bizim melekler şeytan olurmuş kaydirigubbakcemile3
ays gezenti gez bakem bende çalışmasam gezsem keşkee 2,5 ay kaldı zor sabrediyorum
herşeyimiz ortada maşallahEftelya oğluşun ne şirin açmış öyle bacakları, maşallah yavruna yiğidin malı meydan da,
bişey olmaz korkma. vitaminimizi bir gün atlamak ya da unutup bir tane içmek filan zararsız. ama sık sık olmayacak tabi bu, düzenli içmek faydalı. bir kereden hiçbişi olmaz korkma.
hıııı pilava yetişiyorsan tamamdır, gerisi önemli diilcokacimcoook ilahi GYPSY yaa.... çok komiksin. senin galiba buluşma süresince aklın etli pilavda olacak ŞİŞKO PATATES
önceden çalışıyor muydun?
maşallah oğluşuna. ben de kızımın en çok böle alttan popo görüntüsüne gülmüştüm. sanki havuzun dibine dalmış da bebeğime alttan bakıyormuşum gibiydi, bacaklarını sallıyordu. çok şirindi, hep aklımda o görüntüsü var.
kuzum napemmm hava güzell ben güzell bebiş güzell mekan güzell çıkmak gerek dimee yemeğimde hazırr evimde temizz ohh değmeyin keyfime :teytey::dance::dance::dance::dance::dance:Göslerim doldu.. :))
Bak bak.. gezmesı daha sabahtan baslıyor.. her türlü boşluğu dolduruyor kadın itinayla yaa.. ıananıyorumm sana fır fır Naciyeeeeee
Yavrusum.. nicki zor olan arkadaslara sormustuk ısımlerını.. senınkısı cok kolay dıye sormamısızdır kuzum.. :))
Ah ah yerimm ben onu yaa.. ne güsel duygular anlatır olduk.
Bunu bir yerden daha duymuştum.. Allah bugunlerı de gosterdı ya bıze.. ınsallahh sonuna kadar tatlılıkla gecırırız.
Esra bugun beni mahfettin.. sabah sabah.. resmen duygu damarlarım kabar kabar kabardı be annem... ay civa oldum.. yayıldım.
Ammmannn oturma Esra :))) Koş koş bir dürümm... bir waffle.. hadi canım benım.. deniz kenarı... ay durdugun kabahat :)))))) Kır kıçını otur be kadın ıkı dakıkaaa,fırfırfırırr nolcak senın bu halın :))) Cocugu sahıl kenarında dürüm çiğnerken dogurma da.. :)))))
delikafadulden şişko patates delikafadulden
kuzum napemmm hava güzell ben güzell bebiş güzell mekan güzell çıkmak gerek dimee yemeğimde hazırr evimde temizz ohh değmeyin keyfime :teytey::dance::dance::dance::dance::dance:
kızlar ben dün akşam diziyi izlerken uyumuş kalmışım. iki üç gündür böle.... 9,5 gibi sızıyorum. çok şikayetçiyim bu durumdan. daha ziyade de eşim şikayetçi. hani sen anlatmışsın ya GYPSY yüzüyoum, temizlik yapıyorum geziyorum filan diye... valla düşündüm de ben yiyip içip yatıyorum. yani biz de çok geziyoruz ama evde olduğum sürece ben yatay pozisyondayım. bir de iştahım açıldı ki sormayın. gün içerisinde sürekli şubelerle filan telefonda konuşuyorum. tam bişey ağzıma alacakken aradıysa şube telefonu biran önce kapatmak istiyorum. bi de uzatırsa karşı taraf elim ağzıma doğru gidiyor kendimi zor tutuyorum ısırmamak için. işte o ana karşıdakine küfredip teli suratına kapatasım geliyor. nasıl sabırsızlanıyorum yemek için bir görmelisiniz, obez bebekler gibi mi desem aç köpekler gibi mi desem bi gözünüzde canlandırın isterim. mesai arkadaşlarım çok gülüyorlar bu duruma....
ben hala yürüyüşlere başlayamadım. hepiniz ne güzel yürüyorsunuz. yok yok benim de biran önce kendime çeki düzen vermem lazım. bi de bebeğe çok almaya başladım kızlar. herhalde aldıklarım 70 parçayı geçmiştir. sırf bugün 30 parça alışveriş yaptım. tutamıyorum kendimi.
selam kızlar ,tüm ağustos annelerıne merhabalar aranıza yenı katıldım bende agustosda doğum yapacaklardanım :) bu benim 2. bebişim olucak .ilk bebişimi de burda bu sitede büyüttüm ve sağlıklıca dünyaya getirdim .umarım yine sizlerle güzel paylaşımlarla 2.bebişimide kucagıma alırım.şimdiden herkesle tanıstıgıma memnun oldum .bursadan sevgiler .(20+2) bu arada :))))
nazancım bide şu aldıklarını biz görebilseydikkk şekerim
pazarda çok güzel gözleme yapıyolar hani demişsin yaa çok yiyorum die o açıdan şeettridm yane başka bi amacım yok yanlış anlaşılmasın delikafadulden
hale hoşgeldin hayırlı olsun bebişin
hişşşşşşşşşşşşttt noluyo yaff bensiz pazar gesmleri falan oppppppsss..bende gelcem bakırköy invücirli metro duragının oradki pazar girişinde bende olurum ozaman saat 11 10 da mı.inş. ayhh ozamn ben kocacımlan özel bir görüşme yapayım malum pazara paralı gitmek gerek..:) ee ben çalişmiyorum bu yıl kocamın eline bakıyorum ahh ahhh...biz fasfakiris gibi oldu ama acitasyon yapiim biras..
kızlar ben dün akşam diziyi izlerken uyumuş kalmışım. iki üç gündür böle.... 9,5 gibi sızıyorum. çok şikayetçiyim bu durumdan. daha ziyade de eşim şikayetçi. hani sen anlatmışsın ya GYPSY yüzüyoum, temizlik yapıyorum geziyorum filan diye... valla düşündüm de ben yiyip içip yatıyorum. yani biz de çok geziyoruz ama evde olduğum sürece ben yatay pozisyondayım. bir de iştahım açıldı ki sormayın. gün içerisinde sürekli şubelerle filan telefonda konuşuyorum. tam bişey ağzıma alacakken aradıysa şube telefonu biran önce kapatmak istiyorum. bi de uzatırsa karşı taraf elim ağzıma doğru gidiyor kendimi zor tutuyorum ısırmamak için. işte o ana karşıdakine küfredip teli suratına kapatasım geliyor. nasıl sabırsızlanıyorum yemek için bir görmelisiniz, obez bebekler gibi mi desem aç köpekler gibi mi desem bi gözünüzde canlandırın isterim. mesai arkadaşlarım çok gülüyorlar bu duruma....
ben hala yürüyüşlere başlayamadım. hepiniz ne güzel yürüyorsunuz. yok yok benim de biran önce kendime çeki düzen vermem lazım. bi de bebeğe çok almaya başladım kızlar. herhalde aldıklarım 70 parçayı geçmiştir. sırf bugün 30 parça alışveriş yaptım. tutamıyorum kendimi.
selam kızlar ,tüm ağustos annelerıne merhabalar aranıza yenı katıldım bende agustosda doğum yapacaklardanım :) bu benim 2. bebişim olucak .ilk bebişimi de burda bu sitede büyüttüm ve sağlıklıca dünyaya getirdim .umarım yine sizlerle güzel paylaşımlarla 2.bebişimide kucagıma alırım.şimdiden herkesle tanıstıgıma memnun oldum .bursadan sevgiler .(20+2) bu arada :))))
kızlar ben dün akşam diziyi izlerken uyumuş kalmışım. iki üç gündür böle.... 9,5 gibi sızıyorum. çok şikayetçiyim bu durumdan. daha ziyade de eşim şikayetçi. hani sen anlatmışsın ya GYPSY yüzüyoum, temizlik yapıyorum geziyorum filan diye... valla düşündüm de ben yiyip içip yatıyorum. yani biz de çok geziyoruz ama evde olduğum sürece ben yatay pozisyondayım. bir de iştahım açıldı ki sormayın. gün
şu 70 parçayı görebilecekmiyiz acep ağustosa kadar..??
hoşgeldin tecrübeli anne..sağlıkla gelsin bebeğin...
Hale hoşgeldin canım aramıza, Allah tamamına erdirsin..selam kızlar ,tüm ağustos annelerıne merhabalar aranıza yenı katıldım bende agustosda doğum yapacaklardanım :) bu benim 2. bebişim olucak .ilk bebişimi de burda bu sitede büyüttüm ve sağlıklıca dünyaya getirdim .umarım yine sizlerle güzel paylaşımlarla 2.bebişimide kucagıma alırım.şimdiden herkesle tanıstıgıma memnun oldum .bursadan sevgiler .(20+2) bu arada :))))
:roflol::roflol:delikafadulden:roflol::roflol: Gene kopardın beni esra yaa..nazancım bide şu aldıklarını biz görebilseydikkk şekerim
pazarda çok güzel gözleme yapıyolar hani demişsin yaa çok yiyorum die o açıdan şeettridm yane başka bi amacım yok yanlış anlaşılmasın delikafadulden
Geçmiş olsun canıım yaa.. Ne sinir bi duruuum Çok üzgünüm çoook Aman sakın sen elleme zateen.. ıyi yapmışsın eşini çağırmakla..of ya bu kadar olur çamaşır makinam mutfakta ...çamalırları almak için gittim heryer su halılar yüzüyo delirdim tek başıma kaldırmam eşimi bekliyom...iş çıktı bana iice tembeblliğe sarmıştım
biz de görelim ama eklesene..ya da albüm yap oraya ekle..topiğe eklemek seni bayıyor biliyorumkızlar ben dün akşam diziyi izlerken uyumuş kalmışım. iki üç gündür böle.... 9,5 gibi sızıyorum. çok şikayetçiyim bu durumdan. daha ziyade de eşim şikayetçi. hani sen anlatmışsın ya GYPSY yüzüyoum, temizlik yapıyorum geziyorum filan diye... valla düşündüm de ben yiyip içip yatıyorum. yani biz de çok geziyoruz ama evde olduğum sürece ben yatay pozisyondayım. bir de iştahım açıldı ki sormayın. gün içerisinde sürekli şubelerle filan telefonda konuşuyorum. tam bişey ağzıma alacakken aradıysa şube telefonu biran önce kapatmak istiyorum. bi de uzatırsa karşı taraf elim ağzıma doğru gidiyor kendimi zor tutuyorum ısırmamak için. işte o ana karşıdakine küfredip teli suratına kapatasım geliyor. nasıl sabırsızlanıyorum yemek için bir görmelisiniz, obez bebekler gibi mi desem aç köpekler gibi mi desem bi gözünüzde canlandırın isterim. mesai arkadaşlarım çok gülüyorlar bu duruma....
inşallah kolay olur..ben de şu kalça ağrılarım yüzünden yapamam gibi geliyor..azıcık zorlasam çok ağırıyor.hele bir de normal doğum için ıkınsam daha çok ağırır yapamam gibime geliyor..doktora soracaım bu gidişimde.mayıs başı gidecektim ama bu cumartesi gideceğim.sırf bunu sormak içindidecim
doğumumu sezeyan yapacağım.belim şimdiden çok zorluyor beni.ilerleyen aylarda dahada zor geçecek.normal doğumda bel kemiğinde açılmalar olduğundan zorlanmayla dahada kötü bi hal albilir.o yüzden sezeryan benim için en uygun
of ya bu kadar olur çamaşır makinam mutfakta ...çamalırları almak için gittim heryer su halılar yüzüyo delirdim tek başıma kaldırmam eşimi bekliyom...iş çıktı bana iice tembeblliğe sarmıştım
of ya bu kadar olur çamaşır makinam mutfakta ...çamalırları almak için gittim heryer su halılar yüzüyo delirdim tek başıma kaldırmam eşimi bekliyom...iş çıktı bana iice tembeblliğe sarmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?