2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

sağol canım biraz daha iyiyim bugün, aramışsın telim kapalıyken,
görünce aradım ama akşam saati herhalde müsait değildin

canım evet aradım hastayım demişsin merak ettim.akşam dışarı çıktık telefonumu evde unutmuşum eve geç geldik bu yüzden çağrını geç gördüm.emelcim iyi olduğuna sevindim bol c vitamini al iyileşmene yardımcı olur.

slm kızlad sizleri çok özledim.internetim halayok geçmişi okuyamadım kusuru bakmayın.umarım herkes iyidir.ben 1 haftadır hastaydım seseim falfn hiç çıkmıyordu yeni yeni iyileşiyorum.ecrinde kuzum burnu çoook tıkalı nefes zor alıyor sprey falanda fayda etmiyor bilmiyorum nasıl olacak.çok şükür yerleştim tabi ufak tefek eksiklir hala var zamanla düzelir inş.gerçi nekadar düzeltsemde ecrin arkamdan dağıtıyor ama....hepinizi çoook öpüyoruz.internetim olunca dönüşüm muhteşem olacak inş..

hülyacım arzucum sağolun canlarım
zeynepçim çok geçmiş olsun coldmix diye bir damla var yastığına yada kıyafetinin omzuna damlatıyorsun 2 damla burun tıkanıklığını açıyor bitkisel tamamen ben kullanıyorum doktor tavsiye etti
ama internetin yok okuyamıcaksın bunu , ben arar söylerim :)

slm kızlar emelcim zeynepcim çok geçmiş olsun havalar çok karışık tam hastalık havası (
biz cumartesi öğlen yolcuyuz hayırlısıyla bakalım 7 saat paşamla nasıl olcak daha önce defalarca gittik ama o zamanlar paşamda kurtlar kaynamıyodu :))
işin en güzel yani pazar günü doğum günümüz 2 kez kutlucaz pazar annemlerde haftaya cumada bursada evde burdaki pastamız yeşil beya babamızın yoğun isteğiyle çankırıdaki mavi beyaz fotoları eklerim facebooka
giremezsem şimdiden bayramınız mübarek olsun kuzucuklarımı öpün bayram harçlıklarını çok toplasın kuzucuklar ki anneleri gün yapabilsin :)))hülyacım ben gelene kadar doğurayım deme bak :))

zeynepcim çok geçmiş olsun canım havalar bır sıcak bır soğuk gıdıyor ınsan ıster ıstermez hasta oluyor canım
çabuk bıle toparlanmışsın canım ecrın kuzuyla hemde çalışıyorsun inşallah bır an önce net alırsınızda güzel sohbetınden mahrum olmayız artık

emelcım sen zeynepe yazmışsın canım ama olsun bak bende sayende oğrendım bırsey olursa oğluşuma alırım kız bende
hata alayım da evde bulunsun :)

nagihancım hayırlı yolculuklar canım annene çok selam soyle bol bol hasret gıder canım
inşallah eymen senı çok üzmeen varırsınız
benım mınığım kocaman adam mı oldu şimdi annesı ya
bursalı olupta yeşil beyaz denedem buyumeyecekler bu çocuklar
bu bayram evdeyız bız kızlar yanı bayram harçlığı falan yok
doktorum dışarı çıkma dedı
nagişim inşallah doğurmam canım ya bayramda doğru düzgün doktor da olmuyor zaten :))))))))))))

merhaba kızlar,
nagişim iyi yolculuklar şimdiden, eymen paşanında doğumgünüsü kutlu olsun
hülyacım artık son günler he, otur dinlen bakalım sende evinde, kaç kere sordum söylemedin
adı ne olcak minik paşanın ??
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
cerenemreömer hoşgeldin sende
bende ihsaniyeli sayılırım annemler orda

kızlar geçmişi okuyamadım biz birazdan yola cıkacağız bayramda bursa dışındayız hepinizin bayramını kutluyor sizleri ve kuzucuklarınızı öpüyoruz.inşallah bayramdan sonra görüşürüz Allaha emanet olun

iyi yolculuklar kızlar
bizim içinde gezin :)
benimde bayram temizliği yapmam lazım ama hala iyileşemedim halsizim
camlarda harita oldu artık

slm kızlar herkesin geçmiş bayramı mubarek olsun.özledim sizleri internetimiz geldi çoook şükür.ama ecrinden fırsat bulamıyorum benden meraklı bilgisayara.açtığımda bakmamla çıkmam bir oluyor.resmen huy değiştiriyor.büyüdükçe zorlaşıyorlar galiba kuzucuklar.banyoya bayılan yavrum resmen çığlık çığlıpa banyo yapıyor.ne yapacağımı şaşırıyorum üzülüyorum.geçmişi okuyamadım.
cerenemreömer hoşgeldin cnm.
hepinzi çoooook öpüyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…