Hani siz çağla demiştiniz ya ben tadını bile bilmiyorum. Dün markette gördüm açıkta. ÇAldım iki tane bakayım nasıl bişey diye görevlilerin gözü önünde katur kutur yedim..Güzelmiş hakkaten..Yerken aklıma siz geldiniz..Tamam tamam yemek konusu açmıyorum..
Ayrıntılı ultrasondan geldim arkadaşlar. Herşey yolunda. Şu amniyo suyum kirliydi ya değilmiş. 4 boyutluya da baktık ama bizimki pozisyon vermedi. Daha sonraki haftalarda gel ücretsiz veriyim sana bir fotoğraf dedi. Yaa Aftabru naptın bize yaaa. Hala aklımda senin bebişin 4 boyut fotoğrafı. Öyle net ve anlaşılırdı ki..
Mutluluğumu yaşayamadan ağladım azıcık. Eve gelince şu başlık öldürdü beni. "beni ve kocamı öldürün ama bebeğimi almayın doktor" feryatlarıyla hastaneyi inletmiş, Serengil.. Çok üzücü...
istanbul buluşması için hazırlıklar son safhada bakıyorum.. buluşmadan sonra ballandıra ballandıra anlatırsınız ben de parmağımın ucuna bakarım artık..
selam kızlar bugün ögleden sonra renkli dopplere girdim kızım el salladı bana ve babasına herşeyi normalmiş kuzumun teyzeleri 500 gr kilosu boyuda uzunmuş dr uzunboylu bir kız olacak dedi zaten büyük kızımda uzun yaşıtlarından kordonu yüzüne degiyordu fıstıgımın eliyl hep uzaklaştırmak istiyordu kıpır kıprdı dr maşşallah günü gününe gidiyor dedi tam 22 haftalık olmuş kuzum 2 hafta sonrada şeker yüklemesi ve diger rutin kan testleri yapılacak inanın içim rahatladı burçinim babasına benziyor aynı kopyası resmini birara koyarım kızlar biliyorsunuz kayganam hala bende yarın sabah dr kontrolüne ertesi günde akşam üzeri evine götürücegizde uyanık kadın bugün hasta ayakları yapıyor migdem bulanıyor dedi tansiyonum çıktı kötüyüm demezmi hemen ölçtüm numaracı kadın tansiyonu normal çıktı ne olurs olsun cumartesi götürücem bergamaya yoksa tırlatmama az kaldı şimdilik benden bu kadar kızlar çorba yaptım içireyimde söylenmesin bari sonra geçmişide okurum herkesi öptüm
bence bu kadar bekledıysen Norraa yarın adamcağızın gitmesine 5 dk kala ütüle.. sıcak sıcak olur hem.. fırından yenı cıkmıs kıvamında.. cingene esram olsaydı şümdü dumanı üstünde diye kesin gömleği kemirirdi.. kadın yıne yarın gıdecek yer buldu yaaa,hem de bol yemekli kaydirigubbakcemile3
ya kızlar benm sıpa akşam babası gelince daha hareketli üstelik dun akşam köşemin bi ucunda ben bi ucunda eşim tv izliyoruz benim elim göbğimde oglumdan tekme bekliyorum tık yok ..sonra dedimki eşime bak senin yanına geleyim nasıl kıpraşcak... gercektende öle oldu ayhh babasına show yapıyor ya..sizde nasıl?babalarını çok mu seviolar yada bizimi kıskanıyolar..ayhh ben çözemedim.eşim elini bi koysun içerde halay ekipi kuruyor oglum..:teytey::teytey::teytey:
herkese günaydın...
esrako nazan nesrin ve gypsy esra ben pazara gelemiyorum kayınvalideme misafir gelcek pasta börek konusunda azcık yardım edeyim malum ögleden sonra sizinleyim azcık yardımım dokunsun öglene kadar..gelenler illa gelininde gelsin falan filan demişler ama benim çooooooooook önceen ayarlanmış arkadas toplantım var malesef dedim..siz pazara çıkın bizde sizin aldıklarınıza bakarız ..:)
yarın saat 13 de inş. tanışmak üzere kızlar...ruyamda kimse foto mak. getirmemişti..heheee ayhh komedi ya.. eşim diyoki madoda wireless varsa götürün laptopu canlı yayın yapın KK ya... tiye alıyor yahu..bu erkeklerler genlerimiz farklı...
gunaydınnnnn
gecmisi okuyamadım bugun yoogun olcak benim icin aksama misafirlerim var. menumu yapmak icin yavas yavas mutfaga girmeliyim ama oncesinde alısveris yapmam lazım. evide dagittim yani bugun kosusturmayla gececek benim icin. arada dinlenmek icin gelir kaynatırım.
dun gs kız basketbol takımının macı vardı tvden baktık icim gitti keske ist olsaydıkta gitseydik diye cok heycanlıydı avrupa sampiyonu oldular. buranın saatine gore 1i geciodu mac bittiginde ben biara uyudum ama sonra wcye kalktım sonunu seyrettim macın sıpam nasıl heycanlı sanki o oynuo orda durmadı kıpır kıpır hadi dedik biz heycanla izlios buna ne oluyo :)) cok guzel ya o kıpır kıpır oldukca ben mutlu oluyorum artık anlıyorumki benim bebisim var.
bide cok ac bu kız napsam doyuramıorum gece yarısı midem kazınıo hic olmadık yerde milletin icinde gurulduyo rezil edio beni. doguncada meme meme diye bagırır bakın demedi demeyin :))
allah hepimizin minigini korusun insallah
Herkesi buluşma heyecanı sarmış.. :çok üzgünüm:
Saol Dide, bizim bey çekti fotoyu dün akşam. Bundan sonra her 15 günde bir aynı yerde aynı kıyafetle aynı duruşla çekilecem. Doğuma kadar. Yan yana koyunca güzel olur diye düşünüyorum..
Esrako, sen bigün waffle yesen de bişey olmaz herhalde, kendini kısıtlama..İnşallah sonuçların süper çıkar..
Pinky çıtır anne adayları dururken ne işin var zaten kaynananlarla amaan iyi yapmışsın..Bence kaçırma pazara bile git..
ya kızlar benm sıpa akşam babası gelince daha hareketli üstelik dun akşam köşemin bi ucunda ben bi ucunda eşim tv izliyoruz benim elim göbğimde oglumdan tekme bekliyorum tık yok ..sonra dedimki eşime bak senin yanına geleyim nasıl kıpraşcak... gercektende öle oldu ayhh babasına show yapıyor ya..sizde nasıl?babalarını çok mu seviolar yada bizimi kıskanıyolar..ayhh ben çözemedim.eşim elini bi koysun içerde halay ekipi kuruyor oglum..:teytey::teytey::teytey:
buda güzelmiş.. haaahhh...ben şimdi oglum diye seviyorum ya sabah eşim işe giderken hadi oglum baban gidiyor falan diyorum ya eşim bu sabah dediki o benimde oglum oglumuz diye seslen dio...ayyy alem bu adamlar yahu... defne birde kız çocukları babay daha düşkün olur..:1hug:kızımı ver bana sen yenisini yap diyo bana yaaaaaa
günaydın kızlar.cuma günlerini seviyorum.ama saat üçten sonrasını sevviyorum.haftasonu iki gün benim oluyor.saat üçten sonra kendimi kuşlar gibi özgür hissediyorum
esrako
haberlerini ve diyetisyenle olan görüşmenin ayrıntılarını bekliyoruz
buda güzelmiş.. haaahhh...ben şimdi oglum diye seviyorum ya sabah eşim işe giderken hadi oglum baban gidiyor falan diyorum ya eşim bu sabah dediki o benimde oglum oglumuz diye seslen dio...ayyy alem bu adamlar yahu... defne birde kız çocukları babay daha düşkün olur..:1hug:
benimki tam tersi babmız elini koysun sessizleşiyor hemen..ben de çok istiyorum kocacığım da hissetsin ama olmuyorya kızlar benm sıpa akşam babası gelince daha hareketli üstelik dun akşam köşemin bi ucunda ben bi ucunda eşim tv izliyoruz benim elim göbğimde oglumdan tekme bekliyorum tık yok ..sonra dedimki eşime bak senin yanına geleyim nasıl kıpraşcak... gercektende öle oldu ayhh babasına show yapıyor ya..sizde nasıl?babalarını çok mu seviolar yada bizimi kıskanıyolar..ayhh ben çözemedim.eşim elini bi koysun içerde halay ekipi kuruyor oglum..:teytey::teytey::teytey:
selam kızlar bugün ögleden sonra renkli dopplere girdim kızım el salladı bana ve babasına herşeyi normalmiş kuzumun teyzeleri 500 gr kilosu boyuda uzunmuş dr uzunboylu bir kız olacak dedi zaten büyük kızımda uzun yaşıtlarından kordonu yüzüne degiyordu fıstıgımın eliyl hep uzaklaştırmak istiyordu kıpır kıprdı dr
maşallah burçin bebeğe...allah nazarlardan saklasın...
kayınvaliden için de yapabileceğin kadarını yapmışsın zaten...kadını ayağa kaldırdın daha ne yapıcaksın hamile halinle..hayırlı bi iş yaptın allah görüyor nasılsa...
Selam herkese - bu topiki bugün keşfettim - bende aranıza katılmak istiyorum iyi ve kötüyü paylaşmak istiyorum
Bende bi kız bebek bekliyorum ve muhtemel doğum tarihi 24 ağustos :CüvCüv:
Eee nasılsınız bakalım kızlar hihoyyyt
hoşgeldin aramıza...sağlığıyla gelsin prensesin..balıkesirde okudum ben de..4 senem geçti oralarda...
iyi geceler helincim...
evrisim 2dk da utuledim bi dene gomlek, off iyice tembel oldum ev isi konusunda, gezmek de usenmem cikarim bu satte ama ev isi iyyyyyyyyyy....
bi ara yazmıştım..kayınvalidem gelmeden önce salonumda dağ gibi ütü yığılı demiştim..o dağ halen duruyooo..(
ev işi mi? kadın geliyor, annem geliyor, eşim yapıyor... aylardır en ağır işim ütü :) arada toz alıyorum bir de.. Sanırım kadın artık hayatımın vazgeçilmez bir parçası olacak :)
Kıslar benim sıpa o hareket etmediği bir kaç gün güç mü toplamış ne, maşallahı var var yaaaaa... Bugün dünyanın yolunu yürüdüm, bana mısın demedi. Kıpır kıpır :))
maşallah..canı gezmek istiyomuş...
Ben de evlenip Balıkesirde yerleşmiştim. 1 sene kalabildik ancak. 6 ay Ayvalıkta çalıştım. Evim de Migros'un karşısındaydı, biraz daha içerde. (şimdilerde migrosun oralarda alışveriş merkezi yapılmış olmalı) Neden ömrüm orda geçecek dedin. Sevmiyor musun yoksa orayı. Çok sakin bir yer, biraz kasaba gibi ama olsun. Tüm tatil yerlerine yakın hem..
Değirmenboğazında piknik yapmayı özledim..Ahh ahh..
az yapmadık biz de oralarda..
gunaydınnnnn
gecmisi okuyamadım bugun yoogun olcak benim icin aksama misafirlerim var. menumu yapmak icin yavas yavas mutfaga girmeliyim ama oncesinde alısveris yapmam lazım. evide dagittim yani bugun kosusturmayla gececek benim icin. arada dinlenmek icin gelir kaynatırım.
allah hepimizin minigini korusun insallah
amiiin güzelim...
selam kızlar bugün ögleden sonra renkli dopplere girdim kızım el salladı bana ve babasına herşeyi normalmiş kuzumun teyzeleri 500 gr kilosu boyuda uzunmuş dr uzunboylu bir kız olacak dedi zaten büyük kızımda uzun yaşıtlarından kordonu yüzüne degiyordu fıstıgımın eliyl hep uzaklaştırmak istiyordu kıpır kıprdı dr maşşallah günü gününe gidiyor dedi tam 22 haftalık olmuş kuzum 2 hafta sonrada şeker yüklemesi ve diger rutin kan testleri yapılacak inanın içim rahatladı burçinim babasına benziyor aynı kopyası resmini birara koyarım kızlar biliyorsunuz kayganam hala bende yarın sabah dr kontrolüne ertesi günde akşam üzeri evine götürücegizde uyanık kadın bugün hasta ayakları yapıyor migdem bulanıyor dedi tansiyonum çıktı kötüyüm demezmi hemen ölçtüm numaracı kadın tansiyonu normal çıktı ne olurs olsun cumartesi götürücem bergamaya yoksa tırlatmama az kaldı şimdilik benden bu kadar kızlar çorba yaptım içireyimde söylenmesin bari sonra geçmişide okurum herkesi öptüm
hepinize günaydın....ölüyorum hastalıktan.....sabaha kadar uyuyamadım bogazlarım çok acıyor yutkunamıyorum su bile içemiyorum başım ağrıyor ayaklarım bile ağrıyor sanki üstümden tır geçmiş gibi sabahı zor yaptım malesef işteyim izin alamadım kafam tutmuyor az önce dr. aradım durumu anlattım bana tamol ve calcium c efervesan tablet alabilirsin dedi ama ben yinede tedirğin oldum arkadaşlar siz hasta olunca ne kullandınız inanın çok kötü birşey tahammül edemiyorum biran önce iyileşmek istiyorum.....
hepinize günaydın....ölüyorum hastalıktan.....sabaha kadar uyuyamadım bogazlarım çok acıyor yutkunamıyorum su bile içemiyorum başım ağrıyor ayaklarım bile ağrıyor sanki üstümden tır geçmiş gibi sabahı zor yaptım malesef işteyim izin alamadım kafam tutmuyor az önce dr. aradım durumu anlattım bana tamol ve calcium c efervesan tablet alabilirsin dedi ama ben yinede tedirğin oldum arkadaşlar siz hasta olunca ne kullandınız inanın çok kötü birşey tahammül edemiyorum biran önce iyileşmek istiyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?