2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

merhaba kızlar,
artık pek kimse girmez oldu
zeynepçim tam yaramazlık zamanları çok yoruyorlar ama yeterki sağlıklı olsunlar değilmi
hülyayı merak ediyorum doğurdumu diye çok az kaldı onunda
eymen paşanında doğumgünü geçti küçük kuzum çoook güzel uzun mutlu bir ömür yaşasın
güzel yüzü hep gülsün, doğumgünü kutlu olsun

slm kızlar .ecrin bugün bir ziyarete gitmiştik kafasını orada oynarken sehpaya çok fena çarptı çok ağladı kuzum.moraracak gibi.Rabbim korusun onları onların canı yandımı mahfoluyor insan.uyudu şimdi yavrum bende yatmadan bakayım dedim ama kimseler yokkkknerelerdesiniz kızlar..
evet emelcim yeterki sağlıklı olsunlar.yusuf kayra nasıl kuzum benim perkte merdivenlere tırmanışı gözümün önünden gitmiyor.yerim onuuu.....:)
benimde aklımda hülya ev numarası var yarın kısmetse arayacağım.doğum zamanı bu zamanlarmıydı ya bana sanki daha var gibi geliyordu.
eymen kuzum doğum günün kutlu olsun.annenle babanla nice mutlu senelere....

zeynepcim tekrardan hoşgeşdın canım aramıza
iki yaş sendromu sızde de başlamış desenıze canım ya
benımkide acayıp değişti gerçi kimse yoksa o kadar çok yapmıyor ama bırı gelsın eve efe kesılıyor başıma
bunların heğsi geçecek ama zamanı var
allah bızlere çok buyuk sabır versın canım

kızlar daha doğurmadım
ama ağrılar başladı gerçi aralık 23 dıyor doktorumuz ama bılmıyorum o zamana kadar bekler mı benım oğlum
ecrıne çok geçmiş olsun geçen benımkıde yatakta zıplarken peteğe çarptı yanağını bayramı mor yanaklı geçırdık
rabbım beterınden korusun canlarımızı

nasılsınız kızlar,
yaramaz kuzularımız ecrinle eyüp asafa çok geçmiş olsun,
hülyacım çok yorma kendini bak sancılarında başlamış aklım sende hep
bizimkide diş çıkartıyor ne yiyor ne uyuyor çok yorgunum

emelcim senın işinde zor canım zaten kayra doğru düzgün yemek yemıyordu şimdi daha beter olmuştur bır an önce çıkarsa da bütün dişlerini kurtulsanız
bizim en son azı dişimiz çıkıyor ama küçükken hersey daha kolaymış şimdi canının acısını bılıyor ve ne buluyorsa ağzına koyduğu için süreklı boğaz enfeksiyonu geçiriyoruz
antıbıyotık içirmekten bıktım.ama başka türlüde geçmiyor kı bu meret

zeynepcim hülyacım bebişlere geçmiş olsun
bu arada doğum günü kutlamaları için teşekkür ederim
görümce oldum kızlarrrrr kardeşimi sözledik hülya doğum sancın falan tutarsa ara hemen ben işten çıkar gelirim aklında olsun malum en yakın benim
arzu nerelerde kızlar

hayırlı olsun nagişim allah tamamını erdirsin.sancım konusunda düşünmen bıle yeterlı canım ben zaten sancım tutarsa kuzumu ne yapacağım dıye düşünmekten uykularım kaçıyor artık koy verdım gıttı rabbım herseyı kararladığı gıbı onu da kararlanıştır.
arzucum bayram dolayısıyla ankaraya gıdecektı daha gelmedı sanırsam
eeeeee yenı de bebiş var pek kolay kolay gelmez arzu

slm kızlar .
hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.allah yavrularımızı korusun inş.
hülyacım cnm aman dikkat et cnm bişeye ihtiyacın olursa herzaman yardımcı olurum bende.ecrini kayınvalideme bırakıyorum ya o size yakın oturuyor.
emelcim,nagihancım sizlerde iyisinizdir inş.öpüyorum kuzularınızı.nasılda inatçı oluyor bu kuzular gün geçtikçe.
arzu ile konuştum dün konuştum çok hastalanmış ecrin ateş falan boğaz enf. bayağı zorlamış,arzuda hastaydı ona geçmiş sesi kötüydü.bugün sağolsun beni aradı kutlamak için güzel bir şarkıyla sesi daha iyi geliyordu.
havalar hastalık havası dikkatli olmak lazım

ayy zeynepcim cidden ya çok özür öğretmenler günün kutlu olsun şu arzu çok ince düşünceli vesselam ben hep unuturum benide eymenin doğum günü için 2 kez aramıştı sağolsun havalar ne kadar soğudu yaaa bu arada gün işinide kaynattınız yine

kızlar merhaba geçmişi okuyamadım kusura bakmayın umarımherkes ıyıdır ecrin çok hastaydı 39 derece ateşle yattı perşembeden beri kabızlık ateş kusma diş çıkarması iştahsızlık hepsi birden kızımı çok yıprattı , Allaha şükür şimdi iyi, ateşini düşürebildik.kuzum boğaz enfeksiyonu geçirdi tam o iyileşiyor derken bende hastalandım yeni yeni kendime geliyorum . yakında sohbetlere daha sık katılırım hepinizi çok öpüyorum hepinizi çok özledim . kızlar siteye neolmuş böyle yine değiştirmişler ama ben pek beğenmedımyenı halini. neyse öpüyorum hepinizi canlarım.

merhaba kızlar nasılsınız?
arzucum geçmiş olsun, aradım ama meşgule aldın müsait değilsin herhalde
bende iki gündür hastaydım annem geldi kaldı yanımda, geçen gece dolaptan soda içtim soğukmu geldi bilmiyorum gece bir fenalaştım bişey yiyemedim iki gündür hep çıkardım çok şükür bugün iyiyim
kayra uyuyor uyansında hepatit a aşısı varya özel , onu alıp eczaneden sağlık ocağına yaptırcam
nagişim şimdi hülyada doğum yapçak oda gelemez güne
aslında gün çok iyi olur, arasıra görüşüyoruz bir değişiklik oluyor iyi geliyor banada

kızlar slm.teşekkür ediyorum hepinize:)çocuklar ev iş derken unutuyor insan benim düşünceli arkadaşlarım.
arzucum tekrar çoooook geçmiş olsun.Rabbim beterinden korusun
emelcim çoook geçmiş olsun cnm.aman dikkat et havalarda fena birde soğuk soda falan aaaa olmaşşşşş.cnm Allah şifa versin
nagihancım evet cnm hava bugün çok fena dikkatli olmak lazım.bugün pazardan hep meyve aldım bende.sizlerle görüşmeyi bende çöokkk istiyorum

kızlar sodalarda zehirli madde bulunmuş ben ondan fenalaştım sanırım iki gün kendime gelemedim
aman dikkat edin sizde
zeynepçim sağol canım

zeynepcim, hülyacım,emelcim aradığınız için çok teşekkür ederim . aramanız bende doping etkisi yaptı emelcim kusura bakma meşgule düşürmek zorunda kaldım aradığında tam ecrini uyutmaya çalışıyordum sonrada fırsat bulup arayamadım kusura bakma canım ayrıca geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir. hangi marka soda içmiştin? dediğin zehirli madde tüm markalardamı , yoksa sadece senin içtiğin markadamı varmış?
kızlar gün yapacaksak karar verelim artık,nagişin dediği gibi kaynattık :) katılmak isteyenleri ve zamanını belirleyelim hem bu sayede düzenli olarak görüşmüş oluruz

arzucum sağol canım, 3 gün hiç abartmıyorum yarım dilim ekmekle durdum nerdeyse hep mide bulantısı, fenalaştım hep ama iyiyim artık çok şükür
kusur olurmu canım, bende fırsat bulamıyorum hiçbişeye anlıyorum seni, çocukla çok zor
uludağ maden suyuydu canım ama diğer markalarında çoğunda varmış, galiba özkaynaktı onda yokmuş
araştırmayı okuduğum yeri bulursam nette kopyalarım size
gün için hadi liste yapalım
1. Emel + yusuf kayra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…