2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

Sağol canım bakayım ama joker uzak kalıyor biraz bize, kent meydanında falan olsa keşke
iyiyim bende, haftasonu buralardaydım ama üniversiteden arkadaşlarım geldi izmirden ankaradan
10 yıl oldu mezun olalı görmüyordum çok iyi geldi biraz onlarla gezdik

canım medical park nerde? tam bilmiyrm ben.birde sigortalı bakıyolar mı ücret nekadar.
20 muayene 12 tl de katkı payı alıyorlar canım
Zeynebin dediği Arif Beyde çok iyiymiş çok methediyorlar

canım benimde abimin düğünü var bu yaz ve onun için veniceden siyah pantolon almıştım.üstünede beyaz gömlek ve papyon alıcam bende.jokerde vardı papyon ve kravat.oraya bak istersen.
Sağol canım bakayım, yakışıklı olcak desene küçük prens dayısının düğününde :)

Teşekkür ederim Zeynepçim, iyiki sizleri tanımışım :1hug:

Arzucum geçmiş olsun, çok dikkat etmek gerek,
Bizim neler neler geldi başımıza bir bilsen
ne kadar dikkat etsekte çok yaramaz oldular Allah korusun hepimizin kuzularını

canım bundan sonra çok dikkat etmek lazım şöyle bir ay kadar ama melekler koruyor diyorlar ya gerçekten öle ve her düştüğünde ayy ayy demeyin demişti bize doktoru
Sedacım gerçektende öyle, benim oğlum düşünce bana bakıyor önce aa noldu falan dersem başlıyor ağlamaya,
bende hafif düştüğü zaman hiç ilgilenmiyorum kalk oğlum bişey yok diyorum
kalkıyor :)

Arkadaşlar günaydın hepinize...
Bugünümüz güzel geçsin inşallah

caım saol.bi dafa daha götüreyimde ırmak hanıma yine memnun klamassam bi deniyim bakalım medcali...

kızlar hepinize merhaba geçmişi okuyamadım ecrin hasta ateşlendi sabah .ılık bir duş aldırdım ateşi 37.7 ye düştü şimdi uyuyor . bende başında nöbetteyim inşallah kuzum iyileşir. eşim işten izin alabilirse doktoruna götüreceğim.kızlar dua edin ne olur kızım iyileşsin cabucak.hepinizi öpüyorum

mrb kızlar bende ecrini uyuttum yemek yapmadan sizlere bakayım dedim.
arzucum çoook geçmiş olsun.inşallah çabucak iyileşir ecrinyağmur.dişmi çıkarıyor acaba başka şikayetleri varmı?kuzular hasta olunca insannın canı çook sıkılıyor
emelcim cnm evet iyiki sizlerde varsınız.

slm kızlar geçmişi okuyamıyorum
bu ara nete giremiyorum 2.aşamayıda geçtim 1 hafta sürem var ders çalışmaya çalışıyorum ama bebişle zor bide misafirim var yandım ki ne yandım dua edinde 3. aşamayıda geçeyim
hepinizi öpüyorum bebişlere ii bakın malum geçiş mevsimi hastalık bol

arzu geçmiş olsun nasıl oldu kuzun?
nagihan ALLAH yardımcın olsun çok giremyrm bu aralar evde değilim anneme doğru kaçtım :)))

Selam kızlar ben de çok sık giremiyorum buraya girdiğimde de bakıyorum sizin muhabbet ilermemiş araya girmeyeyim diyorum .Ama lütfen bir buluşma ayarlanırsa haber bekliyorum .

canım bundan sonra çok dikkat etmek lazım şöyle bir ay kadar ama melekler koruyor diyorlar ya gerçekten öle ve her düştüğünde ayy ayy demeyin demişti bize doktoru

sedacım çok dikkat ediyoruz ama işte oluyor ,düştüğünde çok tepki vermiyoruz oyun gibi algılamasını sağlıyoruz ama dünkü çok kötüydü çok ağladı dayanamadım ya...

canım çok geçmiş olsun
kıyamam yavrucuk hemen iyileşir inşallah
korkma ateşide düşmüş bak

emelcim çok teşekkür ederim ateşi bir düştü bir yükseldi valla nasıl bir gün geçirdim anlatamam ,Allaha şükür 1 saat önce ateşimiz düştü, inşallah geceyide rahat geçirir kızım. Allahım hepimizin kuzularını korusun inşallah

zeynepcim çok teşekkür ederim canım, ecrinimin üst dişleri çıkacak zaten dişlerimiz çok zor çıkıyor sancılı dönemler geçiriyor belki dişleri ateş yaptı ama daha önce hiç diş çıkarırken ateşimiz olmamıştı. birde gece üstünü çok açıyor gece okadar kalkıp üstünü örtüyorum ama bir zaman sonra bende uyuyakalıyorum herhalde üstünü açtı soğuk aldı inşallah iyileşir canım kzıım

nagihancım tebrik ederim inşallah son aşamayıda geçersin dualarım seninle canım

arzu geçmiş olsun nasıl oldu kuzun?
nagihan ALLAH yardımcın olsun çok giremyrm bu aralar evde değilim anneme doğru kaçtım :)))

canım çok teşekkür ederim şimdi iyi canım ,ateşimiz düştü Allaha şükür. ay negüzel annenin yanındasın ben hafta sonu annemin yanındaydım ama şimdiden çok özledimmmmmmm

günaydın kızlar, nasılsınız?
Nagiş başarılar canım son sınavdada
Ecrin Yağmurda iyiymiş maşallah ona
ben yine uykusuz çalışıyorum bizimde 6. dişimiz çıktı teyzoşlar , ondan benim oğlumda mız mız bu aralar

meraba kızlar.bizde drdan geldik şimdi.ırmak hanıma gittik yine.çok tanınmış bi dr değil sanırım fazla hstası yok.ama bugün dha iyiydi.asık suratlı biraz ama enazından sorunca detaylı anlatıyo.dvam edicen artık buna.yaa kuum hasta dünden beri.grip oldu.küçücük bebişin burnu akıyo ya.dr şurup verdi ama inşallah etki eder bakalım.gece uyumadı hep huzursuzdu.tabi bende uyumadım :) acaba ıhlamur falan versem işe yararmı kızlar.napsm?

geçmiş olsun meltemcim
ver ıhlamur iyi gelir, hatta çaydanlığın içine ıhlamur , kabuğuyla doğranmış limon, yine kabuğuyla doğranmış elma yada ayva,
azcıkta tarçın koy kaynar kaynamaz kapat demlensin, pekmezlede tatlandırabilirsin
çok iyi geliyor ben kendimizede çocuğada böyle yapıyorum
ne kadarlık bebişin?

canım çok saol.deniyim inşallah iyi gelir.dün 3.ayımız doldu canım:)

selam hanımlar :)
haftasonu istanbula gittik, reyyan'ımı hasta ettim onun için fırsat bulup da gelemedim....

sormak istediğim birşey var kızlar...
inegöldeyim ve kızımın özel bi doktoru yok çünkü özeller 150 lira civarı o kadar gücüm yok açıkçası...
bursada bahar ya da doruk gibi anlaşması olan özel bi hastanede doktorumuz olsun istiyorum ama...
ya çok abartıyorum gibi düşünüyor etrafımdaki insanlar ama napiim, herkesin çocuğu kendne kıymetli değil mi...
öyle bi doktor olsun ki bana ilaç damla vermesin sürekli, mamaya teşvik etmeye çalışmasın..
Allaha şükür hiç mama vermek zorunda kalmadım (yanlış anlaşılmasın, sütüm olup da emzirebildiğim için diyorum)
şimdi de doğal organik beslemeye çalışıyorum çocuğumu elimden geldiğince...
bu konuda anlaşabileceğim bi doktor arıyorum ve inegölde de çok uzun süredir oturmuyorum doktorlar hakkında hiçbir bilgim yok...

bi fikri bilgisi olan varsa çok çok sevineceğim kızlar...

canım geçmiş olsun öncelikle, Allah acil şifalar versin bebişine
bizim doktorumuz Medicalpark Yeşim Keskin, ve çok memnunuz
devamlı bir doktorunun olması tabiki önemli arayıp sorduğumdada çocuğuda bildiği için hemen cevap veriyor
insanlara aldırış etme, ben 9 aylık olana kadar her ay götürdüm bişey olmasa bile 10.ay götürmedik hasta olmuş orta kulak iltihabı geçirdi belkide götürseydim başlangıcında tedavi olacaktı
o yüzden doktora gitmeye devam
ilaç damla veriyor tabi hasta olduğunda kullanması gerekliydi
bilemiyorum herkesin fikri ayrıdır tabi

birde organik neler veriyorsun ek gıdaya geçmişsinizdir artık sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…