2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

kızlar kesin geliyormusunuz yarın ?
arzuyla zeynebi arıyım bir
nagiş görmüştü evi bulur sanırım, hülya canım özelden sana tarif ederim, bulamassan bir yerlerde buluşuruz karşılarım seni

hülyadan ses yok ki bugün hava çok soğuktu yarında böyle olursa ((
çoğunluk geliyosa bende gelirim cnm ama başka zaman toplanalım derlerse oda uyar hülyayı aradın mı

kızlar herkes gezmede galiba, nasılsınız?
cumartesi çok konuşmaya fırsat bulamasakta çocuklardan, oyuncak kavgalarından :)
çok güzel bir gündü benim için, geldiğiniz için çok teşekkürler
nagişim hediyen için ayrıca teşekkürler, çok beğendik oğluşumla,
iyi geceler kızlar öptüm sizi

emelcim bencede güzel bir gündü benim oğlum her ne kadar annesine yapışık olsada :))
ellerine sağlık ikramlar süperdi hepsini yedim oğlumda kekine bayıldııı ohh ana oğul yedik afiyetle
ya kızlar şu gün işini acıklığa kavuşturalım yapmıcaksak başka ekiple giricem ben altın değilde nakit yapalım derim 50-100 bana uyan üst limitim 100dür duyurulur

emelcim çok güzel bir gün geçirdik her ne kadar herşey benım desene benım oğlum hiç bir seye kırılmayıp bize tahammul ettiğin çok teşekkür
ay mamalar gerçekten çok güzeldi
nagişhancım sana da çok teşekkürler canım yolunuzu uzatıp benı eve kadar getırdığınız için
arzucum ecrını alacağız bu gidişle gülüm baksana aynı arabayı bıle paylaşıyorlar:)))))))))))

gün işine çoğunluk ne derse ben ona uyarım gerçi
ıkı çocukla nasıl çıkarım dıye düşünüyorum ama nagışım çalıştığı için kesın hafta sonu olur benı de eşim getırır . inşallah

afiyet olsun kızlar, yaparım gene ne zaman isterseniz
gün banada uyar , ama biraz kritik maddi durumumuz çok yüksek bir meblağ olmasın

slm arkadşlar

oh oh buluşmuşunuz ben kaçırmışım yeni haberim oldu

gün meselesinde belki bende katılabilirim ama malüm maddi konular biraz sakat :)
bende kocamı sonunda ikna ettim bilgisayar aldık geçen gün anatolyumda açılış indiriminden aldık bitane
sadece internet kaldı onuda aldıkmı bende artık burdayım sık sık
görüşmek üzere iyi akşamlar

kızlar ya bugun bu koca göbişimi yaktım
sabah eşime kahvaltı koyayım derken tabıkı göbiş benden önce koşturuyor ya üzerine sıcak su dokuldu zaten uyku sersemıydım başladım bağırmaya bzizim evdekı bütün erkekler toplandılar mutfağa
en komığı de benım mınık oğlum yandım dıye öpmek istıyor .acıyo dıye bağırıyorum

kızlar bizim nette sorun var birka kaç gündür bağlanamıyorum. neyse bugün kavuştum sizlere :) emelcim kızlara katılıyorum herşey çok güzeldi ellerine emeğine sağlık arkadaşım.
nagihancım haklısın gün işini kesinleştirelim ben varım güne. canım zaten altın 100 civarı oluyor sende üst limit 100 olur demişsin ben altın olsun derim ama yinede sizlerinde fikirleriyle ortak bir karar alalım herkes fikrini yazsın kararlaştıralım canlarım.
hülyacım oğluşun çok çapkın kızımın peşini bırakmıyor arabayla gezdiriyor en önemlisi birde yanağından öpmeden ayrılamıyor :)) hadi hayırlısı bakalım :))
hülyacım çok geçmiş olsun inşallah yanık falan yoktur ,canım dikkat et lütfen.
nisan 84 hayırlı olsun canımenyakın zamanda netinede kavuşursun

hülyacım çok geçmiş olsun , çok yanmamıştır inşallah
senin oğluşunu yerim ben, öpmeyemi kalktı :)
arzucum afiyet bal şeker olsun tatlım

çok fazla değil canım
evdede yanık kremı vardı hemen sürdüm şimdi acısı bıle kalmadı
buradan anladım kı once uyanacaksın sonra eşine kahvaltı koyacaksın uyurken olmuyor :)))))))))))))))

kızlar merhaba nasılsınız?
ben çok fena grip oldum yine, 2 gün annemde kaldım biraz yardım edeyim dedim temizlik falan hasta oldum geldim
çocuklada çok zor oluyor hiç dinlenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…