valla doktor nasıl çekti anlamadım yukardan çekelim dedi ama güsel bi poz oldu:)))eftelya ya şimdi havada duran bacaklarımı amuda kalkmış gibimi yani süper yaa komedii maşallah kaydirigubbakcemile3
demi teyzesi rahat rahat heryerini gösterio bizim oğlanın şimdiden utanma duygusu yok anacım:))Eftelya maşallah oğluşuna...yiğidin malı meydanda..
kızlar ben bi şey yaptım her sabah düzenli olarak megadyn adında bir vitamin alıyorum öğlenki haplarım içerken yanlışlıkla ondan bir tane daha içtim. tedirgin oldum ve nedense dr yi aramaya çekindim gece uyandım kaç gecedir uyanıyorum zaten ama bebek hareket etmiyordu canım sıkıldı çok uyumadım bekledim sonra hafif hafif kıpırtılar başladı sonra tekme atmaya başladı. ama ben çok korktum ya öldüm öldüm dirildim şimdi biraz daha rahatım .
nesrinim sende gel nasılsa patronlar melek gibiymiş sorun olmaz sanırım
ayrıca kızlar cumartesi günü çok yakın bi arkadaşımın bebişin mevlüdü var beni bu hafta başında aradı ama ben programın var dedim yani bu buluşmayı kaçıramamm merterde oturuyo biraz vakitli kalkıp ordada etli pilava yetişirim diye umut ediyorum delikafadulden Allahım yaa aklım fikrim hep yemekte nolcak benim sonumm sengözlerimebaksanab
hişşşşşşşşşşşşttt noluyo yaff bensiz pazar gesmleri falan oppppppsss..bende gelcem bakırköy invücirli metro duragının oradki pazar girişinde bende olurum ozaman saat 11 10 da mı.inş. ayhh ozamn ben kocacımlan özel bir görüşme yapayım malum pazara paralı gitmek gerek..:) ee ben çalişmiyorum bu yıl kocamın eline bakıyorum ahh ahhh...biz fasfakiris gibi oldu ama acitasyon yapiim biras..
canım saol yok yanlış anlaşılmaz teyzesii evet canım yaa ben erkekimm die bağrıyor oğlum açmış bacaklarını:))
birde kucağımıza alacağımız gün gelseydi yaaabişey olmaz korkma. vitaminimizi bir gün atlamak ya da unutup bir tane içmek filan zararsız. ama sık sık olmayacak tabi bu, düzenli içmek faydalı. bir kereden hiçbişi olmaz korkma.
hıııı pilava yetişiyorsan tamamdır, gerisi önemli diilcokacimcoook ilahi GYPSY yaa.... çok komiksin. senin galiba buluşma süresince aklın etli pilavda olacak ŞİŞKO PATATES
önceden çalışıyor muydun?
maşallah oğluşuna. ben de kızımın en çok böle alttan popo görüntüsüne gülmüştüm. sanki havuzun dibine dalmış da bebeğime alttan bakıyormuşum gibiydi, bacaklarını sallıyordu. çok şirindi, hep aklımda o görüntüsü var.
AHHH AHHH Nazan evet hemde en yogun halimle...kolejde ingilizce ögretmenyidim.ilk bebğimi agustosda kaybednce bu dönem başlamadım tekrar bebk istedğimiz için. eşimle evde stressiz bir dönem istedik..ilk zamanlr zor oldu alışmak eve ama sonra alıştım..ev çook rahat.. arada sıkılmıyor değilim...temizlik hiç bitmiyor sanki ev hanımı olmak daha zor ben yine çalişan ev hanımı olmakdan yanayım oglum saglıkla bi dogsundaönceden çalışıyor muydun?
dün sabahtan sonra hiç giremedim bayağı bi kaynatmışsınız.yavaş yavaş geçmişi okumaya çalışacağım.işlerimde çok yoğun.
kızlar dün yan uzandığımda bebeğim tekmeleyip duruyordu.elimi koyunca artık hissediyorum.sonra eşimi çağırdım oda elini koydu ve çok net hissetti.sonra elini çektiğinde tekmelerini gözle görebiliyorduk.artık göbeğimi açtığımda güçlü tekmelerini dışardan gözle görebiliyoruz.eşim kameraya almak istedi ama ben biraz daha zaman geçsin hareketler keskin olsun ondan sonra dedim.çok güzel bi duyguydu.eşim bütün gece etkisinde kaldı.sanırım oğluna daha çok bağlandı.
nazancım şöle bi fikir sunayım
ablam bakırköyde oturuyo sabah ona kahvaltıya gidcem ben yani b.köyde olucam sizde bence 10 da idoya binin yarım saatte bi var ve yarım saat sürüyo 10 buçukta b.köye gelmiş olursunuz buluşmamız gitmemiz vs 11 i bulur bikaç saat gezeriz 10 dkkda döneriz zati b.köye?? siz bulabilrmisnz pazarı?bakırköyden yani meydana kadar yürüceksiniz ordan minibüse felan binceksiniz uzun hikaye bende orda olurum birlikte gideriz zatii benim aklım orda bi etekte kaldı onu alcam ben asıl derdim o delikafadulden
kızlar evrişe özle msj atcaktımda vazgeçtim burdan herkese söyliyim herkes birbirinin adını merak etti sordu benimkini hiç kimse sormadı yabenneyaptımki
benim adım: SEDA
yaa kızlarr size bişi söylicem ben acayip heyecanlıyım hatta bu saatte hortlamamın sebebide bu sabahın 7 si kocişi yolladım yatıyorum içeri bi güneş girdi hava süper göbişi okşuyorum benimki uyandı başladı tepiklenmeye,sonra çektim elimi diktim gözlerimi göbeğime,ayy oda nee oynadıkça göbeğimde hareket ediyo gözlerime inanamadım yaa sanki ben göbeği ileri atıyomuşum gibi,sizde bi deneyin yaa bi acayip oldum yaa ben oğlumu çok seviyom yaa....senağlama
canım yanı başında oynadığın günlerde görürsün inş bende akşam bebişimi videoya aldım senin dediğin gibi atıyordu göbeğim bende üstüne kumandayı koydum nasıl oynuyor kumanda bunuda kayıt ettim babasına gösterdim benim gibi güçlü olacak dioo:roflol:
BEBEK BUYUTURKEN UYKU DUZENİ VS
benden deneyim isteyenleriniz vardı vaktim var bolca yazayım dedim. nazan inanamıycak girince yine sayfalarca yazmıssın isin yokmu diycek :)))) yok valla su an telfon bile çalmıyor isler azaldı zaten kriz var neys ekonuyu dagıtmayalım:))
ben oglum yatagında uyusun yok .......................................:)
BEBEKLERİN BİZİM RUH HALİMİZİ HİSSETMESİ
birkaç gun once benden 20 gun ilerde hamile olan bir arkadasım var onun uzucu gunleri oldu. gebelik depresyonuna girdi arkadasım 25 yasında agrıları sızıları vs kaldıramadı hazır mı değlimis bilmyourm çok toy ve genc zor geldi hersey çıtı pıtı minik de birk ızcagız. neyse ailesel birtakım ........................
Ammmannn oturma Esra :))) Koş koş bir dürümm... bir waffle.. hadi canım benım.. deniz kenarı... ay durdugun kabahat :)))))) Kır kıçını otur be kadın ıkı dakıkaaa,fırfırfırırr nolcak senın bu halın :))) Cocugu sahıl kenarında dürüm çiğnerken dogurma da.. :)))))kızlarr mayıs annelerinden biri doğurmuş delikafadulden ayy heyecan basıyo bunları okudukçaa
havada süper bugün evde oturayım diyodum ama acaba çıkıp bi yürüsemmi diyorum :CüvCüv:
amin canım allah hepimize kucağımıza alacağımız günleride göstersin:Saruboceq:Göslerim doldu.. :))
Bak bak.. gezmesı daha sabahtan baslıyor.. her türlü boşluğu dolduruyor kadın itinayla yaa.. ıananıyorumm sana fır fır Naciyeeeeee
Yavrusum.. nicki zor olan arkadaslara sormustuk ısımlerını.. senınkısı cok kolay dıye sormamısızdır kuzum.. :))
Ah ah yerimm ben onu yaa.. ne güsel duygular anlatır olduk.
Bunu bir yerden daha duymuştum.. Allah bugunlerı de gosterdı ya bıze.. ınsallahh sonuna kadar tatlılıkla gecırırız.
Esra bugun beni mahfettin.. sabah sabah.. resmen duygu damarlarım kabar kabar kabardı be annem... ay civa oldum.. yayıldım.
Ammmannn oturma Esra :))) Koş koş bir dürümm... bir waffle.. hadi canım benım.. deniz kenarı... ay durdugun kabahat :)))))) Kır kıçını otur be kadın ıkı dakıkaaa,fırfırfırırr nolcak senın bu halın :))) Cocugu sahıl kenarında dürüm çiğnerken dogurma da.. :)))))
saol teyzesi ordan seslendi bize emin olun bakın erkekim ben diee bu ay ayrıntılıya gireceğim onu eklerim inş canımm allah uzun ömür versin kuzularımızaaEftelya.. ne gusel bacaklarını acmıs.. ay sıpamm yaa... tavsan gibi ayırmıs.. cok cici görünüyor be annem.. Allah nazarlardan saklasın.
saol teyzesi ordan seslendi bize emin olun bakın erkekim ben diee bu ay ayrıntılıya gireceğim onu eklerim inş canımm allah uzun ömür versin kuzularımızaa
canım ben nette okumuştum bu ay kalp sesimizi fln duyacaklarmış bebişlerimiz rüyada görüyorlarmış ama sadece ses görüyorlarmış rüyada netten okudum bunuslm kızlar.... eftelyacım pipişin çok güsel. baya büyüdü zıpırlar artık minnoş bebetolarımız. artık duymaya başladılar mı kızlar. konuşsam duyar mı beni. bazı yerlerde 24 bazı yerlerde 20 hafta demişler. doktorlarınız ne dediler.
bir de puset olayına ben de gireyim dedim. 2 ay sonra izmire geleceğim ve doğumdan 1 ay sonrasına kadar dönmeyeceğim. bebişin odasını eşyalarını herşeyini 2 ayda hazırlamam gerek. 15 gün sonra kolları sıvayacağım. burda sipariş verip getirtiorlar her markadan. baston ne puset ne fark ne. help meeeee
menim adım yokBende iletişim bilgileri olan arkadaslar.. bu listeyi bende mail adresleri olan arkadaslarıma da atacağım.. herkeste herkesin bulunsun diye.. Bu arada lütfen adı olmayanlar gönderirse cok sevinirim
Petrik
Esrako
Aidaa
Gypsyesra
İrem
Seerni
3K1M
Norra
Tuana
Eylemmm
Mercimekim
Defnedamla
Baybmon
Keops
Angeleye
Helinhivda
Burko
Tazefasulye
Aftabru
özelden yazıyım canım mail adresimi diosun dimi
Comely kötü nezle oldum diyor, dinlen evinde dedimhehe supersin petrik yaaa :) tamamdır sende gel 4 kisi pazar geziyoruz bu durumda dimi. bence pinky de atlar bu geziye gibime geliyor :)
comely den ses yok bu arada ozelden yazmıstım ona telefonum falan gelirsen ara bostancı ido onunde buluscaz demistim ama ses çıkmadı.
nesrinim sende gel nasılsa patronlar melek gibiymiş sorun olmaz sanırım ayrıca kızlar cumartesi günü çok yakın bi arkadaşımın bebişin mevlüdü var beni bu hafta başında aradı ama ben programın var dedim yani bu buluşmayı kaçıramamm merterde oturuyo biraz vakitli kalkıp ordada etli pilava yetişirim diye umut ediyorum delikafadulden Allahım yaa aklım fikrim hep yemekte nolcak benim sonumm sengözlerimebaksanab
kızlr buda benim oğluşum ama bu 16+2 günlük hali nisanın 20 de ayrıntılıya gireceğim ozmnda eklerim
buda oğluşumun pipisi ve bacakları annesi gibi uzun bacaklı olacak ince ince:))
annem benim çok saol canım kurban olurum sana benn:asigim::1hug:a.s.buda benim yavrumun yavrusu ben onun herşeyini yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?