2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

slm kızlar
hülyacım hayırlı olsun cnm.gözünüz aydın.HOŞGELDİN hamza bebiş.ömrün uzun olsun inş
arzucum sorun olamamsına sevindim.balkonunuz hayırlı olsun cnm evin içinde öyle işler yaptırmak çok zor bende uğraştım onlarla.orada kahve içmeye geliriz inş cnm.saol cnm ecrinin alerjisis daha iyi ama ilacı kullanmayınca tekrarlıyor gibi.babaanneniz gittimi ?teşekkür edrim cnm aldım numarayı yarın inş arayacağım.cnm inş uzun uzun sohbetler edebilecğimiz ortamlarımız olur.büyük zevkle...
öpüyoruz kızlar sizi ecrin izin vermiyor bilg üstüne çıktı resmen..

aa cidden arzucum ya balkonun hayırlı olsun zeynep yazmasa unuttum inan ki
zeynepcim acaba şöyle döke saça oturup sohbet edebileceğimiz günler gelecek mi

merhaba kızlar nasılsınız
çok sevindim hülya kurtulmuş, bebiş gelmiş, ararım bende sabah,
Allah analı babalı abili büyütsün hamza bebişi
Arzucum güle güle oturun yeni balkonunuzda
Zeynepçim okadar sevilen bir insansın ki ondan çok misafirin oluyor canım, Allah kolaylık versin

gunaydın kızlar
çarşamba gunu saat 8.00 de başlayan doğum maceram akşam 20.00 son buldu.
rabbım ıkıncı kez anne olmama izin verdi .isteyen herkeze nasip etsın kızlar
adını hamza koyduk beyefendının
3800 gr 54cm olarak dunyaya geldı şimdilık çok ıyı anlaşıyoruz
arada abınız kucaklamak ıstıyor .herkez abınıze bebişi rahat bırak dıyor o zaman yanına gıdıp bıraz hırpalıyor eeeeeeeeeee çocuğa yapma dersen daha çok yapar mısalı
hepiniz çok sağolun kızlar .
bu aralar bıraz kopacağız galıba ama fırsat buldukça sızlerı yakalımaya calışacağım
çok özledım valla sohbetlerınzı

hülyacım cnm iyi olmanıza çok sevindim cnm.ahh kıyamam abisi tabi sevecek yavrum benim engeellemeye çalıştıkca daha çok yapar tabi.zamanla alışacak tabi kuzum oda daha küçük.Allah yardımcın olsun cnm yapabilceğimiz bişey olursa herzaman cnm.
kızlar 2 gecedir hiiiiiiiiiç uyumuyoruz ecrin ile ağlıyor karnı ağrıyor sanırım kaka diye ağlıyor.2 gündür tuvalete çıkamadı yavrum geceleri resmen kendini sıkmaktan titriyor.mahfoldu 2 gecedir doktoru ile görüştüm bir lavman ismi söyledi onu deneyeceğiz geçmezse göreyim dedi.ay ne zor böyle çaresizse öyle ağlarken ne yapacağını bilmemek daha doğrusu yapamamak.Allah kuzularımızı korusun onlar hasta olmasın

zeynepçim canım geçmiş olsun kıyamam ecrinime , kuru incir kuru kayısı kaynat püre gibi geçir blenderdan o iyi gelir, ben ne zaman incir yedirsem bir saat sonra kaka yapıyor yusuf kayra
zeytinyağıda iyi gelir , gerçi denemişsindir ama
Allah şifa versin kuzuma

hülyacım hoşgeldin cnm ALLAH analı babalı abili büyütsün inş öpüyorum çok
zeynepçim duphalac diye bir şurup var dr eymene vermişti zararsız çabucak etki gösteriyo tadıda güzel tavsiye ederim çok geçmiş olsun cnm inş hemen iyileşir

teşekkür ederim kızlar.Allah kuzularımızı korusun 3 gece hiç uyumadık dün gece biraz daha iyiydi.bu tuvalet gerçekten çooooook kıymetli bişeymiş.anne olmadan aklıma gelmezdi kaka yapınca gaz çıkarınca dünyaların benim olacağı:):) vallahi resmen eşimle bayram yapıyoruz o rahatlayınca
nagişim bu ilacı yazdım bir kenara inş bir daha olmaz ama aklımda olacak
emelcim kayısıyı denedim ama pek sevmedi kurusunu.kaynatsamda içmiyor seçici olacak galiba
kızlar nerelerdesiniz??

çok geçmiş olsun cnm tekrardan
valla ben buralardayım bakıyorum kimseler yok bende yazmıyorum e malum deli gibi olmasın

kızlar teşekkür ederim,cam balkon yaptırmak çok iyi oldu inşallah sizlerle güzel çaylar kahveler içeriz .

zeynepcim geçmiş olsun ecrin inşallah çabucak iyileşir, bizde bayramda aynı şeyi yaşamıştık ecrin kabız olmuştu hatta kakasını yapamadığı için zorlanıyordu ve kusuyordu sonrada ateşlenmişti ( Allaha şükür atlattık, inşallah sizde çabucak atlatırsınız canım. zeynepcim kayınvalidem pazar günü gitti alışmıştım bana arkadaş oluyordu neyse hayırlısı gene gelir.

hülyacım sesin işin zor tatlım:)) 2 erkek çocukla Allah sana güç versin. hamza bebiş biraz büyüsün acısını çıkartır bol bol sohbet ederiz canım.

Son düzenleme:
kızlar birkaç gündür size yazmaya fırsatım olmadı hoş sizlerde pek fazla yazmamışsınız ( topicimiz sessiz kalmış ( canlandıralım biraz

inş cnm kahveler içip bol bol sohbetler ederiz balkonunuzda.evet cnm insan alışıyor evde birisi olunca bende de nerdeyse 3 haftadır görümcem var ecrini sabah soğukta çıkarmayalım diye sağolsun.
arzucum topiği canlandırmaya yardımcı olayım bende

canım biraz önce çayımı alıp balkonumda yudumladım işin yoksa gel beraber içelim :) keşke evler yakın olsada sık sık görüşebilsek ama hepimiz farklı semtlerdeyiz zeynepcim sen hafta içi müsait oluyorsun birde arabada kullanıyorsun arada ecrinide al bize gelin canım. görümceninde düşünceli olması çok güzel sağolsun ecrincik biraz sabah keyfi yapar erken uyanmaz :)

kızlar nerdesiniz, herkes okuyup çıkıyor galiba
balkabağı püreside iyi geliyor zeynepçim hem onun tadı çok güzel bende yiyorum :)
arzucum ne güzel kayınvalidenle arkadaş gibi olmuşsunuz
kızlar havalar güzel gidiyor, ne zaman gidelim hülyaya bebek görmeye ?

kızlar yılbaşında bir planınız varmı? ben Ankaraya gitmeyi düşündüm ama sonra vazgectım, yılbaşı keşke perşembe olsaydı ankaraya giderdim ama 2 gün için bu soğuklarda gözüm yemiyor. yinede bilmiyorum çok kararsızım

arzucum afiyet bal şeker olsun çayın
bende camları sildim balkonları yıkadım ,dinleniyorum, biraz sonra kalkıp çorba yapıcam kayra paşama

emelcim Allaha şükür aramız çok iyidir kayınvalidemle (Allah nazardan saklasın) Allah herkese nasip etsin canım.

arzucum afiyet bal şeker olsun çayın
bende camları sildim balkonları yıkadım ,dinleniyorum, biraz sonra kalkıp çorba yapıcam kayra paşama

oh oh hamarat arkadaşım ellerine sağlık temizliğide bitirmişsin :) sağol canım gel çayı beraber içelim. bende gidip ecrine yemek yapıcam arada bakarım yazdıklarınıza...

emelcim hülyaya bebek görmeye ne zaman gidelim diye sormuşsun ya bence biraz bekleyelim. hülya daha yeni doğum yaptı biraz kendini toparlasın , yılbaşından sonra gitmek daha uygun olur diye düşünüyorum .

zeyneeeppp geçerken benide al benide

valla cnm eşimle bişeyler yapmayalı yani gece dışarı çıkmayalı uzun zaman oldu cumartesi akşamı uyuyunca çıkalım 2-3 gibi döneriz diyoruz yani bir aksilik olmazsa güzel bir mekanda rezervasyon yaptıralım diyoruz kop kop yani

emelcim hülyaya bebek görmeye ne zaman gidelim diye sormuşsun ya bence biraz bekleyelim. hülya daha yeni doğum yaptı biraz kendini toparlasın , yılbaşından sonra gitmek daha uygun olur diye düşünüyorum .

katılıyorum cnm sana acık annemizde bebişimizde toparlansın öyle gidelim
bu arada ben bugün yoğundum bakamadım sohbet almış başını gitmiş Allah artırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…