2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Hoşgeldiiin,
Ben 1 yıl Balıkesir'de yaşadım, ikinci memleketim sayılır:) Sen orda mısın şimdi

hoş geldin.sağlıklı bi hamilelik olur inşallah

gözünaydın canım.çok güzel bi haber.sen yinede suyunu bol bol iç.hiç eksik etme.fotosuna üzülme.ben hala net olarak göremedim yüzünü.24.haftam bitti her gidişimde doktor 4 boyutluylada bakıyor ama net bi pozisyon yakalayamıyoruz.cumartesi randevum var umarım bu sefer gösterir yüzünü bize

gözünaydın canım.kızınada maşallahartık büyüyorlar bunlar.bi bakmışız doğum zamanı gelmiş.

kızlar sanırım çocuklara televizyon izletme konusuna değinilmiş.benim fikrim dil gelişimi tamamlamadan çok fazla televizyon izletmemek.tv çok izleyen çocuklar iyi bi dinleyici oluyorlar ama geç konuşuyorlar.karşındaki nesne ile çocuklar iletişim kurmuyorlar.sadece izliyor dinliyorlar.cevap veremiyor böyle oluncada seyirci ve izleyici olup katılımcı konuşkan sosyal olamıyorlar.tabi hiç izlemesinler demiyorum.izleyecekler ama öyle çocuklar tanıyorumki anne ve babalar çalışırlar bakıcıda açar çizgi film v.s. şeyler.çocuk akşama kadar robot gibi tv izler.sonrada geç konuşur kendini zor ifade eder.dil gelişimi zayıflar diye düşünüyorum.tabi bu bi fikir sadece

canım ya gebelikte bir hurafe vardır hani ama ben en çok buna inanırım belkide, kimsenin esyasını kimseyesormadan kullanmamak pazarda ikram edilen yiyceklere bile helalet falan demek gibi, istekaçırdıgınsakladgın seyi nerene saklarsan bebegin orasnıda leke olur falan derler ya ben buna çokinanırım çok ornekleride var etrafta artık tesaduf mu bilmiyorum tabi:)

ay serengil in baslıgı okumamıstım ben çok uzucu allah kimseye yasatmasın ;((

ben sormustım nerden geliyor diye esinin ailesi ile insanın arasının iyi olması harikabirsey buyuk sans ben de benimkileri çok severim onlarda beni , ama insankendi ailesi gibiolamıyor tabiki yanlarında, tamamdır planımız o zaman

masif mobilya cesidi değilmi nazan ? masif in belli bir rengimi varki ne renk oyle ise ??

gozun aydın basakcım massallah burcine e de

anne karnında yaşama yolculuk | Hayatbul.org kızlar bunu bi izleyin şimdi bakıyorum çok güzel

canım biz onu aylar evel baktık izledik nazan belgesel cd sini almıstı bende ondan duyup netten izlemistim falan filan

telkirmna ya çok zarif çok incesin tabi sinirlere zararsın bu durumunla:)))) massallahh

hosgeldin aramıza

Evet bunu biliyorum. Yeni nesil çocukların çok geç konuşmaya başlamasının en büyük sebebi bu. Ya 4 yaşına gelen çocuklar var hala anne baba su mamadan başka bişey konuşamıyolar..
Demekki napcaz çocuklarımıza çok fazla tv izletmiycez.. Bir de bakıcılar çocukla uğraşmamak için dikiyorlar çocukları Tv karşısına.Gün boyu TV izliyo zavallılar..

esrako, ya ben de bu fotoya bakıyorum haklısın ince gibi görünüyorum ama yok valla. Başka bir foto var mesela tam tersi..Bir ara koyarım onu da..Fotoğraf hilesi midir ne...Saol ama moral oldu:)

Bu arada yarın markete koşup çağlaları helal ettireyim bari:)

ayçacım maşallah yaa böle tipler görünce sinirlerim oynuyo sadece göbeği şişenler top yutmuş misali benim gibi dörtt bi yandan genişlememiş tiplerr nazar değmesin göbişinne bebişine

iyi geceler kızlar hepinize yarın yorucu bi gün olucak kayınvalideye misafir gelicek yaklaşık 30 kişi kadar tabii bende mecbur hazırolda olucam :a015: öpüldünüz

Uyku vaktim geçiyor. Geçti bile. Koşuyorum yatağaaa..Güzel rüyalar herkese.................

e o zaman ilk fiursatta o resmi alalım canım olmuyor boyle incecik resimler atıp sonraasında kem kum falan demek :))))

bu arada bende hiç cagla yemedim merakımdan gordgumyerde yarım kilo alcam neymis bu cagla yahuu

iyi geceler kızlar hepinize yarın yorucu bi gün olucak kayınvalideye misafir gelicek yaklaşık 30 kişi kadar tabii bende mecbur hazırolda olucam :a015: öpüldünüz

adasım calıs calıs yarın bol bol ctesi bosa çık :)))

ay minnoslar bugun cok tembelim okuyorum okuyorum cevap yazamiyorum(of utuyu bile bu satae erteledim, yazik kocisiimin gomlegi kalmamis yarina(offff pofff....

oo gypsy kadin gunu demek, misafir demek= bisuru cici mama demek:))) ay bende geleyim, bayilirim gunlere...:))) (kalabaligina degil, cesit cesit ikramlara tabi:))))

iyi geceler kızlar.oğlumla uyumaya gidiyoruz.gerçi oğlumun uyumaya hiç niyeti yok sanki.kipir kipir.belki yatağa girince oda uyku moduna girer

oo gypsy kadin gunu demek, misafir demek= bisuru cici mama demek:))) ay bende geleyim, bayilirim gunlere...:))) (kalabaligina degil, cesit cesit ikramlara tabi:))))

bence bu kadar bekledıysen Norraa yarın adamcağızın gitmesine 5 dk kala ütüle.. sıcak sıcak olur hem.. fırından yenı cıkmıs kıvamında.. cingene esram olsaydı şümdü dumanı üstünde diye kesin gömleği kemirirdi.. kadın yıne yarın gıdecek yer buldu yaaa,hem de bol yemekli kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar.oğlumla uyumaya gidiyoruz.gerçi oğlumun uyumaya hiç niyeti yok sanki.kipir kipir.belki yatağa girince oda uyku moduna girer

artık daha gucluler.. ve her sekılde hıssettırıyorlar.. bu noktada oldugum ıcın cok mutluyum.. ne mutlu bıse.. ıyı uykular oglusunla sana..

iyi geceler helincim...

evrisim 2dk da utuledim bi dene gomlek, off iyice tembel oldum ev isi konusunda, gezmek de usenmem cikarim bu satte ama ev isi iyyyyyyyyyy....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…