slm canım hoşgeldin tickeri oluşturduktan sonra adresini profilindeki hakkımda kısmında kilo doğum takip çizelgesi var oraya yapıştırıyosun
Selam herkese - bu topiki bugün keşfettim - bende aranıza katılmak istiyorum iyi ve kötüyü paylaşmak istiyorum
Bende bi kız bebek bekliyorum ve muhtemel doğum tarihi 24 ağustos :CüvCüv:
Eee nasılsınız bakalım kızlar hihoyyyt
hoş geldin.sağlıklı bi hamilelik olur inşallahselam kızlar ,tüm ağustos annelerıne merhabalar aranıza yenı katıldım bende agustosda doğum yapacaklardanım :) bu benim 2. bebişim olucak .ilk bebişimi de burda bu sitede büyüttüm ve sağlıklıca dünyaya getirdim .umarım yine sizlerle güzel paylaşımlarla 2.bebişimide kucagıma alırım.şimdiden herkesle tanıstıgıma memnun oldum .bursadan sevgiler .(20+2) bu arada :))))
gözünaydın canım.çok güzel bi haber.sen yinede suyunu bol bol iç.hiç eksik etme.fotosuna üzülme.ben hala net olarak göremedim yüzünü.24.haftam bitti her gidişimde doktor 4 boyutluylada bakıyor ama net bi pozisyon yakalayamıyoruz.cumartesi randevum var umarım bu sefer gösterir yüzünü bizeHani siz çağla demiştiniz ya ben tadını bile bilmiyorum. Dün markette gördüm açıkta. ÇAldım iki tane bakayım nasıl bişey diye görevlilerin gözü önünde katur kutur yedim..Güzelmiş hakkaten..Yerken aklıma siz geldiniz..Tamam tamam yemek konusu açmıyorum..
Ayrıntılı ultrasondan geldim arkadaşlar. Herşey yolunda. Şu amniyo suyum kirliydi ya değilmiş. 4 boyutluya da baktık ama bizimki pozisyon vermedi. Daha sonraki haftalarda gel ücretsiz veriyim sana bir fotoğraf dedi. Yaa Aftabru naptın bize yaaa. Hala aklımda senin bebişin 4 boyut fotoğrafı. Öyle net ve anlaşılırdı ki..
Mutluluğumu yaşayamadan ağladım azıcık. Eve gelince şu başlık öldürdü beni. "beni ve kocamı öldürün ama bebeğimi almayın doktor" feryatlarıyla hastaneyi inletmiş, Serengil.. Çok üzücü...
istanbul buluşması için hazırlıklar son safhada bakıyorum.. buluşmadan sonra ballandıra ballandıra anlatırsınız ben de parmağımın ucuna bakarım artık..
gözünaydın canım.kızınada maşallahselam kızlar bugün ögleden sonra renkli dopplere girdim kızım el salladı bana ve babasına herşeyi normalmiş kuzumun teyzeleri 500 gr kilosu boyuda uzunmuş dr uzunboylu bir kız olacak dedi zaten büyük kızımda uzun yaşıtlarından kordonu yüzüne degiyordu fıstıgımın eliyl hep uzaklaştırmak istiyordu kıpır kıprdı dr maşşallah günü gününe gidiyor dedi tam 22 haftalık olmuş kuzum 2 hafta sonrada şeker yüklemesi ve diger rutin kan testleri yapılacak inanın içim rahatladı burçinim babasına benziyor aynı kopyası resmini birara koyarım kızlar biliyorsunuz kayganam hala bende yarın sabah dr kontrolüne ertesi günde akşam üzeri evine götürücegizde uyanık kadın bugün hasta ayakları yapıyor migdem bulanıyor dedi tansiyonum çıktı kötüyüm demezmi hemen ölçtüm numaracı kadın tansiyonu normal çıktı ne olurs olsun cumartesi götürücem bergamaya yoksa tırlatmama az kaldı şimdilik benden bu kadar kızlar çorba yaptım içireyimde söylenmesin bari sonra geçmişide okurum herkesi öptüm
Hani siz çağla demiştiniz ya ben tadını bile bilmiyorum. Dün markette gördüm açıkta. ÇAldım iki tane bakayım nasıl bişey diye görevlilerin gözü önünde katur kutur yedim..Güzelmiş hakkaten..Yerken aklıma siz geldiniz..Tamam tamam yemek konusu açmıyorum..
Ayrıntılı ultrasondan geldim arkadaşlar. Herşey yolunda. Şu amniyo suyum kirliydi ya değilmiş. 4 boyutluya da baktık ama bizimki pozisyon vermedi. Daha sonraki haftalarda gel ücretsiz veriyim sana bir fotoğraf dedi. Yaa Aftabru naptın bize yaaa. Hala aklımda senin bebişin 4 boyut fotoğrafı. Öyle net ve anlaşılırdı ki..
Mutluluğumu yaşayamadan ağladım azıcık. Eve gelince şu başlık öldürdü beni. "beni ve kocamı öldürün ama bebeğimi almayın doktor" feryatlarıyla hastaneyi inletmiş, Serengil.. Çok üzücü...
istanbul buluşması için hazırlıklar son safhada bakıyorum.. buluşmadan sonra ballandıra ballandıra anlatırsınız ben de parmağımın ucuna bakarım artık..
evet canım, dolaşırız akşama kadar. benim kayınvalidem burda olacak ama sinan onu oyalar. ben söyleyeceğim zaten sabahtan akşama kadar arkadaşlarla sözleştik alışveriş yapacağız diye. herhalde bozulmaz zira bilerek geliyor. buarada kim sormuştu bana "kayınvaliden nerden geliyor?" diye. unuttum. Bursadan geliyor. uzak değil. ama çok sık gelmezler. genelde biz gideriz. benim aram iyiyidr severim eşimin ailesini. ama ne kadar da olsa kendi ailenle olduğun kadar rahat olamıyorsun. örneğin bu akşam için yemek yok, birazdan alacağız annesini de yemeğe dışarı çıkacağız. içim huzursuz acaba kınar mı beni "ben geliyorum bi yemek bile yapmamış" diye... ama yok ya öle bi kadın değil. çok yardımcı. öğretmen emeklisi, ideal öğretmenlerden... o yüzden halden anlayan birisidir. üzmez beni hiç.
kızlar ben galiba kızımın odasını masif yapacağım. hep hayalim beyaz bir odaydı ama masif de güzel duruyor ve sanırım daha kullanışlı olacak. ilerde yani 7-8 yaşında filan beyaz yapayım, hem şöle tuvalet aynalı filan bir takım alırım. olur ya belki süslü olur kızım.
selam kızlar bugün ögleden sonra renkli dopplere girdim kızım el salladı bana ve babasına herşeyi normalmiş kuzumun teyzeleri 500 gr kilosu boyuda uzunmuş dr uzunboylu bir kız olacak dedi zaten büyük kızımda uzun yaşıtlarından kordonu yüzüne degiyordu fıstıgımın eliyl hep uzaklaştırmak istiyordu kıpır kıprdı dr maşşallah günü gününe gidiyor dedi tam 22 haftalık olmuş kuzum 2 hafta sonrada şeker yüklemesi ve diger rutin kan testleri yapılacak inanın içim rahatladı burçinim babasına benziyor aynı kopyası resmini birara koyarım kızlar biliyorsunuz kayganam hala bende yarın sabah dr kontrolüne ertesi günde akşam üzeri evine götürücegizde uyanık kadın bugün hasta ayakları yapıyor migdem bulanıyor dedi tansiyonum çıktı kötüyüm demezmi hemen ölçtüm numaracı kadın tansiyonu normal çıktı ne olurs olsun cumartesi götürücem bergamaya yoksa tırlatmama az kaldı şimdilik benden bu kadar kızlar çorba yaptım içireyimde söylenmesin bari sonra geçmişide okurum herkesi öptüm
anne karnında yaşama yolculuk | Hayatbul.org kızlar bunu bi izleyin şimdi bakıyorum çok güzel
Selam herkese - bu topiki bugün keşfettim - bende aranıza katılmak istiyorum iyi ve kötüyü paylaşmak istiyorum
Bende bi kız bebek bekliyorum ve muhtemel doğum tarihi 24 ağustos :CüvCüv:
Eee nasılsınız bakalım kızlar hihoyyyt
kızlar sanırım çocuklara televizyon izletme konusuna değinilmiş.benim fikrim dil gelişimi tamamlamadan çok fazla televizyon izletmemek.tv çok izleyen çocuklar iyi bi dinleyici oluyorlar ama geç konuşuyorlar.karşındaki nesne ile çocuklar iletişim kurmuyorlar.sadece izliyor dinliyorlar.cevap veremiyor böyle oluncada seyirci ve izleyici olup katılımcı konuşkan sosyal olamıyorlar.tabi hiç izlemesinler demiyorum.izleyecekler ama öyle çocuklar tanıyorumki anne ve babalar çalışırlar bakıcıda açar çizgi film v.s. şeyler.çocuk akşama kadar robot gibi tv izler.sonrada geç konuşur kendini zor ifade eder.dil gelişimi zayıflar diye düşünüyorum.tabi bu bi fikir sadece
esrako, ya ben de bu fotoya bakıyorum haklısın ince gibi görünüyorum ama yok valla. Başka bir foto var mesela tam tersi..Bir ara koyarım onu da..Fotoğraf hilesi midir ne...Saol ama moral oldu:)
Bu arada yarın markete koşup çağlaları helal ettireyim bari:)
iyi geceler kızlar hepinize yarın yorucu bi gün olucak kayınvalideye misafir gelicek yaklaşık 30 kişi kadar tabii bende mecbur hazırolda olucam :a015: öpüldünüz
annem dizisini izliyorum içim kıyıldı yaaa
oo gypsy kadin gunu demek, misafir demek= bisuru cici mama demek:))) ay bende geleyim, bayilirim gunlere...:))) (kalabaligina degil, cesit cesit ikramlara tabi:))))
iyi geceler kızlar.oğlumla uyumaya gidiyoruz.gerçi oğlumun uyumaya hiç niyeti yok sanki.kipir kipir.belki yatağa girince oda uyku moduna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?