olmaz şeker, bu bizimki ŞİŞKO HAMİLELER toplantısı olacak. sen daha mercimek kadarsın. yakışmazsın yanımıza. üzgünüm.
tıs bunu sen mi sölüyon..kaydirigubbakcemile3
son halimi göstermedim henüz. bu trimestirde bir haftada 400gr almak normalmiş. ama ben iki günde 800 gr almışım kaydirigubbakcemile3 hergün tartılıyorum, ve iki gündür şoklardayım. ama inanın göbeğim normal, benim popom çok büyüyor, basenlerim genişledi resmen. 57,6 çıktım bugün tartıda. toplamda aldığım kilo 7,6 kilo oldu anlayacağınız. ama olsun, artık her gören anlıyor hamile olduğumu. süper duygu....
bana komik diyene bakınız......... laelaelaelaelae çıtır hamilem sen o bikini üstünü giy rahatça , bide mayom oldu demez mi aaaa benim göğüsleri dünyanın bikini üstü gelse bir araya getiremez ben giycem tşörtü seksi durcam işte:CüvCüv:
bu arada buluşun tabi istanbullular hatta buluşma yeme içme gezme sohbetlerinide yapın bizde burda çatlayalım kötükedihüso
güzelim benim eski mayo iki hafta önce olmuştu. şuan denemeye cesaret edemem. yeni almak zorundayım.
iyi peki sen seksi ol... sahil güvenlik defne....kaydirigubbakcemile3
ayy eylül ekım gıbı antalyaya falan gitmek gibi bı imkanım olsa kesın sokardım kuzumu denızede havuzada.cok hosuna gidecegındende hiç şüphem olmazdı şahsen.zaten bızım içimizde suyun içinde.bızım buralarda sokmak imkansızmalum karadenızoldugundan agustossonu olmadan denız buz kesılır buralarda :çok üzgünüm:
eylül sonu ben doğumizninde olurum ya, belki kızımı alıp bir haftalığına yazlığımıza giderim. bebiş de 2 aylık olmuş olur. babası bırakır mı bilmem, belki o da gelir izin alıp. eylülsonu bizim deniz çok ılık olur, kızgın güneş de kalmamış olur. annemler de hem yardımcı olurlar ben de tatil yapmış olurum.
pazaraın girişi dediğiniz metro durağının orası dimi hani luna park var orda buluşun 10 dk. da oradayım :)
süper plan çok sevdim, ben bulurum sizi % 70 ihtimalle 11 de çıkarım işten
tamam canım o zaman 11:10 da bahsettiğin yerde oluruz. ben bilmem oraları ama GYPSY rehberlik yapar herhalde.
ooooo ikinci fireyi de verdik bakalım.... gözünaydın iremcim, senin adına sevindim.
kızlar benim de kayınvalidem geliyor ama ona söyledim planım olduğunu. dedim ki "annecim çok önceden yapılmış bir planım var ama sen gel yine de sinan seni gezdirir" . o da zaten hiç aldırmaz böle şeylere, geliyor bu akşam. iki gün çok güzel ilgileneyim ki cmts günü içim rahat etsin. bu akşam onu çıkarır gezdiririz. cmts de sinan gezdirir. ben randevuya daha önemli bir mani çıkmadığı sürece geliyorum kızlar.
tek başına pazar gezmek başka arkadaşlarla gezmek başka banane bende gelicem :))
oram buram ağrıyor der çıkarım işten :icecream:
pazaraın girişi dediğiniz metro durağının orası dimi hani luna park var orda buluşun 10 dk. da oradayım :)
başka zamn görüşürüz
ah canım hiç üzülme sen aynısı benim başıma geldi o rüyayı resmen yaşadım hatta burda anlatmak istemiyorum sonu daha kötü bitti ama şu an her şey yolundahihoyyytGünaydın kızlar,
Ben hamileliğimin başından beri ilk defa kötü bir rüya gördüm bugünbenneyaptımkiKanamam olmuş. Siliyorum siliyorum tekrar geliyor. Nasıl korkuyorum, nasıl ağlıyorum anlatamamsenağlamaBir taraftan da kendi kendime diyorum ki, "Birkaç kişinin daha olmuştu böyle, sen onları teselli etmiştin. Birşey olmayacak. Moralini bozup da bebeğini iyice strese sokmayerimsenibenBirazdan doktora gideceksin ve kıpır kıpır göreceksin bebişini"Ama kendi kendimi bir türlü teselli edemiyorum. Ağladıkça ağlıyorum. Sonra eşimi uyandırıyorum, "hadi kalk doktora gidiyoruz" diyorum. Onun çok telaşlanmasını beklerken o uyanıp, "amman boşver sonra gideriz" diyor:1shok:O sinirle uyandım çok şükür. Ama o kadar gerçekti ki, çok etkilendim:çok üzgünüm:Allah hepimizin bebişlerini korusun:Saruboceq:
mercimekim bisde doğumdan sonra buluşuruz hem bi kişi daha vardı alanyadan ben gelirim alanyaya yanınızaolmaz şeker, bu bizimki ŞİŞKO HAMİLELER toplantısı olacak. sen daha mercimek kadarsın. yakışmazsın yanımıza. üzgünüm.
tıs bunu sen mi sölüyon..kaydirigubbakcemile3
kızlar ben bi şey yaptım her sabah düzenli olarak megadyn adında bir vitamin alıyorum öğlenki haplarım içerken yanlışlıkla ondan bir tane daha içtim. tedirgin oldum ve nedense dr yi aramaya çekindim gece uyandım kaç gecedir uyanıyorum zaten ama bebek hareket etmiyordu canım sıkıldı çok uyumadım bekledim sonra hafif hafif kıpırtılar başladı sonra tekme atmaya başladı. ama ben çok korktum ya öldüm öldüm dirildim şimdi biraz daha rahatım .
ooooo ikinci fireyi de verdik bakalım.... gözünaydın iremcim, senin adına sevindim.
bi fire daha verdik, üzüldüm irem keşke gelebilsem ama annenler geliyormuş napalım başka zamn görüşürüz
Kızlar inan fire olmak istemezdim :1no2:yaa yapma irem yaa kacta geliyor annenler ? erkendenmi tuh yaaa
sagol babay deniycem hemen..evrekaa evrekaaa:)) (saif ali khan with baby diye gecio youtube da yada saif pacifies crying baby)
işte o reklam
YouTube - Saif Ali Khan with baby - heyy baby!
ksusm dikma canini, hormonlarin bi oyunu bu...unut gitsin..Günaydın kızlar,
Ben hamileliğimin başından beri ilk defa kötü bir rüya gördüm bugünbenneyaptımkiKanamam olmuş. Siliyorum siliyorum tekrar geliyor. Nasıl korkuyorum, nasıl ağlıyorum anlatamamsenağlamaBir taraftan da kendi kendime diyorum ki, "Birkaç kişinin daha olmuştu böyle, sen onları teselli etmiştin. Birşey olmayacak. Moralini bozup da bebeğini iyice strese sokmayerimsenibenBirazdan doktora gideceksin ve kıpır kıpır göreceksin bebişini"Ama kendi kendimi bir türlü teselli edemiyorum. Ağladıkça ağlıyorum. Sonra eşimi uyandırıyorum, "hadi kalk doktora gidiyoruz" diyorum. Onun çok telaşlanmasını beklerken o uyanıp, "amman boşver sonra gideriz" diyor:1shok:O sinirle uyandım çok şükür. Ama o kadar gerçekti ki, çok etkilendim:çok üzgünüm:Allah hepimizin bebişlerini korusun:Saruboceq:
ay masallah kuzuna ya, ama normalmis bi arkadasimda demisti 23-24.haftadan sonra gobeginden izliceksin hareketleri diye:))yaa kızlarr size bişi söylicem ben acayip heyecanlıyım hatta bu saatte hortlamamın sebebide bu sabahın 7 si kocişi yolladım yatıyorum içeri bi güneş girdi hava süper göbişi okşuyorum benimki uyandı başladı tepiklenmeye,sonra çektim elimi diktim gözlerimi göbeğime,ayy oda nee oynadıkça göbeğimde hareket ediyo gözlerime inanamadım yaa sanki ben göbeği ileri atıyomuşum gibi,sizde bi deneyin yaa bi acayip oldum yaa ben oğlumu çok seviyom yaa....senağlama
Günaydın kızlar,
tazemmm gozun aydın oglunada masallah artık yarım kilo oldu bebişler. cok hızlı buyuyecekler ins.cok heycan verici. bugunde dıasarı cıkcam bi arkadasımla boyle olunca canım sıkılmıyor gunlerim guzel geciyor.ins hep boyle devam eder.
canım ne guzel bu ruh halinde olman daim olmasını dilerim . biz ne kadar mutlu bebeklerde oyle mutlu cunku.
ay azgın ouglun ha anasına çekmis :))))) eli pipisinde ha çokg uldum yaaa
canım yanı başında oynadığın günlerde görürsün inş bende akşam bebişimi videoya aldım senin dediğin gibi atıyordu göbeğim bende üstüne kumandayı koydum nasıl oynuyor kumanda bunuda kayıt ettim babasına gösterdim benim gibi güçlü olacak dioo:roflol:
yaa kızlarr size bişi söylicem ben acayip heyecanlıyım hatta bu saatte hortlamamın sebebide bu sabahın 7 si kocişi yolladım yatıyorum içeri bi güneş girdi hava süper göbişi okşuyorum benimki uyandı başladı tepiklenmeye,sonra çektim elimi diktim gözlerimi göbeğime,ayy oda nee oynadıkça göbeğimde hareket ediyo gözlerime inanamadım yaa sanki ben göbeği ileri atıyomuşum gibi,sizde bi deneyin yaa bi acayip oldum yaa ben oğlumu çok seviyom yaa....senağlama
dün sabahtan sonra hiç giremedim bayağı bi kaynatmışsınız.yavaş yavaş geçmişi okumaya çalışacağım.işlerimde çok yoğun.
kızlar dün yan uzandığımda bebeğim tekmeleyip duruyordu.elimi koyunca artık hissediyorum.sonra eşimi çağırdım oda elini koydu ve çok net hissetti.sonra elini çektiğinde tekmelerini gözle görebiliyorduk.artık göbeğimi açtığımda güçlü tekmelerini dışardan gözle görebiliyoruz.eşim kameraya almak istedi ama ben biraz daha zaman geçsin hareketler keskin olsun ondan sonra dedim.çok güzel bi duyguydu.eşim bütün gece etkisinde kaldı.sanırım oğluna daha çok bağlandı.
oy oy zıpıra bak sen zopır veled :) sevincin mutlulugun daim olsun tazecik :)
maşallah taze.bayağı büyümüş.edepsiz şey:sm_cool:hemende kaşfetmiş pipisini
TAZEFASULYE, ne güzel haberler vermişsin. mutlu olmana çok sevindim. ben genelde mutluyum zaten. hamileliğim (istisnai durumlar hariç) çok huzurlu ve keyifli geçiyor. şu amniyo zamanı hariç hep çok şanslı olduğumu düşündüm. gerçekten de doğsun diye sabırsızlanmıyorum. hamileliğimin keyfini çıkarmaya çalışıyorum. doya doya yaşamak istiyorum. amam eşim çok sabırsız "doğsun artık, yeter ben çok sıkıldım, görmek kucaklamak istiyorum" diyor. aman diyorum şeytanın kulağına gitmesin, erken merken doğmaya kalkmasın.
tazecim gözünaydın oğlunu görmüşsün pipisini görmüşsün moralin düzelmiş oh oh oh maşallah
Aynenn canım tam kalbimi okumuşsun.. :teselli: İnan birde sağlık problemi hariç hiç bir sebep için gelmemezlik yapmazdım. Ama ailem olunca, hasretlik olunca akan sular duruyor benim için.. Bi de kötü bi tesadüf ki aynı güne geldi ikiside yaa.. 1 gün önce yada 1 gün sonra olsaydı keşke.. Neyse herşeyde bi hayır vardır.. Dedim ya kalbim sizlerle olacak, özenerek okucam buluşma maceralarınızı :çok üzgünüm:ha soyle ya bende oyle dr randevumu bilemm buna gore ayarladım izin alma sorunu yasadıgım sirketten yarın için izin kopardım:) neyse irem sende çok mutlusundur simdi sogrulamıs gibi olmayalım gozun aydın anneni babanı çok ozlemis olmalısın. kayınvalde baska anne baba baska dmi ama nazan.bu arda nazan senin kayınvalde ne yonden geliyor sehir disindanmı?
albümde var canım fotolarım ama ben sana ksa öz bi özet yapayım esmer simysah saç kıvırcık misali karakaş karagöz tombul bi tipim e hayal et artık beni o fotolarada aldanma orda şimdikine göre manken gibiyim delikafadulden
siz idodan inin madonun önünde buluşuruz inince bana alo deyin ben 5 dkkda madonun önündeyim ablam arka sokağında oturuyo hemen
kızlar evrişe özle msj atcaktımda vazgeçtim burdan herkese söyliyim herkes birbirinin adını merak etti sordu benimkini hiç kimse sormadı yabenneyaptımki
benim adım: SEDA
kızlr buda benim oğluşum ama bu 16+2 günlük hali nisanın 20 de ayrıntılıya gireceğim ozmnda eklerim
buda oğluşumun pipisi ve bacakları annesi gibi uzun bacaklı olacak ince ince:))
canım saol yok yanlış anlaşılmaz teyzesii evet canım yaa ben erkekimm die bağrıyor oğlum açmış bacaklarını:))tamam canım 10,40 dan itibaren arayabiliriz seni yani hazır ol .
askolsun canım seerni diye hiteap etmek kolay ben hitapta zorlandıklarıma ad soruyorum sahsen.
eftelya masalahhh yaaa yerim o pipiyi diycem yanlıs anlasılcak ne guzel pozisyon vermisss .)
günaydınlar herkeseee
mercimekim bisde doğumdan sonra buluşuruz hem bi kişi daha vardı alanyadan ben gelirim alanyaya yanınıza
kızlar ben bi şey yaptım her sabah düzenli olarak megadyn adında bir vitamin alıyorum öğlenki haplarım içerken yanlışlıkla ondan bir tane daha içtim. tedirgin oldum ve nedense dr yi aramaya çekindim gece uyandım kaç gecedir uyanıyorum zaten ama bebek hareket etmiyordu canım sıkıldı çok uyumadım bekledim sonra hafif hafif kıpırtılar başladı sonra tekme atmaya başladı. ama ben çok korktum ya öldüm öldüm dirildim şimdi biraz daha rahatım .
dimi ama biz de bebişlerimizle beraber gezeriz...Eylem var alanyada..onu da alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?