2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

delikafadulden şişko patates delikafadulden

kuzum napemmm hava güzell ben güzell bebiş güzell mekan güzell çıkmak gerek dimee yemeğimde hazırr evimde temizz ohh değmeyin keyfime :teytey::dance::dance::dance::dance::dance:

kızlar ben dün akşam diziyi izlerken uyumuş kalmışım. iki üç gündür böle.... 9,5 gibi sızıyorum. çok şikayetçiyim bu durumdan. daha ziyade de eşim şikayetçi. hani sen anlatmışsın ya GYPSY yüzüyoum, temizlik yapıyorum geziyorum filan diye... valla düşündüm de ben yiyip içip yatıyorum. yani biz de çok geziyoruz ama evde olduğum sürece ben yatay pozisyondayım. bir de iştahım açıldı ki sormayın. gün içerisinde sürekli şubelerle filan telefonda konuşuyorum. tam bişey ağzıma alacakken aradıysa şube telefonu biran önce kapatmak istiyorum. bi de uzatırsa karşı taraf elim ağzıma doğru gidiyor kendimi zor tutuyorum ısırmamak için. işte o ana karşıdakine küfredip teli suratına kapatasım geliyor. nasıl sabırsızlanıyorum yemek için bir görmelisiniz, obez bebekler gibi mi desem aç köpekler gibi mi desem bi gözünüzde canlandırın isterim. mesai arkadaşlarım çok gülüyorlar bu duruma....
ben hala yürüyüşlere başlayamadım. hepiniz ne güzel yürüyorsunuz. yok yok benim de biran önce kendime çeki düzen vermem lazım. bi de bebeğe çok almaya başladım kızlar. herhalde aldıklarım 70 parçayı geçmiştir. sırf bugün 30 parça alışveriş yaptım. tutamıyorum kendimi.

selam kızlar ,tüm ağustos annelerıne merhabalar aranıza yenı katıldım bende agustosda doğum yapacaklardanım :) bu benim 2. bebişim olucak .ilk bebişimi de burda bu sitede büyüttüm ve sağlıklıca dünyaya getirdim .umarım yine sizlerle güzel paylaşımlarla 2.bebişimide kucagıma alırım.şimdiden herkesle tanıstıgıma memnun oldum .bursadan sevgiler .(20+2) bu arada :))))

nazancım bide şu aldıklarını biz görebilseydikkk şekerim
pazarda çok güzel gözleme yapıyolar hani demişsin yaa çok yiyorum die o açıdan şeettridm yane başka bi amacım yok yanlış anlaşılmasın delikafadulden

Ahahaa.. bu da güsel :))) ges bakalımm

Vayyyy bana dıyene bakk... çeyizine de basladın mı cicimm.. artık ceyizini de tamamlarsın sen bu 3 ay ıcınde... di mi Nazan.. di mi di miii.. söz bohcası, damadın bohcası :)))))) hazır di mi??? kaydirigubbakcemile3

Aramıza hoşgeldin Hale.. saglıcakla devame desın ınsallah.

kaydirigubbakcemile3 Aaaa söz konusu Esra ise hayatta yannış anlasılmasss... allammm kadına bak yaa.. Esra içinde yemeği gecmeyen bana bi yazını göstersene kaydirigubbakcemile3

kız ora nere yani esra biliyordur heralde . yani minibusten falan indikten sonramı o metro duragı ido ya yakın değil dimi ? sen en iyisi gpsy esra ile konus bu durumu s onra bekletmis falan olmayalım ben bakorkoyun bir meydanını birde caroseli falan bilirim o kadar.

ya nazan kopardın beni burda yaaa:)) aksam aynı sey evde oldu telefon caldı tam saat 22,00 olmus beslenme saatim aksam hafif yiyip iki saat sonra tekrar yiyoum ben seker nedeni ile. keyifli oluyor bu durumda aslında.y arım paket altınbasak ve beyaz peynir d omates salatalık ıhlamur yanında neyse tam hazırladım tepsimi tv nin karsısına kuruldum tel caldı esim actı uzunca zamandır konusmadım bir arkadas allah dedim tam yiycem simdi nası bozuldum. o arada esim onla konusurekn yemege calıstım ama basaramadım tabi neyse kız uzun tutmadı isi çıktı onunda esi cseslendi falan sonra konusuruz dedik:)) aynı hisleri tasıyorum yani :))))

hosgeldin halee
ilk bebegin kaç yasında su an ?
madem biliyorsun buraları nerdesin simdiye k adar neden daha evel gelmedin ?
cinsiyetler nedir ilki ve simdiki ?

benimde ikinci bu 9 yasında bir oglum var. onu gebelik org un anneler klubu esliginde beklemistim hamile iken surekil orda yazısıyordum simdide burdayım.

of ya bu kadar olur çamaşır makinam mutfakta ...çamalırları almak için gittim heryer su halılar yüzüyo delirdim tek başıma kaldırmam eşimi bekliyom...iş çıktı bana iice tembeblliğe sarmıştım

didecim
doğumumu sezeyan yapacağım.belim şimdiden çok zorluyor beni.ilerleyen aylarda dahada zor geçecek.normal doğumda bel kemiğinde açılmalar olduğundan zorlanmayla dahada kötü bi hal albilir.o yüzden sezeryan benim için en uygun

Hale hoşgeldin canım aramıza, Allah tamamına erdirsin.. 1 gün var aramızda yerimseniben Cinsiyeti ne? Bu süreci hepberaber yaşarız inş güzelce :Saruboceq:
:roflol::roflol:delikafadulden:roflol::roflol: Gene kopardın beni esra yaa..
Allah da seni güldürsün inşallahhh kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canıım yaa.. Ne sinir bi duruuum Çok üzgünüm çoook Aman sakın sen elleme zateen.. ıyi yapmışsın eşini çağırmakla..

biz de görelim ama eklesene..ya da albüm yap oraya ekle..topiğe eklemek seni bayıyor biliyorum
inşallah kolay olur..ben de şu kalça ağrılarım yüzünden yapamam gibi geliyor..azıcık zorlasam çok ağırıyor.hele bir de normal doğum için ıkınsam daha çok ağırır yapamam gibime geliyor..doktora soracaım bu gidişimde.mayıs başı gidecektim ama bu cumartesi gideceğim.sırf bunu sormak için

benim böyle şeyler başıma gelince çok canım sıkılır..her gittiğim evde de mutlaka evimi su basmıştır..hiç olmadı cama vuran yağmur nasıl oluyorsa pimapenden içeri girip tüm halıları batırır,boru patlar,üst katın borusundan akar..hiç değişmez bu kaideler benim için..o yüzden anlıyorum çok iyi.sakın bir şeye dokunma..orada yürüme bile kayıp düşersin mazallah

allah sabır versin..zor bi durum..iyi bilirim o durumları inşaatçı olduğum için..evi cillop gibi bitirmişizdir bi bakarız tesisat kaçağı olmuş evi su basmıştır,laminantlar felan kabarmıştır,söök yeniden yap, vs vs vs..bunun türevleri herzaman kabusumdur........yağmuru sevmiyorum o yüzden...sen sakın girme mutfağa, olan olmuş zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…