2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

milshake geçmiş olsun canım meyve ye bolca ama ben hergün en az iki tane kivi yiyorum iyileştikten sonra düzenli olarak ye lütfennn

sibel çok geçmis olsun. bende hasta iken dr um vitamin c kalsuyum dan olusan cigneme tableti vitamın vermisti efervesanı zaten su an ben hergun iç iyorum calsiyum vitamin c olanını benim dr ekstra kalsiyum içmemi oneriyor yani hiç sorun yok tabiki iç liyor krorkma iç . tamol ne onu bilmiyorum

petrik kiz aferin sana ya ne guzel yapmıssın ben hiç ugrasamam :) daral gelr bana ben atkı falan orerim haldur huldur hemen iki aksamda oyle minik sekilli seylerle ugrasamam sıkılırm:))

Çok güzel olmuş, yaaaa ama bana bu yapılır mı ama ya..ipim yok alamadım başlayamıyorum diyorum..Kıskandım çok fena..Güzel günlerde kullansın, oonun gireceği ayakları ısırırım ben..

yawwf...kelebekte pınar altuğ almış kucağına kızını..sarılmış ne güzel..çok tatlı duruyor yaa..çokkk kıskandım yaaaaa......................

nesrin afferin sana ne güzel olmuş converselere de ayıldım bende yapcam battaniyeyi bitireyimde...erkek bebeklere kırmızıyı çok yakıştırıyorum bende lacivert ve kırmızı ip aldım bakalım ne örerim onlarla...

ayça sen yarın gel buluşmauya ben sana ip alırım ....

mercimek o resimlerde kadının arabası ne güsel dimi..ilk 6 ay o koltugu takıyosun sonra normal haline geçiosun...

Jenny kusursuz anne olmaya çalışma canım. Kimse kusursuz değil ve elbette hata yapabiliriz. Çocuklarımız bizim kusurlarımızla da güçlenecekler. Bizler kusursuz olmaya çalışırken farkında olmadan cam bir fanus içinde yetişen nesiller üretiyoruz. Akışına bırak, iç güdülerinin sesini de dinle, kimse sana nasıl anne olacağını öğretemez bu bilgi genetik kodlarında zaten yazıyor. Ama kendini geliştirme, bilinçlenme de demiyorum sadece çok kaygılanma, mükemmel anne olmalıyım diye takıntı yapma kendine canım. Çok nasihat verir gibi oldu kusura bakma. Düşüncelerimi paylaşmak istedim.

Telkirma harika bir foto. Çok beğendim canım.

Nazancım masif diye ağaçtan yapılan mobilyaya diyorlar. Hani sunta ya da farklı alaşımları olmayan ham ağaçtan yapılan doğal mobilya. Her renk boya yapabilirsin masife.

eyleeeeemmm....nerelerdesin yoksun kaç gündür??

Geldim canım işlerim vardı ondan girsemde yazacak zamanım olmadı. İnşallah herkes iyidir.

KIZLARRR doktordan geldim, ancak girebildim nete..
vee benimde oglusum oluyorrr, pipisini cok net gorduk, resmini bile verdi:)) hersey cok yolundaymis, 25 cm, 400gr:)) 21 hafta 3 gunluk kuzum:)) Teoman'im geliyor....

Gözün aydın hoşgeldin Teoman bebek :)

Seninde gözün aydın valla kızların talibi çok olcek bizim oğlanların işi zor gibi :)

Evrim çok geçmiş olsun geçmişi okuyayım dedim ama sayfalar birikmiş okumadığım yerlerde sen bu baş ağrılarını atlattığını yazmışsındır inşallah. Pimpiriklilik yapıpta aklına kötü şeyler getirme el verir salkımı kendi yer valla burasını bilmiyorum yani insanlara pozitif şeyler söylerken sen cık cık cıkkkkk kızıyorum amaa a.s.

Gözün aydın canım şükür darısı başımıza.

selam arkadaşlar bende ağustos annesi olucam inşallah şuan 5,5 aylık hamileyim cinsiyetini henüz öğrenemedim göstermiyor benimki :))))))))))

Hoşgeldin.

mercimek o resimlerde kadının arabası ne güsel dimi..ilk 6 ay o koltugu takıyosun sonra normal haline geçiosun...

evet canım çok güzell..peg perego veya maxi cossi olmalı..baya bi uçuk onlar...1500-2000 arası bişey...şeytan dürtüyo bazennn...

hepinize tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim kızlar ama işteyim malum ve benim işim merkezden uzak burda ne market var nede manav artık akşama kadar beklemek zorundayım.... çarşıya da gidecek takatım yok....

evet canım bizim dr.öyle...keşke özel muayenehanesi de olsaydı diyorum bazen...doya doya görürdüm oğlumu...cahit beyin özel muayenehanesi var..arkadaşlarım var giden..gerçekten memnunlar...
iyi olmana sevindim bu arada..merak ediyor insan..

Gelince mutlaka yaz aksama, merakta birakma, ama cok kasicagini sanmama diyetisyenin, eminim cok saglikli bir liste olucak senin ve bebis icin..

gecmis olsun canim, tamol al , icinde paeracetamol var,bebege hic zarari yok, ates ve agriyi onler, daha iyi hissedersin..

petrik nasil becerikli hatunsun ya, converslere bittim, hemen anneme siparis vericem...

milkshake
geçmiş olsun canım.benim doktorumda tamol önermişti.rahatlıkla içebilirsin dedi.doktorun iç dediyse bence içebilirsin.hastalığın uzun sürmesi ve yüksek ateşe çevirmesi daha kötü.ıhlamur ve bol bol c vitaminli içecekler iç.limonlu sıcak su portakal suyu gibi.tavuk çorbası yap bol limonlu olarak iç.vücut direncini arttırmak için c vitaminini bol bol al

sen o şeytanı duyma canım... pre perego nun bi ürünü 1800 tl...

niye oyle diyorsunuz kizlar ben aldım ya bebek arabası peg pergo piyasada 750 idi netten ucuz buldum 450 ye aldım. ha tabi baska bir arkadas ikilisini 399 a aldı ben tek arabayı 450 aldım diye sevndim ama marka farkı iste ama peg de çok ucuk pahalı değil uygun fiyatlısını arastırmakg gerek etraftan

esra o modeli o civarda..ben de o tip bişey olsun istiyorum...hem bebekken hem de çocukken kulanabilecek..hem de araba koltuğu olabilecek bişey..
istanbulda felan seçenek çoktur..ama alanyada hepi topu 2 mağaza var..antalyaya gitmek lazım..5m migros var..ordada herşey pahalı...

Şükür iyiyiz yalnız benim oğluş dün tedirgin etti beni ki geçen haftada yapmıştı böyle. Ben perşembeleri izinliyim dershanede çalıştığım için ÖSS den önce haftasonu izin yok. Sabah kahvaltıdan sonra kıpırdayıp dururdu, dün tık yok. Öğlen oldu yine öğle. Ki genelde sabahları ve akşam yatağa uzandığımda kıpraşıyo ikindi desen yine ses seda yok. Gece geç yatıp sabah erken kalkmıştım o yüzden akşama doğru biraz kestirdim uyandım yine tık yok. Bi şey yok iyidir oğlum diyorum bu aralara anne adaylarının bazen bebeklerinin kıpırtılarını hissetmediğini okumuştum netten ama bi yandanda alla alla noluyo demekten alamıyorum kendimi tabi konuşuyorum müzik dinletiyorum bana mısın demiyo sıpa.gece saat 1 e geliyodu uzandım yatağa anna bi, baktım bizimki kıpraşıp duruyo şükürler olsun dedim taktım kulaklığı göbüşüme ruhunun gıdasını da verdim oğluma mutlu mesut uyuduk ve anladımki oğlumda benim gibi perşembeleri izin yapıyo kaydirigubbakcemile3

Unutmadan Seçilcim hani şu gardolapların rengini filan beğenmiyoruzda kağıt kaplıyoruz ya benim onları Alanyadan nerden bulabilirim sen işin içindesin bilirsin demi?

canım geçmiş olsun valla dediğin gibi benimde hastalanınca ilk başım ağrımıştı duramıyordum ağrıdan dr parolu önerdi ama içmedim bişi olursa die ben 2 kere böle senin dediğin gibi hastalandım ikisindede hemen acile gittim vitamin filan karışımı serum veriyorlar valla 1 saat içinde ileşiosun ben öle yapıyorum cnm tekrar geçmiş olsuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…