2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

eftelya ya şimdi havada duran bacaklarımı amuda kalkmış gibimi yani süper yaa komedii maşallah kaydirigubbakcemile3
valla doktor nasıl çekti anlamadım yukardan çekelim dedi ama güsel bi poz oldu:)))
Eftelya maşallah oğluşuna...yiğidin malı meydanda..
demi teyzesi rahat rahat heryerini gösterio bizim oğlanın şimdiden utanma duygusu yok anacım:))

bişey olmaz korkma. vitaminimizi bir gün atlamak ya da unutup bir tane içmek filan zararsız. ama sık sık olmayacak tabi bu, düzenli içmek faydalı. bir kereden hiçbişi olmaz korkma.

hıııı pilava yetişiyorsan tamamdır, gerisi önemli diilcokacimcoook ilahi GYPSY yaa.... çok komiksin. senin galiba buluşma süresince aklın etli pilavda olacak ŞİŞKO PATATES

önceden çalışıyor muydun?

canım saol yok yanlış anlaşılmaz teyzesii evet canım yaa ben erkekimm die bağrıyor oğlum açmış bacaklarını:))

maşallah oğluşuna. ben de kızımın en çok böle alttan popo görüntüsüne gülmüştüm. sanki havuzun dibine dalmış da bebeğime alttan bakıyormuşum gibiydi, bacaklarını sallıyordu. çok şirindi, hep aklımda o görüntüsü var.

birde kucağımıza alacağımız gün gelseydi yaaa:ecrin_bebek:

önceden çalışıyor muydun?
AHHH AHHH Nazan evet hemde en yogun halimle...kolejde ingilizce ögretmenyidim.ilk bebğimi agustosda kaybednce bu dönem başlamadım tekrar bebk istedğimiz için. eşimle evde stressiz bir dönem istedik..ilk zamanlr zor oldu alışmak eve ama sonra alıştım..ev çook rahat.. arada sıkılmıyor değilim...temizlik hiç bitmiyor sanki ev hanımı olmak daha zor ben yine çalişan ev hanımı olmakdan yanayım oglum saglıkla bi dogsunda

Göslerim doldu.. :))

Bak bak.. gezmesı daha sabahtan baslıyor.. her türlü boşluğu dolduruyor kadın itinayla yaa.. ıananıyorumm sana fır fır Naciyeeeeee

kızlar evrişe özle msj atcaktımda vazgeçtim burdan herkese söyliyim herkes birbirinin adını merak etti sordu benimkini hiç kimse sormadı yabenneyaptımki
benim adım: SEDA

Yavrusum.. nicki zor olan arkadaslara sormustuk ısımlerını.. senınkısı cok kolay dıye sormamısızdır kuzum.. :))

Ah ah yerimm ben onu yaa.. ne güsel duygular anlatır olduk.

Bunu bir yerden daha duymuştum.. Allah bugunlerı de gosterdı ya bıze.. ınsallahh sonuna kadar tatlılıkla gecırırız.

Esra bugun beni mahfettin.. sabah sabah.. resmen duygu damarlarım kabar kabar kabardı be annem... ay civa oldum.. yayıldım.

kızlarr mayıs annelerinden biri doğurmuş delikafadulden ayy heyecan basıyo bunları okudukçaa

havada süper bugün evde oturayım diyodum ama acaba çıkıp bi yürüsemmi diyorum :CüvCüv:
Ammmannn oturma Esra :))) Koş koş bir dürümm... bir waffle.. hadi canım benım.. deniz kenarı... ay durdugun kabahat :)))))) Kır kıçını otur be kadın ıkı dakıkaaa,fırfırfırırr nolcak senın bu halın :))) Cocugu sahıl kenarında dürüm çiğnerken dogurma da.. :)))))

amin canım allah hepimize kucağımıza alacağımız günleride göstersin:Saruboceq:

Eftelya.. ne gusel bacaklarını acmıs.. ay sıpamm yaa... tavsan gibi ayırmıs.. cok cici görünüyor be annem.. Allah nazarlardan saklasın.

Eftelya.. ne gusel bacaklarını acmıs.. ay sıpamm yaa... tavsan gibi ayırmıs.. cok cici görünüyor be annem.. Allah nazarlardan saklasın.
saol teyzesi ordan seslendi bize emin olun bakın erkekim ben diee bu ay ayrıntılıya gireceğim onu eklerim inş canımm allah uzun ömür versin kuzularımızaa

slm kızlar.... eftelyacım pipişin çok güsel. baya büyüdü zıpırlar artık minnoş bebetolarımız. artık duymaya başladılar mı kızlar. konuşsam duyar mı beni. bazı yerlerde 24 bazı yerlerde 20 hafta demişler. doktorlarınız ne dediler.
bir de puset olayına ben de gireyim dedim. 2 ay sonra izmire geleceğim ve doğumdan 1 ay sonrasına kadar dönmeyeceğim. bebişin odasını eşyalarını herşeyini 2 ayda hazırlamam gerek. 15 gün sonra kolları sıvayacağım. burda sipariş verip getirtiorlar her markadan. baston ne puset ne fark ne. help meeeee

canım ben nette okumuştum bu ay kalp sesimizi fln duyacaklarmış bebişlerimiz rüyada görüyorlarmış ama sadece ses görüyorlarmış rüyada netten okudum bunu

Bende iletişim bilgileri olan arkadaslar.. bu listeyi bende mail adresleri olan arkadaslarıma da atacağım.. herkeste herkesin bulunsun diye.. Bu arada lütfen adı olmayanlar gönderirse cok sevinirim

Petrik
Esrako
Aidaa
Gypsyesra
ırem
Seerni
3K1M
Norra
Tuana
Eylemmm
Mercimekim
Defnedamla
Baybmon
Keops
Angeleye
Helinhivda
Burko
Tazefasulye
Aftabru

menim adım yok

Comely kötü nezle oldum diyor, dinlen evinde dedim

bizim melekler şeytan olurmuş kaydirigubbakcemile3
ays gezenti gez bakem bende çalışmasam gezsem keşkee 2,5 ay kaldı zor sabrediyorum

Eftelya oğluşun ne şirin açmış öyle bacakları, maşallah yavruna yiğidin malı meydan da,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…