2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Hoşgeldiiin,
Ben 1 yıl Balıkesir'de yaşadım, ikinci memleketim sayılır:) Sen orda mısın şimdi
İyi akşamlar tekrardan - evet Balıkesirde - Merkezde oturuyorum 3 senedir (gelin geldim buraya) - ve sanırım ömrüm de burada geçecek - öyle görünüyo -tatlicadiarzu-
Bana yazah herkese teşekür ederim - hoş gördük - sizin aranızda kendimi sıcak bir ortamda hissettim - çok saoğlun kızlar

Yannıs diilsin.. yanında fen varım :)))

ay vallahi bazen utaniyorum Tibet 9-9.30 gibi geliyor sabahin 7sinde cikiyor, geldiginde pili bitmiss, yemekten sonra bulasiklari bile ona makinaya koyduruyorum, yuhh artik bana dimi:)))) bi yemek yapiorum allahtan, onu yapmayi seviyorum

iyi geceler helincim...

evrisim 2dk da utuledim bi dene gomlek, off iyice tembel oldum ev isi konusunda, gezmek de usenmem cikarim bu satte ama ev isi iyyyyyyyyyy....

ev işi mi? kadın geliyor, annem geliyor, eşim yapıyor... aylardır en ağır işim ütü :) arada toz alıyorum bir de.. Sanırım kadın artık hayatımın vazgeçilmez bir parçası olacak :)

Kıslar benim sıpa o hareket etmediği bir kaç gün güç mü toplamış ne, maşallahı var var yaaaaa... Bugün dünyanın yolunu yürüdüm, bana mısın demedi. Kıpır kıpır :))

neyse hamilelik surecini sonuna kadar kullanicam ev isi kaytarma konusunda, ee sonrada malum cocuk bakiyor olucam:)))hayat musterek:))):içelim:

gittikce gucleniyolar canim, gecen gun beni yerimden sicratti bucur bi tekmeyle, ayy dedim istemsiz olarak, esime korktu dedim, yok bisi icerde tek kale mac var:))
kadin banada geliyor hamileleikten beri, ama onceden de temizlik ortak yapardik, elektrik supuurgesini Tibet yapar, ben toz alir, yerleri silerdim:))))

bende yatayim barim, yarin cuma yuppiiii, hafta sonu, pztsi paskalya tatili, 3 gun tatiiiiil:)))

ay vallahi bazen utaniyorum Tibet 9-9.30 gibi geliyor sabahin 7sinde cikiyor, geldiginde pili bitmiss, yemekten sonra bulasiklari bile ona makinaya koyduruyorum, yuhh artik bana dimi:)))) bi yemek yapiorum allahtan, onu yapmayi seviyorum

Şükür o zaman Tibet in haline.. ya yemek te yapmasan :))) eywah eywahh :))))))

Maşşallahh diyelim.. hep boyle devam etsin.

bende yatayim barim, yarin cuma yuppiiii, hafta sonu, pztsi paskalya tatili, 3 gun tatiiiiil:)))

E hadi seni de yatırayım.. ne ne nennnn enenenenenn e iyi geceler kusummm.

Ben de evlenip Balıkesirde yerleşmiştim. 1 sene kalabildik ancak. 6 ay Ayvalıkta çalıştım. Evim de Migros'un karşısındaydı, biraz daha içerde. (şimdilerde migrosun oralarda alışveriş merkezi yapılmış olmalı) Neden ömrüm orda geçecek dedin. Sevmiyor musun yoksa orayı. Çok sakin bir yer, biraz kasaba gibi ama olsun. Tüm tatil yerlerine yakın hem..

Değirmenboğazında piknik yapmayı özledim..Ahh ahh..

Günaydın herkese....

herkeslere aydın güzel bir gün dileyerek girivereyim başakım gözün aydın.darısı başıma..kayganayı da gönderirisen değme keyfine valla
çok yahşiymiş tel kırma..çok şiirsel olmuş yüzünü de saklamışsın..gayet de ideal görüküyor evrimin dediği gibia.s

gunaydınlarrr herkese bugun cuma oleyyyyyyyyy
ve ben yarım gun calısıp çıkacagım ogleden sonra diyetisyendeyim umarım canımı sıkcakkadar kotu seyler soylemez tahlil sonuçlarım ne çıktı kolestrol troid bobrek fonksiyonu vs bakcaktı insalah sorunsuzdur tahlil sonuçlar ıve tabi sekerim.
bakalım yarın için waffle izni alabilcekmiyim:)))

ogleden sonra yokum yani kizlar aksam girerim artık

herkese günaydın...
esrako nazan nesrin ve gypsy esra ben pazara gelemiyorum kayınvalideme misafir gelcek pasta börek konusunda azcık yardım edeyim malum ögleden sonra sizinleyim azcık yardımım dokunsun öglene kadar..gelenler illa gelininde gelsin falan filan demişler ama benim çooooooooook önceen ayarlanmış arkadas toplantım var malesef dedim..siz pazara çıkın bizde sizin aldıklarınıza bakarız ..:)
yarın saat 13 de inş. tanışmak üzere kızlar...ruyamda kimse foto mak. getirmemişti..heheee ayhh komedi ya.. eşim diyoki madoda wireless varsa götürün laptopu canlı yayın yapın KK ya... tiye alıyor yahu..bu erkeklerler genlerimiz farklı...

Kızlar günaydın
Telkırma gözün aydın amniyo sıvısı temizmiş,Başak bebeğinin herşeyininin normal olmasına çok sevindim.
Aftabru benim kızımın odası da masif ahşap olacak ikea dan aldım, sen de bakarım ikea ya demiştin hayırlısı olsun.

kızlar ben gidiyim kahvaltımı yapıyım bide evi şöle bi hafiften temizleyim sonra yine gelirim grşrz :a015:

gunaydınnnnn

gecmisi okuyamadım bugun yoogun olcak benim icin aksama misafirlerim var. menumu yapmak icin yavas yavas mutfaga girmeliyim ama oncesinde alısveris yapmam lazım. evide dagittim yani bugun kosusturmayla gececek benim icin. arada dinlenmek icin gelir kaynatırım.

dun gs kız basketbol takımının macı vardı tvden baktık icim gitti keske ist olsaydıkta gitseydik diye cok heycanlıydı avrupa sampiyonu oldular. buranın saatine gore 1i geciodu mac bittiginde ben biara uyudum ama sonra wcye kalktım sonunu seyrettim macın sıpam nasıl heycanlı sanki o oynuo orda durmadı kıpır kıpır hadi dedik biz heycanla izlios buna ne oluyo :)) cok guzel ya o kıpır kıpır oldukca ben mutlu oluyorum artık anlıyorumki benim bebisim var.

bide cok ac bu kız napsam doyuramıorum gece yarısı midem kazınıo hic olmadık yerde milletin icinde gurulduyo rezil edio beni. doguncada meme meme diye bagırır bakın demedi demeyin :))

allah hepimizin minigini korusun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…