nesrinim sana attığım msj gitmemiş bilmem kaç saniye bekleyin dio telleşiriz canım buluşuruz belli bi yerde birlikte bakırköye geçeriz en kötüsü erken çıkamasan bile yine seni alır geçeriz bakırköye pazarı gezmesende olur nasılsa dibindesin pazarın hihoyyyt
10 da bostancıda buluşalım mı ESRAko? 11 de de GYPSY yle pazarda buluşuruz. girişinde filan.aaa esra supersinn tamam o zaman sabah bulusalım bakırkoyde nazan sen ben baska gelmek isteyen varsa tabi isteyen gelebilir once pazar sonra bbulusma yerine geçeriz super olur ben varım varımmmmm kacta gelelim bakırkoye ??
vee bakırkoy pazarı sonra bulusmada oturur dinleniriz zaten sonrasındada bakırkoydeki hamile butikleri falan turlamayı dusunuyroum benbulusma sonrası hemen çıkıp eve gitmem zaten eve sokabilene askolsun yaz gelid artık ben sokak kızı irma modunda olurum:)))
tama canım 11 gibi seninle pazarın girişinde buluşalım diyorum , bakalım ESRAKO ya uyacak mı?bana her saat uyar canım siz belirleyin saati ama geç olmasın pazar büyük en az bi iki saat ayırın gezme için ona göre programı yapalım..
İSTANBULDA HAMİLE İKEN DENİZE GİRMEK
kızlar simdi ben her sene haziranda sezonu acarım istanbulda ya havuza ya denize giderim. gittigim yerler heybeliada greenbeach ve kilyos dalia beach genelde. kilyos tamamda heybeliadanın denizinden kuskuluyum. girmem uguneslenir dus alırım diyorum.
sizlerden istanbulda denize grimeyi dusunueniniz varmı ? varsa nerde girmeyi dusnuyorsunuz ?
ayrıcana nası gircezzz:)) onceki hamileleligmide gorumcem iri yarıbir hatundur onun buyuk mayosu vardı bana avermisti onu ggiymistim simdilerde oartık yıllardır deniez girmiyor mayosu falanda yok. geçen aksam bikinilerimi giydim fena olmadı korkunç gorunmdi hamileyim çok belli ve karnım kuru kalır bikini ile. ama hazıran ayında nası olur çok igrecn goruntu olurmu acaba ?? birde sıkarmı bikinilerin altları falan ne alsam ne yapsam bilmiyorum denize girmek için. mayo karın kısmı zor kuruyor zaten gunese karnınızı verip yatmanız sakıncalı oy uzden pek istemiyorum çıkar çıkmaz pareo falan baagllırım diyorum selulitlerimden geçilmez sanırım son aylarda:)) sizlerin fikirler ineler bu konuda merak ed iyorum fkir plss.
ilahi defne .... çok komik ve yaratıcısın. bence olur valla. hem güneşten de korunmuş oluruz. tşörtün içine bikini üstü giyeriz ki çok seksi durmasın ıslanınca di mi?sörf yaparken denize düşmüş havası versek kaydirigubbakcemile nasıl olsa o zamana dek estetik kaygılarımızda sıfırlanmış olcakkkkk
ama ben 1'e kadar çalışıyorumküserim ama bende gelmek istiyorum, biraz erken çıksam parazıniçinde nasıl bulcam sizi ?
BEBEKLERİN BİZİM RUH HALİMİZİ HİSSETMESİ
.... yani demek istiyorumki arkadasalr mutlu olmak için buyuk caba harcamalıyız. olaylar apozitif yonden bakmak için.
içimzide bir mucize var ve birtek bu bile mutlu olmaya yeter aslında. çogumuz zor yollardan geçerek bu bebekleri sahip olduk. kimimiz dusuk ler sonucu kimimiz benim gib uuzun sure bekleyis sonucu. o y uzden lutfen etrafınızda yasanan olumsuz olaylardan etkilenmemeye calısın. bardagın hep dolu tarafını gormeye cabalayın. doum anını hayal edip bile mutlu hissedebilirsinzi kendinizi. ben çok etkilendim daha detaylı anlattı tabi arkadaszım telde burda yazmamm mumkun değil ama kendime daha bir ozen gostereceğim bundan sonra. sizlerlede paylasmak istedim.
geçerken beni de Alanyadan alıverin zahmet olmazsa...sengözlerimebaksanab
nazancım şöle bi fikir sunayım
ablam bakırköyde oturuyo sabah ona kahvaltıya gidcem ben yani b.köyde olucam sizde bence 10 da idoya binin yarım saatte bi var ve yarım saat sürüyo 10 buçukta b.köye gelmiş olursunuz buluşmamız gitmemiz vs 11 i bulur bikaç saat gezeriz 10 dkkda döneriz zati b.köye?? siz bulabilrmisnz pazarı?bakırköyden yani meydana kadar yürüceksiniz ordan minibüse felan binceksiniz uzun hikaye bende orda olurum birlikte gideriz zatii benim aklım orda bi etekte kaldı onu alcam ben asıl derdim o delikafadulden
bende sadece sevkle şimdiye kadarki tüm testlerimi hallettim.ikili üçlü ayrıntılı dört boyutlu şeker testini diğer gerekli tüm testlere ayrıca para ödemedim.sadece sevk yeterli oldukızlar şeker yüklemesiyle detaylıya paramı veriyorsunuz?şaka gibi ya.ben hiç vermedim sevk halletti hepsini...şehirden şehire farklımı bu ya?resmen soyuyorlar adamı...
maşallah taze.Melebaağğ melebağğ bis geldik, açılın bakem :) Kıslar ben bir kaç gündür bööle bad tripteydim. Moralim yerlerdeydi. Bebişim kıpraşmıyordu, hastalık, misafir derken böööyle iyice baymıştım. Bugün gittim bir sevk aldım, burada bir kadın doğumcuya gittim. Sırf moralim düzelsin, oğlumu göreyim diye... Gittim, kadın çok çok tatlı bir doktor çıktı. Çok sevdim. Usg de bakarken bir baktık, pipisiyle oynuyo sıpa :))) Çok şekerdi yaaaa maşallah. Dedim anası gibi azgın olacak :) Doktor, çek bakayım elini ordan, diyo.. Hiç durmadı kızlar, kadın ölçü alamadı neredeyse veeeee 510 gr olmuşuz :teytey:
Bir de muhteşem bir rüya gördüm kızlar, oğlumu kucağıma almışım, ilk defa emzireceğim. Allahım diyorum, inşallah sütüm iyi gelir diyorum, oğlum bir asılıyor memeye, nasıl emiyor, nasıl vakumluyor :) :ecrin_bebek: Çok güzeldi yaaa... Muayeneden sonra annemle gezdik azcık buralarda. Annemde emzirme yastığı ve alt açma örtüsü almış. Koycam hepsini bugün söz :) Moralim çok yüksek... :lepi:
Geçmişi okumak üzere ayrılıyorum. Muccuk...
geçmiş olsun canım.sıcak bi şeyler iç.boğazını yumuşatacak sıcak bi şey belki iyi gelirgünaydın kızlar... bu sabah boğaz ağrısıyla uyandım bogazlarımdan göğsüme kadar nerdeyse bir kuruluk var çok rahatsız ediyor şu an işteyim biraz olsada ne rahatlatır benim bademcik ağrımı????
galiba hush little baby don' you cry olan şarkı..lenovanın reklamıtnazan sen bilirsin ya şu reklamlarda bir bayan yabancı bir ninni söylüyor ya...ben onu celine dion sandım ama değil sanırım.bayanı ve şarkısının adını biliyormusun?
sanırım aynı aydayız..benimki de açmıyor.mayıs başı inşallah görmeyi umud ediyorum..selam arkadaşlar bende ağustos annesi olucam inşallah şuan 5,5 aylık hamileyim cinsiyetini henüz öğrenemedim göstermiyor benimki :))))))))))
lierac kullanıyorum memnunum..benim göbüş küçük ayına göre..gündüz bir gerilme olmuyor şimdilik.akşamları yemekten sonra çok geriliyor sürüyorum o zaman çok rahatlıyor.slm kızlar bende 23 haftalık hamleyim pek sık katılamıyorum aranıza fırsat buldukça girebiliyorum...ben çatlak olmasın die kullandınız krem artı yağ felan sürüyo msunuz vs...doktorun önerdigi kremimi kullanıyosunuz yoksa faydasını bildiniz bi ürünümü...
ben lierac kullanıyorum aranızda kul:CüvCüv:lanan var mı acaba...sanki göbek deliğim gerildi bikaç gündür panik oldum...
çok etkilendim esra..bununla ilgili araştırmalarım sürüyor zaten..kendimde de gözlemliyorum.sinirlenince hiç sesi çıkmıyor hareket etmiyor kuzucuğum..geçen gün çok fena ağlama krizine girdim..nadiren gelir bana böyle..hiç kıpırdamadı..elerimi koyup onunla yetişkin biri gibi konuştum ve tepki vermesini istedim anın da tekme attım..hemen tüm sıkıntım geçtiBEBEKLERİN BİZİM RUH HALİMİZİ HİSSETMESİ
birkaç gun once benden 20 gun ilerde hamile olan bir arkadasım var onun uzucu gunleri oldu. gebelik depresyonuna girdi arkadasım 25 yasında agrıları sızıları vs kaldıramadı hazır mı değlimis bilmyourm çok toy ve genc zor geldi hersey çıtı pıtı minik de birk ızcagız. neyse ailesel birtakım rahatsızlıklar falanda olunca iyice kotu olmus dr u depresyonda oldugun soylemis. ve ultrasonda bebege bir bakmıslar arkadasım biryandan aglıyormus bebekde resmen aglıyor gibiymis yuz iafadesi falanv e buzulmus kendini kenara cekmis durumdaymıs. dr demis ozellikle 6. aydan sonra bebek sen ne hissedersen direk hisseder sen aglarsan aglar sen mutlu olursan mutlu olur. gerilimli olursan o da gerilir demis. yani bunalr bilinen seylerdi ama arkadasım anlatıyor resmen iki buklum buzulmustu diyor karnımda ultrasonda gozumle gordum diyor.
yani demek istiyorumki arkadasalr mutlu olmak için buyuk caba harcamalıyız. olaylar apozitif yonden bakmak için.
içimzide bir mucize var ve birtek bu bile mutlu olmaya yeter aslında. çogumuz zor yollardan geçerek bu bebekleri sahip olduk. kimimiz dusuk ler sonucu kimimiz benim gib uuzun sure bekleyis sonucu. o y uzden lutfen etrafınızda yasanan olumsuz olaylardan etkilenmemeye calısın. bardagın hep dolu tarafını gormeye cabalayın. doum anını hayal edip bile mutlu hissedebilirsinzi kendinizi. ben çok etkilendim daha detaylı anlattı tabi arkadaszım telde burda yazmamm mumkun değil ama kendime daha bir ozen gostereceğim bundan sonra. sizlerlede paylasmak istedim.
olmaz şeker, bu bizimki ŞİŞKO HAMİLELER toplantısı olacak. sen daha mercimek kadarsın. yakışmazsın yanımıza. üzgünüm.
tıs bunu sen mi sölüyon..kaydirigubbakcemile3
ilahi defne .... çok komik ve yaratıcısın. bence olur valla. hem güneşten de korunmuş oluruz. tşörtün içine bikini üstü giyeriz ki çok seksi durmasın ıslanınca di mi?
bana komik diyene bakınız......... laelaelaelaelae çıtır hamilem sen o bikini üstünü giy rahatça , bide mayom oldu demez mi aaaa benim göğüsleri dünyanın bikini üstü gelse bir araya getiremez ben giycem tşörtü seksi durcam işte:CüvCüv:
bu arada buluşun tabi istanbullular hatta buluşma yeme içme gezme sohbetlerinide yapın bizde burda çatlayalım kötükedihüso
hadı gözünaydın canım.bebegın gelısımı güzelmıs doktor suyunun sorun oolmadıgını söyledıyse hıc sorun etme daha iyi .bol bol su içmeye devamslm kızlar..nasılsınız..geçmişi okuyamadım çok ilerlemiş..umarım herkes iyidir...pazartesi günkü doktor kontrolünmüz iyi çıktı allahıma şükürler olsun..suyumun normalin alt sınırında olduğunu ama şu an için problem teşkil etmediğini ilerikii dönemlerdede bi sorun çıkarıcağını düşünmediğini söyledi perinatolog.bebeğimin tüm organlşarı gayet normalmiş...nasıl rahatladım anlatamam..yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum..hemen çıkmam lazım bu ara pek giremiyorum nete...hepiniz kendinize iyi bakın....
hihoyyyt hihoyyyt ohhh sanda bebişede maşalah.bende 4 kılo aldım toplam olarak.5.aydan itibaren kılo alımım hızlandı.slm kızlar ben geldim... ayrıntılıdan.çok şükür herşey yolunda oglum haftasıyla uyumlu..midesi kalbi mesanesi böbrekleri herbişeylerine baktı .vee 1 kilo daha almışım yani hamileliğimden beri aldıgım kilo 2 oldu.. kan uyuşmazlıgı testimide yaptırdım çok şükr bir sorun yok.. annesinin kanından oglum....hihoyyyt sabah aç karnına gittiğim için malum çayda içmedim ve ben tiryaki oldugum için güne çayla başlamassam başım çok agrır..şimdi başım felaket durumdabiraz geçmişi okuyup uyucam...umarım herkes iyidir...
aaa niye ki? valla ben de denize sokmayı düşünüyorum. hele bi 40 ı çıksın. doğğğğğru denize cumburlop....
Günaydııın herkesee a.s.
Kızlar hem çok üzgünüm hem de çok mutlu :bbo:
Cumartesi günü için içim kıpır kıpırdı sizlerle tanışacağım için fakat dün akşam öğrendiğim üzere annem ve babam geliyormuş.. Uçak biletlerini fln almşlar.. Çok özlemiştim onları o yüzden çok sevindim ama sizlerin arasında olamayacağım içinde çok üzüldüm.. beni affediin olur mu? bi daha ki sefere söz inşallah yerimseniben
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:buyrunnn burdan yakın bi fire daha
:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:
Günaydııın herkesee a.s.
Cumartesi günü için içim kıpır kıpırdı sizlerle tanışacağım için fakat dün akşam öğrendiğim üzere annem ve babam geliyormuş.. Uçak biletlerini fln almşlar.. Çok özlemiştim onları o yüzden çok sevindim ama sizlerin arasında olamayacağım içinde çok üzüldüm.. beni affediin olur mu? bi daha ki sefere söz inşallah yerimseniben
tek başına pazar gezmek başka arkadaşlarla gezmek başka banane bende gelicem :))nesrinim sana attığım msj gitmemiş bilmem kaç saniye bekleyin dio telleşiriz canım buluşuruz belli bi yerde birlikte bakırköye geçeriz en kötüsü erken çıkamasan bile yine seni alır geçeriz bakırköye pazarı gezmesende olur nasılsa dibindesin pazarın hihoyyyt
süper plan çok sevdim, ben bulurum sizi % 70 ihtimalle 11 de çıkarım işten10 da bostancıda buluşalım mı ESRAko? 11 de de GYPSY yle pazarda buluşuruz. girişinde filan.
böylece 2 saat gezebiliriz pazarı.
evet evet ben de aynen böle düşünmüştüm. kahvaltı yapar çıkarız evden, pazarda dolaşırken acıkmış oluruz, madoda da hem muhabbet, hem dinlenme hem de öğle yemeği....tama canım 11 gibi seninle pazarın girişinde buluşalım diyorum , bakalım ESRAKO ya uyacak mı?telefonlaşırız şeker, ararsın gelince GYPSY söyler ne tarafta olduğumuzu. biz bilemeyiz zira benim ilk gidişim olacak esrako yu bilmem de....
bi fire daha verdik, üzüldüm irem keşke gelebilsem ama annenler geliyormuş napalım başka zamn görüşürüzGünaydııın herkesee a.s.
10 da bostancıda buluşalım mı ESRAko? 11 de de GYPSY yle pazarda buluşuruz. girişinde filan.
böylece 2 saat gezebiliriz pazarı.
evet evet ben de aynen böle düşünmüştüm. kahvaltı yapar çıkarız evden, pazarda dolaşırken acıkmış oluruz, madoda da hem muhabbet, hem dinlenme hem de öğle yemeği....
tama canım 11 gibi seninle pazarın girişinde buluşalım diyorum , bakalım ESRAKO ya uyacak mı?
telefonlaşırız şeker, ararsın gelince GYPSY söyler ne tarafta olduğumuzu. biz bilemeyiz zira benim ilk gidişim olacak esrako yu bilmem de....
nazancım şöle bi fikir sunayım
ablam bakırköyde oturuyo sabah ona kahvaltıya gidcem ben yani b.köyde olucam sizde bence 10 da idoya binin yarım saatte bi var ve yarım saat sürüyo 10 buçukta b.köye gelmiş olursunuz buluşmamız gitmemiz vs 11 i bulur bikaç saat gezeriz 10 dkkda döneriz zati b.köye?? siz bulabilrmisnz pazarı?bakırköyden yani meydana kadar yürüceksiniz ordan minibüse felan binceksiniz uzun hikaye bende orda olurum birlikte gideriz zatii benim aklım orda bi etekte kaldı onu alcam ben asıl derdim o delikafadulden
Günaydııın herkesee a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?