İyi akşamlar tekrardan - evet Balıkesirde - Merkezde oturuyorum 3 senedir (gelin geldim buraya) - ve sanırım ömrüm de burada geçecek - öyle görünüyo -tatlicadiarzu-Hoşgeldiiin,
Ben 1 yıl Balıkesir'de yaşadım, ikinci memleketim sayılır:) Sen orda mısın şimdi
iyi geceler helincim...
evrisim 2dk da utuledim bi dene gomlek, off iyice tembel oldum ev isi konusunda, gezmek de usenmem cikarim bu satte ama ev isi iyyyyyyyyyy....
Yannıs diilsin.. yanında fen varım :)))
iyi geceler helincim...
evrisim 2dk da utuledim bi dene gomlek, off iyice tembel oldum ev isi konusunda, gezmek de usenmem cikarim bu satte ama ev isi iyyyyyyyyyy....
ev işi mi? kadın geliyor, annem geliyor, eşim yapıyor... aylardır en ağır işim ütü :) arada toz alıyorum bir de.. Sanırım kadın artık hayatımın vazgeçilmez bir parçası olacak :)
Kıslar benim sıpa o hareket etmediği bir kaç gün güç mü toplamış ne, maşallahı var var yaaaaa... Bugün dünyanın yolunu yürüdüm, bana mısın demedi. Kıpır kıpır :))
Tembeller siziiiiii lülülülülülü
Hadi iyi geceler kaçtım ben gamyoncuiremsu
ay vallahi bazen utaniyorum Tibet 9-9.30 gibi geliyor sabahin 7sinde cikiyor, geldiginde pili bitmiss, yemekten sonra bulasiklari bile ona makinaya koyduruyorum, yuhh artik bana dimi:)))) bi yemek yapiorum allahtan, onu yapmayi seviyorum
ev işi mi? kadın geliyor, annem geliyor, eşim yapıyor... aylardır en ağır işim ütü :) arada toz alıyorum bir de.. Sanırım kadın artık hayatımın vazgeçilmez bir parçası olacak :)
Kıslar benim sıpa o hareket etmediği bir kaç gün güç mü toplamış ne, maşallahı var var yaaaaa... Bugün dünyanın yolunu yürüdüm, bana mısın demedi. Kıpır kıpır :))
bende yatayim barim, yarin cuma yuppiiii, hafta sonu, pztsi paskalya tatili, 3 gun tatiiiiil:)))
İyi akşamlar tekrardan - evet Balıkesirde - Merkezde oturuyorum 3 senedir (gelin geldim buraya) - ve sanırım ömrüm de burada geçecek - öyle görünüyo -tatlicadiarzu-
Bana yazah herkese teşekür ederim - hoş gördük - sizin aranızda kendimi sıcak bir ortamda hissettim - çok saoğlun kızlar
başakım gözün aydın.darısı başıma..kayganayı da gönderirisen değme keyfine vallaselam kızlar bugün ögleden sonra renkli dopplere girdim kızım el salladı bana ve babasına herşeyi normalmiş kuzumun teyzeleri 500 gr kilosu boyuda uzunmuş dr uzunboylu bir kız olacak dedi zaten büyük kızımda uzun yaşıtlarından kordonu yüzüne degiyordu fıstıgımın eliyl hep uzaklaştırmak istiyordu kıpır kıprdı dr maşşallah günü gününe gidiyor dedi tam 22 haftalık olmuş kuzum 2 hafta sonrada şeker yüklemesi ve diger rutin kan testleri yapılacak inanın içim rahatladı burçinim babasına benziyor aynı kopyası resmini birara koyarım kızlar biliyorsunuz kayganam hala bende yarın sabah dr kontrolüne ertesi günde akşam üzeri evine götürücegizde uyanık kadın bugün hasta ayakları yapıyor migdem bulanıyor dedi tansiyonum çıktı kötüyüm demezmi hemen ölçtüm numaracı kadın tansiyonu normal çıktı ne olurs olsun cumartesi götürücem bergamaya yoksa tırlatmama az kaldı şimdilik benden bu kadar kızlar çorba yaptım içireyimde söylenmesin bari sonra geçmişide okurum herkesi öptüm
çok yahşiymiş tel kırma..çok şiirsel olmuş yüzünü de saklamışsın..gayet de ideal görüküyor evrimin dediği gibia.s
herkese günaydın kızlarrhihoyyyt
günaydın canımm:1hug:günaydın eftelya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?