telfon bile çalmıyor isler azaldı zaten kriz var neys ekonuyu dagıtmayalım:))

ben oglum yatagında uyusun yok saatli olsun duzenli olsun mantıgında bir anne değildim. çunku bu benim yasam bicimime ters. onun uykus aati için sevdgim arkadaslarımdan erken ayrılmak zorunda kalcaksam bu beni fazlası ile guerer ve daha agresif bir anne olurum diye dusunudm hep. ve istedimki heryerde her seklide uyumaya alıssın . bu da tabi uyutmayı daha zor hale getirebiliyor. duzen de eminimki bebekler daha kolay uyur hersey saat gibi olur ama o saati de bir asarsanzı kıyamet koparırlar. o yuzden ben saatli falany apmadım. beni gerer kasar saatli isler. rahat bir yapım vardır.

belki bu t utumum nedeni ile belkide yapısında vardı berkenin heryerde her gurultude her seklide uyurdu. mama sandaleyesinde bile uyuyakalırdı. hatta birkaç kere sacları kesilirken berberde o makina hir hir kafasında calısırken uyumustu bunuda resimledim :))
ve hep diyorum ya 7 sene bebek arabası kullandık diye iste bu yuzden. benim oglum kocmaanken bile o bebek arabasında tıkıs tıkıs uyumayı basarırdı hiç bizi uzmezdi o anlamda. tatile ilk 11 aylıkken gittik yani arada 8 aylıkken kıs tatili vardı onu saymıyorm yaz deniz gunes tatili hazıran ayında gittik ilk kez oğlum temmuz dogumlu 11 aylık dı yurumuyordu. sabah kahvaltı ettirir sonra denize havuza sokardık sonra ogle yemegi falan altını bezler ustu çırçıplak olarak giydirmeden uzerine ince su tulbent gibi ortulerden orterek pusetinde golgeye çekip uyuturduk. 3-4 saat uyanmazdı tum o gleden sonrası bize kalırdı sanki çocuksuzmusuz gib igonlumuzce denize girer çıkar eglenirdikm. artık sıkılırdık uyansınderdik oynayalım sunla. ama evini yatagını arayan bir çocukl olsa asla bunu yapamazdık. birçok arkadasmı odaya çıkarlardı uyku saatlernide biz plajdan bilmeyiz içeri girdigmiizi gunduz saatinde. yani bu birez sans bizim oglumuz boyle rahat bir çocuktu heryerde uyur her sekilde kendini egliycek birseyb ulurdu. araba tutmaz arabaya bindigi an uykuya dalardı yeni uyanmıs bile olsa uzun yola tatile çok rahat çıkardık. yazarken bebek ozledigimi birkez daha anladım yaa çok keyifli idi. aksam yola çıkardık antalyaya falan sabah 6 gibi ısparta falan yakınlarında afyon yada kahvaltı edecek olurduk zaten o uyusada arabanın camını biraz acıp biz cay falan içerdik onumuzde olurdu araba. kahvaltı ederken biz bu uyanır dı keyifle . sonrada aglama zırlaması olmazdı.

ya çcukla yasamak ayrı bir keyif. ayrı bir hayat zor tamam ama anlatırken bile keyifleniyorum. hiç birakıp tatile gitmedik. herkes diyor arada birakın bas basa gidin falan bırakacak yeriniz var. aklımız onda kalır hep onu anmaktan kendimiz keyif alamayız zaten. uç kisi olmak harika birsey eminim 4 kisi daha harika olacak. anne olmak bambaska guzel birsey. bu gunlerde epey duygu yukluyum:)) ogulmla aramız bu ara çok iyi. ben dah asakinim eskiye gore bilmiyorum seker mi beni son donem sinril iyapmıstı diyetle sekerim dustu ondanmı sakınım bilmyorum ama oglumla dalasmadıkca oyle guzel geçiyorki zaman aksamlarımız falan oyel keyifliki onunla. o yuzden anne olmanın harika birsey oldugunu bu ara birkez daha hissettim. ne çok yazdım iste boyle:)

ilahi defne yaa:)) sorf yaparken dusmus havası ha :))) yok anam bana gor edğil uzun pacalı seylerle suya girmek :) daha korkunç gorunur bence donup bakmak için daha çokneden olur :))
pazara gittigimde geçenlerde kadıkoy salı pazarına buyu beden mayolar gormustum karın kısmı buzgulu hatta hamile mayosu bile olabilir
bu arada c a magazalarında da hamile mayosu vardı 60-70 gibi rakamlara belki onlardan birtane alırım artık

ca dakiler ik iparca idi buluz ve alt seklinde yani karnı acıp kuru tutma sıcak tutam imkanı vardı guzeldi onlar

amin canım sağolasın

adaşım ben havuza gittiğim için şöle kocamanında bi mayo aldım bende normalde bikini giyiyorum ama donlarım olmazkene bikini nasıl olsun kafamçokkarıştı tekrar büyük beden bikini almayı düşndüm şöle etekli felan cesaret edemedim açıkçası o göbekle bide bikini komedi yani şimdilik mayo oluyo artık bi 13 kg daha alırsam 44 beden bi mayo alırım napimm ama dedğin gibi göbek kısmı ıslak kalma gibi bi durum var bu yüzden bide yedek olması gerekiyor
bizim yazlık var kamilobada (silivriye giderken) bende orda yada kumbağda giriyodum denize ama bu sene napcam bilmem,kilyosada gidebilirm bu sene hemde evime çok yakın,o zamanlar bi gelsin senden detaylı bilgi alırım gittiğin yer hakkında..

BEBEKLERıN BıZıM RUH HALıMıZı HıSSETMESı

birkaç gun once benden 20 gun ilerde hamile olan bir arkadasım var onun uzucu gunleri oldu. gebelik depresyonuna girdi arkadasım 25 yasında agrıları sızıları vs kaldıramadı hazır mı değlimis bilmyourm çok toy ve genc zor geldi hersey çıtı pıtı minik de birk ızcagız. neyse ailesel birtakım rahatsızlıklar falanda olunca iyice kotu olmus dr u depresyonda oldugun soylemis. ve ultrasonda bebege bir bakmıslar arkadasım biryandan aglıyormus bebekde resmen aglıyor gibiymis yuz iafadesi falanv e buzulmus kendini kenara cekmis durumdaymıs. dr demis ozellikle 6. aydan sonra bebek sen ne hissedersen direk hisseder sen aglarsan aglar sen mutlu olursan mutlu olur. gerilimli olursan o da gerilir demis. yani bunalr bilinen seylerdi ama arkadasım anlatıyor resmen iki buklum buzulmustu diyor karnımda ultrasonda gozumle gordum diyor.

yani demek istiyorumki arkadasalr mutlu olmak için buyuk caba harcamalıyız. olaylar apozitif yonden bakmak için.

içimzide bir mucize var ve birtek bu bile mutlu olmaya yeter aslında. çogumuz zor yollardan geçerek bu bebekleri sahip olduk. kimimiz dusuk ler sonucu kimimiz benim gib uuzun sure bekleyis sonucu. o y uzden lutfen etrafınızda yasanan olumsuz olaylardan etkilenmemeye calısın. bardagın hep dolu tarafını gormeye cabalayın. doum anını hayal edip bile mutlu hissedebilirsinzi kendinizi. ben çok etkilendim daha detaylı anlattı tabi arkadaszım telde burda yazmamm mumkun değil ama kendime daha bir ozen gostereceğim bundan sonra. sizlerlede paylasmak istedim.

defne süpersin be güzelim sörf yaparken düşmüş havası
kaydirigubbakcemile3
adaşım inşallah kızında seni üzmez oğlun gibi..ama benzetmek gibi olmasın tabiide ablamın ilk bebişi kızdı melek gibi kızdı aynı senin oğlan hiç üzmedi annesini ablamda bundan cesaret bulup yıllar sonra bi erkek doğurdu dağlara taşlaraa allahım nolur benim oğlum teyzesinin oğluna benzemesin diye yatıp kalkıp dua ediyorum..saçları beyazladı kadının yaa ömür törpüsü gibi çocuk genelde biri çektirmeyince diğeri çektiryo o açıdan yanee delikafadulden

gözünaydın canım.ebeleri takma.doktorunun takmadığı şeylere sende takılma.onlar bi sorun olsa önlemlerini alırlar ve sana açıklarlardı.ben nette okumuştum doktorunuz bebeğin başaşağı durduğunu söylerse korkmayın diye
için rahatlamıştır artık.çok şükür her şey yolunda gözünaydın canım.su için yine sen içmeyi ihmal etme.çok su tüket

bu arada günaydın kızlar

dün sabahtan sonra hiç giremedim bayağı bi kaynatmışsınız.yavaş yavaş geçmişi okumaya çalışacağım.işlerimde çok yoğun.
kızlar dün yan uzandığımda bebeğim tekmeleyip duruyordu.elimi koyunca artık hissediyorum.sonra eşimi çağırdım oda elini koydu ve çok net hissetti.sonra elini çektiğinde tekmelerini gözle görebiliyorduk.artık göbeğimi açtığımda güçlü tekmelerini dışardan gözle görebiliyoruz.eşim kameraya almak istedi ama ben biraz daha zaman geçsin hareketler keskin olsun ondan sonra dedim.çok güzel bi duyguydu.eşim bütün gece etkisinde kaldı.sanırım oğluna daha çok bağlandı.

angeleyes,

canım ozelmesaja kapalı imis sanırım profilin sana ozelmesaj yollayamıyorum telefon numarası vs yazmıstım bulusma için tum katılcak arkadaslara sana gitmiyor birtek haberin olsun.

kızlar ben kahvaltı yapmaya gidiyorum daha sonra grşrz herkese mutlu günlerr

oy oy zıpıra bak sen zopır veled :) sevincin mutlulugun daim olsun tazecik :)

aaa esra supersinn tamam o zaman sabah bulusalım bakırkoyde nazan sen ben baska gelmek isteyen varsa tabi isteyen gelebilir once pazar sonra bbulusma yerine geçeriz super olur ben varım varımmmmm kacta gelelim bakırkoye ??
ama ben 1'e kadar çalışıyorum küserim ama bende gelmek istiyorum, biraz erken çıksam parazıniçinde nasıl bulcam sizi ?

gözünaydın canım.güzel haberler duymak sevindiriyor bizleri

selam arkadaşlar bende ağustos annesi olucam inşallah şuan 5,5 aylık hamileyim cinsiyetini henüz öğrenemedim göstermiyor benimki :))))))))))
hayırlı olsun canım.hoşgeldin aramıza

benim doktorumda kendisi bakıyor.midesine kalbine mesanesine böbreklerine tüm iç organlarına bakıyor hatta parmaklarını saydı bacaklarına baktı içe dönüklük var mı diye dudağına baktı yarıklık varmı diye.başka bi doktora yönlendirmedi.kendisi inceliyor.işini de biliyor gözüküyor

canım sana telefon numaramı gönderdim ulaştımı bilmiyorum

nesrinim sana attığım msj gitmemiş bilmem kaç saniye bekleyin dio telleşiriz canım buluşuruz belli bi yerde birlikte bakırköye geçeriz en kötüsü erken çıkamasan bile yine seni alır geçeriz bakırköye pazarı gezmesende olur nasılsa dibindesin pazarın hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…