2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kızlar selam
Park yataklarda hangi marka ve model iyidir bu konuda özellikle tecrübeli annelerden ve araştırma yapmış olanlardan bilgi alabilirmiyim.
canım bizde netten baktın bebefix die biyerden orda çok güzel çeşitler var ve benim üst komşum bebeğinin eşyalarını hep burdan alıyor

Çok çeşitli siteler var nette alışveriş yapılan fakat insan hepsine güvenemiyor, önce marka ve model bulalım sonra sipariş veririz inşallahh

ama olur mu kuzum, hep diyorlar ki en çok body ve tulum giyiliyormuş. kıyafetlerin altına iç çamaşır niyetine bile mutlaka body giydiriyormuşsun. o kadar hoş şeylerdi ki... aslında bu kadar çok almayı düşünmüyordum zaten ama karar veremediğim için hepsinden aldım. kısa kolluları uzun kolluları, bacaklıları bacaksızları, beyazları desenlileri.... doldurdum valla... bakıp bakıp seviyorum sanki içinde bebek varmış gibi...

sağol Defne : ) sen birde yerken gör bizi cokacimcoook, eşim getiriyor sütü bisküviyi başlıyor bende önce yemeye bende kzıyorum ona inat daha çok iyiyorum birlikte 1 lt sütü bitiriyoruz, onunda kemikleri gelişecekmiş 1,91 boyunca kendisi daha nereye uzayacaksa : ))

benim bi arakadaşım o da hamile aramızda 15 gün var eylül annesi, ben hiç memnun değilim bu durumdan s.dk yarışı gibi davranıyorlar, yok bizim önce doğar yok bizimki daha büyük ben çok kaptırıyormuşum bebeğimi kaybedersem üzülürmüşüm saçma sapan ukala dümbeleği uyus oluyorum yasakladım eşime onlarla görüşmeyi sinirimi bozuyorlar karı koca

bu konular hassas konular, büyük konuşmamak lazım...en iyisini yapmışsınız..

ayy aynen tuanaa nası canım çekiyorrrrrr o yapılan yiycektennn valla ben heryerden yerim yeterki lezzetli olusn :)) temizlik iikinci planda gormedigim her pislikte yetisen seyi yerim :))))

ay canım gorusmemekte iyi yapmıssın yani uzak dur he de geç sinirin bozmaa uyuzoluyor boyle kıyaslayan insanlara yaa

nazannnnnn

simdi nette bakırkoy hamile diye arattım hamile butiklerin adreslerini yazdım aynı cadde uzerinde zaten bulusma sonrası oraları turlarızz dimiiiii.
tum gunu kendime adadım çocuksuz ve kocasız takılcam ne hoss ve sizlerlee

Esracım o cadde carusel in arkası, caruseli biliyorsan kolay bulursun ben ordan aldım pantalonları, eee birlikte gidicez ya : )

buluşma sonrası yazmışsın yeni gördüm yeri kolay yerde

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum sonra yine gelirim hepinizi kocaman öptüma.s.

Esracım o cadde carusel in arkası, caruseli biliyorsan kolay bulursun ben ordan aldım pantalonları, eee birlikte gidicez ya : )

buluşma sonrası yazmışsın yeni gördüm yeri kolay yerde

evet evet biliyorum canım caroseli . kapı numaraları falan olsun elimde dedim birde kac magaza var bileyim dedim :) gidecez birlikte evettt.
2 mayısta bir dugun varmıs az evel esim aradı soyledi bluz bakmam lazım en azındna alt yeni aldım ama bluz almamg erek.

Hani siz çağla demiştiniz ya ben tadını bile bilmiyorum. Dün markette gördüm açıkta. ÇAldım iki tane bakayım nasıl bişey diye görevlilerin gözü önünde katur kutur yedim..Güzelmiş hakkaten..Yerken aklıma siz geldiniz..Tamam tamam yemek konusu açmıyorum..

Ayrıntılı ultrasondan geldim arkadaşlar. Herşey yolunda. Şu amniyo suyum kirliydi ya değilmiş. 4 boyutluya da baktık ama bizimki pozisyon vermedi. Daha sonraki haftalarda gel ücretsiz veriyim sana bir fotoğraf dedi. Yaa Aftabru naptın bize yaaa. Hala aklımda senin bebişin 4 boyut fotoğrafı. Öyle net ve anlaşılırdı ki..

Mutluluğumu yaşayamadan ağladım azıcık. Eve gelince şu başlık öldürdü beni. "beni ve kocamı öldürün ama bebeğimi almayın doktor" feryatlarıyla hastaneyi inletmiş, Serengil.. Çok üzücü...

istanbul buluşması için hazırlıklar son safhada bakıyorum.. buluşmadan sonra ballandıra ballandıra anlatırsınız ben de parmağımın ucuna bakarım artık..

evet canım, dolaşırız akşama kadar. benim kayınvalidem burda olacak ama sinan onu oyalar. ben söyleyeceğim zaten sabahtan akşama kadar arkadaşlarla sözleştik alışveriş yapacağız diye. herhalde bozulmaz zira bilerek geliyor. buarada kim sormuştu bana "kayınvaliden nerden geliyor?" diye. unuttum. Bursadan geliyor. uzak değil. ama çok sık gelmezler. genelde biz gideriz. benim aram iyiyidr severim eşimin ailesini. ama ne kadar da olsa kendi ailenle olduğun kadar rahat olamıyorsun. örneğin bu akşam için yemek yok, birazdan alacağız annesini de yemeğe dışarı çıkacağız. içim huzursuz acaba kınar mı beni "ben geliyorum bi yemek bile yapmamış" diye... ama yok ya öle bi kadın değil. çok yardımcı. öğretmen emeklisi, ideal öğretmenlerden... o yüzden halden anlayan birisidir. üzmez beni hiç.

gözünaydın TELKIRMA. demek suyun temizmiş, çok sevindim. foto için üzülme canım. benimkinin de uzun süre hiç fotosu olmadı. daha doğrusu dosyasını takside unutmuştum, hepsi gitmişti. benim detaylıyı yapan doktor çok şirin bişi, bir pozu benim için bir pozu da sinan için büyüttü. o yüzden öle net. yoksa yüz fotosu daha 10 tane kadar var. ama ben en beğendiklerimi koydum. gerçekten güzel poz verdi kızım annesi için. sen üzme canını, 30. haftalarda çok daha güzel görünüyormuş yüzü.

merhaba kızlar evimi temizlettim kuş gibi oldum işler şimdi bitti oh be herşeyi sildirdim halılar koltuklar heryer hijyen kokuyor şimdi az geçmişe bakayım neler döktürmüşsünüz bi bakalım

kızlar ben galiba kızımın odasını masif yapacağım. hep hayalim beyaz bir odaydı ama masif de güzel duruyor ve sanırım daha kullanışlı olacak. ilerde yani 7-8 yaşında filan beyaz yapayım, hem şöle tuvalet aynalı filan bir takım alırım. olur ya belki süslü olur kızım.

Evet evet ben de geç gidicem biraz daha şekillensin yüzü..Saol bu arada..

bende ayrıntılıya ayın 20 de gideceğim ozamn 24 haftalık oluyor inş güsel yakışıklı bir poz yakalar bende eklerim yine buraya:))

hayır canım hemen uyuyordu bekelmeme gerke yoktu oynarken gelip arasıra bakıyordum ikinci gelmeem uyumuş oluyordu meleğim.
kızlar şeker yüklemesiyle detaylıya paramı veriyorsunuz?şaka gibi ya.ben hiç vermedim sevk halletti hepsini...şehirden şehire farklımı bu ya?resmen soyuyorlar adamı...
ben detatlıya 5 tl şeker yüklemesine 5 tl yani hep aynı verdim
maşallah küçük erkekine buda neymiş burda yav bi bakayım dedi heralde.
rüyanda çok güzel bende öyle emziririken görmüştüm insan çok etkileniyor.
kızlar bu arada bişiy sorucam özellikle ikinci doğum için hazırlanan tecrübeli annelere sormak istiyorum normal doğummu sezeryanmı
son ana kadar belli olmuyor be canım benim normal doğumken sezeryan oldu ama kimisi normal diyor kimisi sezeryan ama mecbur kalınmadıkça normal doğum diyorum hiç yaşamadım nasıl diyorsam laelaelaelaelae
bilinç altı korkularımızın kötü süprizi şükürki rüya sadece
hoş geldin ikinci çok yakın olmuş kaza sonucumu yoksa ikinciyide hemenmi istediniz allah kucağınada almayı nasip etsin
Kızlar selam
Park yataklarda hangi marka ve model iyidir bu konuda özellikle tecrübeli annelerden ve araştırma yapmış olanlardan bilgi alabilirmiyim.

canım neyne nette park yataklarla ilgili videolar var baya bi biligilendiriyor oraya bi bak derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…