- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
Sağol canım bakayım ama joker uzak kalıyor biraz bize, kent meydanında falan olsa keşkecanım hoşbulduk görüşmeyeli nasılsın tatilde neler yaptın biryerlere gittinmi? mothercare de güzel kıyafetler vardı baktınmı canım,senin için dışarı çıktığımda mağazaların erkek reyonuna bakarım genelde kız reyonuyla ilgileniyoruz kaydirigubbakcemile3 biliyorsun ayrıca jokerde çok güzel papyonlar vardıbir bak istersen canım
20 muayene 12 tl de katkı payı alıyorlar canımcanım medical park nerde? tam bilmiyrm ben.birde sigortalı bakıyolar mı ücret nekadar.
Sağol canım bakayım, yakışıklı olcak desene küçük prens dayısının düğününde :)canım benimde abimin düğünü var bu yaz ve onun için veniceden siyah pantolon almıştım.üstünede beyaz gömlek ve papyon alıcam bende.jokerde vardı papyon ve kravat.oraya bak istersen.
Teşekkür ederim Zeynepçim, iyiki sizleri tanımışım :1hug:herkese merhaba bizde haftasonu tatilinden sonra bugün işbaşı yaptık.evet tatil insana çok iyi geliyor ençokda bizim kuzulara....:)
sekerkızcndy canım bende senn için erkek reyonlarına bakacağım elbirliği ile buluruz inş.
meltemşahin cnm bende medikalparkda arif beye götürüyorum doğduğundan beri çoooook memnunuz.medikal park fomara meydanında cnm evet sigortalılara bakıyor.
arzucum ecrin yürümeyi ilerletiyormu ayyy çok güzel görünüyordur eminim.
hepinizi öpüyoruz iyi geceler
Arzucum geçmiş olsun, çok dikkat etmek gerek,zeynepcim tatil sanada kızımın adaşı ecrinede iyi gelmiş sevindim canım . zeynepcim ecrin sehpalarla koltuklar arasında yürüyüp duruyor diğer odaları gezerken biraz tedirgin düşmekten korkuyor 10 adım atıyor hemen bana tutunmak istiyor zamanla tam olarak yürür inşallah. evet canım çok güzel görünüyor hep yürümek istiyor.
Bu akşam eşimle korkudan öldük nerdeyse eşim kanepeye uzanmıştı ecrin ona doğru yürüdü koltuktan tutunuyordu ben arkasındaydım eşim ben tutuyorum zannetmiş bende o tutuyor zannettim bu arada geçen süre 3 saniye bile olmadıki ecrin dengesini sağlayamadıki sırt üstü düştü kafasını yere vurdu yer halıfleks olmasına rağmen güm diye ses geldi ecrinin sesi gitti 2 dk kadar nefesi kesildi öldüm öldüm dirildim beyin kanamasından korktuk Allahıma şükür sonradan kendine geldi güldü oynadı yürüdü yani herşey normale döndü ama ben bu gece nasıl uyuyacağım bilemiyorum umarım gece birşey olmaz Allahım esirgedi kızımı daha kötü birşey olmadı.inşallah sağ salim atlatırız bu geceyi
Sedacım gerçektende öyle, benim oğlum düşünce bana bakıyor önce aa noldu falan dersem başlıyor ağlamaya,canım bundan sonra çok dikkat etmek lazım şöyle bir ay kadar ama melekler koruyor diyorlar ya gerçekten öle ve her düştüğünde ayy ayy demeyin demişti bize doktoru
herkese merhaba bizde haftasonu tatilinden sonra bugün işbaşı yaptık.evet tatil insana çok iyi geliyor ençokda bizim kuzulara....:)
sekerkızcndy canım bende senn için erkek reyonlarına bakacağım elbirliği ile buluruz inş.
meltemşahin cnm bende medikalparkda arif beye götürüyorum doğduğundan beri çoooook memnunuz.medikal park fomara meydanında cnm evet sigortalılara bakıyor.
arzucum ecrin yürümeyi ilerletiyormu ayyy çok güzel görünüyordur eminim.
hepinizi öpüyoruz iyi geceler
canım bundan sonra çok dikkat etmek lazım şöyle bir ay kadar ama melekler koruyor diyorlar ya gerçekten öle ve her düştüğünde ayy ayy demeyin demişti bize doktoru
canım çok geçmiş olsun
kıyamam yavrucuk hemen iyileşir inşallah
korkma ateşide düşmüş bak
mrb kızlar bende ecrini uyuttum yemek yapmadan sizlere bakayım dedim.
arzucum çoook geçmiş olsun.inşallah çabucak iyileşir ecrinyağmur.dişmi çıkarıyor acaba başka şikayetleri varmı?kuzular hasta olunca insannın canı çook sıkılıyor
emelcim cnm evet iyiki sizlerde varsınız.
slm kızlar geçmişi okuyamıyorum
bu ara nete giremiyorum 2.aşamayıda geçtim 1 hafta sürem var ders çalışmaya çalışıyorum ama bebişle zor bide misafirim var yandım ki ne yandım dua edinde 3. aşamayıda geçeyim
hepinizi öpüyorum bebişlere ii bakın malum geçiş mevsimi hastalık bol
arzu geçmiş olsun nasıl oldu kuzun?
nagihan ALLAH yardımcın olsun çok giremyrm bu aralar evde değilim anneme doğru kaçtım :)))
geçmiş olsun meltemcim
ver ıhlamur iyi gelir, hatta çaydanlığın içine ıhlamur , kabuğuyla doğranmış limon, yine kabuğuyla doğranmış elma yada ayva,
azcıkta tarçın koy kaynar kaynamaz kapat demlensin, pekmezlede tatlandırabilirsin
çok iyi geliyor ben kendimizede çocuğada böyle yapıyorum
ne kadarlık bebişin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?