2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

kızlar memur olmak isteyenler var heralde.bende sınacva gircem bu yıl.kpss ye.sınav başvurularından haberiniz var mı?işletme okudum bende.ama hiç çalışmak nasip olmadı.artık çok sıkıldım çok istiyorum çalışmayı ama memurluk olursa istiyorum.inşallah sınav iyi geçer.oluştan dolayı hiç çalışmadım.halbuki kitaplarımı bil almıştım.ama benim kuzudan asla çalışılmaz.inşallah eski bilgilerim yeterli olur...

meltem başvurular başlamadı nisan sonu denıyordu bakalım bekliyoruz başvuru zamanını öğrenen burda paylaşsın hepimiz için iyi olur. canım bende senın gibiyim kaynak var ama kızımdan dolayı çalışabileceğimi sanmıyorum fırsatım olursa ara ara bakmayı düşünüyorum

evet canım ya çalışmadan olcak bişiy değil malesef.ama benim oğluşum çok yaramaz.uykusuz bi bebek.çalışmam imkansız.bu arada uykudan bahsetmişken,benim oğluşum 3aylık olcak.sürekli ağlayan ve uykusuz bi bebek.3ay bitince düzelir diyolar.tecrübeli annelere soruyorum.gerçekten düzeliyor mu?:))

evet canım katılım şuana kadar çok iyi Allah muhabbetimizi arttırsın. canım birşey soracağım geçen hafta carrefour yada koruparka gittinmi ? sanki seni gördüm gibi yada benzettim :)

Olabilir canım geçen hafta koruparka değil de Carrefoura gitik market alışverişi için :))

gunaydın kızlar dun kaynamışsınız ama benım oğlan uyanıkken ben pc yı acamıyorum
inşalllah bır dahakıne yakalarım bende sızı

meltemcım canım bebekten bebeğe değişiyor canım ya altı aya kadarda sürebilir
sürekli ağlıyor sa belkı gazından ağlıyor olabılır

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım bugün,
ben uykusuzum herzamanki gibi, ama alıştım artık uykusuz yaşamayada :)

Bu arada benim oğlumun 4ayı dolana kadar gaz sancıları oldu, 4 aydan sonra geçti, ama yinede 2-3 kere kalkıyor gece

Günaydın kızlar benim bebeğimde ilk 3 ay geceleri çok sık uyanıyodu sonra sonra gece uykusunu uyumaya başladı şuan 7 aylık geceleri 2 kez kalkıyoruz mamaya...

canım gaz sancımız fazla yok çok şükür.arada oluyo.yani sebebp o değil.bide kucakçı birazda ondan.ama kucakta bile mızmız olunca neden anlamıyorum.hayırlısı inşallah düzelir...

günaydın kızlar ben geldim
sabah 4te başvuru için gittim çok şükür ilk aşamayı geçtim
boy-kg orantısını ucundan yakaladım
önümde 2 aşama daha var hayırlısı artık
sizler nasılsınız

Nagiş hoşgeldin canım
sabah 4 temi gittin ? neden sıramı vardı
Hadi gözünaydın, diğerlerinide geçersin inşallah

evet cnm 5. sıradaydım ama sonra kalabalıklaştı
devlet memurluğu başvurusu olunca talep çok oluyo daha öncede yaşamıştım
bide oğlum uyurken halledeyim dedim
zaten biberonu reddetmiş sağdığım sütü içmemeiş
kaşık maması nalmıştım milupanın onu yemiş iyiki almışım yoksa aç kalırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…