2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

geçerken beni de Alanyadan alıverin zahmet olmazsa...sengözlerimebaksanab

aaa esra supersinn tamam o zaman sabah bulusalım bakırkoyde nazan sen ben baska gelmek isteyen varsa tabi isteyen gelebilir once pazar sonra bbulusma yerine geçeriz super olur ben varım varımmmmm kacta gelelim bakırkoye ??
10 da bostancıda buluşalım mı ESRAko? 11 de de GYPSY yle pazarda buluşuruz. girişinde filan.
böylece 2 saat gezebiliriz pazarı.

evet evet ben de aynen böle düşünmüştüm. kahvaltı yapar çıkarız evden, pazarda dolaşırken acıkmış oluruz, madoda da hem muhabbet, hem dinlenme hem de öğle yemeği....

bana her saat uyar canım siz belirleyin saati ama geç olmasın pazar büyük en az bi iki saat ayırın gezme için ona göre programı yapalım..
tama canım 11 gibi seninle pazarın girişinde buluşalım diyorum , bakalım ESRAKO ya uyacak mı?

ben istanbulda kilyosta daha önce denize girdim ama çok memnun değilim istanbul yakınındaki denizlerden. bana hitap etmiyor. ağvayı da sevmiyordum deniz olarak ama bir kere bir plajına gittik süperdi. bayıldım. inanamadım ağva olduğuna. belki tekrar oraya gideriz kızımı denize sokmak için.
buarada ben de geçen gün eski mayomu denedim (normalde mayo giymem ama bir tane yüzücü mayom vardı sımsıkı bişey) denemeyi bile delilik olarak görmüştüm ama bi de ne göreyim; OLDU GÜP DİYE. şok oldum. sadece göğüslerim iğrenç durdu. üstten fırtladılar, içeri doğru ittim, bu kez de yandan fırtladılar, ben de göbeğime doğru sıkıştırdım. güzel durmuyor tabi ama çok rahat ettim. demek ki 2 beben büyük bir yüzücü mayo alsam mayısta da giyebilirim. bu eskisi 2 hafta sonra bile olmaz çünkü. bikini giymeyi hiç düşünmem. göbeğim çok şirin, gayet memnunum göbeğimden ama benim diğer iki G o kadar yağlandı ki onlar kötü duruyor.

sörf yaparken denize düşmüş havası versek kaydirigubbakcemile nasıl olsa o zamana dek estetik kaygılarımızda sıfırlanmış olcakkkkk
ilahi defne .... çok komik ve yaratıcısın. bence olur valla. hem güneşten de korunmuş oluruz. tşörtün içine bikini üstü giyeriz ki çok seksi durmasın ıslanınca di mi?

ama ben 1'e kadar çalışıyorum küserim ama bende gelmek istiyorum, biraz erken çıksam parazıniçinde nasıl bulcam sizi ?

telefonlaşırız şeker, ararsın gelince GYPSY söyler ne tarafta olduğumuzu. biz bilemeyiz zira benim ilk gidişim olacak esrako yu bilmem de....

teşekkür ederizzzzzza.s.
bende gerekli gereksiz gülüyorum herşeye bugünlerde ...iyi geliyorsırnaşık şey

nazancım şöle bi fikir sunayım
ablam bakırköyde oturuyo sabah ona kahvaltıya gidcem ben yani b.köyde olucam sizde bence 10 da idoya binin yarım saatte bi var ve yarım saat sürüyo 10 buçukta b.köye gelmiş olursunuz buluşmamız gitmemiz vs 11 i bulur bikaç saat gezeriz 10 dkkda döneriz zati b.köye?? siz bulabilrmisnz pazarı?bakırköyden yani meydana kadar yürüceksiniz ordan minibüse felan binceksiniz uzun hikaye bende orda olurum birlikte gideriz zatii benim aklım orda bi etekte kaldı onu alcam ben asıl derdim o delikafadulden

geçerken beni de Alanyadan alıverin zahmet olmazsa...sengözlerimebaksanab

olmaz şeker, bu bizimki ŞİŞKO HAMİLELER toplantısı olacak. sen daha mercimek kadarsın. yakışmazsın yanımıza. üzgünüm.

zaten ben de öle diyorum ya. 10 da bineriz biz idoya. pazar çok uzak değilse idodan inerinmez taksiye de binebiliriz.

kızlar şeker yüklemesiyle detaylıya paramı veriyorsunuz?şaka gibi ya.ben hiç vermedim sevk halletti hepsini...şehirden şehire farklımı bu ya?resmen soyuyorlar adamı...
bende sadece sevkle şimdiye kadarki tüm testlerimi hallettim.ikili üçlü ayrıntılı dört boyutlu şeker testini diğer gerekli tüm testlere ayrıca para ödemedim.sadece sevk yeterli oldu

maşallah taze.bayağı büyümüş.edepsiz şey:sm_cool:hemende kaşfetmiş pipisini
geçmiş olsun canım.sıcak bi şeyler iç.boğazını yumuşatacak sıcak bi şey belki iyi gelir

TAZEFASULYE, ne güzel haberler vermişsin. mutlu olmana çok sevindim. ben genelde mutluyum zaten. hamileliğim (istisnai durumlar hariç) çok huzurlu ve keyifli geçiyor. şu amniyo zamanı hariç hep çok şanslı olduğumu düşündüm. gerçekten de doğsun diye sabırsızlanmıyorum. hamileliğimin keyfini çıkarmaya çalışıyorum. doya doya yaşamak istiyorum. amam eşim çok sabırsız "doğsun artık, yeter ben çok sıkıldım, görmek kucaklamak istiyorum" diyor. aman diyorum şeytanın kulağına gitmesin, erken merken doğmaya kalkmasın.
ESRAKO, sen de sabah sabah döktürmüşsün yine. makale yazar gibi yazıyorsun maşallah.... çok keyifli oluyor okuması. büyük ihtimalle biz de kızımızı senin oğlunu büyüttüğün gibi büyüteceğiz. eşim zaten gezmeden asla duramaz. biz büyük ihtimalle çocuğu paket yapa yapa dolaştırcaz, düzeni filan olamayacak. burası kesin.... bizden daha rahat bir çift olmayacaktır muhtemelen. sadece ilk 3 ay üzerine titreriz ondan sonra bizim kızı sefil bir hayat bekleyecek gibi.... ama yine de kestiremiyorum, acaba onu kucaklayınca herşeye farklı bakacak mıyım? huylarım filan değişecek mi? gerçekten kestiremiyorum ve de büyük konuşmak istemiyorum.

nazan sen bilirsin ya şu reklamlarda bir bayan yabancı bir ninni söylüyor ya...ben onu celine dion sandım ama değil sanırım.bayanı ve şarkısının adını biliyormusun?
galiba hush little baby don' you cry olan şarkı..lenovanın reklamıt
selam arkadaşlar bende ağustos annesi olucam inşallah şuan 5,5 aylık hamileyim cinsiyetini henüz öğrenemedim göstermiyor benimki :))))))))))
sanırım aynı aydayız..benimki de açmıyor.mayıs başı inşallah görmeyi umud ediyorum..
lierac kullanıyorum memnunum..benim göbüş küçük ayına göre..gündüz bir gerilme olmuyor şimdilik.akşamları yemekten sonra çok geriliyor sürüyorum o zaman çok rahatlıyor.
çok etkilendim esra..bununla ilgili araştırmalarım sürüyor zaten..kendimde de gözlemliyorum.sinirlenince hiç sesi çıkmıyor hareket etmiyor kuzucuğum..geçen gün çok fena ağlama krizine girdim..nadiren gelir bana böyle..hiç kıpırdamadı..elerimi koyup onunla yetişkin biri gibi konuştum ve tepki vermesini istedim anın da tekme attım..hemen tüm sıkıntım geçti

Günaydııın herkesee a.s.
Kızlar hem çok üzgünüm hem de çok mutlu :bbo:
Cumartesi günü için içim kıpır kıpırdı sizlerle tanışacağım için fakat dün akşam öğrendiğim üzere annem ve babam geliyormuş.. Uçak biletlerini fln almşlar.. Çok özlemiştim onları o yüzden çok sevindim ama sizlerin arasında olamayacağım içinde çok üzüldüm.. beni affediin olur mu? bi daha ki sefere söz inşallah yerimseniben

hadı gözünaydın canım.bebegın gelısımı güzelmıs doktor suyunun sorun oolmadıgını söyledıyse hıc sorun etme daha iyi .bol bol su içmeye devam
hihoyyyt hihoyyyt ohhh sanda bebişede maşalah.bende 4 kılo aldım toplam olarak.5.aydan itibaren kılo alımım hızlandı.
bebeşinin gelısımı cok güzelmıs gözünaydın canım

aaa niye ki? valla ben de denize sokmayı düşünüyorum. hele bi 40 ı çıksın. doğğğğğru denize cumburlop....

ayy eylül ekım gıbı antalyaya falan gitmek gibi bı imkanım olsa kesın sokardım kuzumu denızede havuzada.cok hosuna gidecegındende hiç şüphem olmazdı şahsen.zaten bızım içimizde suyun içinde.bızım buralarda sokmak imkansızmalum karadenızoldugundan agustossonu olmadan denız buz kesılır buralarda :çok üzgünüm:

buyrunnn burdan yakın bi fire daha
:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:

buaradagunaydın kızlar,ayyy yarın doktora gıdicem cok heycanlıyım bebişimi görecegım için.kac gr oldu acaba minik kuşum.

ooooo ikinci fireyi de verdik bakalım.... gözünaydın iremcim, senin adına sevindim.
kızlar benim de kayınvalidem geliyor ama ona söyledim planım olduğunu. dedim ki "annecim çok önceden yapılmış bir planım var ama sen gel yine de sinan seni gezdirir" . o da zaten hiç aldırmaz böle şeylere, geliyor bu akşam. iki gün çok güzel ilgileneyim ki cmts günü içim rahat etsin. bu akşam onu çıkarır gezdiririz. cmts de sinan gezdirir. ben randevuya daha önemli bir mani çıkmadığı sürece geliyorum kızlar.

tek başına pazar gezmek başka arkadaşlarla gezmek başka banane bende gelicem :))
oram buram ağrıyor der çıkarım işten :icecream:
pazaraın girişi dediğiniz metro durağının orası dimi hani luna park var orda buluşun 10 dk. da oradayım :)

süper plan çok sevdim, ben bulurum sizi % 70 ihtimalle 11 de çıkarım işten

bi fire daha verdik, üzüldüm irem keşke gelebilsem ama annenler geliyormuş napalım başka zamn görüşürüz

tazecim gözünaydın oğlunu görmüşsün pipisini görmüşsün moralin düzelmiş oh oh oh maşallah

nazancım banada uyar saat 10daki ido ya binebiliriz 10 da budurumda bulusuyoruz ido onunde ok mi ??
ve yarım saat den fazal surer sanırım 10 seferi kadıkoy ve yenikapıyada ugruyor 11 e dogru ineriz bakırkoyde. esra ile bulusuruz

esracım anlatırsan nerden ne minibusune binip nerde inmemiz gerek biz kendimizede direk pazar yerine gelebiliriz. bu arada senin albumunde yuz resmin varmı bakayım bir ben senin yuzunu hiçç hatırlamıyorm hep gobekg orduk dermisim:))) tanımak için yani .
dedigim gibi ya tarif et surda inin suna binin diye yada idodan inince nerde nası bulusalım onu deyiver okk.

yaa yapma irem yaa kacta geliyor annenler ? erkendenmi tuh yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…