- Konu Sahibi ecrinyagmur
-
- #1.441
kızlar 2 haftadır yatılı misafirlerim vardı biraz yoğundum şimdi biraz rahatladım. ama asıl maraton yeni başlıyor :))
12 martta kızım ecrin 2 yaşına girecek fıstığımın doğumgünü için araştırma yapıyorum.sizlerdede değişik fikirler,farklı pasta tarifleri varsa lütfen yazın. bu hafta pasta börek işlerine karar vermem lazım.
sizlerden ve internetten aldığım tarifleri bu hafta deneyip mönüye karar vermem lazım.
hadi kızlar güzel fikirlerinizi ve tariflerinizi bekliyorum
slm kızlar.
tahlillerimiz çıktı 5 yiyeceğe bakılmıştı onlardan birine çıkmadı.yani şuan neye karşı allerjimiz var bilinmiyor 2gündür yine kaşınıyor ne yedireceğimi şaşırdım yani sürekli denetimm altında olacak gözlemleyeceğiz yani.dua edin kızlar geçici olsun yoksa kuzumu sürekli denetim altında tutmak ne yedi ne yemedi denetlemek onun açısındanda çok zor
hülyacım mamalrın çok güzel ağzım sulandı arasında benimde yaptıklarım var olmayanları yazacağım cnm.ohhh olsada yesek
nagihancım süper valla helal olsun eşine ben eşime kilo verdirmeye çalışıyorum ama azimin yanından geçmiyor:):) ama sende kilo nerde ben görememiştim aaa lütfen ama duyunda tombik sanacak..
emelcim Allah gönlüne göre versin cnm inş.bu zamanda gerçkten geçinmek çokkk zor inş istediğin gibi bir iş bulursun peki olursa oğluşuna kim bakacak.
arzu doğum günü hazırlıklarında sanırım yoğundur giremediğine göre
hepinizi öpüyorum canlarım.doğumgünü fikirlerinize hala açığızzzz
slm kızlar.
tahlillerimiz çıktı 5 yiyeceğe bakılmıştı onlardan birine çıkmadı.yani şuan neye karşı allerjimiz var bilinmiyor 2gündür yine kaşınıyor ne yedireceğimi şaşırdım yani sürekli denetimm altında olacak gözlemleyeceğiz yani.dua edin kızlar geçici olsun yoksa kuzumu sürekli denetim altında tutmak ne yedi ne yemedi denetlemek onun açısındanda çok zor
hülyacım mamalrın çok güzel ağzım sulandı arasında benimde yaptıklarım var olmayanları yazacağım cnm.ohhh olsada yesek
nagihancım süper valla helal olsun eşine ben eşime kilo verdirmeye çalışıyorum ama azimin yanından geçmiyor:):) ama sende kilo nerde ben görememiştim aaa lütfen ama duyunda tombik sanacak..
emelcim Allah gönlüne göre versin cnm inş.bu zamanda gerçkten geçinmek çokkk zor inş istediğin gibi bir iş bulursun peki olursa oğluşuna kim bakacak.
arzu doğum günü hazırlıklarında sanırım yoğundur giremediğine göre
hepinizi öpüyorum canlarım.doğumgünü fikirlerinize hala açığızzzz
nisa gel tatlım ben sana yaparım canım istediğin tatlı olsunayy şimdi okuyunca karnım acıktı hee biri getirsede yesem kız uyudu ortalığı toparladım çamaşırları katladım ütülencekleri ayırdım bi bakınayım hem dinleneyim dedim
bende iş bulupta çalışsam ne iyi olcak emel allah gönlüne göre versin benimde işallah :) 2 senedir evde iş yapmaktan yoruldum çalışırken bu kadar yorulmuyordum valla
zeynepcim keşke kesin sonuç çıksaydı cnm ya böylesi daha zor olacak yazık kuzumada ne tatlı kaşınıyodur kaşısa bir dert kaşımasa bir dert((
dün gece oğlum sabaha kadar 39 derecede yandı ne yaptıysa düşmedi drye götürdüm görünürde bişeyi yok dedi(bugünde akşama kadar yandı ateş düşürücülerle ayakta şimdi uyudu inş bu gecede çıkmaz galiba dişlerden bugün 1kutu elmalı yoğurt ve sütte yumuşatılmış bisküviden başka bişey yemedi çok cnm sıkıldı çok hastalık çok zor
ayy şimdi okuyunca karnım acıktı hee biri getirsede yesem kız uyudu ortalığı toparladım çamaşırları katladım ütülencekleri ayırdım bi bakınayım hem dinleneyim dedim
bende iş bulupta çalışsam ne iyi olcak emel allah gönlüne göre versin benimde işallah :) 2 senedir evde iş yapmaktan yoruldum çalışırken bu kadar yorulmuyordum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?