2009 Annelerinden Bursa'da Oturan Var mı?

afiyet olsun arzucum ohhhhhh..evet cnm çok şükür evet 3 haftadır rahat 1 hafta daha sürer sonra yine devam.olsun sağlıklı olsunlarda.tamm cnm inş en kısa zamanda geliriz.
emelcim saol cnm aklımda olsun.ohh mis gibi temizlemişsin bizim arkadaşımız hamarat tabi.e çorbası var kayra paşaya.bende yemek yaptım şimdide sebze çorbası yapamacağım.
bende arzu gibi düşünüyorum hülya için biraz daha geçsin biraz toparlansınlar
kızlar perşembe misafirim gelecek kaç haftadır olduğu gibi patates salatası yapacağım ama yanına neler yapacağıma karar veremiyorum güzel fikirlerinizi bekliyorum.artık şaşırdım değişik bişeyler arıyorum bilginize...

nagişim kız sen hafta içi çalışmıyormusun ? izin alabiliyordunda şimdiye kadar niye hiç haftaiçi gelmedin :))) valla işten izin al kızlarla gelin kahve içelim

oh oh eymene bakacak birileri var sende kocişle gezersin artık? böyle fırsatları değerlendirmek lazım iyi gelir sizede, babannemiz gitmeseydi bizde böyle plan yapabilirdik neyse napalım biz planımıza kızımızıda dahil edeceğiz.

Son düzenleme:
zeynepcim tatlı tuzlu ne tür şeyler düşünüyorsun? pratik tariflermi yoksa normal tariflermi düşünüyorsun? bilgi verirsen ona göre sana fikir vermeye calışırım

nagihancım süper cnm disko diskooooo:):):) eymen gece uyanmıyorsa süper olur. değişiklik olur.ama eymen uyanıyorsa sensiz yapamaz dimi daha kuzum sen odadan çıkmadan çığlığı bastığı için:):):):):):)
arzucum tatlıda tuzluda arıyorum güzel olan çok uğraştırmyacak ne varsa açığım cnm.sizlerin önerileri ile menüyü oluşturacağım.

Son düzenleme:
tamam cnm saolasın afiyet olsun ecrin kuzuma.nekadar meraklı oldum ama soracağım sizede ne yiyeceksiniz???:):) o göbüşünü öp benim için ecrinin.yarın yapacağım mamaları ozamana kadar beklerim cnm

tamam cnm saolasın afiyet olsun ecrin kuzuma.nekadar meraklı oldum ama soracağım sizede ne yiyeceksiniz???:):) o göbüşünü öp benim için ecrinin.yarın yapacağım mamaları ozamana kadar beklerim cnm

teşekkür ederiz teyzesi yemeğimizi yedik. ecrin hanıma kıymalı sebze yemeği yaptım canım :)) göbüşümüzü öptük teyzesi :)) sizin ecrini göremedik ama benim yerime sende öp annesi.

zeynepcim tarif çokta ben sana birkaç tane seçtim istediklerinin tarifini verebilirim

1.havuçlu top tatlı ( yapımı pratik )
2.peynirli pohaca
3.susamlı simit
4.havuçlu cevizli kek (bana geldiğinizde yemiştin :))
5.tirimisu
6.revani tatlısı
7.incirli kurabiye
8.yalancı tavuk göğsü
9.nişastalı kurabiye
10.irmik tatlısı ( arasına kakaolu bisküvi konuyor)( yapımı pratik )
11.sodalı börek

canım hepsinin yapımı kolay çok uğraştırmaz ve hepsi denenmiştir. eğer tarifini almak istediğin pasta varsa söyle özelden sana yazarım

ayy kızlar gözlerim yaşardı bugün muhabbet süper ilerlemiş
zeynepcim tramisu yap istersen yazarım tarif hemkolay hemde çok güzel oluyo

canlarım teşekkür ediyorum.markete gidip geldim görümcem ve ecrinle onu da bunuda alayım derken kaptırmışım kendimi tartı aldım birde hiçççç hesapta yokken sinbonun çok uygun fiyatı pek iyi bişye değildir belki ama rengi şekli çok güzeldi
bu arada karar verdim arzucum nagişim
peynirli poaça
kıymalı börek
ağlayan pasta
patates salatası
nagiş senden tramusu tarifini alayım,arzucum sendende incirli kurabiye ve nişastalı kurabiyenin tarifini alayım ben aklıma esince kalkıp yaparım böyle şeyler.siz gelin sizede yaparım

kızlar merhaba,
nagiş bizim için de eğlenin canım süper valla, bizde evdeyiz yılbaşında, benim oğlum gece sürekli emmek için uyandığından onsuz bir plan yapamıyoruz
kızlar bebişlere neler yaptığımızıda yazsak, fikir olur birbirimize, bu aralar eşim geç geliyor yıl sonu muhasebe yoğun oluyor, bende hep oğlumun yiceği şeyleri yapıyorum :)

bu arada tarifleri özelden yazmayın foruma yazın kızlar bende sık sık yaparım bişeyler
elmalı kurabiye yaptım akşam kayram bile çok güzel dedi, başka hiçbişey beni daha mutlu edemezdi herhalde
birde fındıklı kurabiye çok kolay sık sık yaparım isterseniz tarif veririm
tiramisunun tarifini bende istiyorum bu arada
hülya konusunda bekleyelim en iyisi ,doğru söylüyorunuz kız bir toparlansın

Son düzenleme:
arzucum hayırlı olsun balkoun canım inşallah bır gun kahvelerımızı de yudumlamak nasip olur .
kayınvalıden de gıtmış canım allah kavuştursun evde bakşa bır nefes olması çok güzel benım de annecığım yanım da bır kaç gune kalmaz gıder((((((((((((((

zeynepcım ecrıne çok geçmiş olsun inşallah ıyıleşmıştır .bakıyorum da mama tarıflerı havada uçuşuyor ne guzel .bol mısafırlı gunler sana da canım

ooooooo nagişim yıldaşı dans faan benım yerımede eğlen canım
gerçi bu ara bır çılgınlık yapıp sokağa atasın var kendımı

emelcim afıyet olsun sizede kayranın beğenmesıne çok sevındım mınık kuzum yemek zor yıyıyor.

bız çok ıyıyız.uykusuz geceler başladı bıle .eyüp asaf bayılıyor kardeşıne ınşallah hep boyle gıder sakın ağlamasın ağlarsa hemen kucağa alın dıye bağırıyor .
benım tek sorunum göğüslerim çok yara oldu
eyüp asafta daha kotu olmuştu ama bır türlü emzırmeye devam edeceğim
oğluşlarımın teyzeleri ne zaman musaıt olursa gelın beklıyorum
çocukları benım yerıme öpun
yıne gelırım fırsat buldukça

cnm çok geçmiş olsun gazlı beze bolca zeytin yağı dök gögsüne koy öylece 1-2 gün bekle sürekli değiştirerek inan çok iyi geliyo hem silmenede gerek kalmıyo ben öyle yapmıştım

zeynepcim mönüyü hazırlamışsın muhtemelen mamaları yapmaya başlamışsındır :) kolay gelsin canım. yarın saat kaçta geliyoruz sana
istediğin tarifleri birara yazarım bugün fırsatım olmadı .

emelcim birara tarifleri yazarım canım sende tariflerini yaz ecrinde pasta böreğe bayılıyor bende arasıra yapıyorum farklı tarifleri denemek çocuklarımız içinde iyi olur.

hülyacım teşekkür ederim inşallah balkonda çaylarımızı kahvelerimizi yudumlar bol bol sohbet ederiz .canım saol insanın yanında sevdikleri olunca keyifler iyi oluyor gittiklerinde ise yalnız kalıyoruz neyse gene gelirler neyapalım. canım annene iş yaptırmazsan gider tabi biraz loğusa gibi davranda biraz daha kalsın tatlım şaka bir yana sen tadını çıkar annen yanında gitsede gene gelir canları sağ olsunda.
maşallah eyüp asafa tam bir abi olmuş kardeşinide düşünürmüş yerim ben onu. hülya cım emzirirken benim göğüs uçlarım acıyordu yarılmıştı Allah razı olsun doktorum GARMASTAN isimli bir krem verdi birkaç güne iyileşti kesinlikle tavsiye ederim. kremi kullanmak istersen nasıl kullanılacağını yazarım emzirmeden önce meme ucu kremliyse yıkamadan asla emzirme hatırlatayım dedim tatlım
sende iki yakışıklıyı öp benim yerime

kızlar kusura bakmayın oğlum çok rahatsızdı nete giremedim yazıları daha yeni görüyorum çekiliş yapılmış ilk gün kime gidildi bana ne zman geliniyo haber bekliyorum sizden

arzucum canım lansinoh dıye bır krem var onu kullanıyorum ama pek bır faydası olmuyor
bırde onu deneyeyım canım inşallah bır faydasını gorurum .sen bana nasıl kullanıldığını yazarsan sevınırım .bırde bende isterım tarıflerını .

cerencım çok geçmiş olsun canım nasıl oldu şimdi emre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…