2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ha soyle ya bende oyle dr randevumu bilemm buna gore ayarladım izin alma sorunu yasadıgım sirketten yarın için izin kopardım:) neyse irem sende çok mutlusundur simdi sogrulamıs gibi olmayalım gozun aydın anneni babanı çok ozlemis olmalısın. kayınvalde baska anne baba baska dmi ama nazan.
bu arda nazan senin kayınvalde ne yonden geliyor sehir disindanmı?

hehe supersin petrik yaaa :) tamamdır sende gel 4 kisi pazar geziyoruz bu durumda dimi. bence pinky de atlar bu geziye gibime geliyor :)
comely den ses yok bu arada ozelden yazmıstım ona telefonum falan gelirsen ara bostancı ido onunde buluscaz demistim ama ses çıkmadı.

göbüş resmimi ekledim kızlarrr küçük sivri göbüşümü:)))

günaydınlar herkeseee

ah canım hiç üzülme sen aynısı benim başıma geldi o rüyayı resmen yaşadım hatta burda anlatmak istemiyorum sonu daha kötü bitti ama şu an her şey yolundahihoyyyt

albümde var canım fotolarım ama ben sana ksa öz bi özet yapayım esmer simysah saç kıvırcık misali karakaş karagöz tombul bi tipim e hayal et artık beni o fotolarada aldanma orda şimdikine göre manken gibiyim delikafadulden

siz idodan inin madonun önünde buluşuruz inince bana alo deyin ben 5 dkkda madonun önündeyim ablam arka sokağında oturuyo hemen

kızlar evrişe özle msj atcaktımda vazgeçtim burdan herkese söyliyim herkes birbirinin adını merak etti sordu benimkini hiç kimse sormadı yabenneyaptımki
benim adım: SEDA

nesrinim sende gel nasılsa patronlar melek gibiymiş sorun olmaz sanırım
ayrıca kızlar cumartesi günü çok yakın bi arkadaşımın bebişin mevlüdü var beni bu hafta başında aradı ama ben programın var dedim yani bu buluşmayı kaçıramamm merterde oturuyo biraz vakitli kalkıp ordada etli pilava yetişirim diye umut ediyorum delikafadulden Allahım yaa aklım fikrim hep yemekte nolcak benim sonumm sengözlerimebaksanab

sedacımmm ah canımm ben biçok kişinin adını bilmiyorumki burda nicki zor olanları sorduk sadece yani ben kendi adıma öle sordum ayrıca bi hap fazla içmişsn bişeycik olmaz bende demir hapını bikere öle içmiştm yanlışlıkla kafaya takma tatlım

ooooo ikinci fireyi de verdik bakalım.... gözünaydın iremcim, senin adına sevindim.
bi fire daha verdik, üzüldüm irem keşke gelebilsem ama annenler geliyormuş napalım başka zamn görüşürüz
yaa yapma irem yaa kacta geliyor annenler ? erkendenmi tuh yaaa
Kızlar inan fire olmak istemezdim :1no2::1no2: Gerçekten çok istemiştim ama aksilik oldu işte.. :sm_confused: Annemler izmir'den gelio ve bizim almamız lazım havaalanından..Eşim karşılar ben akşamına görürüm dicem fakat onlarıda çok özledim kızlar yaa.. :çok üzgünüm: Huzursuz olurum, aklım hep onlarda kalır.. Şu var ki hepimiz aynı şehirdeyiz ne de olsa.. İllaki görüşmelerimiz olur böyle ara ara.. Allah bir dahakine nasip eder umarım, kalbim sizinle olacak :çok üzgünüm:

Gunaydin minnoslar:)))

evrekaa evrekaaa:)) (saif ali khan with baby diye gecio youtube da yada saif pacifies crying baby)
işte o reklam

YouTube - Saif Ali Khan with baby - heyy baby!
sagol babay deniycem hemen..
ksusm dikma canini, hormonlarin bi oyunu bu...unut gitsin..
ay masallah kuzuna ya, ama normalmis bi arkadasimda demisti 23-24.haftadan sonra gobeginden izliceksin hareketleri diye:))

Esrako sabah sabah aglattin beni, ne guzel anlatmissin canim...allahim o gunleri bi gorelim, gun icnde hep hayaller kuruyorum zaten...

kızlr buda benim oğluşum ama bu 16+2 günlük hali nisanın 20 de ayrıntılıya gireceğim ozmnda eklerim

buda oğluşumun pipisi ve bacakları annesi gibi uzun bacaklı olacak ince ince:))

hişşşşşşşşşşşşttt noluyo yaff bensiz pazar gesmleri falan oppppppsss..bende gelcem bakırköy invücirli metro duragının oradki pazar girişinde bende olurum ozaman saat 11 10 da mı.inş. ayhh ozamn ben kocacımlan özel bir görüşme yapayım malum pazara paralı gitmek gerek..:) ee ben çalişmiyorum bu yıl kocamın eline bakıyorum ahh ahhh...biz fasfakiris gibi oldu ama acitasyon yapiim biras..

ESRAKO paylaşımların için çok teşekkürler. Çok iyi yapmışsın :)

Oyyy evet, bir keresinde ben de görmüştüm öyle kanamalı bir rüya. Allahtan çabuk geçmişti etkisi... Güzel şeyler düşün adaşçığım, bunlar bizim bilinçaltı korkularımız. Böyle böyle çıksın da başka zarar görmeyelim. Doğumu düşün, sonrasını düşün :)

İnşallah canım. Evet bu güzel havalar beni de olumlu etkiliyor aslında.

canım ne guzel bu ruh halinde olman daim olmasını dilerim . biz ne kadar mutlu bebeklerde oyle mutlu cunku.
ay azgın ouglun ha anasına çekmis :))))) eli pipisinde ha çokg uldum yaaa

Sağol esram, evet şimdilik görünen o ki; anasına çekecek :)

Ay ne güzel yaa.. Ben şimdi bunu bekleyeceğim heyecanla :) Ay ne mutlu

Esra sanki ben yaşamışım gibi oldum. Ne mutluluk...

helincim üçünüze de çok sevindim (esra, eftelya ve sen) darısı başımıza :) Ben de eşimin artık daha yakından hissetmesini istiyorum. İnşallah en kısa zamanda :)

oy oy zıpıra bak sen zopır veled :) sevincin mutlulugun daim olsun tazecik :)

maşallah taze.bayağı büyümüş.edepsiz şey:sm_cool:hemende kaşfetmiş pipisini

tazecim gözünaydın oğlunu görmüşsün pipisini görmüşsün moralin düzelmiş oh oh oh maşallah

Kızlar ayrı ayrı teşekkür ederim, hepinizi öptüm :) a.s.

Aynenn canım tam kalbimi okumuşsun.. :teselli: İnan birde sağlık problemi hariç hiç bir sebep için gelmemezlik yapmazdım. Ama ailem olunca, hasretlik olunca akan sular duruyor benim için.. Bi de kötü bi tesadüf ki aynı güne geldi ikiside yaa.. 1 gün önce yada 1 gün sonra olsaydı keşke.. Neyse herşeyde bi hayır vardır.. Dedim ya kalbim sizlerle olacak, özenerek okucam buluşma maceralarınızı :çok üzgünüm:

Son düzenleme:

tamam canım 10,40 dan itibaren arayabiliriz seni yani hazır ol .

kızlar evrişe özle msj atcaktımda vazgeçtim burdan herkese söyliyim herkes birbirinin adını merak etti sordu benimkini hiç kimse sormadı yabenneyaptımki
benim adım: SEDA

askolsun canım seerni diye hiteap etmek kolay ben hitapta zorlandıklarıma ad soruyorum sahsen.

kızlr buda benim oğluşum ama bu 16+2 günlük hali nisanın 20 de ayrıntılıya gireceğim ozmnda eklerim

buda oğluşumun pipisi ve bacakları annesi gibi uzun bacaklı olacak ince ince:))

eftelya masalahhh yaaa yerim o pipiyi diycem yanlıs anlasılcak ne guzel pozisyon vermisss .)

canım saol yok yanlış anlaşılmaz teyzesii evet canım yaa ben erkekimm die bağrıyor oğlum açmış bacaklarını:))

eftelya ya şimdi havada duran bacaklarımı amuda kalkmış gibimi yani süper yaa komedii maşallah kaydirigubbakcemile3

kızlarr mayıs annelerinden biri doğurmuş delikafadulden ayy heyecan basıyo bunları okudukçaa

havada süper bugün evde oturayım diyodum ama acaba çıkıp bi yürüsemmi diyorum :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…