canım bizde netten baktın bebefix die biyerden orda çok güzel çeşitler var ve benim üst komşum bebeğinin eşyalarını hep burdan alıyorKızlar selam
Park yataklarda hangi marka ve model iyidir bu konuda özellikle tecrübeli annelerden ve araştırma yapmış olanlardan bilgi alabilirmiyim.
Nazanım,
Utanma utanma demam. :))) ama o kadar tulum alma be yavrum.. gıyemeyecek kı.. bence de arkadasların cok haklı :)) sana mothercare yasak.. bır de o tulumları uzun uzadıya dıyemeyecek.. o kadar para dokme bosuna.. uygun seyler almaya bak derim ben nacizane.
petrikcim sende çok şekersin şu kadar aylık hamileyim acıkınca bisküviyi süte banıp yemedim bir kere ya eve gider gitmez yapacağımmmmdelikafadulden
( not: esrakocum arkadaşlar senin kadar olamazlar EN ŞEKER SENSİNNNNN)
benim bi arakadaşım o da hamile aramızda 15 gün var eylül annesi, ben hiç memnun değilim bu durumdan s.dk yarışı gibi davranıyorlar, yok bizim önce doğar yok bizimki daha büyük ben çok kaptırıyormuşum bebeğimi kaybedersem üzülürmüşüm saçma sapan ukala dümbeleği uyus oluyorum yasakladım eşime onlarla görüşmeyi sinirimi bozuyorlar karı koca
esra evet ya bana çok tuhaf geldi bu ne ya dedim anası danası yavrusu herbişiyi hamile...tabi ozamanlar bende deli gibi bebk istiyodum ondan hrhal...yaw bide orda kadının işi varya hani pazarcılara yemek veriyo şimdi sölemim canı çekenler olur offfff sanki kokusu bana geliyo nasıl cnm çekiyo ..hiçte yemem dışardan ama hep kedi gibi bakmşımdır sokakta yapanlara...ha bu arad yok düşürmes kadın bebği bakalım belli olcak bu akşam...
sağol Defne : ) sen birde yerken gör bizi cokacimcoook, eşim getiriyor sütü bisküviyi başlıyor bende önce yemeye bende kzıyorum ona inat daha çok iyiyorum birlikte 1 lt sütü bitiriyoruz, onunda kemikleri gelişecekmiş 1,91 boyunca kendisi daha nereye uzayacaksa : ))
benim bi arakadaşım o da hamile aramızda 15 gün var eylül annesi, ben hiç memnun değilim bu durumdan s.dk yarışı gibi davranıyorlar, yok bizim önce doğar yok bizimki daha büyük ben çok kaptırıyormuşum bebeğimi kaybedersem üzülürmüşüm saçma sapan ukala dümbeleği uyus oluyorum yasakladım eşime onlarla görüşmeyi sinirimi bozuyorlar karı koca
nazannnnnn
simdi nette bakırkoy hamile diye arattım hamile butiklerin adreslerini yazdım aynı cadde uzerinde zaten bulusma sonrası oraları turlarızz dimiiiii.
tum gunu kendime adadım çocuksuz ve kocasız takılcam ne hoss ve sizlerlee
Esracım o cadde carusel in arkası, caruseli biliyorsan kolay bulursun ben ordan aldım pantalonları, eee birlikte gidicez ya : )
buluşma sonrası yazmışsın yeni gördümyeri kolay yerde
nazannnnnn
simdi nette bakırkoy hamile diye arattım hamile butiklerin adreslerini yazdım aynı cadde uzerinde zaten bulusma sonrası oraları turlarızz dimiiiii.
tum gunu kendime adadım çocuksuz ve kocasız takılcam ne hoss ve sizlerlee
evet evet biliyorum canım caroseli . kapı numaraları falan olsun elimde dedim birde kac magaza var bileyim dedim :) gidecez birlikte evettt.
2 mayısta bir dugun varmıs az evel esim aradı soyledi bluz bakmam lazım en azındna alt yeni aldım ama bluz almamg erek.
gözünaydın TELKIRMA. demek suyun temizmiş, çok sevindim. foto için üzülme canım. benimkinin de uzun süre hiç fotosu olmadı. daha doğrusu dosyasını takside unutmuştum, hepsi gitmişti. benim detaylıyı yapan doktor çok şirin bişi, bir pozu benim için bir pozu da sinan için büyüttü. o yüzden öle net. yoksa yüz fotosu daha 10 tane kadar var. ama ben en beğendiklerimi koydum. gerçekten güzel poz verdi kızım annesi için. sen üzme canını, 30. haftalarda çok daha güzel görünüyormuş yüzü.
bende ayrıntılıya ayın 20 de gideceğim ozamn 24 haftalık oluyor inş güsel yakışıklı bir poz yakalar bende eklerim yine buraya:))gözünaydın TELKIRMA. demek suyun temizmiş, çok sevindim. foto için üzülme canım. benimkinin de uzun süre hiç fotosu olmadı. daha doğrusu dosyasını takside unutmuştum, hepsi gitmişti. benim detaylıyı yapan doktor çok şirin bişi, bir pozu benim için bir pozu da sinan için büyüttü. o yüzden öle net. yoksa yüz fotosu daha 10 tane kadar var. ama ben en beğendiklerimi koydum. gerçekten güzel poz verdi kızım annesi için. sen üzme canını, 30. haftalarda çok daha güzel görünüyormuş yüzü.
hayır canım hemen uyuyordu bekelmeme gerke yoktu oynarken gelip arasıra bakıyordum ikinci gelmeem uyumuş oluyordu meleğim.Kızın uyuyana kadar sende yanında mı yatıyordum yafrum?? Bu arada tesekkur ederım biizmle paylasıtıgın ıcın. Gercekten cok kıymetlı tecrubeler bunlar.Hastalık demıssın.. oksuruk tıksırık gıbı seyler mı??
ben detatlıya 5 tl şeker yüklemesine 5 tl yani hep aynı verdimkızlar şeker yüklemesiyle detaylıya paramı veriyorsunuz?şaka gibi ya.ben hiç vermedim sevk halletti hepsini...şehirden şehire farklımı bu ya?resmen soyuyorlar adamı...
maşallah küçük erkekine buda neymiş burda yav bi bakayım dedi heralde.Melebaağğ melebağğ bis geldik, açılın bakem :) Kıslar ben bir kaç gündür bööle bad tripteydim. Moralim yerlerdeydi. Bebişim kıpraşmıyordu, hastalık, misafir derken böööyle iyice baymıştım. Bugün gittim bir sevk aldım, burada bir kadın doğumcuya gittim. Sırf moralim düzelsin, oğlumu göreyim diye... Gittim, kadın çok çok tatlı bir doktor çıktı. Çok sevdim. Usg de bakarken bir baktık, pipisiyle oynuyo sıpa :))) Çok şekerdi yaaaa maşallah. Dedim anası gibi azgın olacak :) Doktor, çek bakayım elini ordan, diyo.. Hiç durmadı kızlar, kadın ölçü alamadı neredeyse veeeee 510 gr olmuşuz :teytey:
Bir de muhteşem bir rüya gördüm kızlar, oğlumu kucağıma almışım, ilk defa emzireceğim. Allahım diyorum, inşallah sütüm iyi gelir diyorum, oğlum bir asılıyor memeye, nasıl emiyor, nasıl vakumluyor :) :ecrin_bebek: Çok güzeldi yaaa... Muayeneden sonra annemle gezdik azcık buralarda. Annemde emzirme yastığı ve alt açma örtüsü almış. Koycam hepsini bugün söz :) Moralim çok yüksek... :lepi:
Geçmişi okumak üzere ayrılıyorum. Muccuk...
son ana kadar belli olmuyor be canım benim normal doğumken sezeryan oldu ama kimisi normal diyor kimisi sezeryan ama mecbur kalınmadıkça normal doğum diyorum hiç yaşamadım nasıl diyorsam laelaelaelaelaekızlar bu arada bişiy sorucam özellikle ikinci doğum için hazırlanan tecrübeli annelere sormak istiyorum normal doğummu sezeryanmı
bilinç altı korkularımızın kötü süprizi şükürki rüya sadeceGünaydın kızlar,
Ben hamileliğimin başından beri ilk defa kötü bir rüya gördüm bugünbenneyaptımkiKanamam olmuş. Siliyorum siliyorum tekrar geliyor. Nasıl korkuyorum, nasıl ağlıyorum anlatamamsenağlamaBir taraftan da kendi kendime diyorum ki, "Birkaç kişinin daha olmuştu böyle, sen onları teselli etmiştin. Birşey olmayacak. Moralini bozup da bebeğini iyice strese sokmayerimsenibenBirazdan doktora gideceksin ve kıpır kıpır göreceksin bebişini"Ama kendi kendimi bir türlü teselli edemiyorum. Ağladıkça ağlıyorum. Sonra eşimi uyandırıyorum, "hadi kalk doktora gidiyoruz" diyorum. Onun çok telaşlanmasını beklerken o uyanıp, "amman boşver sonra gideriz" diyor:1shok:O sinirle uyandım çok şükür. Ama o kadar gerçekti ki, çok etkilendim:çok üzgünüm:Allah hepimizin bebişlerini korusun:Saruboceq:
hoş geldin ikinci çok yakın olmuş kaza sonucumu yoksa ikinciyide hemenmi istediniz allah kucağınada almayı nasip etsincinsiyetimiz henüz belli değil kızlar ilk bebeğim oğlan ve 15 aylık ismi ada benim canım prensim :) umarım kardeşi kız olur tabi önce sağlıklı olması önemli olan ama hayırlısı diyorum .bakalım ne zaman gösterecek kendini titizlikle saklıyor teyzoşlar :)))
Kızlar selam
Park yataklarda hangi marka ve model iyidir bu konuda özellikle tecrübeli annelerden ve araştırma yapmış olanlardan bilgi alabilirmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?