2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

cinsiyetimiz henüz belli değil kızlar ilk bebeğim oğlan ve 15 aylık ismi ada benim canım prensim :) umarım kardeşi kız olur tabi önce sağlıklı olması önemli olan ama hayırlısı diyorum .bakalım ne zaman gösterecek kendini titizlikle saklıyor teyzoşlar :)))

Hoşgelsin Hale cinsityetini öğrendinmi ?

ays çok kötü kolay gelsin sana sen kaldırma ıslak halı ağır olur dikkat et
iyii bilirim üst komşum 1 yıl içinde 3 kez evini su bastı ondan taşan sularda bana klava: elektirksiz kaldık sürekli şartel atıyordu, birsürü elektirk kablosu değişti uzun süre fırınımı kullanamadım kapağını kapatınca şartel atıyordur, komşunun suyunuda temizleyince fazlaca sinir oluyor durum çok şükürki çamaşırmakinası suyu başka su olsa çıldırırdım, şimdi yağmur sesi duysam etfası kolaçan ediyorum komşumyine evinimi suluyor diye kaydirigubbakcemile3

çok şekersin sen , gözümde canlandı o halin : ) ben gece acıkınca bisküviyi süte banıp yiyorum... oy oy neler almış eklede görelim,

Saklıyorsa bu zamana kadar kız olma ihtimali daha yüksek gibii kaydirigubbakcemile2

saolun kıslar yok dokunmuyom bişiye..insanın canı sıklıyo işte nerden çıktın sen şimdi der gibi yani..mutfaığım o haldeyken diken üstünde otuyormuşum gibi geliyo...offffff daraldım çıkım dışarı hava alim yoksa bu hali görünce geliyolar bana...

maşallah ne bereketli sene...biz 4 kuzen hamileyiz...apartman 8 daireli..3'ü hamile...etrafım hamile dolu yani...ha bi de arkadaşlarım var...ve %90 erkek...

hoşgeldin hale allah gönlüne göre versin

petrikcim sende çok şekersin şu kadar aylık hamileyim acıkınca bisküviyi süte banıp yemedim bir kere ya eve gider gitmez yapacağımmmmdelikafadulden
( not: esrakocum arkadaşlar senin kadar olamazlar EN ŞEKER SENSİNNNNN)

maşallah ne bereketli sene...biz 4 kuzen hamileyiz...apartman 8 daireli..3'ü hamile...etrafım hamile dolu yani...ha bi de arkadaşlarım var...ve %90 erkek...

maşallah bencede,, ayağımı sürttüm galiba beni beklşiyolardı kuzen ,teyzem ,kiracımız, komşum varda var hepsi hiç beklemiyolardı ,,,teyzem zati hamile olduğunu sölediğinde eyvah dedim şimdi annemde arrar hamileytim der dedim:roflol: gerçi teyzem 35 yaşıjnda ama 3 çocuğu var düşünmüyodu cee dedi

defne sagol arkadasımmm varoll :))))))

ay tuana ne acayipdir dimi teyze yegen hamile olmak. annem dizisini izliyormusunuz orda anen kız hamileler ya ne acayipime gidiyodu benim bu durum ama kız dusurdu bebegi geçen hafta. muhtemelen anne de bu aksam bebegi kaybetcek vuruldu çunku:) dizi iste komik.

yok artık, ben kendime dikkat etmeye başlayacağım bugünden itibaren. hamurişi ve tatlıyı azaltacağım. o kadar abarttım ki hamurişini anlatamam. dün öğlen yemekten geldim (ki 4 -5 çeşit oluyor bizim yemekler) resmen toktum, ama çekmecemde peynirli simit vardı. azcık ucundan alayım da gerisini akşama doğru yerim dedim ve ne oldu ? sadece 1 dakika sürdü bitmesi. yok yok bu hiç doğru değil.... ben bu olamam.... bu kadar da abartmamalıyım.... hayır bebeğe yarayacak bişey olsa neyse... sanki popomu besliyorum.... unut GYPSY gözlemeyi. vallahi sana da yedirmem...

sorma yaw, sana da o kadar laf ettim... di mi? utandım bak ben şimdi inanmayacaksın ama aldıklarımın hemen hemen hepsi sadece 2 yaşa kadar... 70 parçanın 45 parçası tulum/body... çok lazım olur bodyler diye abarttım galiba. daha hiç ayakkabı almadım. annemlere sipariş vereceğim, almanyadan alsınlar. o yüzden ben sadece body ve tulum alıyorum. birkaç da kıyafet. yani öle fotosu çekilecek şeyler değil. ama hepsi mothercareden... çok kaliteliler. hepsine de bayılarak aldım. içinde hayal ediyorum kızımı, o zaman daha sevimli oluyorlar ben de bırakamıyorum.... arkadaşlar artık mothercare' e gtmeme izin vermiyorlar. yasakladılar.

vah vah vaahhhh.. çok geçmiş olsun canım. kolay gelsin.

şu 70 parçayı görebilecekmiyiz acep ağustosa kadar..??

canım benim aldıklarım öle pek fotoluk şeyler değil. daha ziyade tulum ve body türü şeyler. ama 10-15 tanesini seçip fotosunu çekmeye ve albüme eklemeye çalışırım. albümüme eklediğimde de size haber veririm bakarsınız. çok kaliteli body ve tulumlar aldım. sade ama çok şirin bence. ben sade şeyleri seviyorum zaten. tabi birkaç tane şaklaban kıyafeti de olacak ki şebeğe çevireyim kızımı. öyle de pek eğlenceli oluyor.... yani öyle butik kıyafetler de alacağım tabi.... mesela mevlüt için güzel bir elbise bakıyorum.

saklıyorsa kızdır o... malum erkek bebekler edepsiz oluyor, baksana TAZEninki şimdiden pipisiyle oynamaya başlamış bile. oysa bizim kızlar tam bir hanımefendi... di mi ISPARTA ANNELERİ?

olurmu nazan hepsi birbirinden güzeldir, görülmeye değerdir..bebek kıyafeti olduğu iiçin hepsi şipşirindir eminim....

Nazanım,

Utanma utanma demam. :))) ama o kadar tulum alma be yavrum.. gıyemeyecek kı.. bence de arkadasların cok haklı :)) sana mothercare yasak.. bır de o tulumları uzun uzadıya dıyemeyecek.. o kadar para dokme bosuna.. uygun seyler almaya bak derim ben nacizane.

esra evet ya bana çok tuhaf geldi bu ne ya dedim anası danası yavrusu herbişiyi hamile...tabi ozamanlar bende deli gibi bebk istiyodum ondan hrhal...yaw bide orda kadının işi varya hani pazarcılara yemek veriyo şimdi sölemim canı çekenler olur offfff sanki kokusu bana geliyo nasıl cnm çekiyo ..hiçte yemem dışardan ama hep kedi gibi bakmşımdır sokakta yapanlara...ha bu arad yok düşürmes kadın bebği bakalım belli olcak bu akşam...

hatunlar off ancak isleri bitirip bilgisayar basina oturdum, yoruldumm bugun..
HALEcim hos geldinn...
TUANA gecmis olsun ya sorma bizdede aksilikler var evde, banyonun elektrik sistemi coktu, kuvet salon duvarina su sizdiriyor..tum banyo degisicek fayanlar, kuvetl lavabo, ve adam ancak mayista girebilecek, 1 ay seyyar lambayla banyo yapicaz romantik romantik:)))uff bide ustune bi suru masraf simdi bebek gelirken, keske gecen sene tasindigimizda degistirseydik banyoyu, esim hep erteledi...

çok iyi yapmışsın evriş hem doğum zamanı birbirimizi arar tebrik ederiz.

anacım bu millet nereye gittiler
burdayız eftelya bebişin çok tatlı maşşallah annendemi seninle kk da dolaşıyor ne güsel ya
hoşgeldin hale bende bursada yaşıyorum benimkide hiç göstermiyodu kız dediler bakalım seninkide öyledir heralde büyük ihtimal aslında sen anlarsın nasıl olsa 2. hamileliğin
aynen mercimek ya 2 kuzenim 3 arkadaşım hamile genelde ağustos anneleri var
tuanna geçmiş olsun boşver kocanı bekle sen en iyisini yapıyosun

saol cnm evet annem tam bir bilgisayar kurdudur ben evlenince evde sıkıldı kendini b.sayara adadı:))

Herkese selam,
Eftelya senin bebeğin resmini nerden görüyoruz...

Kızlar selam
Park yataklarda hangi marka ve model iyidir bu konuda özellikle tecrübeli annelerden ve araştırma yapmış olanlardan bilgi alabilirmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…