- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
Arzucum hoşgeldiniz
maşallah ecrin hanıma
Irmak hanımı hiç duymadım canım,
ben medical park yeşim hanıma götürüyorum
memnunumda saat kaç olursa olsun cepten arayınca bile cevap veriyor
erkek bebiş anneleri
oğluma şöyle papyonlu şık bir kıyafet nerden bulabilirim yaşgünü için ?
tavsiye edeceğiniz bir mağaza varmı??
herkese merhaba bizde haftasonu tatilinden sonra bugün işbaşı yaptık.evet tatil insana çok iyi geliyor ençokda bizim kuzulara....:)
sekerkızcndy canım bende senn için erkek reyonlarına bakacağım elbirliği ile buluruz inş.
meltemşahin cnm bende medikalparkda arif beye götürüyorum doğduğundan beri çoooook memnunuz.medikal park fomara meydanında cnm evet sigortalılara bakıyor.
arzucum ecrin yürümeyi ilerletiyormu ayyy çok güzel görünüyordur eminim.
hepinizi öpüyoruz iyi geceler
zeynepcim tatil sanada kızımın adaşı ecrinede iyi gelmiş sevindim canım . zeynepcim ecrin sehpalarla koltuklar arasında yürüyüp duruyor diğer odaları gezerken biraz tedirgin düşmekten korkuyor 10 adım atıyor hemen bana tutunmak istiyor zamanla tam olarak yürür inşallah. evet canım çok güzel görünüyor hep yürümek istiyor.
Bu akşam eşimle korkudan öldük nerdeyse eşim kanepeye uzanmıştı ecrin ona doğru yürüdü koltuktan tutunuyordu ben arkasındaydım eşim ben tutuyorum zannetmiş bende o tutuyor zannettim bu arada geçen süre 3 saniye bile olmadıki ecrin dengesini sağlayamadıki sırt üstü düştü kafasını yere vurdu yer halıfleks olmasına rağmen güm diye ses geldi ecrinin sesi gitti 2 dk kadar nefesi kesildi öldüm öldüm dirildim beyin kanamasından korktuk Allahıma şükür sonradan kendine geldi güldü oynadı yürüdü yani herşey normale döndü ama ben bu gece nasıl uyuyacağım bilemiyorum umarım gece birşey olmaz Allahım esirgedi kızımı daha kötü birşey olmadı.inşallah sağ salim atlatırız bu geceyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?