- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
ii akşamlar kızlar ben kaçtım
inş yarın akşama ii haberlerle gelirim öpüyorum bebeişleri ve sizleri
ii akşamlar kızlar ben kaçtım
inş yarın akşama ii haberlerle gelirim öpüyorum bebeişleri ve sizleri
arzu cum işletmeciyim ben...bakalım gün geçtikçe sayımız artıyo gurbet falan kalmıcak sizde :))
kızlar memur olmak isteyenler var heralde.bende sınacva gircem bu yıl.kpss ye.sınav başvurularından haberiniz var mı?işletme okudum bende.ama hiç çalışmak nasip olmadı.artık çok sıkıldım çok istiyorum çalışmayı ama memurluk olursa istiyorum.inşallah sınav iyi geçer.oluştan dolayı hiç çalışmadım.halbuki kitaplarımı bil almıştım.ama benim kuzudan asla çalışılmaz.inşallah eski bilgilerim yeterli olur...
meltem başvurular başlamadı nisan sonu denıyordu bakalım bekliyoruz başvuru zamanını öğrenen burda paylaşsın hepimiz için iyi olur. canım bende senın gibiyim kaynak var ama kızımdan dolayı çalışabileceğimi sanmıyorum fırsatım olursa ara ara bakmayı düşünüyorum
evet canım katılım şuana kadar çok iyi Allah muhabbetimizi arttırsın. canım birşey soracağım geçen hafta carrefour yada koruparka gittinmi ? sanki seni gördüm gibi yada benzettim :)
Olabilir canım geçen hafta koruparka değil de Carrefoura gitik market alışverişi için :))
Günaydın kızlar benim bebeğimde ilk 3 ay geceleri çok sık uyanıyodu sonra sonra gece uykusunu uyumaya başladı şuan 7 aylık geceleri 2 kez kalkıyoruz mamaya...[/QUOTE
üçüncü ayımız dolmak üzere.bizimde düzelir inş.benim oğluşum şuan geceleri 4-5kez kalkıyo.ve son uykusu 6 :30 falan. uykusunuda geçtim ama ağlaması çok zor inşallah bunuda atlatırız.senin bebişin nasıldı canım.ağlayan bi bebekmiydi.bu arada ikinci bebeğinde hayırlı olsun canım.oğlun olcakmış sanırım buluşma topiğinde okumuştum.sağlıcakla al inş. kucağına.
gunaydın kızlar dun kaynamışsınız ama benım oğlan uyanıkken ben pc yı acamıyorum
inşalllah bır dahakıne yakalarım bende sızı
meltemcım canım bebekten bebeğe değişiyor canım ya altı aya kadarda sürebilir
sürekli ağlıyor sa belkı gazından ağlıyor olabılır
meltemcim biraz daha sabır geçicek
daha mideleri tam gelişmediği için süt bile ağır geliyor küçücük daha annesi
Nagiş hoşgeldin canım
sabah 4 temi gittin ? neden sıramı vardı
Hadi gözünaydın, diğerlerinide geçersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?