hepinize günaydın....ölüyorum hastalıktan.....sabaha kadar uyuyamadım bogazlarım çok acıyor yutkunamıyorum su bile içemiyorum başım ağrıyor ayaklarım bile ağrıyor sanki üstümden tır geçmiş gibi sabahı zor yaptım malesef işteyim izin alamadım kafam tutmuyor az önce dr. aradım durumu anlattım bana tamol ve calcium c efervesan tablet alabilirsin dedi ama ben yinede tedirğin oldum arkadaşlar siz hasta olunca ne kullandınız inanın çok kötü birşey tahammül edemiyorum biran önce iyileşmek istiyorum.....
sonunda ponpon yapmayı öğrendim : ) converslerimiz nasıl? yanına yıldız işlicem ama sonra diğer tekinide sonra yaparım aşıdan dolayı kolum ağrıyor halen
convers yapacaklara not: ipe uygun 9 numara tığ almıştım ilk yaptıgım çok bol oldu patik gibi sonra 8 numra tığ aldım bu yaptıgım daha iyi olduk ayakkabıya daha çok benzedi ip kalın tığ ince olacak : )
Saol canım
İnşallah Allah elimize almayı nasip eder - her geçen gün daha çok heycan yapıyorum - helese şu foruma takılmaya başladığımdan beri :1closedeyes: Çok etkiliyo beni buradaki paylaşımlar - açıkçası biraz korkmaya başladım - nasıl bir anne olurum konusunda - o minnacık şeyin herşeyini kusursuz yerine getirme konusunda benneyaptımki
Bakalım hayırlısı....
kızlar ben galiba kızımın odasını masif yapacağım. hep hayalim beyaz bir odaydı ama masif de güzel duruyor ve sanırım daha kullanışlı olacak. ilerde yani 7-8 yaşında filan beyaz yapayım, hem şöle tuvalet aynalı filan bir takım alırım. olur ya belki süslü olur kızım.
eyleeeeemmm....nerelerdesin yoksun kaç gündür??
KIZLARRR doktordan geldim, ancak girebildim nete..
vee benimde oglusum oluyorrr, pipisini cok net gorduk, resmini bile verdi:)) hersey cok yolundaymis, 25 cm, 400gr:)) 21 hafta 3 gunluk kuzum:)) Teoman'im geliyor....
Arkadaşlar az önce öğrendik KIZIMMM olacakmış.. hihoyyyt Çok sağlıklı bir kızım var maaşallah.. Elleri hep saçında sanırım süslü bir kızı olacak (annesi gibi :))))) yerimseniben
Erkeklerin arasında nadir kız galiba benimki....
Güzel haberlerle dolu bır topık gunu olmus.. tek tek okudum, çok çok da mutlu oldum. Tüm arkadaslarımı tek tek tebrik ederim tekrar.
Norram, ayrıyetten sana da tebrıkler.. bılıyorduk zaten oglan olacagını, resmi belgesını de almıs olduk.
Arkadaslar,
Dün gece basımın agrısıyla uyandım, bir yandan da mıdem bulanıyordu.. bıraz ac yatmıstım, ustelemedım, acaba dedım acım ondan mı mıdem bulanıyor, kalktım bır muz yedım ama bu sefer de basım agrıyor, o rahatsız ettı, kalktım mınoset aldım.. sonra artık yorgunluktan sızmış kalmısım.. sabah bıraz daha mıdem bulanıyordu, fazla olmamak kaydıyla.. Oglumun kıpırtalarını hıssetmesem hıkaye yazacagım ama cıddı moralım bozuldu, neden mıde bulantısıdır bu,bas agrısıdır?? Basınıza gelen bır durum mu?? Yardımcı olursanız sevınırım.
kızlar selam.biz bugün sabah doktora gidip 50 gram şeker yüklemesi yaptık.1 saat sonra kan aldılar.saat üç gibi sonucu alırsın dediler tabii yeme içme yok aç karına aldılar.ne kötüymüş o şekeri içmek aö karına.oradan doplere gittim tekrar adama uyuz oldum sanki bebek onun.kendi baktı sevdi..plesantam çok gençmiş daha 1.seviyede.sıvı temiz ve yeterliymiş.bebişimde gayet iyiymiş çok şükür.kıpır kıpırdı tam göremedim.velet el salladı durdu.
şeker testimde sınır 140 mış benim 90 çıktı.yani tatlıya devam.çok şükür.tatlı manyağıyım çünkü.eşimizde bebişimizde artık yukarıda arada iner ağrı yaparsa korkma dedi.haftamızdan 4 gün büyük.ama gıcık kilosunu ne söyledi nede usg de yazıyor.neyse sorun yokmuş allahıma şükür.işte böyle kuzular...darısı bekleyenlerin başına.
selam arkadaşlar bende ağustos annesi olucam inşallah şuan 5,5 aylık hamileyim cinsiyetini henüz öğrenemedim göstermiyor benimki :))))))))))
benim doktorumda kendisi bakıyor.midesine kalbine mesanesine böbreklerine tüm iç organlarına bakıyor hatta parmaklarını saydı bacaklarına baktı içe dönüklük var mı diye dudağına baktı yarıklık varmı diye.başka bi doktora yönlendirmedi.kendisi inceliyor.işini de biliyor gözüküyor
anladım kuzum...
Canım ben dr dan geldikten sonra yazmıştım sanırım vural bey normalde ultrasonda bebişe bakarken bi yandanda hep anlatır biliyosun bu sefer ayrıntılıda yani yaklaşık 10 dk hiç konuşmadı korktum dayanamadım neden konuşmuyosunuz kötü bi şeymi var dedim "yok, ayrıntılıya bakıyorum konsantre olmaya çalışıyorum bi yandan konuşursam konsantrem bozulur , konuşmuyosam korkma kötü bi şey olsa söylerim, hem bu yaptığımı anlatsamda nasılsa birazdan unutucaksın nasılsa " dedi. Ben tel açıp sormuştum başkente ayrıntılı sizde varmnı diye "yok öyle bi şey her zamanki gibi bakıyo drlar " demişlerdi. Bural beyede dedim nette konuştuğum arkadaşlar proflara gidiyolar bende burda varmı diye hatta telefon açıp sordum yok dediler dedim. evt dedi profların yaptığı işlemi 15 dk da yapmaya çalışıyoruz zamanımız kısıtlı dedi. Ay çok uzattım sende daha önce bana yazmıştın zaten vural bey nerdeyse her defasında hakkaten ayrıntılı gibi bakıyo için rahat olsun. Alanyada bi cahit bey bide vural bey diyolar bunu duyuyorum hep.
mercimek o resimlerde kadının arabası ne güsel dimi..ilk 6 ay o koltugu takıyosun sonra normal haline geçiosun...
Geldim canım işlerim vardı ondan girsemde yazacak zamanım olmadı. İnşallah herkes iyidir.
Canım ben dr dan geldikten sonra yazmıştım sanırım vural bey normalde ultrasonda bebişe bakarken bi yandanda hep anlatır biliyosun bu sefer ayrıntılıda yani yaklaşık 10 dk hiç konuşmadı korktum dayanamadım neden konuşmuyosunuz kötü bi şeymi var dedim "yok, ayrıntılıya bakıyorum konsantre olmaya çalışıyorum bi yandan konuşursam konsantrem bozulur , konuşmuyosam korkma kötü bi şey olsa söylerim, hem bu yaptığımı anlatsamda nasılsa birazdan unutucaksın nasılsa " dedi. Ben tel açıp sormuştum başkente ayrıntılı sizde varmnı diye "yok öyle bi şey her zamanki gibi bakıyo drlar " demişlerdi. Bural beyede dedim nette konuştuğum arkadaşlar proflara gidiyolar bende burda varmı diye hatta telefon açıp sordum yok dediler dedim. evt dedi profların yaptığı işlemi 15 dk da yapmaya çalışıyoruz zamanımız kısıtlı dedi. Ay çok uzattım sende daha önce bana yazmıştın zaten vural bey nerdeyse her defasında hakkaten ayrıntılı gibi bakıyo için rahat olsun. Alanyada bi cahit bey bide vural bey diyolar bunu duyuyorum hep.
gunaydınlarrr herkese bugun cuma oleyyyyyyyyy
ve ben yarım gun calısıp çıkacagım ogleden sonra diyetisyendeyim umarım canımı sıkcakkadar kotu seyler soylemez tahlil sonuçlarım ne çıktı kolestrol troid bobrek fonksiyonu vs bakcaktı insalah sorunsuzdur tahlil sonuçlar ıve tabi sekerim.
bakalım yarın için waffle izni alabilcekmiyim:)))
ogleden sonra yokum yani kizlar aksam girerim artık
gecmis olsun canim, tamol al , icinde paeracetamol var,bebege hic zarari yok, ates ve agriyi onler, daha iyi hissedersin..hepinize günaydın....ölüyorum hastalıktan.....sabaha kadar uyuyamadım bogazlarım çok acıyor yutkunamıyorum su bile içemiyorum başım ağrıyor ayaklarım bile ağrıyor sanki üstümden tır geçmiş gibi sabahı zor yaptım malesef işteyim izin alamadım kafam tutmuyor az önce dr. aradım durumu anlattım bana tamol ve calcium c efervesan tablet alabilirsin dedi ama ben yinede tedirğin oldum arkadaşlar siz hasta olunca ne kullandınız inanın çok kötü birşey tahammül edemiyorum biran önce iyileşmek istiyorum.....
sonunda ponpon yapmayı öğrendim : ) converslerimiz nasıl? yanına yıldız işlicem ama sonra diğer tekinide sonra yaparım aşıdan dolayı kolum ağrıyor halen
convers yapacaklara not: ipe uygun 9 numara tığ almıştım ilk yaptıgım çok bol oldu patik gibi sonra 8 numra tığ aldım bu yaptıgım daha iyi olduk ayakkabıya daha çok benzedi ip kalın tığ ince olacak : )
sen o şeytanı duyma canım... pre perego nun bi ürünü 1800 tl...evet canım çok güzell..peg perego veya maxi cossi olmalı..baya bi uçuk onlar...1500-2000 arası bişey...şeytan dürtüyo bazennn...
sen o şeytanı duyma canım... pre perego nun bi ürünü 1800 tl...
niye oyle diyorsunuz kizlar ben aldım ya bebek arabası peg pergo piyasada 750 idi netten ucuz buldum 450 ye aldım. ha tabi baska bir arkadas ikilisini 399 a aldı ben tek arabayı 450 aldım diye sevndim ama marka farkı iste ama peg de çok ucuk pahalı değil uygun fiyatlısını arastırmakg gerek etraftan
evet canım bizim dr.öyle...keşke özel muayenehanesi de olsaydı diyorum bazen...doya doya görürdüm oğlumu...cahit beyin özel muayenehanesi var..arkadaşlarım var giden..gerçekten memnunlar...
iyi olmana sevindim bu arada..merak ediyor insan..
canım geçmiş olsun valla dediğin gibi benimde hastalanınca ilk başım ağrımıştı duramıyordum ağrıdan dr parolu önerdi ama içmedim bişi olursa die ben 2 kere böle senin dediğin gibi hastalandım ikisindede hemen acile gittim vitamin filan karışımı serum veriyorlar valla 1 saat içinde ileşiosun ben öle yapıyorum cnm tekrar geçmiş olsuna.s.hepinize günaydın....ölüyorum hastalıktan.....sabaha kadar uyuyamadım bogazlarım çok acıyor yutkunamıyorum su bile içemiyorum başım ağrıyor ayaklarım bile ağrıyor sanki üstümden tır geçmiş gibi sabahı zor yaptım malesef işteyim izin alamadım kafam tutmuyor az önce dr. aradım durumu anlattım bana tamol ve calcium c efervesan tablet alabilirsin dedi ama ben yinede tedirğin oldum arkadaşlar siz hasta olunca ne kullandınız inanın çok kötü birşey tahammül edemiyorum biran önce iyileşmek istiyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?