2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Herkesi buluşma heyecanı sarmış.. :çok üzgünüm:

Saol Dide, bizim bey çekti fotoyu dün akşam. Bundan sonra her 15 günde bir aynı yerde aynı kıyafetle aynı duruşla çekilecem. Doğuma kadar. Yan yana koyunca güzel olur diye düşünüyorum..

Esrako, sen bigün waffle yesen de bişey olmaz herhalde, kendini kısıtlama..ınşallah sonuçların süper çıkar..

Pinky çıtır anne adayları dururken ne işin var zaten kaynananlarla amaan iyi yapmışsın..Bence kaçırma pazara bile git..

günaydın CİCİ ANNELERhihoyyyt

gözünaydın tel kırma :sm_cool:
serengile bende çok üzüldüm haftasıda bize yakın ya oda etkiledi haliyle , alah sabır versin, dilerim sağlıkla bir bebek sahibi olurda yaşadığı acılar hafifler.

başak boşver kayganayı haberler harika :lepi:

evrimcimcim zaten hamileyiz diye millet kafayı yedi gözüyle bakıyo bide internetin başında hohoyhoy diye kendi kendime gülünce daha bi kötü oluyo otoritem mevkim kariyerim filan vardı benim ya nereye gittilerrrrrrrdelikafadulden

ya kızlar benm sıpa akşam babası gelince daha hareketli üstelik dun akşam köşemin bi ucunda ben bi ucunda eşim tv izliyoruz benim elim göbğimde oglumdan tekme bekliyorum tık yok ..sonra dedimki eşime bak senin yanına geleyim nasıl kıpraşcak... gercektende öle oldu ayhh babasına show yapıyor ya..sizde nasıl?babalarını çok mu seviolar yada bizimi kıskanıyolar..ayhh ben çözemedim.eşim elini bi koysun içerde halay ekipi kuruyor oglum..:teytey::teytey::teytey:

Fasülyeko, saol canımcım..

Ben de ikeadan alıcam ama gördün mü bilmiyorum mammut serisi var ya, mavi-pembe renkli olandan...Ben de aslında seninki gibi istiyorum ama bizim bey tutturdu o mavi daha güzel başka istemem diye..

günaydın kızlar.cuma günlerini seviyorum.ama saat üçten sonrasını sevviyorum.haftasonu iki gün benim oluyor.saat üçten sonra kendimi kuşlar gibi özgür hissediyorum

Fasülyeko, saol canımcım..

Ben de ikeadan alıcam ama gördün mü bilmiyorum mammut serisi var ya, mavi-pembe renkli olandan...Ben de aslında seninki gibi istiyorum ama bizim bey tutturdu o mavi daha güzel başka istemem diye.. :tomato:

pinkycim benim kızımda babasına zıplıyor ama komik olan eşim daha önce karnımı dinlerdi konuşurdu hani biz hissediyoruzda onların tam hissetmediği dönemde aaa evet tekmeledi filan derdi ama sanırım hepsi yalanmış çünkü bir kaç gündür gerçekten dışarıdan bile görülür şekilde tekmeliyor babası dokunuyor konuşuyor belkide ondandır ve eşimde olayın farkına yeni vardı galiba kızımı ver bana sen yenisini yap diyo bana yaaaaaa

yaaa gelemiyomusunnnn. neysekii ogleden sonra asıl bulusmaya gelemiyorum demedin bu da guzel. ya benim esimde ti ye alıp duruyor yok sunu yapın bunu yapın yazmıyım simdi parlak fikirlerini :)))
ben foto mak insalah getircem unutmam cep tel ime alarm kurayım simdiden:)))

ay baby sorma benim esimde gs li . ben besiktaslıyım ama tabiki mili duygularımdan oturu izlerim. neyse annem dizisini izliyordum biryandan foruma yazıyordum o yuzden kalkıp içerdeki tv den esimin ayanına gidip izlemedim birde esime kızgındım ben birsey anlatıyorm yorumsuz kalıyor ben kendi kendime konusur gibiyim bazen aksamda yaptı benzeri hareketi bende gelip gelip o heyecanla anlattı son çeyrek bilmemne avrupa sampıyonu olcak kızlar falan ilgilenmedim inadına aynı tribi yapayım diye:)))) hatta sonra tekrar geldi heyecanla ne kupasıkı bu dedim artık ilgim çekmeye basladı e anlatıyrom deminden beri dinlemiyormusun dedi içimden kikirdeyerek evett heh dedim :)) dinlemyorum inadına dinlemiyorum yoksa çok saygılı itina ile dinlerim hep esimi kendi aynı saygıyı gosternez her z aman kızdırır beni.neyse sonunda geldi baktım aglıyor kupayı aldıkdiye sevincle duygusal adam balık burcu:)))) hos be nde aglarım sertap eurovision u kazandıgında deli gib iaglamıstım:)).
gs uefa kupası aldıgındda ben hamileydim 7 aylık falan sokaklar adokulmustuk ben korka korka itip kakcaklar kalabalıkta diye esiminh atrın açıkmıstım:))))
tebrik ederiz gs kızlarını tabi buyuk basarı bir ilk.

vala anacım bilmiyorumki kisitlama çok mu olmalı ne sekil olmalı bugun ogdelen sonra ogrencem herseyi detayları ile insalah. birde gunde kaç kere sekerimi olcmem gerek onuda solyliycek dr parmaktan olcum olayı ıyy ((

ay benimkide tam tersi nazmı yapıyor kız çocgu babasına acaba. abisine bile tekme attı babasına daha yok :) bekleyip duruyor adamcagız ama yok en kuvetlileri yanımda kimsey okken baan hissettiriyor canım kızım :)

kızımı ver bana sen yenisini yap diyo bana yaaaaaa
buda güzelmiş.. haaahhh...ben şimdi oglum diye seviyorum ya sabah eşim işe giderken hadi oglum baban gidiyor falan diyorum ya eşim bu sabah dediki o benimde oglum oglumuz diye seslen dio...ayyy alem bu adamlar yahu... defne birde kız çocukları babay daha düşkün olur..:1hug:

günaydın kızlar.cuma günlerini seviyorum.ama saat üçten sonrasını sevviyorum.haftasonu iki gün benim oluyor.saat üçten sonra kendimi kuşlar gibi özgür hissediyorum

bende 17,30 da isten çıkıp asansor bekleme anına varya bitiyorummmm en guzel anlar ilk tatil dakikaları:))))

esrako
haberlerini ve diyetisyenle olan görüşmenin ayrıntılarını bekliyoruz

tabi anlatırım canım makale yazmayı severim bilirsiniz :)

ay çok alemler ya pink simdiden siz paylasamıycanız tçocgu anlasılan da
sen oglumuz hadi baban gidiyor bak mi diyceksin komik turkceye uymuyor yahu:))))

benimki tam tersi babmız elini koysun sessizleşiyor hemen..ben de çok istiyorum kocacığım da hissetsin ama olmuyor

hepinize günaydın....ölüyorum hastalıktan.....sabaha kadar uyuyamadım bogazlarım çok acıyor yutkunamıyorum su bile içemiyorum başım ağrıyor ayaklarım bile ağrıyor sanki üstümden tır geçmiş gibi sabahı zor yaptım malesef işteyim izin alamadım kafam tutmuyor az önce dr. aradım durumu anlattım bana tamol ve calcium c efervesan tablet alabilirsin dedi ama ben yinede tedirğin oldum arkadaşlar siz hasta olunca ne kullandınız inanın çok kötü birşey tahammül edemiyorum biran önce iyileşmek istiyorum.....

GÜNAYDINLAAR a.s.

Başak gözün aydın maşallah kuzuna, iyi bakmışsın kayınvalideye canlanmış numara yapacak kıvama gelmiş kaydirigubbakcemile3

bi an gelemiyorsun sandım sadece pazara gelemiyorsan problem yok : )
dün bahsettigim kıl tüy arkadaşım yarın evdeyseniz gelicez diye mesaj çekmiş , işim var yazdım, ne zman evdesin yazmış off kılpaçino :)

çok samimi bi arkadaşım var oğlum onu çok seviyor heralde o göbeğime dokunca çok hızlı tekmeliyor, eşimde o zaman hissetti ama daha erken dimi 5,5 olalım dahada hızlanır

Milkshake geçmiş olsun, ben ıhlamur içtim bol limonlu, sonra tazefesulde karabiberli tavuk suyu çorba çok iyi gleiyor demişti, birde ben ballı limon yapıyorum boğazını yumuşatıyor ağrısını geçiriyor, yüzünü buhara tut burnun açılır ama dikkat et yakma yüzünü yerimseniben

geçmiş olsun ya kıyamma ahh ahhh.. ben ıhlamur içiyorum her akşam limonlu.bence dogal c vitamini al kivi portakal lmon..soy soy ye...yada suyunu falan sık birde bulabilrisen nar en çok c vitamini deposu valla ihmal etme ..birde evrişin atom çayı vardı istersen onuda bi dene...

sonunda ponpon yapmayı öğrendim : ) converslerimiz nasıl? yanına yıldız işlicem ama sonra diğer tekinide sonra yaparım aşıdan dolayı kolum ağrıyor halen
convers yapacaklara not: ipe uygun 9 numara tığ almıştım ilk yaptıgım çok bol oldu patik gibi sonra 8 numra tığ aldım bu yaptıgım daha iyi olduk ayakkabıya daha çok benzedi ip kalın tığ ince olacak : )

canım geçmiş olsun..sana bi tarif vereyim çok iyi geliyor...
ıhlamur-havlucan-karanfil-tarçın-zencefil-yenibahar..bunları 15 dk.kaynat..içine bal-limon karıştır...iç...boğaz gıcığına özellikle zencefil iyi geliyor...
bir şey daha söylemek istiyorum..yutkunamıyorsan muhtemelen bademciklerin şişmiştir...kulak-burun boğaza görünmende fayda var ilerlemeden..bişekilde izin al ve git...önlemini şimdiden al derim...belki antibiyotik kullanman gerekebilir...dr.un verdiği ilaçları da kendi kadın doğumcuna da sor mutlaka...sana tavsiyem..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…