2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kızlar göbüş şova yeni foto ekledim. Annemle de alış verişe çıktık bugün. Huuuuu, neler aldık neler.. Az sonra ciciclerde :)))

kızlar ayaklarıma kara sular indi yaa koca bi göbekle gezmekte çok zorrr oluyo
evriş yine dicen içinde yemek geçmeyen bi cümle ama yok anacım yaa lugatıma işlemiş yemek napimm çıkaramıyorum şimdide yemeği hazırlamaya gidiyorum kaydirigubbakcemile2

selam kızlar bugün ögleden sonra renkli dopplere girdim kızım el salladı bana ve babasına herşeyi normalmiş kuzumun teyzeleri 500 gr kilosu boyuda uzunmuş dr uzunboylu bir kız olacak dedi zaten büyük kızımda uzun yaşıtlarından kordonu yüzüne degiyordu fıstıgımın eliyl hep uzaklaştırmak istiyordu kıpır kıprdı dr maşşallah günü gününe gidiyor dedi tam 22 haftalık olmuş kuzum 2 hafta sonrada şeker yüklemesi ve diger rutin kan testleri yapılacak inanın içim rahatladı burçinim babasına benziyor aynı kopyası resmini birara koyarım kızlar biliyorsunuz kayganam hala bende yarın sabah dr kontrolüne ertesi günde akşam üzeri evine götürücegizde uyanık kadın bugün hasta ayakları yapıyor migdem bulanıyor dedi tansiyonum çıktı kötüyüm demezmi hemen ölçtüm numaracı kadın tansiyonu normal çıktı ne olurs olsun cumartesi götürücem bergamaya yoksa tırlatmama az kaldı şimdilik benden bu kadar kızlar çorba yaptım içireyimde söylenmesin bari sonra geçmişide okurum herkesi öptüm

ne güzel maşallah başak hereşeyin yolunda olması çok güzel inşallah şekerinde güzel çıkıcak canım.kaydirigubbakcemile3kaynanana bence elinden geleni yaptın ayaklandırdın tabi onun için gitmek istemiyordur düzelmiş işte sonuçta sende hamile bi kadınsın .

buda benim yavrumun yavrusu ben onun herşeyini yerim

hoşgeldin anneannee :)

Püfff tuana... nefret ederim böyle ansızın çıkan işlerden. Geçmiş olsun canım.

Hoşgeldn hale. Kızdır o kızzzz :)

olurmu nazan hepsi birbirinden güzeldir, görülmeye değerdir..bebek kıyafeti olduğu iiçin hepsi şipşirindir eminim....

NAZAN mercimekime katılıyorum. Ben donunu bile koydum cicilere :)

Iyyhhh negatif ve lüzumsuz insanlar. İyi yapmışsın görüşmeme kararı almakla...

Çok güldüm sana telkırma :) :roflol: Kız insan onu yıkamadan katır kutur yer mi :)) İlahi..
Bebişinin iyi olmasına sevindim.

göbiş fotona baktım canım çok tatlısın.kaydirigubbakcemile3

Sensin tatlı a.s.

Yerim ben senin o kızını yerim.. Yavrum yaaa...

sakaleyn gerçekten bana numara yapıuor gibi geliyor inanki akşama kadar uzanmak bir yana oyuramıyorum bile akşam saat 11 ben devre dışı kalıyorum valla bende insan evladıyım yazık annem gözümün içine bakıyor ama birşey diyemiyor benden bu kadar başka bakmak isteyen varsa evine gider bakar son söz bunu söylicem artık.
burcu valla benim kızlar valla tam bir fıstık olacak galiba dr eşimi görünce ay demiş bu adam ya yabancı yada avrupalı mutlaka neyseki radyoloji uzmanıyla eşim hemen kanki oluverdiler eşim burçinde ablası gibi olursa deyme keyfime diyor

anne karnında yaşama yolculuk | Hayatbul.org kızlar bunu bi izleyin şimdi bakıyorum çok güzel

gerçekten senin için zordur hem yaşlı hemde rahatsız artı sen iki canlısın yorucu olur tabi :teselli:
fıtık kızların fıstık annesi bahtlarıda kendileri gibi güzel olur inşallah:Saruboceq:

Selam herkese - bu topiki bugün keşfettim - bende aranıza katılmak istiyorum iyi ve kötüyü paylaşmak istiyorum
Bende bi kız bebek bekliyorum ve muhtemel doğum tarihi 24 ağustos :CüvCüv:
Eee nasılsınız bakalım kızlar hihoyyyt

birde bişey sormak istiyorum - şu çizgi altındaki "imza" - hani bebeyimizin gelmesine nekadar kalmış vs. gösteren resmi nasıl koyuyoruz - link var elimde ama nereye koyacağımı bitürlü bulamadım - bilen var mı?

hosgeldin canim, hayirli olsun bebisin:))....

Saol canım
İnşallah Allah elimize almayı nasip eder - her geçen gün daha çok heycan yapıyorum - helese şu foruma takılmaya başladığımdan beri :1closedeyes: Çok etkiliyo beni buradaki paylaşımlar - açıkçası biraz korkmaya başladım - nasıl bir anne olurum konusunda - o minnacık şeyin herşeyini kusursuz yerine getirme konusunda benneyaptımki
Bakalım hayırlısı....

gerçekten senin için zordur hem yaşlı hemde rahatsız artı sen iki canlısın yorucu olur tabi :teselli:
fıtık kızların fıstık annesi bahtlarıda kendileri gibi güzel olur inşallah:Saruboceq:

amin canım inşallah bahtları açık ve güzel olur inşallah allah herkesin evladına hayırlı yazılar yazssın canım:Saruboceq:

Nasılsınız kızlar keyifler yerinde umarım.
çok çok öpüldünüz tatlı hamişler :1hug:
sakaleynmaster canım ben sana özeldem msj atmıştım gelmedimi canım:uhm:

slm canım hoşgeldin tickeri oluşturduktan sonra adresini profilindeki hakkımda kısmında kilo doğum takip çizelgesi var oraya yapıştırıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…