Hoşgelsin Hale cinsityetini öğrendinmi ?selam kızlar ,tüm ağustos annelerıne merhabalar aranıza yenı katıldım bende agustosda doğum yapacaklardanım :) bu benim 2. bebişim olucak .ilk bebişimi de burda bu sitede büyüttüm ve sağlıklıca dünyaya getirdim .umarım yine sizlerle güzel paylaşımlarla 2.bebişimide kucagıma alırım.şimdiden herkesle tanıstıgıma memnun oldum .bursadan sevgiler .(20+2) bu arada :))))
of ya bu kadar olur çamaşır makinam mutfakta ...çamalırları almak için gittim heryer su halılar yüzüyo delirdim tek başıma kaldırmam eşimi bekliyom...iş çıktı bana iice tembeblliğe sarmıştım
çok şekersin sen , gözümde canlandı o halin : ) ben gece acıkınca bisküviyi süte banıp yiyorum... oy oy neler almış eklede görelim,kızlar ben dün akşam diziyi izlerken uyumuş kalmışım. iki üç gündür böle.... 9,5 gibi sızıyorum. çok şikayetçiyim bu durumdan. daha ziyade de eşim şikayetçi. hani sen anlatmışsın ya GYPSY yüzüyoum, temizlik yapıyorum geziyorum filan diye... valla düşündüm de ben yiyip içip yatıyorum. yani biz de çok geziyoruz ama evde olduğum sürece ben yatay pozisyondayım. bir de iştahım açıldı ki sormayın. gün içerisinde sürekli şubelerle filan telefonda konuşuyorum. tam bişey ağzıma alacakken aradıysa şube telefonu biran önce kapatmak istiyorum. bi de uzatırsa karşı taraf elim ağzıma doğru gidiyor kendimi zor tutuyorum ısırmamak için. işte o ana karşıdakine küfredip teli suratına kapatasım geliyor. nasıl sabırsızlanıyorum yemek için bir görmelisiniz, obez bebekler gibi mi desem aç köpekler gibi mi desem bi gözünüzde canlandırın isterim. mesai arkadaşlarım çok gülüyorlar bu duruma....
ben hala yürüyüşlere başlayamadım. hepiniz ne güzel yürüyorsunuz. yok yok benim de biran önce kendime çeki düzen vermem lazım. bi de bebeğe çok almaya başladım kızlar. herhalde aldıklarım 70 parçayı geçmiştir. sırf bugün 30 parça alışveriş yaptım. tutamıyorum kendimi.
Saklıyorsa bu zamana kadar kız olma ihtimali daha yüksek gibii kaydirigubbakcemile2cinsiyetimiz henüz belli değil kızlar ilk bebeğim oğlan ve 15 aylık ismi ada benim canım prensim :) umarım kardeşi kız olur tabi önce sağlıklı olması önemli olan ama hayırlısı diyorum .bakalım ne zaman gösterecek kendini titizlikle saklıyor teyzoşlar :)))
cinsiyetimiz henüz belli değil kızlar ilk bebeğim oğlan ve 15 aylık ismi ada benim canım prensim :) umarım kardeşi kız olur tabi önce sağlıklı olması önemli olan ama hayırlısı diyorum .bakalım ne zaman gösterecek kendini titizlikle saklıyor teyzoşlar :)))
Hoşgelsin Hale cinsityetini öğrendinmi ?
ays çok kötü kolay gelsin sana sen kaldırma ıslak halı ağır olur dikkat et
iyii bilirim üst komşum 1 yıl içinde 3 kez evini su bastı ondan taşan sularda banaklava: elektirksiz kaldık sürekli şartel atıyordu, birsürü elektirk kablosu değişti uzun süre fırınımı kullanamadım kapağını kapatınca şartel atıyordur, komşunun suyunuda temizleyince fazlaca sinir oluyor durum çok şükürki çamaşırmakinası suyu başka su olsa çıldırırdım, şimdi yağmur sesi duysam etfası kolaçan ediyorum komşumyine evinimi suluyor diye kaydirigubbakcemile3
çok şekersin sen , gözümde canlandı o halin : ) ben gece acıkınca bisküviyi süte banıp yiyorum... oy oy neler almış eklede görelim,
maşallah ne bereketli sene...biz 4 kuzen hamileyiz...apartman 8 daireli..3'ü hamile...etrafım hamile dolu yani...ha bi de arkadaşlarım var...ve %90 erkek...
hoşgeldin hale allah gönlüne göre versin
petrikcim sende çok şekersin şu kadar aylık hamileyim acıkınca bisküviyi süte banıp yemedim bir kere ya eve gider gitmez yapacağımmmmdelikafadulden
( not: esrakocum arkadaşlar senin kadar olamazlar EN ŞEKER SENSİNNNNN)
maşallah bencede,, ayağımı sürttüm galiba beni beklşiyolardı kuzen ,teyzem ,kiracımız, komşum varda var hepsi hiç beklemiyolardı ,,,teyzem zati hamile olduğunu sölediğinde eyvah dedim şimdi annemde arrar hamileytim der dedim:roflol: gerçi teyzem 35 yaşıjnda ama 3 çocuğu var düşünmüyodu ceededi
nazancım bide şu aldıklarını biz görebilseydikkk şekerim
pazarda çok güzel gözleme yapıyolar hani demişsin yaa çok yiyorum die o açıdan şeettridm yane başka bi amacım yok yanlış anlaşılmasın delikafadulden
Vayyyy bana dıyene bakk... çeyizine de basladın mı cicimm.. artık ceyizini de tamamlarsın sen bu 3 ay ıcınde... di mi Nazan.. di mi di miii.. söz bohcası, damadın bohcası :)))))) hazır di mi??? kaydirigubbakcemile3
vah vah vaahhhh.. çok geçmiş olsun canım. kolay gelsin.of ya bu kadar olur çamaşır makinam mutfakta ...çamalırları almak için gittim heryer su halılar yüzüyo delirdim tek başıma kaldırmam eşimi bekliyom...iş çıktı bana iice tembeblliğe sarmıştım
şu 70 parçayı görebilecekmiyiz acep ağustosa kadar..??
saklıyorsa kızdır o... malum erkek bebekler edepsiz oluyor, baksana TAZEninki şimdiden pipisiyle oynamaya başlamış bile. oysa bizim kızlar tam bir hanımefendi... di mi ISPARTA ANNELERİ?cinsiyetimiz henüz belli değil kızlar ilk bebeğim oğlan ve 15 aylık ismi ada benim canım prensim :) umarım kardeşi kız olur tabi önce sağlıklı olması önemli olan ama hayırlısı diyorum .bakalım ne zaman gösterecek kendini titizlikle saklıyor teyzoşlar :)))
çok iyi yapmışsın evriş hem doğum zamanı birbirimizi arar tebrik ederiz.Bende iletişim bilgileri olan arkadaslar.. bu listeyi bende mail adresleri olan arkadaslarıma da atacağım.. herkeste herkesin bulunsun diye.. Bu arada lütfen adı olmayanlar gönderirse cok sevinirim
Petrik
Esrako
Aidaa
Gypsyesra
İrem
Seerni
3K1M
Norra
Tuana
Eylemmm
Mercimekim
Defnedamla
Baybmon
Keops
Angeleye
Helinhivda
Burko
Tazefasulye
Aftabru
burdayız eftelya bebişin çok tatlı maşşallah annendemi seninle kk da dolaşıyor ne güsel yaanacım bu millet nereye gittiler
hoşgeldin hale bende bursada yaşıyorum benimkide hiç göstermiyodu kız dediler bakalım seninkide öyledir heralde büyük ihtimal aslında sen anlarsın nasıl olsa 2. hamileliğinselam kızlar ,tüm ağustos annelerıne merhabalar aranıza yenı katıldım bende agustosda doğum yapacaklardanım :) bu benim 2. bebişim olucak .ilk bebişimi de burda bu sitede büyüttüm ve sağlıklıca dünyaya getirdim .umarım yine sizlerle güzel paylaşımlarla 2.bebişimide kucagıma alırım.şimdiden herkesle tanıstıgıma memnun oldum .bursadan sevgiler .(20+2) bu arada :))))
aynen mercimek ya 2 kuzenim 3 arkadaşım hamile genelde ağustos anneleri varmaşallah ne bereketli sene...biz 4 kuzen hamileyiz...apartman 8 daireli..3'ü hamile...etrafım hamile dolu yani...ha bi de arkadaşlarım var...ve %90 erkek...
saol cnm evet annem tam bir bilgisayar kurdudur ben evlenince evde sıkıldı kendini b.sayara adadı:))çok iyi yapmışsın evriş hem doğum zamanı birbirimizi arar tebrik ederiz.
burdayız eftelya bebişin çok tatlı maşşallah annendemi seninle kk da dolaşıyor ne güsel ya
hoşgeldin hale bende bursada yaşıyorum benimkide hiç göstermiyodu kız dediler bakalım seninkide öyledir heralde büyük ihtimal aslında sen anlarsın nasıl olsa 2. hamileliğin
aynen mercimek ya 2 kuzenim 3 arkadaşım hamile genelde ağustos anneleri var
tuanna geçmiş olsun boşver kocanı bekle sen en iyisini yapıyosun
canım sayfa 7 bebeğimin resmi sabah eklemiştim ordan baka bilirsinHerkese selam,
Eftelya senin bebeğin resmini nerden görüyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?