- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
- #1.101
ne güzel keşke şartlar el versede bende oğlumu kendim büyütebilsem(
emelcim çok geçmiş olsun canım sana da kayraya da
biri gün mü diyor eeeee
siz günü ayarlayana kadar ben doğuracağım zaten :)))))))))))
3.hülya+eyüp asaf+hamza ?
amma kalabalığız bız ya çok mama yapın olur mu şekerler ancak bıze yeter zaten :))))))
hoşgeldin diyen herkese çok teşekkürler arkadaşlar güne katılmak isterim ogün için şartlar uygunsa gelirim malum çocukla bir günü bir güne uymuyo:44: 4.ceren+emre
slm kızlar.umarım herkes iyidir.bu hafta yoğundu bizim hem okul hem ev işleri okula müfettiş falan geldi.
kızlar elektrik süpürgem bozuldu motoru değişmesi lazımmış bizde yenisi almayı düşündük nerdeyse aynı para.çıldırms noktasındayın nekadar öenmliymiş elektrk süpürgesi.ne alayım bana fikir verirseniz çok sevinirim.hepa filtre falan önemliymiş çokda bilmiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum.
canlarım sizlerle beraber olmayı çok istiyorum ama kısmet olmadı.sizleri ziyarete gelirim bizede gelirsiniz ama ben maddi olarak girmem çok zor malum.okuldada bitane var ihtiyaçtan girdim.beni öyle kabul ederseniz biz kızımla geliriz inşş
hava çok bunaltıcı hem mikrop hastalık pazar günü kar diyorlar ama bakalım.hepinizi çok öpüyoruz
canımhoşgeldin aramıza, isim nedir hangi semttesin vb şekilde kendini tanıtırmısın lütfen. özi okuduğun gibi gün yapmaya karar verdik eğer sende bize katılmak istersen haber ver canımmerhaba kızlar nasılsınız bende bursadan
sanırım sizin minikler biraz ufak benim cadı 2007 li
özlemcim maşallah kızına abla olmuş özgecik.canım biz buluşmalarımızı hep cumartesiye denk getiriyoruz günümüzde hafta sonu olur zaten çalışan arkadaşlarımız var.amaç görüşmelerimizi gün bahanesiyle sürekli hale getirmek eminim çok güzel paylaşımlar olacak. daha önce kızlarla konuştuğumuzda ayda bir düşünmüştük diyelim gün sırasındaki arkadaşın işi çıkarsa 1 hafta kadar erteleyebilirz .canım ben özlem yıldırımdayım çalışıyorum ben 3 yaşını doldurmuş özge adında bi kızım var içinizden sanırım bi hülyayaı tanıyorum ama ben tanıdığımda bi bebiş vardı sanırım şimdi ikinci bebiş geliyo gününüze elbet katılmak isterim ama nasıl bir gün yapıcaksınız birde malum çalışan bir anneyim tarihlerin uyması gerekiyor
özi hoşgeldin cnm
kızlar bensiz düğün olur mu tabiki bende varım nagihan+şimarık eymen
valla günlerdir uykusuzum oğlum acayip yapışık mız mız of ki of yani
emel bu sene sana yaramadı hep hastasın çok geçmiş olsun
arzucum hoşgeldin cnm ecrin nasıl bu arada oğlum artık ecrinin sütlerinden içiyo her akşam aklıma ecrin geliyo :))
hülya pazartesi seni aradım telefonu açan olmadı buraya girip kızlara soracaktım doğumamı gitti acaba diye dr sana evden çıkma demedimi nerdesin aaaaa
zeynepcim tamire vermektense yenisini almak mantıklı :))
kızlar gün olursa cumartesi olur değil mi malum çalışanlar var ya öpüyorum herkezi
sizleride tanımak güzel olacak ecrinyağmur
arzucum bu iş lafta kalıp kalıp uzuyo herkes için uygunsa bu ayın 15inden sonraki ilk haftasonu başlayalım bu listedeki herkes kesin katılıyosa çekiliş yaparız birimiz sonra değişmek isteyen olursa sırasını değişir miktara gelince ben çoğunluk ne derse uyarım küçük altında olur 50 tlde fark etmez bu arada altın 111tl ye uçmuş
slm kızlar emelcim çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşsin paşam
banada 100tl uyar 4 çeşitte akram olsun tatlı tuzlu salata ee bide kremalı bişeyler olsun dimiii ayy bende bu iştah varken çok zayıflarım((
arzucum ilkten isteyen yoksa çekilişi yap sen evde bizede sıralamayı yaz cnm istersek aramızda değiştitirirz ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?