Kızlar göbüş şova yeni foto ekledim. Annemle de alış verişe çıktık bugün. Huuuuu, neler aldık neler.. Az sonra ciciclerde :)))
selam kızlar bugün ögleden sonra renkli dopplere girdim kızım el salladı bana ve babasına herşeyi normalmiş kuzumun teyzeleri 500 gr kilosu boyuda uzunmuş dr uzunboylu bir kız olacak dedi zaten büyük kızımda uzun yaşıtlarından kordonu yüzüne degiyordu fıstıgımın eliyl hep uzaklaştırmak istiyordu kıpır kıprdı dr maşşallah günü gününe gidiyor dedi tam 22 haftalık olmuş kuzum 2 hafta sonrada şeker yüklemesi ve diger rutin kan testleri yapılacak inanın içim rahatladı burçinim babasına benziyor aynı kopyası resmini birara koyarım kızlar biliyorsunuz kayganam hala bende yarın sabah dr kontrolüne ertesi günde akşam üzeri evine götürücegizde uyanık kadın bugün hasta ayakları yapıyor migdem bulanıyor dedi tansiyonum çıktı kötüyüm demezmi hemen ölçtüm numaracı kadın tansiyonu normal çıktı ne olurs olsun cumartesi götürücem bergamaya yoksa tırlatmama az kaldı şimdilik benden bu kadar kızlar çorba yaptım içireyimde söylenmesin bari sonra geçmişide okurum herkesi öptüm
buda benim yavrumun yavrusu ben onun herşeyini yerim
of ya bu kadar olur çamaşır makinam mutfakta ...çamalırları almak için gittim heryer su halılar yüzüyo delirdim tek başıma kaldırmam eşimi bekliyom...iş çıktı bana iice tembeblliğe sarmıştım
cinsiyetimiz henüz belli değil kızlar ilk bebeğim oğlan ve 15 aylık ismi ada benim canım prensim :) umarım kardeşi kız olur tabi önce sağlıklı olması önemli olan ama hayırlısı diyorum .bakalım ne zaman gösterecek kendini titizlikle saklıyor teyzoşlar :)))
olurmu nazan hepsi birbirinden güzeldir, görülmeye değerdir..bebek kıyafeti olduğu iiçin hepsi şipşirindir eminim....
benim bi arakadaşım o da hamile aramızda 15 gün var eylül annesi, ben hiç memnun değilim bu durumdan s.dk yarışı gibi davranıyorlar, yok bizim önce doğar yok bizimki daha büyük ben çok kaptırıyormuşum bebeğimi kaybedersem üzülürmüşüm saçma sapan ukala dümbeleği uyus oluyorum yasakladım eşime onlarla görüşmeyi sinirimi bozuyorlar karı koca
Hani siz çağla demiştiniz ya ben tadını bile bilmiyorum. Dün markette gördüm açıkta. ÇAldım iki tane bakayım nasıl bişey diye görevlilerin gözü önünde katur kutur yedim..Güzelmiş hakkaten..Yerken aklıma siz geldiniz..Tamam tamam yemek konusu açmıyorum..
Ayrıntılı ultrasondan geldim arkadaşlar. Herşey yolunda. Şu amniyo suyum kirliydi ya değilmiş. 4 boyutluya da baktık ama bizimki pozisyon vermedi. Daha sonraki haftalarda gel ücretsiz veriyim sana bir fotoğraf dedi. Yaa Aftabru naptın bize yaaa. Hala aklımda senin bebişin 4 boyut fotoğrafı. Öyle net ve anlaşılırdı ki..
göbiş fotona baktım canım çok tatlısın.kaydirigubbakcemile3
Yerim ben senin o kızını yerim.. Yavrum yaaa...selam kızlar bugün ögleden sonra renkli dopplere girdim kızım el salladı bana ve babasına herşeyi normalmiş kuzumun teyzeleri 500 gr kilosu boyuda uzunmuş dr uzunboylu bir kız olacak dedi zaten büyük kızımda uzun yaşıtlarından kordonu yüzüne degiyordu fıstıgımın eliyl hep uzaklaştırmak istiyordu kıpır kıprdı dr maşşallah günü gününe gidiyor dedi tam 22 haftalık olmuş kuzum 2 hafta sonrada şeker yüklemesi ve diger rutin kan testleri yapılacak inanın içim rahatladı burçinim babasına benziyor aynı kopyası resmini birara koyarım kızlar biliyorsunuz kayganam hala bende yarın sabah dr kontrolüne ertesi günde akşam üzeri evine götürücegizde uyanık kadın bugün hasta ayakları yapıyor migdem bulanıyor dedi tansiyonum çıktı kötüyüm demezmi hemen ölçtüm numaracı kadın tansiyonu normal çıktı ne olurs olsun cumartesi götürücem bergamaya yoksa tırlatmama az kaldı şimdilik benden bu kadar kızlar çorba yaptım içireyimde söylenmesin bari sonra geçmişide okurum herkesi öptüm
sakaleyn gerçekten bana numara yapıuor gibi geliyor inanki akşama kadar uzanmak bir yana oyuramıyorum bile akşam saat 11 ben devre dışı kalıyorum valla bende insan evladıyım yazık annem gözümün içine bakıyor ama birşey diyemiyor benden bu kadar başka bakmak isteyen varsa evine gider bakar son söz bunu söylicem artık.
burcu valla benim kızlar valla tam bir fıstık olacak galiba dr eşimi görünce ay demiş bu adam ya yabancı yada avrupalı mutlaka neyseki radyoloji uzmanıyla eşim hemen kanki oluverdiler eşim burçinde ablası gibi olursa deyme keyfime diyor
Selam herkese - bu topiki bugün keşfettim - bende aranıza katılmak istiyorum iyi ve kötüyü paylaşmak istiyorum
Bende bi kız bebek bekliyorum ve muhtemel doğum tarihi 24 ağustos :CüvCüv:
Eee nasılsınız bakalım kızlar hihoyyyt
gerçekten senin için zordur hem yaşlı hemde rahatsız artı sen iki canlısın yorucu olur tabi :teselli:
fıtık kızların fıstık annesi bahtlarıda kendileri gibi güzel olur inşallah:Saruboceq:
birde bişey sormak istiyorum - şu çizgi altındaki "imza" - hani bebeyimizin gelmesine nekadar kalmış vs. gösteren resmi nasıl koyuyoruz - link var elimde ama nereye koyacağımı bitürlü bulamadım - bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?